2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

canım benim, hayırlısı ne ise o olsun inşallah. ümitsiz olma, belki perşembe günü gelir bebişin :))

Bugun kontrol vardı 37+4 kıZım 3200 olmus suyu azalmış morelım bozuldu karın cevresı 1 hafta gerı Dr cuma nst tekrar bakalım dedı olmadı sezeryana dönülecek riske atamicam ıns kabul eder

Canim saglik olsun sikma canini saglikla gelsinde ne zaman gelirse gelsin kuzucuk bi onceki gittiginde kacti ki kilosu niye az dedi masallhi va bence

İrtibati kesmeyelim de su cinsiyet ayarlama mevzusunu unutmadim seni rahatsiz ederim belki ucuncu icin

bende de var bir taktik, istediğin zaman söylerim :)

benim cinsiyetleri belli olduktan sonra %100 dediğim bir taktik bu ve bilimsel açıklaması da var :))

ha bende işe yaradı mı dersen koca evde olmadığı için şans oldu biraz :)) ama yine tarihlere bakınca kesin işe yarıyor :))

Ahh canim kiyamam sana iyi ki de yaptormissin o zaman gozun aydin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin cok gecmis olsun

Bi kac arkadasimiz ayni durumdan bahsetti bugun hatta. Drunuz bi sorun olarak gormuyorsa minyon bir bebek olma ihtimalini dusunun stres yapmayin.

Canim orasi belli olmaz bebek dogmadigi surece sonucda ultrasyon cihazi %70 oraninda belirleyebilir gerek olabilirde olmabilirde bunu bilemeyiz allah yardimcin olsun insallah hersey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…