2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Doğum var bir kaç güne ben aptal gibiyim neyle karşılarım bilmiyorum korkuyorum , bir yandan mutluyum bir yandan durgun boşluktayım gerçekten kızlar gerilikler başladığından beri çok kötüyüm bir türlü normal olabilir diye düşünemiyorum , En kötüsü doğumuda bitsin şu stres ve günler diye istiyorum, ne garip değil mi

Ay ne heyecanlı takma hiç bişeyi bugünleri keyfini çıkar.içimizde canımızı taşıyrz.senin onu taşıman bile büyük bişey.geriden gitmesine takılma.ultrason kapalı kutu tam olarak hiç bişeyi bilemezler sağlıklı olsun die dua et yeter.haid hayırlı haberlerle gel inş.

Allah yardımcın olsun canım ama sıkma canını herşey olacağına varır

Bebeginin kilosu dusuk olup yakinda dogum yapacak olan hamile arkadaslar hic bos yere uzulup endiselenmeyin. Dogduktan sonra cok daha guzel buyuyorlar. Benim oglusum 2800 dogdu, hastaneden cikarken 2660 a dustu. Suan 10.gunumuz ve dun 3200 kiloydu cok sukur :) karnimdakinden cok daha hizli buyuyor masallah.

Develete gitiim 36+5 te, fl ve kafası 35+6 ile uyumlu çıktı eskiden kafa öndeydi 5 gun fln kilosunu hiç söylemedi bile .

Çok gidip gelme canım o zaman eşinle sıkıntı oluyorsa sonuçta sen eşinle yaşıyorsun artık ailenle değil, aranı bozma ama mesafeni de koru

İnşallah Can'ım kiloyu bıraktım boyu ve kafa çevreside geri kalmaya başladı Allah'ın izni ile son 2 gün cuma günü doğum hersey iyi olur inşallah

Tamam Can'ım inş güzel haberler veririm size inanki içimde koca boşluk var eşime söyledim akşam biraz dışarı çıkalım boğuluyorum resmen :/

Yakında hastane var seytan diyor ki git kontrole baktır bebeğe Nasıl kilo almış mı boyu artmış mı kafası Nasıl yaaaa )) işte böyle psikopata bağladım

Güçlü olmaya çalış canım en sağlıklı şekilde ne zaman gelecekse o zaman gelsin bebiş. Ondan sonrası bal kaymak olsun.

Doktor duymaz demiş inşallah duymaz. Yine de önlem olsun diye 1-2 gün koyabilirler öyle olmuştu birinin. Bence olabildiğince sakin kalmaya çalış dinlen bol bol. Çok daha küçük doğan bebişlerimiz oldu burada buna da şükür diyelim. Sonuçta riskli haftaları da atlattın pozitif pozitif düşünelim hepp

Ayyy maşallahh

Yakında hastane var seytan diyor ki git kontrole baktır bebeğe Nasıl kilo almış mı boyu artmış mı kafası Nasıl yaaaa )) işte böyle psikopata bağladım
canım biraz sakin ol. bu haftalarda kilo çok yanıltıyo +-300 400 gram oynuyo ki çok büyük rakam bu.
doktorun ölçümleri de içten olsa iki hafta geri çıkıyo dıştan ölçse bi hafta ileri çıkıyo. ultrasonda da 2-3 hafta yanılma payı var.
zaten 2 hafta geri çıktı diye gelişimde gerilik var diyen doktorun ben diplomasına edeyim

Canim bebisinin emmesi nasil? Biz cok sikinti yasiyoruz emmede.aynen bizde 2800 dogduk 2640la taburcu olduk.birgun sonra 2540 a dustuk sariliktan dolayi.kilo alimi durmustu hep.dunki kontrolde 2950 olmustu daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…