2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayy ne güzel kolaycacık atlatmışsın darısı başımıza inşallah tebrik ederim canım

DOĞUM SONRASI KORSE KULLANIMI
Kızlar bugün bir arkadaşımla konuştuk sizinle de paylaşayım; ben sezaryen 2. günü eve geldiğimde korse takmaya başladım,tabiki doktorumun onayı ile zaten kendisi söyle hemen takmaya başlayabilirsin diye. 2 çocuk annesi arkadaşım da taktığını hatta ilk 40 gün gece yatarken dahi çıkarmadığını söyledi şuan fıstık gibi karın dümdüz, 2 ayda toparlıyor karın aman ihmal etme dedi. Benim karnım çok çıkmadığı için doğum sonrasında aman aman bıngıl bıngıl olmadı ama tedbirli olmak lazım. Ben hamile korse olarak almadım çünkü onlar sadece kuşak gibi bele sarılanlardan genelde yorumlar onların kaydığı kıvrıldığı yönünde, ben direkt toparlayıcı aldım biri paçalı, bir tanede slip şeklinde şuan için memnunum. Sizlerin de bilgisi olsun kızlar

Bugun kontrol vardı 37+4 kıZım 3200 olmus suyu azalmış morelım bozuldu karın cevresı 1 hafta gerı Dr cuma nst tekrar bakalım dedı olmadı sezeryana dönülecek riske atamicam ıns kabul eder
Ci
Canım yıne iyiyimiş benim 37+3 te 2880 çıkmıştı ve 1 hafta geri Dedi doktor ayrıca fl boyumuzda geride ne olcak bilmiyorum üzülme sakın gayet iyi 3200 . Suyu içinde inş düzelir son haftalarda olurmuş

Gözünüz aydın canım

41 kere maaşallah Can'ım çok güzel olmuşsunuz.

Maşallah ikinize de, ne tatlı çıkmışsınız

Dayan canım son günler artık, hakkınızda hayırlısı, günü zamanı gelince alacağız bebişleri kucağımıza

çook tatlısınız maşallah süsler de çok güzel

Bebeğim bugün 36+4 günlük 8 günde 100gr almış iyi mi sizce? Boyu da bundan sonra çok değişmez dedi doktor Sizinkiler de öyle dedi mj?
Bana demedi ama gerçekten değişmiyo benim son 3-4 haftadır hep mm büyümüş şu An 50 cm falan yani.aslında çok uzuyodu.yerleri dar ya bi süre sonra duruyo demek ki

Bana demedi ama gerçekten değişmiyo benim son 3-4 haftadır hep mm büyümüş şu An 50 cm falan yani.aslında çok uzuyodu.yerleri dar ya bi süre sonra duruyo demek ki

Ahh şu fl .. ;( benimde en son iki kez ölçtü önce 6.88 cıktı sonra 7.01 yani biri 48, diğeri 49 cm bilmiyorum artık Rabbime emanet kilomuzda geride 37 de 2880 ölçmüştü doğuma 3 gün var .. Sezeryan ile

Ci
Canım yıne iyiyimiş benim 37+3 te 2880 çıkmıştı ve 1 hafta geri Dedi doktor ayrıca fl boyumuzda geride ne olcak bilmiyorum üzülme sakın gayet iyi 3200 . Suyu içinde inş düzelir son haftalarda olurmuş
Canim senin bebegin iyi 36+1 im 2600 bebek senin haftam gelince seninki kadar bile olmayabikor. Doktor 49 cm doğar diyor

Doğum var bir kaç güne ben aptal gibiyim neyle karşılarım bilmiyorum korkuyorum , bir yandan mutluyum bir yandan durgun boşluktayım gerçekten kızlar gerilikler başladığından beri çok kötüyüm bir türlü normal olabilir diye düşünemiyorum , En kötüsü doğumuda bitsin şu stres ve günler diye istiyorum, ne garip değil mi

Eki Görüntüle 1853344

veeeeeeee eti ciiiin :))) sonunda geldi :))

Bu arada siz tr de bulabilirsiniz diye düşündüğüm için fotoğrafını koydum. İnşallah herkesin ulaşabileceği birşeylerdir.
afiyet bal olsun canımmmm burda var merak etme hatta küçük minnoş olanları bile var :)

Ahh şu fl .. ;( benimde en son iki kez ölçtü önce 6.88 cıktı sonra 7.01 yani biri 48, diğeri 49 cm bilmiyorum artık Rabbime emanet kilomuzda geride 37 de 2880 ölçmüştü doğuma 3 gün var .. Sezeryan ile
Tmm şimdi gördüm 37+3 müş. Bence çok küçük deil ya neye göre bi hafta geri deniliyo acaba ben devlete gidiyrm iri bebek diyo özele gidyrm normal çok iri değil diyo.ben ce bunları takma sen 2.5 geçmiş ya daha ne olsun 3 gündede alır biraz. Illa 3.5-4 olck değiller ya.çıknca bakarsın annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…