- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.541
Normal bebisi kilosu 3450 gram bizimde.onemli olan gelişimi cnm kilo önemli değil inan.stres yapma 38 +2 bizimde. Günde 25 gram aldığını var say 3 kiloyu geçer merak etme. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMerhaba Can'ım benimde aynı cuma günübebiş Nasıl ? Kilosu falan biz biraz geride kaldık ben çok kilo aldım ama bebeğim 37+3 2880 demişti inş şimdi 3 olmuştur 3 gün var doğuma ...
Öyledir dimi kuzum yaa anlayabilirim bende inşallahCanimm o anlasilmicak gibi olmuyomus tedirgin olma bence
kızlar yaaanbn gördüğüm her ıslaklığı suyum sızıyor sanıyorumm ya gelirde anlamazsam diye çok korkuyorum birde bir daha ki randevum bayramdan sonra ya o zamana kadar gelirde anlamazsamm
Bende çok koşardım hastaneye de benim kociş beni sakinleştiriyor işte :)Teşekkür ederim canım benim ❤Canım öyle bir şey olduğunda durduramazmissin ,akarmis engel olamaz missin yani.zamaninda gelir annesi psikolojini etkileme öyle. Onun haricindeki akıntı ve ıslaklık normalmiş. Bende bu yüzden doktora çok gittim ordan biliyorumacaba suyum mu diye gece yarısı hastaneyi katip turnusol ped istediğim olmuştur
Canım bir şey olmayacak.korkma.Allaha emanet olunKontrol vardi.moralin bozuk net kalp atisi yuksek cikti.160-180-200 arasi gidip geliyor.2 kez nst te girdim.ifta.r sonraki bidaha istedi net.dua edin cook korkuyorum bebeğinde bisey opmasin.sancim falan cikmiyor((
Normal bebisi kilosu 3450 gram bizimde.onemli olan gelişimi cnm kilo önemli değil inan.stres yapma 38 +2 bizimde. Günde 25 gram aldığını var say 3 kiloyu geçer merak etme. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ay kuzum benim ne bileyim boş boş oturuyorum sonra kafama takıyorum işteHayırrrrsende de bu korku mu başladı lütfen cnm bana sakin ol derdin. Bu arada eşimin Şark görevi çıktı doğumdan sonra gidecek iyice efkar sardı beni
Ay kuzum benim ne bileyim boş boş oturuyorum sonra kafama takıyorum iştetamamm sende bende sakşn oluyoruz o zamaaann ayrıca şimdi eşini şark görevini falan düşünme bak miniğini kucağına almana az kaldı tadını çıkar onları sonra düşünürsün
Anlamaman mümkün değil Can'ım merak etme. Öyle musluk suyu gibi olmuyor zaten, bazen kanlı geliyor. İçinden bişey aktığını hissediyorsun.kızlar yaaanbn gördüğüm her ıslaklığı suyum sızıyor sanıyorumm ya gelirde anlamazsam diye çok korkuyorum birde bir daha ki randevum bayramdan sonra ya o zamana kadar gelirde anlamazsamm
Valla bendr ya dogum sancisini anlayamazsam diyodumda genelde bu tip sorularin cevabi olunca anlicaksin emin ol nihahaha seklinde oluyoÖyledir dimi kuzum yaa anlayabilirim bende inşallah
Canım ben medella dan yanayım. 9 sene önce almıştım, şimdi de onu kullanacağım ve çok memnundum...Doğum yapan güzel anneler acil yardııııımmmm
süt pompasını hangi marka aldınız memnun kaldınız mı???
umarım sağlıklı osun dayanmaya hazırım ...sadece manen çökmüş durumdayım herşeyi tek başıma göğüslemekten yoruldum...kızlarım bana yeter biliyorum ama yeterli enerjim yok neden bilmiyorumcanım benim, hayırlısı ne ise o olsun inşallah. ümitsiz olma, belki perşembe günü gelir bebişin :))
3340 tı normalde haftada 400 gram civarında alıyordu fakat bu hafta sadece 100 gram almış onu az dediCanim saglik olsun sikma canini saglikla gelsinde ne zaman gelirse gelsin kuzucuk bi onceki gittiginde kacti ki kilosu niye az dedi masallhi va bence
Canım aklına kötüyü getirme Allah'ın izniyle bişey olmaz bebişine, Allah korusunKontrol vardi.moralin bozuk net kalp atisi yuksek cikti.160-180-200 arasi gidip geliyor.2 kez nst te girdim.ifta.r sonraki bidaha istedi net.dua edin cook korkuyorum bebeğinde bisey opmasin.sancim falan cikmiyor((
bu mesajını her bunaldığımda bulup okumalıyım ...evet çok haklısın ayrıca bunu başaramadığım için kendime çok kızıyorum biraz ilgi şevkat başka beklentim yok ama oda olmuyor işte...Canim sen takinti haline getirme bu durumu. İnsan biseyi kafaya takti mi karsi taraf ne yapsa batar. Dogumjna az kaldi sen halen streslisin. Bu bebis karnina bir daha girmeyecek. Seninle butün oldugu anlarini daha iyi yasatmak.istemez misin? Sen ve evlatlarin saglikli olsun herkes gelip gecici.
"Mutlulugu bende bulan benimdir, gerisi misafir..." bunu yuvanda uygula saglikli ol otesi bos...
Nolur stres yapmamaya calıs stresinde etkiler onun kalp atislarini simdi. Dua edelimde guzel haberlerle dön insallah. Haber ver bizede mutlakaKontrol vardi.moralin bozuk net kalp atisi yuksek cikti.160-180-200 arasi gidip geliyor.2 kez nst te girdim.ifta.r sonraki bidaha istedi net.dua edin cook korkuyorum bebeğinde bisey opmasin.sancim falan cikmiyor((
gidip gelmeyiz zaten ama sadece böyle özel durumlarda mecburen oluyor ...gelme desen olmuyor ...insan ilişkilerim de çok kötü o mesafe olayını ayarlayamıyorumÇok gidip gelme canım o zaman eşinle sıkıntı oluyorsa sonuçta sen eşinle yaşıyorsun artık ailenle değil, aranı bozma ama mesafeni de koru
son haftalarda olurmuş öyle canım normal. sen takma kafana. anneler güçlü olmak zorunda hele ki senin gibi çifte kavrulmuş anneler çook güçlü olmalı3340 tı normalde haftada 400 gram civarında alıyordu fakat bu hafta sadece 100 gram almış onu az dedi
amin canım hepimizin inşallahGüçlü olmaya çalış canım en sağlıklı şekilde ne zaman gelecekse o zaman gelsin bebiş. Ondan sonrası bal kaymak olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?