2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Merhaba Can'ım benimde aynı cuma günü bebiş Nasıl ? Kilosu falan biz biraz geride kaldık ben çok kilo aldım ama bebeğim 37+3 2880 demişti inş şimdi 3 olmuştur 3 gün var doğuma ...
Normal bebisi kilosu 3450 gram bizimde.onemli olan gelişimi cnm kilo önemli değil inan.stres yapma 38 +2 bizimde. Günde 25 gram aldığını var say 3 kiloyu geçer merak etme. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

kızlar yaaanbn gördüğüm her ıslaklığı suyum sızıyor sanıyorumm ya gelirde anlamazsam diye çok korkuyorum birde bir daha ki randevum bayramdan sonra ya o zamana kadar gelirde anlamazsamm

Hayırrrr sende de bu korku mu başladı lütfen cnm bana sakin ol derdin. Bu arada eşimin Şark görevi çıktı doğumdan sonra gidecek iyice efkar sardı beni

Bende çok koşardım hastaneye de benim kociş beni sakinleştiriyor işte :)Teşekkür ederim canım benim ❤

İnş cnm inş iyidir oğlum . Fl hep geride kafa öndeydi şimdi kafa 3 gun geri çıkıyor fl yine aynı 8 gün geri deli çıkacağım , ben babası uzunuz iri doğmuşuz.. Bende bugun 38+3

Hayırrrr sende de bu korku mu başladı lütfen cnm bana sakin ol derdin. Bu arada eşimin Şark görevi çıktı doğumdan sonra gidecek iyice efkar sardı beni
Ay kuzum benim ne bileyim boş boş oturuyorum sonra kafama takıyorum işte tamamm sende bende sakşn oluyoruz o zamaaann ayrıca şimdi eşini şark görevini falan düşünme bak miniğini kucağına almana az kaldı tadını çıkar onları sonra düşünürsün

Öyle zaten.. Allah onu bağışlasın sağlıcakla bize. En son kontrolümde yıne fl kilo 1 hafta geride kafa hafta ile uyumlu çıktı cnm bakalım ne oldu ne bitti persembe son kontrol

kızlar yaaanbn gördüğüm her ıslaklığı suyum sızıyor sanıyorumm ya gelirde anlamazsam diye çok korkuyorum birde bir daha ki randevum bayramdan sonra ya o zamana kadar gelirde anlamazsamm
Anlamaman mümkün değil Can'ım merak etme. Öyle musluk suyu gibi olmuyor zaten, bazen kanlı geliyor. İçinden bişey aktığını hissediyorsun.

canım benim, hayırlısı ne ise o olsun inşallah. ümitsiz olma, belki perşembe günü gelir bebişin :))
umarım sağlıklı osun dayanmaya hazırım ...sadece manen çökmüş durumdayım herşeyi tek başıma göğüslemekten yoruldum...kızlarım bana yeter biliyorum ama yeterli enerjim yok neden bilmiyorum

Canim saglik olsun sikma canini saglikla gelsinde ne zaman gelirse gelsin kuzucuk bi onceki gittiginde kacti ki kilosu niye az dedi masallhi va bence
3340 tı normalde haftada 400 gram civarında alıyordu fakat bu hafta sadece 100 gram almış onu az dedi

Kontrol vardi.moralin bozuk net kalp atisi yuksek cikti.160-180-200 arasi gidip geliyor.2 kez nst te girdim.ifta.r sonraki bidaha istedi net.dua edin cook korkuyorum bebeğinde bisey opmasin.sancim falan cikmiyor ((
Canım aklına kötüyü getirme Allah'ın izniyle bişey olmaz bebişine, Allah korusun

bu mesajını her bunaldığımda bulup okumalıyım ...evet çok haklısın ayrıca bunu başaramadığım için kendime çok kızıyorum biraz ilgi şevkat başka beklentim yok ama oda olmuyor işte...

Kontrol vardi.moralin bozuk net kalp atisi yuksek cikti.160-180-200 arasi gidip geliyor.2 kez nst te girdim.ifta.r sonraki bidaha istedi net.dua edin cook korkuyorum bebeğinde bisey opmasin.sancim falan cikmiyor ((
Nolur stres yapmamaya calıs stresinde etkiler onun kalp atislarini simdi. Dua edelimde guzel haberlerle dön insallah. Haber ver bizede mutlaka

Çok gidip gelme canım o zaman eşinle sıkıntı oluyorsa sonuçta sen eşinle yaşıyorsun artık ailenle değil, aranı bozma ama mesafeni de koru
gidip gelmeyiz zaten ama sadece böyle özel durumlarda mecburen oluyor ...gelme desen olmuyor ...insan ilişkilerim de çok kötü o mesafe olayını ayarlayamıyorum

3340 tı normalde haftada 400 gram civarında alıyordu fakat bu hafta sadece 100 gram almış onu az dedi
son haftalarda olurmuş öyle canım normal. sen takma kafana. anneler güçlü olmak zorunda hele ki senin gibi çifte kavrulmuş anneler çook güçlü olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…