2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aa nasil yani sen gecen doguma gitmeyecekmiydin kiz
sormaaa pazar gece heycandan uyuyamadım. sabahın 5:30 unda kalktım banyo yaptım giyindim süslendim saçlarımı fönledim ailecek 7 kişi valizler çikolatalar süsler şekerler yıkıla döküle gittik hastaneye doğum olcak diye. videolar fotolar falan görmen lazım halimizi.
neyse gittik yenidoğan yoğunbakımında yer yokmuş. bizim de ihtiyacımız olma ihtimali var. doğumu erteledik eve geri döndük.
tabi beni aldı bi ağlama akşama kadar ağladım hatta bu sabah kalktım yine ağladım. eşim gitti hastaneye bugün doğum olur mu diye. bugün de olmuyor. yarın tekrar gideceğiz. yarın da olmazsa özelde doğurcam artık. bayrama kalmadan pırtlatıcam bu bebişi :)

Doğum yapan güzel anneler acil yardııııımmmm
süt pompasını hangi marka aldınız memnun kaldınız mı???
Canim ben hastanr tipi kiraladim medela.cok cok memnunum.sarilik tedavjsi icin kaldigimiz gece orda kullanmistim cok begendim.kizimda emmede sorun yasayinca aynisindan kiraladik

Ablama bebek 2900 demişti 3100 doğmuştu. Ultrason verileri kesin değil. Sağlıklı olsun kilo da önemli değil gerçi. Rahat olmaya çalış pozitif düşün canım.

Tamam Can'ım inş güzel haberler veririm size inanki içimde koca boşluk var eşime söyledim akşam biraz dışarı çıkalım boğuluyorum resmen :/
Çok haklısın cnm insan illa düşünüyo ama şu An kadar zaten az çok almıştır.bide 3 gün var önünde.halam da yeni.doğum yaptı 2.750 gram doğdu bebeği. 1hafta sonra resmini atmış tanıyamadım yarım kilo almış.dışarda büyütürsün.kafası falan da çok riskli bişey olsa söylerlerdi.bi haftaları öbüürnü tutmuyo ki benim hep öndeydi ölçümler. Şimdi haftasında.biraz daha beklesem geriye düşck heralde

Canim bebisinin emmesi nasil? Biz cok sikinti yasiyoruz emmede.aynen bizde 2800 dogduk 2640la taburcu olduk.birgun sonra 2540 a dustuk sariliktan dolayi.kilo alimi durmustu hep.dunki kontrolde 2950 olmustu daha

Bizimki ilk 2 gün ememedi sütüm çok çok azdı ama mama vermek istemedim inat ettim süt artsın diye habire humana still çayından içtim. Annem komposto yaptı onu içtim. Bol bol su içtim. En son eve gelip duş aldım sütüm biraz artmaya başladı ama bebeğin de sarılığı arttı malesef 12.6 çıktı. Doktor mama ver dedi mecburen 1 defa mama verdim. O sırada 4 saat kadar emzirmemiş oldum uyudum filan iyice dinlendim birden süt dolu dolu gelmeye basladi cok sukur. Sonra da ara ara sut sagma makinesiyle sagdim o da sutu arttirdi. İnsallah senin de sutun en yakin zamanda artar canim

Maşallah size, çok güzel çıkmışsınız.

Bizde bugün kontroldeydik. 36+4 teyiz bebiş 49 cm 3145 gr dedi. Karnım çok sertleşiyordu ama nst de sorun çıkmadı yine de rahatlayayım diye bayram bitesiye kadar kullanmak için magnezyum verdi doktor. Bebişin kafası büyük diyorlar hep ama orantısızlık yok yani ailecek öyle bizde hep kafalar büyük çıkıyor ultrasonda yeğenlerim kardeşlerim de öyleydi hep Ben nasıl normal doğururum avaba off.
Benim de hemoglobin değerim çok düşük günde iki tane o kan şuruplarından içmeme rağmen. Doktorum çok rahat ya doğum şekli dedim çatı nuayenesi dedim bayramdan sonraya dedi.

Bebeklerini kucaklarina alan anneler gözünüz aydın RABBİM hayırlı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin INŞALLAH matsiyahoje cim canım INŞALLAH sende biran önce sağ salim hayirli bi sekilde kucağına alirsin

Çarşaf aliyim mutlaka o zman canjm ben saol.bide hatıra defterimj veriolarmis verdilermi size

Hayirli gunler kizlar yeni dogum yapmis annisler gozunuz aydin bizimde kismetse yarin sabah dogum inşaallah bende guzel haberler veririm sizlere dualarinizi eksik etmeyin

Allah kolaylık verisn Can'ım bende cuma gireceğim. Sat ile usg birbirini tutuyor mu? Malesef bende usg de gerileme çıktı 1 hafta yine doktor cuma alıcak beklenen d. Tarihim 9 temmuz

Benimde kaç gündür sancim var sanki yarın kontrol um var bakalım doktorum ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…