- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.521
Ay ben sen dogurdun sandim kiz.merak ettimde girdim topige :) hayirlisi olsun saglikla gelsin bebisin insallah canim.hep aklimdasinsormaaa pazar gece heycandan uyuyamadım. sabahın 5:30 unda kalktım banyo yaptım giyindim süslendim saçlarımı fönledim ailecek 7 kişi valizler çikolatalar süsler şekerler yıkıla döküle gittik hastaneye doğum olcak diye. videolar fotolar falan görmen lazım halimizi.
neyse gittik yenidoğan yoğunbakımında yer yokmuş. bizim de ihtiyacımız olma ihtimali var. doğumu erteledik eve geri döndük.
tabi beni aldı bi ağlama akşama kadar ağladım hatta bu sabah kalktım yine ağladım. eşim gitti hastaneye bugün doğum olur mu diye. bugün de olmuyor. yarın tekrar gideceğiz. yarın da olmazsa özelde doğurcam artık. bayrama kalmadan pırtlatıcam bu bebişi :)
Doğum yapan güzel anneler acil yardııııımmmm
süt pompasını hangi marka aldınız memnun kaldınız mı???
ya sen her gün gel çık çık gel kop kop gel balıııııııııııııııımBeni hic cagirma zaten
ayyy evet yaa bu aralar çok sağlıklı besleniyorum zaten bi kaçamktan bi şicik olmaz :)Idili yemeden önce 4ümüz sagliksiz bi kacamak mı yapsak acabaarada caktirmadan idili de bitiririz
ohhh güzel de gider rahatsızlık vermez :)Yapmaz tabi genleri sağlam
çok teşekkür ederim ablacııımEllerine sağlık Can'ım çok güzel olmuş...
amaaaaaaaaninteriorarchitect Super_anne1411 @insanbuL benim kızımı light biskevit yapmışlarda yiolar annammmm sizin karnınız i doyurmaz benim kuzum siz çok iştahlı sin topiğin dier bebik leri ile anca keser sizi
Olur olur seninkiyle birlikte hepsi olurinteriorarchitect Super_anne1411 @insanbuL benim kızımı light biskevit yapmışlarda yiolar annammmm sizin karnınız i doyurmaz benim kuzum siz çok iştahlı sin topiğin dier bebik leri ile anca keser sizi
Tamam simdi olduya sen her gün gel çık çık gel kop kop gel balıııııııııııııııım
Saglikli beslenmeyle bizim saglikli beslenmemiz farkli seyler aslindaayyy evet yaa bu aralar çok sağlıklı besleniyorum zaten bi kaçamktan bi şicik olmaz :)
olsun canım ben yeşil fasulye yiyorsam o gün çok sağlıklı beslenmiş oluyorum hobidi gırtlak tabağı boşalttısam bile sağlıklı beslendim demektirSaglikli beslenmeyle bizim saglikli beslenmemiz farkli seyler aslinda
Canimm o anlasilmicak gibi olmuyomus tedirgin olma bencekızlar yaaanbn gördüğüm her ıslaklığı suyum sızıyor sanıyorumm ya gelirde anlamazsam diye çok korkuyorum birde bir daha ki randevum bayramdan sonra ya o zamana kadar gelirde anlamazsamm
Tabikide oyle bebegim :))olsun canım ben yeşil fasulye yiyorsam o gün çok sağlıklı beslenmiş oluyorum hobidi gırtlak tabağı boşalttısam bile sağlıklı beslendim demektir
doğuramadımmatsiyahoje dogurmadimi
Canım öyle bir şey olduğunda durduramazmissin ,akarmis engel olamaz missin yani.zamaninda gelir annesi psikolojini etkileme öyle. Onun haricindeki akıntı ve ıslaklık normalmiş. Bende bu yüzden doktora çok gittim ordan biliyorumkızlar yaaanbn gördüğüm her ıslaklığı suyum sızıyor sanıyorumm ya gelirde anlamazsam diye çok korkuyorum birde bir daha ki randevum bayramdan sonra ya o zamana kadar gelirde anlamazsamm
Bende kontrolden geldim cuma veya cumartesi Sezer yan ile bebisi alacağız
Kontrol vardi.moralin bozuk net kalp atisi yuksek cikti.160-180-200 arasi gidip geliyor.2 kez nst te girdim.ifta.r sonraki bidaha istedi net.dua edin cook korkuyorum bebeğinde bisey opmasin.sancim falan cikmiyor(([/QUOTE
Allah korusun . Doktorun nededi peki ? Bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?