- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.561
ben dayanmakta güçlük çekiyorum kuzum ...kızımlada uzaklaşmaktan korkuyorum çünkü hiç enerjim yok ...onunla oynayamıyorum mal gibi oturmak istiyorum sürekli ...sürekli göğüs germekten güçlü olmaktan bişeylerin üstünü kapatmaktanda yoruldum...ama toparlanmak gerek biliyorum yapacağımıda biliyorum sayenizdeson haftalarda olurmuş öyle canım normal. sen takma kafana. anneler güçlü olmak zorunda hele ki senin gibi çifte kavrulmuş anneler çook güçlü olmalı
Bebek gelip kokusunu aldiginda hersey geride kalacak gucun yeniden yerine gelecek eminim.ben dayanmakta güçlük çekiyorum kuzum ...kızımlada uzaklaşmaktan korkuyorum çünkü hiç enerjim yok ...onunla oynayamıyorum mal gibi oturmak istiyorum sürekli ...sürekli göğüs germekten güçlü olmaktan bişeylerin üstünü kapatmaktanda yoruldum...ama toparlanmak gerek biliyorum yapacağımıda biliyorum sayenizde
yaparsın canım ben inanıyorum sana. allah göstermesin insanlar neler neler yaşıyor en sevdiklerini kaybediyolar da evlatlarına tutunup ayakta duruyorlar. yaşadıklarını küçümsemiyorum sadece güçlü olman gerektiğini söylüyorum. bak benim kızım hasta . doğum da yapamıyom. kendi gelse ortalarda kaldık rezil durumdayım ama güçlü duemaya çalışıyorum ki kızım karnımda huzursuz olmasın. kendini bırakma hepsi geçecekben dayanmakta güçlük çekiyorum kuzum ...kızımlada uzaklaşmaktan korkuyorum çünkü hiç enerjim yok ...onunla oynayamıyorum mal gibi oturmak istiyorum sürekli ...sürekli göğüs germekten güçlü olmaktan bişeylerin üstünü kapatmaktanda yoruldum...ama toparlanmak gerek biliyorum yapacağımıda biliyorum sayenizde
Canim niye oldu.Kizlarrrrrr ben gunlerdir normal doğum beklerken yarin sezaryan ile doğuma gidiyorummm cok heyecanliyim 11 de yatis cok garip duygular icindeyim hem sevinc hem hiuzun hem korku duakarinizi esirgemeyin
yarın sabah erkenden gidicez canım belki yarın kendi hastanemde olcak. olmazsa diğer özel hastaneye gidicem perşembe orda olur heralde. hem bayrama kaşmak istemiyorum hem de ağrılarım var kendi gelecek biraz daha beklersemmatsiyahoje dogum ne zaman kuzum hastane dolumu hala
Hadi hayırlı haberlerle gel.sen de haziran annesi olcz kızzzz. Dualarımız seninleKizlarrrrrr ben gunlerdir normal doğum beklerken yarin sezaryan ile doğuma gidiyorummm cok heyecanliyim 11 de yatis cok garip duygular icindeyim hem sevinc hem hiuzun hem korku duakarinizi esirgemeyin
nazar çıkmış nazarrrrrrBugun bi sakarlik var bende allah sonumu hayretsin. Bardak kirdim, makineyi bosaltirken 2-3tabagi son anda kurtardim,bulasik sepetini komple dusuruyodum gobegim sagolsun onunla durdurdumsuan sakinlestim oturdum halime guluyorum ama cinnet noktasina geldim yani
Canım benimde öyle 160-200 arası cıkıyor nst de. Bu bi sorunmuymuş?Kontrol vardi.moralin bozuk net kalp atisi yuksek cikti.160-180-200 arasi gidip geliyor.2 kez nst te girdim.ifta.r sonraki bidaha istedi net.dua edin cook korkuyorum bebeğinde bisey opmasin.sancim falan cikmiyor((
çok haklısın varlığınız bana güç veriyor yine..güzel arkadaşım benim daha iyiyim ...moralim düzeldi...iyiki varsınBebek gelip kokusunu aldiginda hersey geride kalacak gucun yeniden yerine gelecek eminim.
Yasananlari ne kadar dusunursen o kadar icinden cikamazsin. Birak gitsin bosver gitsin senden cocuklarindan esinden bi tane daha yok su dunyada. Sil at herseyi hamileligin son gunlerini gulerek gecirin hep birlikte.bu gunleri guzel hatirlayin ilerde
Darısı başına İnşallah canım ama minik bi oglusum oldu :)
biliyorum kuzum bilmezmiyim hep dualarımdasın ...geçecek değilmi tombiğim güleceğiz bu günlerimize ...kendin yetmezmiş gibi bana bile güç verdin ...iyiki tanıdım seni...sizleri tüm arkadaşlarımı ....daha iyiyim yazdıkların güç oldu gözlerim açıldı silkelendim ...az kaldı kucağımıza alınca hepsi unutulacak ...senin kızında iyi olacak tüm kalbimle inanıyorum hepimizin imtihanı başka dayanacağız ...yaparsın canım ben inanıyorum sana. allah göstermesin insanlar neler neler yaşıyor en sevdiklerini kaybediyolar da evlatlarına tutunup ayakta duruyorlar. yaşadıklarını küçümsemiyorum sadece güçlü olman gerektiğini söylüyorum. bak benim kızım hasta . doğum da yapamıyom. kendi gelse ortalarda kaldık rezil durumdayım ama güçlü duemaya çalışıyorum ki kızım karnımda huzursuz olmasın. kendini bırakma hepsi geçecek
Kız neden bugunde mi doluydu kuvezdoğuramadım
bence perşembe doğacak içimden öyle geçiyoryarın sabah erkenden gidicez canım belki yarın kendi hastanemde olcak. olmazsa diğer özel hastaneye gidicem perşembe orda olur heralde. hem bayrama kaşmak istemiyorum hem de ağrılarım var kendi gelecek biraz daha beklersem
Cnm cati kontrolunde cati dar dedi birazda su siziyoustersen bekleyelim ama normal biraz zor gecebilir dedi bende hayirli ne ise o olsun dedim normal kismet olmicak demekki dedimCanim niye oldu.
Dualarimiz seninle guzel haberlerle gel insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?