- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.421
Oy oy oy masallah size cok naif gorunuyorsunuz anne kız
Ama bu nasıl bir tatlılıktır yaaa ❤ Maşallah suphanallah:) Anasına da yavrusuna da nazar değmesin inşallah ❤
Z zevzekbayan @primavera77insanbuL @Eslemak @HejaR12 @karpuz_suyu @bihayaldi denizbatiekin @menevsenergis @Rtsy_ @Nurmuratkf @Zehrayenihayat @bilge49 @tombik @calliope idilduam kızlar herkese merhaba benimki boş bir veda olmuş cumaya tekrar gideceğim .....pozisyonu ters olduğu için kiloyu tam alamadım dedi 3440gram az kilo almış dedi ama sezeryanla ilgili bişiy söylemedi önceki doğumun normal bunuda yapabilirsin dedi...sancım çok dedim ama yapacak bişiy yok dedi ...cuma günü bayram öncesi son kez nst ni göreyim dedi...cuma da almayacak yani ...biliyosunuz şeker hastasıyım Allah ın gücüne gitmesin çok bunalmış durumdayım ....ama bebeğim gelmek istemiyor ...en kötü ihtimalle 2 haftamız kaldı bu durumda sağlıklı olsunda herşeye katlanmaya razıyım...ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım...sizlerden başka beni anlayanda yok...dua edenler merak edenler hepiniz sağolun
Eki Görüntüle 1853250 Eki Görüntüle 1853251 Eki Görüntüle 1853252 Eki Görüntüle 1853253 Eki Görüntüle 1853254 kızlar annemlerdeyken ve bugün yaptıklarımmm :)
Tamam bebek yapma koçumsun bundan sonraMuhakkak et 3. Ye taktik vercem sanasende bu azim olduktan sonra
interiorarchitect cicilerine bayildim maşallah harika eline emeğine sağlık çok gusel olmuşlar canim
Göbek bolgesiniAman Allahım bitirdile kizimi bölgesel paylaştılar hemide
Canim saglik olsun sikma canini saglikla gelsinde ne zaman gelirse gelsin kuzucuk bi onceki gittiginde kacti ki kilosu niye az dedi masallhi va benceZ zevzekbayan @primavera77insanbuL @Eslemak @HejaR12 @karpuz_suyu @bihayaldi denizbatiekin @menevsenergis @Rtsy_ @Nurmuratkf @Zehrayenihayat @bilge49 @tombik @calliope idilduam kızlar herkese merhaba benimki boş bir veda olmuş cumaya tekrar gideceğim .....pozisyonu ters olduğu için kiloyu tam alamadım dedi 3440gram az kilo almış dedi ama sezeryanla ilgili bişiy söylemedi önceki doğumun normal bunuda yapabilirsin dedi...sancım çok dedim ama yapacak bişiy yok dedi ...cuma günü bayram öncesi son kez nst ni göreyim dedi...cuma da almayacak yani ...biliyosunuz şeker hastasıyım Allah ın gücüne gitmesin çok bunalmış durumdayım ....ama bebeğim gelmek istemiyor ...en kötü ihtimalle 2 haftamız kaldı bu durumda sağlıklı olsunda herşeye katlanmaya razıyım...ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım...sizlerden başka beni anlayanda yok...dua edenler merak edenler hepiniz sağolun
Aaa yemeye mi basladiniz
İrtibati kesmeyelim de su cinsiyet ayarlama mevzusunu unutmadim seni rahatsiz ederim belki ucuncu icin
Ayy baby shower mı var. Şu oğlani iki dürtem ben kirk ucurmaya gelelim sanao zaman bi koşu doğur gel baby shower a yetiş
Ahh canim kiyamam sana iyi ki de yaptormissin o zaman gozun aydin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin cok gecmis olsunMerhaba kizlar
Dun ben de bebegime kavustum cok sukur :)
Biraz minik dogdu. 2900 kilosu.
Suyum bosaldigi icin hastaneye gitmistim. Ardindan cok fazla sanci cektim.
Ilk dogumumdu ve bu kadar sanci cekildigini bilmiyodum. Cok zorlandim. Ve sonunda dayanamayip epidural yapmalarini istedim.
Sonrasinda agrilar gecti ve hersey kolaylasti. Iyi ki yaptirmisim dedim sonrasinda.
Tabiki herkesin dogum sancilari ayni olmuyordur. Benimki kaldirabilcegim bi sanci degildi.
Dogumdan sonra biraz bas agrisi yasadim. Epiduralden mi bilmiyorum. Epiduralden bile olsa yine degerdi.
Biraz kotu bi tecrube oldu yani. Neyseki gecti cok sukur.
Simdi gaz sancilari ve emzirmeyle ugrasiyoruz :)
Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin. Anne olmak kolay degil. Bunu cok iyi anladim artik.
Ellerine saglıkEki Görüntüle 1853250 Eki Görüntüle 1853251 Eki Görüntüle 1853252 Eki Görüntüle 1853253 Eki Görüntüle 1853254 kızlar annemlerdeyken ve bugün yaptıklarımmm :)
Bi kac arkadasimiz ayni durumdan bahsetti bugun hatta. Drunuz bi sorun olarak gormuyorsa minyon bir bebek olma ihtimalini dusunun stres yapmayin.Kızlar merhaba bende temmuz annesi olacağım inşallah.. .. Detaylı usg herhangi sıkıntım yoktu fakat 25/26. Haftdan sonra fl boyumuz ve karın cevremiz 1 hafta geriden gelmeye başladı. 28 de tekrar detaylı yaptırdım orda da 1 hafta geriydi ama radyolog önemsemedi plasentam fln iyiyidi kan akımı vs . En son 37+3 te 2850 ölçümledi doktor fl boyumuz 9 gün geri kafa hafta ile uyumlu çıktı . Eskiden kafa çevremizde 4 gun fln önde giderdi biraz kafaya taktım açıkcası varmı böyle problem yaşayan doğum yapanlar ?
ayy çok teşekkür ederiimmm :) senin kadar olmasakta :)ooo jindam maşallah :) baya yetenek var sende, hepsi çok güzel çok cici olmuş :)
teşekkür ederim ablacıım :)ellerine sağlık :))
Canim orasi belli olmaz bebek dogmadigi surece sonucda ultrasyon cihazi %70 oraninda belirleyebilir gerek olabilirde olmabilirde bunu bilemeyiz allah yardimcin olsun insallah hersey yoluna girerSlm kızlar. Lutfen içimi rahatlatıcak birşeyler soyleyin. Şimdi kontrolden geldim. Bebeğimde 2 haftalık gelişim geriliği var 2125 gr şuan. Bebeğin eşi doğum kanalına girmiş ve 2-3 haftaya kadar doğum gerçkleşir mutlaka dedi... Ben çok tedrgin olunca 2 haftalık gerilik problem değil ama takibe alıcaz dedi. Eğer bu gerilik devam ederse o durumda kendisi alıcak bebeği... Bu haftalarda doğarsa problem olur mu dedim , ciğer gelişimi tamamlanmış dedi kuvozede gerek kalmaz dedi ama ben yinede tedrginim. Kızlar kuvoze ihtiyaç duyar mı sizce eğer bu haftalarda doğarsa
eveeet babyshower var :) tamam babyshowera yetişemezsen de kırkı birlikte uçuralım :)Ayy baby shower mı var. Şu oğlani iki dürtem ben kirk ucurmaya gelelim sana
teşekkür ederim balımEllerine saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?