2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ama bu nasıl bir tatlılıktır yaaa ❤ Maşallah suphanallah:) Anasına da yavrusuna da nazar değmesin inşallah ❤

İrtibati kesmeyelim de su cinsiyet ayarlama mevzusunu unutmadim seni rahatsiz ederim belki ucuncu icin
Muhakkak et 3. Ye taktik vercem sana sende bu azim olduktan sonra
interiorarchitect cicilerine bayildim maşallah harika eline emeğine sağlık çok gusel olmuşlar canim

Maşallah size,çok tatlı bebişiniz....

Ay sizin tarafı okudukça biz ağustos anneleride heyecandan yerimizde duramıyoruz. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.Bize daha ortalama 1 ay var,bazılarımız önde hatta temmuza girdimizde bizimde doğumlar başlıcak gibi duruyor. Sırayla bekleriz artık.

Kızlar merhaba bende temmuz annesi olacağım inşallah.. .. Detaylı usg herhangi sıkıntım yoktu fakat 25/26. Haftdan sonra fl boyumuz ve karın cevremiz 1 hafta geriden gelmeye başladı. 28 de tekrar detaylı yaptırdım orda da 1 hafta geriydi ama radyolog önemsemedi plasentam fln iyiyidi kan akımı vs . En son 37+3 te 2850 ölçümledi doktor fl boyumuz 9 gün geri kafa hafta ile uyumlu çıktı . Eskiden kafa çevremizde 4 gun fln önde giderdi biraz kafaya taktım açıkcası varmı böyle problem yaşayan doğum yapanlar ?

Eslemak ah benim canım ikisi bir araya gelince eşimle annem ben sinir küpü oluyorum ilk bebeğimde emecek emmeyecek kavagası yaptılar onları takmaktan mahvoldum şimdide biri normal biri sezeryan diye kapışıyor eşimede söyledim bıktım bu diretmelerden annemde çekilir gibi değil hiç istemiyorum o nedenle yanımda faydasından çok zararı oluyo eşimle aramız bozuluyor ister istemez

Canim bebegin kilosu normal dogum icin uygun gidiyor endise etme. Cok az kaldi kurtulacaksin seker rahatsizligindan. Bugunlerini acisini bebeginle cikaracaksin.
inşallah canım çok kötüyüm gerçekten psikolojim çok kötü ama kimse anlamaya çalışmıyor...helede koca kadın annem çocuk gibi geldi bugün ama bin defa sinir etti gelmese daha iyiydi

ayyy maşallah, darısı başımıza olsun inşallah :))

gözün aydın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…