- 5 Kasım 2011
- 1.901
- 3.899
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.461
Ayy ne güzel kolaycacık atlatmışsın darısı başımıza inşallahKızlar çok şükür dün gece minigime kavuştum o kadar pozitif bi doğum ki paylaşmak istedim dün buraya da yazmıştım sabahtan hafif sancilarim vardı adet sancisi gibi çok üstünde durmadım 2-3 gibi kanlı sumuksu bi sıvı geldi ama hala konduramiyorum akşam eşim geldi yürüyüş yaptık eve geldim dus aldım uzandım sancilarim siklasmaya başladı 6 dk düştü gece 2 de doktorumu aradım hastaneye gecmemi söyledi ama hala diyorum kendi kendime geri gelirim bu arada sancılar iyice şiddeti arttı geldik hastaneye nöbetçi doktor alttan muayene etti 7 cm acikligim varmış hemen net tansiyon bu arada ben epidural diye cirpiniyorum agridan ama daha da zorlaşır dediler lavman yapmadan önce tekrar alttan muayene etti doktor acikligim 8-9 cm olmuş lavmani bile yapamadan apar topar dogumhaneye aldılar sonra minik melegime kavuştum o kadar çabuk oldu ki hala saskinim 38+3 de doğum yaptım 3490 gr 51 cm melegim dilerim hepiniz kolaycica atlatirsiniz
Oh afiyet bal olsun :) bulamadiklarin varsa haber et mutlaka.Eki Görüntüle 1853344
veeeeeeee eti ciiiin :))) sonunda geldi :))
Bu arada siz tr de bulabilirsiniz diye düşündüğüm için fotoğrafını koydum. İnşallah herkesin ulaşabileceği birşeylerdir.
CiBugun kontrol vardı 37+4 kıZım 3200 olmus suyu azalmış morelım bozuldu karın cevresı 1 hafta gerı Dr cuma nst tekrar bakalım dedı olmadı sezeryana dönülecek riske atamicam ıns kabul eder
Gözünüz aydın canımMerhaba kizlar
Dun ben de bebegime kavustum cok sukur :)
Biraz minik dogdu. 2900 kilosu.
Suyum bosaldigi icin hastaneye gitmistim. Ardindan cok fazla sanci cektim.
Ilk dogumumdu ve bu kadar sanci cekildigini bilmiyodum. Cok zorlandim. Ve sonunda dayanamayip epidural yapmalarini istedim.
Sonrasinda agrilar gecti ve hersey kolaylasti. Iyi ki yaptirmisim dedim sonrasinda.
Tabiki herkesin dogum sancilari ayni olmuyordur. Benimki kaldirabilcegim bi sanci degildi.
Dogumdan sonra biraz bas agrisi yasadim. Epiduralden mi bilmiyorum. Epiduralden bile olsa yine degerdi.
Biraz kotu bi tecrube oldu yani. Neyseki gecti cok sukur.
Simdi gaz sancilari ve emzirmeyle ugrasiyoruz :)
Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin. Anne olmak kolay degil. Bunu cok iyi anladim artik.
41 kere maaşallah Can'ımCanım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedikGörüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım
Maaşallah fıstığa
Maşallah ikinize de, ne tatlı çıkmışsınızCanım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedikGörüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım
Dayan canım son günler artık, hakkınızda hayırlısı, günü zamanı gelince alacağız bebişleri kucağımıza@zevzekbayan @primavera77insanbuL @Eslemak @HejaR12 @karpuz_suyu @bihayaldi @batideniz @menevsenergis @Rtsy_ @Nurmuratkf @Zehrayenihayat @bilge49 @tombik calliope @idilduam kızlar herkese merhaba benimki boş bir veda olmuş cumaya tekrar gideceğim .....pozisyonu ters olduğu için kiloyu tam alamadım dedi 3440gram az kilo almış dedi ama sezeryanla ilgili bişiy söylemedi önceki doğumun normal bunuda yapabilirsin dedi...sancım çok dedim ama yapacak bişiy yok dedi ...cuma günü bayram öncesi son kez nst ni göreyim dedi...cuma da almayacak yani ...biliyosunuz şeker hastasıyım Allah ın gücüne gitmesin çok bunalmış durumdayım ....ama bebeğim gelmek istemiyor ...en kötü ihtimalle 2 haftamız kaldı bu durumda sağlıklı olsunda herşeye katlanmaya razıyım...ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım...sizlerden başka beni anlayanda yok...dua edenler merak edenler hepiniz sağolun
Biy pyenses göydüm sankii
çook tatlısınız maşallah süsler de çok güzelCanım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedikGörüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım
Bana demedi ama gerçekten değişmiyo benim son 3-4 haftadır hep mm büyümüş şu An 50 cm falan yani.aslında çok uzuyodu.yerleri dar ya bi süre sonra duruyo demek kiBebeğim bugün 36+4 günlük 8 günde 100gr almış iyi mi sizce? Boyu da bundan sonra çok değişmez dedi doktor Sizinkiler de öyle dedi mj?
Bana demedi ama gerçekten değişmiyo benim son 3-4 haftadır hep mm büyümüş şu An 50 cm falan yani.aslında çok uzuyodu.yerleri dar ya bi süre sonra duruyo demek ki
Canim senin bebegin iyi 36+1 im 2600 bebek senin haftam gelince seninki kadar bile olmayabikor. Doktor 49 cm doğar diyorCi
Canım yıne iyiyimiş benim 37+3 te 2880 çıkmıştı ve 1 hafta geri Dedi doktor ayrıca fl boyumuzda geride ne olcak bilmiyorum üzülme sakın gayet iyi 3200 . Suyu içinde inş düzelir son haftalarda olurmuş
Canim dogum gerceklestimi? Hersey yolundami?çook tatlısınız maşallah süsler de çok güzel
37 derken 37+0 damıAhh şu fl .. ;( benimde en son iki kez ölçtü önce 6.88 cıktı sonra 7.01 yani biri 48, diğeri 49 cm bilmiyorum artık Rabbime emanet kilomuzda geride 37 de 2880 ölçmüştü doğuma 3 gün var .. Sezeryan ile
afiyet bal olsun canımmmm burda var merak etme hatta küçük minnoş olanları bile var :)Eki Görüntüle 1853344
veeeeeeee eti ciiiin :))) sonunda geldi :))
Bu arada siz tr de bulabilirsiniz diye düşündüğüm için fotoğrafını koydum. İnşallah herkesin ulaşabileceği birşeylerdir.
Tmm şimdi gördüm 37+3 müş. Bence çok küçük deil ya neye göre bi hafta geri deniliyo acaba ben devlete gidiyrm iri bebek diyo özele gidyrm normal çok iri değil diyo.ben ce bunları takma sen 2.5 geçmiş ya daha ne olsun 3 gündede alır biraz. Illa 3.5-4 olck değiller ya.çıknca bakarsın annesiAhh şu fl .. ;( benimde en son iki kez ölçtü önce 6.88 cıktı sonra 7.01 yani biri 48, diğeri 49 cm bilmiyorum artık Rabbime emanet kilomuzda geride 37 de 2880 ölçmüştü doğuma 3 gün var .. Sezeryan ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?