2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım benim canını sikma demek bizlere kolay önemli olan senin bunu kendine diyebilmen bak yepyeni bir hayat geliyor ellerinin arasına bilemezsin ki sana neler getirecek iyi düşün hep sağlıkla gelsin miniğin ve sana mutluluk huzur getirsin inşAllah :)

Cok guzel cikmissiniz iki prenses olmu

Sanki hiç doğurmayacak gibiyim ya
Normalde en başından beri beyaz akıntım vardı ama bugün sarımsı gibi şu nişan ne renkki ?

oyyy çok şekeeersiniz maşallaaah

kuvoz olunca sağlıksız olduğu veya olumsuz bi durum olduğu algısı uyanıyor ya canım, o yuzden sanırım.
Öyle düşünme işte boşver sen başkalarını ben bizzat yaşadım gördüm yengem sezaryenliydi onun hastanede kalmasına izin verdiler arti ona refakatçi de kalabilir dediler ben kaldım yanlarında bizim tosbik sürekli ağlayıp geliyodum Küvezden :) şimdi 4 yaşında zehir gibi kafa var okuma yazma her şeyi biliyo şükür kötü bi durum olmadı yine senin bebegin girmesin küveze tabi kim seninki girmesin ama girmek de kötü değil hemen moralimizi bozmayalim minnak ların bize her şeyden çok ihtiyacı var :)

Bebeğim bugün 36+4 günlük 8 günde 100gr almış iyi mi sizce? Boyu da bundan sonra çok değişmez dedi doktor Sizinkiler de öyle dedi mj?

Canim bence gerilik gozuyla bakma.geri deyince insan korkuyor haklisin ama bebegin minyon belki. Hem daha haftana da var bayagi.muz,kasar ana besinlerin olsun. Ben 2,5 kg dogmus biri olarak hic bi eksigimin olmadigini sana temin ederim :) hafif delilik var o ayri

Oy oy oy masallah size cok naif gorunuyorsunuz anne kız

Masallah minige...Döner insallah sen konus onunla anlas annesi :)

Canim bebegin kilosu normal dogum icin uygun gidiyor endise etme. Cok az kaldi kurtulacaksin seker rahatsizligindan. Bugunlerini acisini bebeginle cikaracaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…