2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
inşallah canım çok kötüyüm gerçekten psikolojim çok kötü ama kimse anlamaya çalışmıyor...helede koca kadın annem çocuk gibi geldi bugün ama bin defa sinir etti gelmese daha iyiydi
Canim sen takinti haline getirme bu durumu. İnsan biseyi kafaya takti mi karsi taraf ne yapsa batar. Dogumjna az kaldi sen halen streslisin. Bu bebis karnina bir daha girmeyecek. Seninle butün oldugu anlarini daha iyi yasatmak.istemez misin? Sen ve evlatlarin saglikli olsun herkes gelip gecici.
"Mutlulugu bende bulan benimdir, gerisi misafir..." bunu yuvanda uygula saglikli ol otesi bos...

Hanginize baksam bilemedim ikinizde coook guzelsiniz masallah

Canım beslenmene dikkat ediyor musun
evetcanım çok dikkat ediyorum ama şıyle bişey var bende kan pıhtılşması olduğu için hibor iğne kullanıorum ve corasprinide 32. Haftada kesmiştim. Bence korasprini kestiğim için boyle oldu ama kesmeme gibi bi seçeneğim yoktu. Dr. Onerdi..

5 kişi çıktık canım :) hadi hayirli olsun şimdiden canım benim.bebeğin yattığı yeri ben hiç beğenmedim biz etrafını silip alt açma lardan serdik üstüne bebek için çarşaf da olabilir tabii csnim o sana kalmış artık ben alt açma kullandım. Onun dışında temizdi heryer sürekli istediğiniz birsey var mı diye soruldu he birde hastalar için yemekler hiç güzel değil taburcu olurken de eğitim verdiler hem kendimiz için hemde bebek için bir takımda bebek için elbise :)

En ince ayritnisina kadar isterim o zamansa bak istemiyordum 3. İcin gaza getirdiniz beni simdi
Ayiplı şeyler varsa ozelden yaz bana nasil yapilir kız çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…