- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.401
Ama bu nasıl bir tatlılıktır yaaa ❤ Maşallah suphanallah:) Anasına da yavrusuna da nazar değmesin inşallah ❤Canım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedikGörüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım
İrtibati kesmeyelim de su cinsiyet ayarlama mevzusunu unutmadim seni rahatsiz ederim belki ucuncu icininteriorarchitect yemek serbest kızlar. Ya ben senden 3. De ümitli yim kız olcak insllah
Ay kiyamadim simdi ben gelip alirim sen yorulmaoyyy sen istersinde ben ayırmammmm mııııkargoyla adrese tesliiim :)
Ben totodan geleyim o zaman en bi sevdigimo zaman ben gıdooşştan yemeye başlıyoruminsanbuL sen beni yakala :)
Ay ay ay onun pozunuda yesinler ❤ bu cimcime büyümüşte abla oluyor he :)
Muhakkak et 3. Ye taktik vercem sanaİrtibati kesmeyelim de su cinsiyet ayarlama mevzusunu unutmadim seni rahatsiz ederim belki ucuncu icin
Aman Allahım bitirdile kizimi bölgesel paylaştılar hemideBen totodan geleyim o zaman en bi sevdigim
Ayyy eylülde 4 yaşı biticekAy ay ay onun pozunuda yesinler ❤ bu cimcime büyümüşte abla oluyor he :)
Canım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedikGörüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım
o zaman bi koşu doğur gel baby shower a yetişAy kiyamadim simdi ben gelip alirim sen yorulma
çok teşekkür ederim canım beniim :) çok süslü bi erkek bebek olcak benim oğluş :)Muhakkak et 3. Ye taktik vercem sanasende bu azim olduktan sonra
interiorarchitect cicilerine bayildim maşallah harika eline emeğine sağlık çok gusel olmuşlar canim
Evet Çeyiz i maşallahçok teşekkür ederim canım beniim :) çok süslü bi erkek bebek olcak benim oğluş :)
Maşallah citlembik seni çok hoş olmuş eline sağlık kuzu:)
inşallah canım çok kötüyüm gerçekten psikolojim çok kötü ama kimse anlamaya çalışmıyor...helede koca kadın annem çocuk gibi geldi bugün ama bin defa sinir etti gelmese daha iyiydiCanim bebegin kilosu normal dogum icin uygun gidiyor endise etme. Cok az kaldi kurtulacaksin seker rahatsizligindan. Bugunlerini acisini bebeginle cikaracaksin.
Kızlar çok şükür dün gece minigime kavuştum o kadar pozitif bi doğum ki paylaşmak istedim dün buraya da yazmıştım sabahtan hafif sancilarim vardı adet sancisi gibi çok üstünde durmadım 2-3 gibi kanlı sumuksu bi sıvı geldi ama hala konduramiyorum akşam eşim geldi yürüyüş yaptık eve geldim dus aldım uzandım sancilarim siklasmaya başladı 6 dk düştü gece 2 de doktorumu aradım hastaneye gecmemi söyledi ama hala diyorum kendi kendime geri gelirim bu arada sancılar iyice şiddeti arttı geldik hastaneye nöbetçi doktor alttan muayene etti 7 cm acikligim varmış hemen net tansiyon bu arada ben epidural diye cirpiniyorum agridan ama daha da zorlaşır dediler lavman yapmadan önce tekrar alttan muayene etti doktor acikligim 8-9 cm olmuş lavmani bile yapamadan apar topar dogumhaneye aldılar sonra minik melegime kavuştum o kadar çabuk oldu ki hala saskinim 38+3 de doğum yaptım 3490 gr 51 cm melegim dilerim hepiniz kolaycica atlatirsiniz
Eki Görüntüle 1853250 Eki Görüntüle 1853251 Eki Görüntüle 1853252 Eki Görüntüle 1853253 Eki Görüntüle 1853254 kızlar annemlerdeyken ve bugün yaptıklarımmm :)
Sanki hiç doğurmayacak gibiyim ya
Normalde en başından beri beyaz akıntım vardı ama bugün sarımsı gibi şu nişan ne renkki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?