- 23 Temmuz 2014
- 836
- 341
- 73
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.481
37 derken 37+0 damı
Tmm şimdi gördüm 37+3 müş. Bence çok küçük deil ya neye göre bi hafta geri deniliyo acaba ben devlete gidiyrm iri bebek diyo özele gidyrm normal çok iri değil diyo.ben ce bunları takma sen 2.5 geçmiş ya daha ne olsun 3 gündede alır biraz. Illa 3.5-4 olck değiller ya.çıknca bakarsın annesi
yok canım hala karnımda bebişkommmm :)Canim dogum gerceklestimi? Hersey yolundami?
Ay ne heyecanlı takma hiç bişeyi bugünleri keyfini çıkar.içimizde canımızı taşıyrz.senin onu taşıman bile büyük bişey.geriden gitmesine takılma.ultrason kapalı kutu tam olarak hiç bişeyi bilemezler sağlıklı olsun die dua et yeter.haid hayırlı haberlerle gel inş.Doğum var bir kaç güne ben aptal gibiyim neyle karşılarım bilmiyorum korkuyorum , bir yandan mutluyum bir yandan durgun boşluktayım gerçekten kızlargerilikler başladığından beri çok kötüyüm bir türlü normal olabilir diye düşünemiyorum , En kötüsü doğumuda bitsin şu stres ve günler diye istiyorum, ne garip değil mi
Allah yardımcın olsun canım ama sıkma canını herşey olacağına varırevetcanım çok dikkat ediyorum ama şıyle bişey var bende kan pıhtılşması olduğu için hibor iğne kullanıorum ve corasprinide 32. Haftada kesmiştim. Bence korasprini kestiğim için boyle oldu ama kesmeme gibi bi seçeneğim yoktu. Dr. Onerdi..
Tmm şimdi gördüm 37+3 müş. Bence çok küçük deil ya neye göre bi hafta geri deniliyo acaba ben devlete gidiyrm iri bebek diyo özele gidyrm normal çok iri değil diyo.ben ce bunları takma sen 2.5 geçmiş ya daha ne olsun 3 gündede alır biraz. Illa 3.5-4 olck değiller ya.çıknca bakarsın annesi
Çok gidip gelme canım o zaman eşinle sıkıntı oluyorsa sonuçta sen eşinle yaşıyorsun artık ailenle değil, aranı bozma ama mesafeni de koruEslemak ah benim canım ikisi bir araya gelince eşimle annem ben sinir küpü oluyorum ilk bebeğimde emecek emmeyecek kavagası yaptılar onları takmaktan mahvoldum şimdide biri normal biri sezeryan diye kapışıyor eşimede söyledim bıktım bu diretmelerden annemde çekilir gibi değil hiç istemiyorum o nedenle yanımda faydasından çok zararı oluyo eşimle aramız bozuluyor ister istemez
Bebeginin kilosu dusuk olup yakinda dogum yapacak olan hamile arkadaslar hic bos yere uzulup endiselenmeyin. Dogduktan sonra cok daha guzel buyuyorlar. Benim oglusum 2800 dogdu, hastaneden cikarken 2660 a dustu. Suan 10.gunumuz ve dun 3200 kiloydu cok sukur :) karnimdakinden cok daha hizli buyuyor masallah.
Ay ne heyecanlı takma hiç bişeyi bugünleri keyfini çıkar.içimizde canımızı taşıyrz.senin onu taşıman bile büyük bişey.geriden gitmesine takılma.ultrason kapalı kutu tam olarak hiç bişeyi bilemezler sağlıklı olsun die dua et yeter.haid hayırlı haberlerle gel inş.
