2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sıkma canini canım o geleceği zamanı bilir sıkıntılarına gelince herkes yasiyor canım inan ben de kotu günler gecirdim eşimle sürekli kavga ediyordum hamilelik psikolojisi iste zarari kimseye değil canım senle meleğine oluyor, az daha sabredelim güzel günler bizi bekliyor sen üzülme her daim yaz sıkılınca, insan hic tanimadigi insanlarla daha rahat dertlesiyor

kuvoz olunca sağlıksız olduğu veya olumsuz bi durum olduğu algısı uyanıyor ya canım, o yuzden sanırım.

inşllh canım. Haftam değilde kilosu çok kafama takıldı. İnan 2500 ustu doğsa hiç problem etmiycem de. Bakalım aetık nasipte ne varsa

aynen canım, inan ben hiç süs püs sevmem normal yaşantımda makyaj bile yapmaya üşenirim ama bu sefer gerçekten çok özendim, iyiki yapmışım diyorum

Çok iyi yapmışsın canım, çok güzelsiniz 41kere maşallah size hergününüz böyle güzel geçsin. Ayy heveslendim kız doğuma 2 kala kalkıp pike hazırlayasım geldi

Canım sana da hayırlı, kolay doğumlar diliyorum... Sağlıkla, huzurla kucağına al inş bebişini :) Aslında uygun fiyatlılar vs de vardı english homeda ama annem el emeği olsun istedi

gözünaydın canımmmm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

sorma hiç anlayışlı bir ailem yok ...ben başka bişeyden bahsediyorum annem kayısı dan yapraktan bahsediyor benim canım burnumda valla biraz söylendim bu gün bikaç kere...bişey anlatıyorum lafımı kesiyor ikide bir ...millet beni idare edeceğine ben onları ediyorum...eşimde sürekli kaçıyor benden ne yapsın...yoksa bizde tartışırız ya huyuma gidiyor ya kaçıyor ...ama kimseden destek görmedim sizler kadar iki gündür kızıma bakıyorlar o kadar görüp göreceğim o ...onunda bedeli öderim büyük ihtimal

Cok gecmis olsun oyle boyle gecti bebegini aldin ya kucagina herseye deger Allah anali babali hayirla buyutmeyi nasip etsin.

Benim de eşimi doguma almıyorlar napalım biz de dua okuya okuya geçiririz orada vakitlerimizi:)

Maşallah ya çok güzelsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…