2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Herkese tekrar merhaba

Fırsat bulunca tekrar yazmak istedim. Yardımcı olur diye. Ben hiç düt problemi yaşamadım, doğar doğmaz sütüm geldi ve hemen emzirdim bebeğimi. Annem de ekteki tarifteki çayı yaptı bana dolapta tutuyoruz soğuk olarak ( çok soğuk değil) tüketiyorum ve şu anda oğluşumu 1,5 saatte bir emzirip günde de 60cc saklama poşetine alıyorum göğüsler doldu taşıyor hatta bu yüzden çaya ara verdim:) ablam sezerysn olduğu için sütü gelmemişti onun da sütü geldi bunu içince. Problem yaşayanlara tavsiye ederim. Ben çok az şeker ekliyorum üzerine tarçın ceviz eklemiyorum.

Eklentiler

• image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 131
Ay ben sen dogurdun sandim kiz.merak ettimde girdim topige :) hayirlisi olsun saglikla gelsin bebisin insallah canim.hep aklimdasin

kızlar yaaanbn gördüğüm her ıslaklığı suyum sızıyor sanıyorumm ya gelirde anlamazsam diye çok korkuyorum birde bir daha ki randevum bayramdan sonra ya o zamana kadar gelirde anlamazsamm

kızlar yaaanbn gördüğüm her ıslaklığı suyum sızıyor sanıyorumm ya gelirde anlamazsam diye çok korkuyorum birde bir daha ki randevum bayramdan sonra ya o zamana kadar gelirde anlamazsamm
Canım öyle bir şey olduğunda durduramazmissin ,akarmis engel olamaz missin yani.zamaninda gelir annesi psikolojini etkileme öyle. Onun haricindeki akıntı ve ıslaklık normalmiş. Bende bu yüzden doktora çok gittim ordan biliyorum acaba suyum mu diye gece yarısı hastaneyi katip turnusol ped istediğim olmuştur

Bende kontrolden geldim cuma veya cumartesi Sezer yan ile bebisi alacağız

Merhaba Can'ım benimde aynı cuma günü bebiş Nasıl ? Kilosu falan biz biraz geride kaldık ben çok kilo aldım ama bebeğim 37+3 2880 demişti inş şimdi 3 olmuştur 3 gün var doğuma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…