- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.441
Canim sen takinti haline getirme bu durumu. İnsan biseyi kafaya takti mi karsi taraf ne yapsa batar. Dogumjna az kaldi sen halen streslisin. Bu bebis karnina bir daha girmeyecek. Seninle butün oldugu anlarini daha iyi yasatmak.istemez misin? Sen ve evlatlarin saglikli olsun herkes gelip gecici.inşallah canım çok kötüyüm gerçekten psikolojim çok kötü ama kimse anlamaya çalışmıyor...helede koca kadın annem çocuk gibi geldi bugün ama bin defa sinir etti gelmese daha iyiydi
Maşallah prensese maşallah ❤ teyzesii kocamaaann öpsün onuu :) bu topik ne çekti benim isminden ahhh ahhh
İdilin annesi ekmek yemiyor onu da saglikli beslemistir citir citir yeriz dokunmaz merak etmeAaa yemeye mi basladinizbende yicektimde sen laf edersin diye cekinmistim bu sefer ama alirim bi gobek @idilduam :)
aaa evet diyet yemek buuuuu :) kiloda yapmaz :)İdilin annesi ekmek yemiyor onu da saglikli beslemistir citir citir yeriz dokunmaz merak etme
Hanginize baksam bilemedim ikinizde coook guzelsiniz masallahCanım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedikGörüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım
Beni hic cagirma zateneveeet babyshower var :) tamam babyshowera yetişemezsen de kırkı birlikte uçuralım :)
İdilin annesi ekmek yemiyor onu da saglikli beslemistir citir citir yeriz dokunmaz merak etme
aaa evet diyet yemek buuuuu :) kiloda yapmaz :)
evetcanım çok dikkat ediyorum ama şıyle bişey var bende kan pıhtılşması olduğu için hibor iğne kullanıorum ve corasprinide 32. Haftada kesmiştim. Bence korasprini kestiğim için boyle oldu ama kesmeme gibi bi seçeneğim yoktu. Dr. Onerdi..Canım beslenmene dikkat ediyor musun
:) sağol canım.Canim bence gerilik gozuyla bakma.geri deyince insan korkuyor haklisin ama bebegin minyon belki. Hem daha haftana da var bayagi.muz,kasar ana besinlerin olsun. Ben 2,5 kg dogmus biri olarak hic bi eksigimin olmadigini sana temin ederim :) hafif delilik var o ayri
haklısın canım. Bol bol dua ediyorum, inşllh skıntı olmzCanim sen ne dusunursen dusun Rabbim ne isterse o oluyo dua et icini ferah tut olumsuzu cagirma birsey olmaz kuvez tedbir amacli bebegin saglikla cikar simdiden kafani bunlarla yorma
HejaR12 canım 3 kisimi çıktınız canım siz ya.ben oda 312 319 u gördüm gayet guseldi standart odaları anestezi işimi hallettik EKG fln derken gunumuzu aldık 13 temmuz 10.30 da nasipse gelio oğlus ertesi gün sunnet olucak nasipse onuda hallettik artık 1 kontrol kaldı haftaya cuma sonra nasipse doğuma. Canım ya çarşaf fln bebek için götürmek lazimmi ne dersin
En ince ayritnisina kadar isterim o zamansabende de var bir taktik, istediğin zaman söylerim :)
benim cinsiyetleri belli olduktan sonra %100 dediğim bir taktik bu ve bilimsel açıklaması da var :))
ha bende işe yaradı mı dersen koca evde olmadığı için şans oldu biraz :)) ama yine tarihlere bakınca kesin işe yarıyor :))
Son donemlerde kilo alimi yavasliyormus diye biliyorum canim ondandir ama daha var bence degisirBebeğim bugün 36+4 günlük 8 günde 100gr almış iyi mi sizce? Boyu da bundan sonra çok değişmez dedi doktor Sizinkiler de öyle dedi mj?
Bi kac arkadasimiz ayni durumdan bahsetti bugun hatta. Drunuz bi sorun olarak gormuyorsa minyon bir bebek olma ihtimalini dusunun stres yapmayin.
Yapmaz tabi genleri sağlamaaa evet diyet yemek buuuuu :) kiloda yapmaz :)
haklısın canm. Teşkkur ederim.Canim orasi belli olmaz bebek dogmadigi surece sonucda ultrasyon cihazi %70 oraninda belirleyebilir gerek olabilirde olmabilirde bunu bilemeyiz allah yardimcin olsun insallah hersey yoluna girer
Varim ben benIdili yemeden önce 4ümüz sagliksiz bi kacamak mı yapsak acabaarada caktirmadan idili de bitiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?