- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.381
Canım benim canını sikma demek bizlere kolay önemli olan senin bunu kendine diyebilmen bak yepyeni bir hayat geliyor ellerinin arasına bilemezsin ki sana neler getirecek iyi düşün hep sağlıkla gelsin miniğin ve sana mutluluk huzur getirsin inşAllah :)@zevzekbayan @primavera77insanbuL @Eslemak @HejaR12 @karpuz_suyu @bihayaldi @batideniz @menevsenergis @Rtsy_ @Nurmuratkf @Zehrayenihayat @bilge49 @tombik @calliope idilduam kızlar herkese merhaba benimki boş bir veda olmuş cumaya tekrar gideceğim .....pozisyonu ters olduğu için kiloyu tam alamadım dedi 3440gram az kilo almış dedi ama sezeryanla ilgili bişiy söylemedi önceki doğumun normal bunuda yapabilirsin dedi...sancım çok dedim ama yapacak bişiy yok dedi ...cuma günü bayram öncesi son kez nst ni göreyim dedi...cuma da almayacak yani ...biliyosunuz şeker hastasıyım Allah ın gücüne gitmesin çok bunalmış durumdayım ....ama bebeğim gelmek istemiyor ...en kötü ihtimalle 2 haftamız kaldı bu durumda sağlıklı olsunda herşeye katlanmaya razıyım...ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım...sizlerden başka beni anlayanda yok...dua edenler merak edenler hepiniz sağolun
Cok guzel cikmissiniz iki prenses olmuCanım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedikGörüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım
oyyy çok şekeeersiniz maşallaaahCanım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedikGörüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım
Öyle düşünme işte boşver sen başkalarını ben bizzat yaşadım gördüm yengem sezaryenliydi onun hastanede kalmasına izin verdiler arti ona refakatçi de kalabilir dediler ben kaldım yanlarında bizim tosbik sürekli ağlayıp geliyodum Küvezden :) şimdi 4 yaşında zehir gibi kafa var okuma yazma her şeyi biliyo şükür kötü bi durum olmadıkuvoz olunca sağlıksız olduğu veya olumsuz bi durum olduğu algısı uyanıyor ya canım, o yuzden sanırım.
Canim bence gerilik gozuyla bakma.geri deyince insan korkuyor haklisin ama bebegin minyon belki. Hem daha haftana da var bayagi.muz,kasar ana besinlerin olsun. Ben 2,5 kg dogmus biri olarak hic bi eksigimin olmadigini sana temin ederim :) hafif delilik var o ayriSlm kızlar. Lutfen içimi rahatlatıcak birşeyler soyleyin. Şimdi kontrolden geldim. Bebeğimde 2 haftalık gelişim geriliği var 2125 gr şuan. Bebeğin eşi doğum kanalına girmiş ve 2-3 haftaya kadar doğum gerçkleşir mutlaka dedi... Ben çok tedrgin olunca 2 haftalık gerilik problem değil ama takibe alıcaz dedi. Eğer bu gerilik devam ederse o durumda kendisi alıcak bebeği... Bu haftalarda doğarsa problem olur mu dedim , ciğer gelişimi tamamlanmış dedi kuvozede gerek kalmaz dedi ama ben yinede tedrginim. Kızlar kuvoze ihtiyaç duyar mı sizce eğer bu haftalarda doğarsa
Canim sen ne dusunursen dusun Rabbim ne isterse o oluyo dua et icini ferah tut olumsuzu cagirma birsey olmaz kuvez tedbir amacli bebegin saglikla cikar simdiden kafani bunlarla yormakuvoz olunca sağlıksız olduğu veya olumsuz bi durum olduğu algısı uyanıyor ya canım, o yuzden sanırım.
Evet napalım kısmet böyle imişBenim de eşimi doguma almıyorlar napalım biz de dua okuya okuya geçiririz orada vakitlerimizi:)
Oy oy oy masallah size cok naif gorunuyorsunuz anne kızCanım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedikGörüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım
Masallah minige...Döner insallah sen konus onunla anlas annesi :)Kızlar kontrolümüzü olduk
Yavrum 2681 gr 48 cm olmuş
Suyun iyi rahim ağzı kapalı Dedi
Bizim oğlan yine ters dönmüş
Aşağı aşağı Ağrı'mın sebebi o imiş
Böyle giderse sezeryanı yüksek ihtimal
Beyimizin keyfini bekleyeceğiz Dedi
Doğuma eşim girebilir mi dedim
Maalesef anestezi uzmanı izin vermiyor Dedi
Biraz moralim bozuldu ama napalım hayırlısı neyse o bakalım
Sağlık versin Allah ım gerisi olur gider
Şimdi nst için sıra bekliyoruz
Bayramın birinci günü yine nst istiyorum mesaj atarsınız Dedi
Rabb in cümle yavrularımıza bizlere şifa sağlıkli Huzur versin inşaallah
Canim bebegin kilosu normal dogum icin uygun gidiyor endise etme. Cok az kaldi kurtulacaksin seker rahatsizligindan. Bugunlerini acisini bebeginle cikaracaksin.@zevzekbayan @primavera77insanbuL @Eslemak @HejaR12 @karpuz_suyu @bihayaldi @batideniz @menevsenergis @Rtsy_ @Nurmuratkf @Zehrayenihayat @bilge49 @tombik @calliope idilduam kızlar herkese merhaba benimki boş bir veda olmuş cumaya tekrar gideceğim .....pozisyonu ters olduğu için kiloyu tam alamadım dedi 3440gram az kilo almış dedi ama sezeryanla ilgili bişiy söylemedi önceki doğumun normal bunuda yapabilirsin dedi...sancım çok dedim ama yapacak bişiy yok dedi ...cuma günü bayram öncesi son kez nst ni göreyim dedi...cuma da almayacak yani ...biliyosunuz şeker hastasıyım Allah ın gücüne gitmesin çok bunalmış durumdayım ....ama bebeğim gelmek istemiyor ...en kötü ihtimalle 2 haftamız kaldı bu durumda sağlıklı olsunda herşeye katlanmaya razıyım...ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım...sizlerden başka beni anlayanda yok...dua edenler merak edenler hepiniz sağolun
Yaa ama yenir ki bu
Hayirlsiyla gelsin bebisin canim jnsallahBi bugun son kontrolumuzu olduk 3200 gr 51 cm oglusum hastanede kalacagim odayi gordum gayet iyi cuma sabah 10 da alacak dr biaksilik cikmazsa
Cok guzller ama ya :) bana da ayirmayi unutma olar miEki Görüntüle 1853250 Eki Görüntüle 1853251 Eki Görüntüle 1853252 Eki Görüntüle 1853253 Eki Görüntüle 1853254 kızlar annemlerdeyken ve bugün yaptıklarımmm :)
Yaa ama yenir ki bu
Soyle biz kizim olsaydi ahhh
oyyy sen istersinde ben ayırmammmm mııııCok guzller ama ya :) bana da ayirmayi unutma olar mi
o zaman ben gıdooşştan yemeye başlıyoruminteriorarchitect yemek serbest kızlar. Ya ben senden 3. De ümitli yim kız olcak insllah
Cok guzeller gule gule kullanin insallahEki Görüntüle 1853250 Eki Görüntüle 1853251 Eki Görüntüle 1853252 Eki Görüntüle 1853253 Eki Görüntüle 1853254 kızlar annemlerdeyken ve bugün yaptıklarımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?