2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Anaaaa inanmıyrm kız olsun bak ne güzel doğmuş işte bebeğin hayırlı uğurlu olsun cnm. Çok mutlu oldum

Sgk ya işgöremez raporuyla alınan parayı aylık almak için gittim ama maalesef aylık vermiyorlarmış doğuma kadar olan raporumuzu doğumda hastane işleyecek, çalıştığımız yerin muhasebeside işleyecek doğuma kadar olan raporun parasını ozaman alacağız ve doğumdan sonraki raporumuzun parasınıda rapor süresi dolduğunda alabilecekmişiz. Yani 2 taksit şeklinde de alabiliyormuşuz. Bilmem anlatabildimmi :)

Içimi rahatlattınız sağolun kızlar bana zaten 2900 gr az gelmıo ama doktorum küçük bakman çok zor olur diyince endişelendim daha ne olsun doktor illa 4 Kilo mu olacak diyesim geldi
Cnm sen bakma ona halam yeni doğum yaptı 1 hafta falan oldu 2.750 doğdu bebek şimdi bi haftada yarım kilo akmış.kime göre zor yani annesi ona her türlü bakar. Bebek gazlı oluncada zor emmezsede zor. Yani hangimiziz işi kolay ki. Sağlıklı olsun da kilo alır zaten.

Hayır canım sadece iş yerine vereceksin...

Kızlar kusura bakmayın giremedim çok fena sinirlerim bozuldu ağlamaktan içim çıktı sabahtan beri. aize yazarken tekrar ağlarım diye yazmak istemedim ama şimdi biraz daha iyiyim.
bebeğimin doğunca ameliyat olma ve yoğun bakım ihtiyacı olma ihtimali var. ama yenidoğan yoğun bakımda yer yokmuş.
ya yarın olacak doğum yada hastane değiştircem son dakika. hastane değiştirecek olmak beni çok fena gerdi. hayırlısı buymuş diyorum, demeye çalışıyorum. yazdıkca iyice canım sıkılıyor kusura bakmayın görüşürüz.

Her şeyde bir hayır vardır böyle düşünmeye çalış ve canını sıkma.Belki böylesi daha iyi olacak bilemeyiz.Önemli olan her şeyin yolunda gitmesi orası ya da burası inan bir yerden sonra önemli değil.İnşallah sorunsuz bir şekilde hastaneden ayrılırsınız yavrucağınla.Ama ne olur canını sıkarak bu süreci daha da zorlaştırma her şey hallolur.Hallolacak da göreceksin.İnşallah hayırlı ve güzel bir doğum geçirip bize güzel haberlerinle dönersin biz duacınız.

Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Maşallah canım benim rabbim nazarlardan korusun inşallah :)) sezeryan mı oldu normal mi kuzum

Dedigi gibi herseyde bir hayir vardir. Evet cok can sıkıci birsey haklisin ama vardir bunda da bir hayir deyip beklemekten baska careyok.

Vardır bunda da bir hayır, üzme kendini Allah hakkında eniyisi en hayırlısını nasip etsin inşallah

Herşeyde bir hayır vardır. Üzme kendini. İnşallah herşey çok güzel gidecek öyle düşün dua et.

Gerçekten böyle şeylerde Allah ın bi bildiği var die düşünmek lazım hem için rahat eder hem de beklemek daha kolay olur.bebeğin için Birazcık daha dayan.Allah sana güç kuvvet versin

matsiyahoje can slklcl bir durum olmus ama hayirlisi boyleymis de canim.

Sahihuban muz tukettim hergun.bazen gunde 2 yedigim oldu.mercimek corbasi ictim genelde.cikolata ve sekere hayir demedim.eti slk yedim.bende anlamadim nasil aldi bu kadar diye

D Daisymom canım uzun kol mu giydiriosun Paşa'ya şapka takiomusun fln fln anlatsana azcık ya kafamda deli sorular
Kuzum Antalya sıcağını biliyorsun, evde klima nonstop çalışıyor. O yüzden uzun kollu ve şapka ile takılıyoruz. Hatta elleri soğuk oluyor genelde eldivende takıyorum. İçine bir body (yarım kollu) ve çorap giydiriyorum. Başka soracağın varsa seve seve cevaplarım Can'ım

Canım benim üzülme nolur, hayırlısı böyleymiş. Bir güncük daha dursun anne karnında. Allahtan ihmalkarlık yapıp yoğun bakımın doluluğunu unutmamışlar. Birde bu yönden bak. İnşallah ilerleryen saatlerde ter açılırda bugün içerisinde kavuşursun meleğine. Ya da en geç yarın haberini alırız sağlıkla inşallah. Hiçbir müdahaleye gerek kalmadan hemen yanına getirirler inşallah bebeğini. Üzme kendini kuzucuğuda üzme :)) dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…