- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.501
Doğum yapan güzel anneler acil yardııııımmmm
süt pompasını hangi marka aldınız memnun kaldınız mı???
sormaaa pazar gece heycandan uyuyamadım. sabahın 5:30 unda kalktım banyo yaptım giyindim süslendim saçlarımı fönledim ailecek 7 kişi valizler çikolatalar süsler şekerler yıkıla döküle gittik hastaneye doğum olcak diye. videolar fotolar falan görmen lazım halimizi.Aa nasil yani sen gecen doguma gitmeyecekmiydin kiz
Canim ben hastanr tipi kiraladim medela.cok cok memnunum.sarilik tedavjsi icin kaldigimiz gece orda kullanmistim cok begendim.kizimda emmede sorun yasayinca aynisindan kiraladikDoğum yapan güzel anneler acil yardııııımmmm
süt pompasını hangi marka aldınız memnun kaldınız mı???
Ablama bebek 2900 demişti 3100 doğmuştu. Ultrason verileri kesin değil. Sağlıklı olsun kilo da önemli değil gerçi. Rahat olmaya çalış pozitif düşün canım.Doğum var bir kaç güne ben aptal gibiyim neyle karşılarım bilmiyorum korkuyorum , bir yandan mutluyum bir yandan durgun boşluktayım gerçekten kızlargerilikler başladığından beri çok kötüyüm bir türlü normal olabilir diye düşünemiyorum , En kötüsü doğumuda bitsin şu stres ve günler diye istiyorum, ne garip değil mi
Çok haklısın cnm insan illa düşünüyo ama şu An kadar zaten az çok almıştır.bide 3 gün var önünde.halam da yeni.doğum yaptı 2.750 gram doğdu bebeği. 1hafta sonra resmini atmış tanıyamadım yarım kilo almış.dışarda büyütürsün.kafası falan da çok riskli bişey olsa söylerlerdi.bi haftaları öbüürnü tutmuyo ki benim hep öndeydi ölçümler. Şimdi haftasında.biraz daha beklesem geriye düşck heraldeTamam Can'ım inş güzel haberler veririm size inanki içimde koca boşluk var eşime söyledim akşam biraz dışarı çıkalım boğuluyorum resmen :/
Canim bebisinin emmesi nasil? Biz cok sikinti yasiyoruz emmede.aynen bizde 2800 dogduk 2640la taburcu olduk.birgun sonra 2540 a dustuk sariliktan dolayi.kilo alimi durmustu hep.dunki kontrolde 2950 olmustu daha
Maşallah size, çok güzel çıkmışsınız.Canım ben çarşaf,kılıf ve pike götürdüm; gerek var mı dersen sonuçta orda veriyorlar ama benim oda çekimi vs vardı azcık süslü çıkalım dedikGörüldüğü üzere biraz abarttık :) aman bir kere oluyor ve hiçbirşey içimde kalmadı, iyiki de yapmışım
Çok tatlı maşallah...
Ellerine sağlık Can'ım çok güzel olmuş...Eki Görüntüle 1853250 Eki Görüntüle 1853251 Eki Görüntüle 1853252 Eki Görüntüle 1853253 Eki Görüntüle 1853254 kızlar annemlerdeyken ve bugün yaptıklarımmm :)
Çarşaf aliyim mutlaka o zman canjm ben saol.bide hatıra defterimj veriolarmis verdilermi size5 kişi çıktık canım :) hadi hayirli olsun şimdiden canım benim.bebeğin yattığı yeri ben hiç beğenmedim biz etrafını silip alt açma lardan serdik üstüne bebek için çarşaf da olabilir tabii csnim o sana kalmış artık ben alt açma kullandım. Onun dışında temizdi heryer sürekli istediğiniz birsey var mı diye soruldu he birde hastalar için yemekler hiç güzel değil taburcu olurken de eğitim verdiler hem kendimiz için hemde bebek için bir takımda bebek için elbise :)
Hayirli gunler kizlar yeni dogum yapmis annisler gozunuz aydin bizimde kismetse yarin sabah dogum inşaallah bende guzel haberler veririm sizlere dualarinizi eksik etmeyin
En son dogurmamisti yani bi 30 dk öncesine kadarmatsiyahoje dogurmadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?