Güçlü olmaya çalış canım en sağlıklı şekilde ne zaman gelecekse o zaman gelsin bebiş. Ondan sonrası bal kaymak olsun.@zevzekbayan @primavera77 @insanbuLEslemak @HejaR12 @karpuz_suyu @bihayaldi @batideniz @menevsenergis @Rtsy_ @Nurmuratkf Zehrayenihayat @bilge49 @tombik @calliope @idilduam kızlar herkese merhaba benimki boş bir veda olmuş cumaya tekrar gideceğim .....pozisyonu ters olduğu için kiloyu tam alamadım dedi 3440gram az kilo almış dedi ama sezeryanla ilgili bişiy söylemedi önceki doğumun normal bunuda yapabilirsin dedi...sancım çok dedim ama yapacak bişiy yok dedi ...cuma günü bayram öncesi son kez nst ni göreyim dedi...cuma da almayacak yani ...biliyosunuz şeker hastasıyım Allah ın gücüne gitmesin çok bunalmış durumdayım ....ama bebeğim gelmek istemiyor ...en kötü ihtimalle 2 haftamız kaldı bu durumda sağlıklı olsunda herşeye katlanmaya razıyım...ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım...sizlerden başka beni anlayanda yok...dua edenler merak edenler hepiniz sağolun
Doktor duymaz demiş inşallah duymaz. Yine de önlem olsun diye 1-2 gün koyabilirler öyle olmuştu birinin. Bence olabildiğince sakin kalmaya çalış dinlen bol bol. Çok daha küçük doğan bebişlerimiz oldu burada buna da şükür diyelim. Sonuçta riskli haftaları da atlattın pozitif pozitif düşünelim heppSlm kızlar. Lutfen içimi rahatlatıcak birşeyler soyleyin. Şimdi kontrolden geldim. Bebeğimde 2 haftalık gelişim geriliği var 2125 gr şuan. Bebeğin eşi doğum kanalına girmiş ve 2-3 haftaya kadar doğum gerçkleşir mutlaka dedi... Ben çok tedrgin olunca 2 haftalık gerilik problem değil ama takibe alıcaz dedi. Eğer bu gerilik devam ederse o durumda kendisi alıcak bebeği... Bu haftalarda doğarsa problem olur mu dedim , ciğer gelişimi tamamlanmış dedi kuvozede gerek kalmaz dedi ama ben yinede tedrginim. Kızlar kuvoze ihtiyaç duyar mı sizce eğer bu haftalarda doğarsa
Amin Canim seninkide tum bebeklerimiz hayirla gelsin.Hayirlsiyla gelsin bebisin canim jnsallah
Ayyy maşallahhCanım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedikGörüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım
canım biraz sakin ol. bu haftalarda kilo çok yanıltıyo +-300 400 gram oynuyo ki çok büyük rakam bu.Yakında hastane var seytan diyor ki git kontrole baktır bebeğe Nasılkilo almış mı boyu artmış mı kafası Nasıl yaaaa )) işte böyle psikopata bağladım
Abisler kardeslerini nasil karsiladi merak ediyorum canim :)
Can'ım benim oğlan 12 yaşında olduğu için tam manasıyla abilik yapıyor kardeşine :)Abisler kardeslerini nasil karsiladi merak ediyorum canim :)
Aa nasil yani sen gecen doguma gitmeyecekmiydin kizyok canım hala karnımda bebişkommmm :)
süpriz yaptı gelmek istemedi kızım
Canim bebisinin emmesi nasil? Biz cok sikinti yasiyoruz emmede.aynen bizde 2800 dogduk 2640la taburcu olduk.birgun sonra 2540 a dustuk sariliktan dolayi.kilo alimi durmustu hep.dunki kontrolde 2950 olmustu dahaBebeginin kilosu dusuk olup yakinda dogum yapacak olan hamile arkadaslar hic bos yere uzulup endiselenmeyin. Dogduktan sonra cok daha guzel buyuyorlar. Benim oglusum 2800 dogdu, hastaneden cikarken 2660 a dustu. Suan 10.gunumuz ve dun 3200 kiloydu cok sukur :) karnimdakinden cok daha hizli buyuyor masallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?