2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
primavera77 canım konuyla ilgili hiç bilgim yok ama 160 normal nabız diye biliyorum. hareket ederken de 180lere çıkıyo benimki de. normal dediler bana canım. sakin ol lütfen inşallah sıkıntı yoktur

son haftalarda olurmuş öyle canım normal. sen takma kafana. anneler güçlü olmak zorunda hele ki senin gibi çifte kavrulmuş anneler çook güçlü olmalı
ben dayanmakta güçlük çekiyorum kuzum ...kızımlada uzaklaşmaktan korkuyorum çünkü hiç enerjim yok ...onunla oynayamıyorum mal gibi oturmak istiyorum sürekli ...sürekli göğüs germekten güçlü olmaktan bişeylerin üstünü kapatmaktanda yoruldum...ama toparlanmak gerek biliyorum yapacağımıda biliyorum sayenizde

Bebek gelip kokusunu aldiginda hersey geride kalacak gucun yeniden yerine gelecek eminim.
Yasananlari ne kadar dusunursen o kadar icinden cikamazsin. Birak gitsin bosver gitsin senden cocuklarindan esinden bi tane daha yok su dunyada. Sil at herseyi hamileligin son gunlerini gulerek gecirin hep birlikte.bu gunleri guzel hatirlayin ilerde

yaparsın canım ben inanıyorum sana. allah göstermesin insanlar neler neler yaşıyor en sevdiklerini kaybediyolar da evlatlarına tutunup ayakta duruyorlar. yaşadıklarını küçümsemiyorum sadece güçlü olman gerektiğini söylüyorum. bak benim kızım hasta . doğum da yapamıyom. kendi gelse ortalarda kaldık rezil durumdayım ama güçlü duemaya çalışıyorum ki kızım karnımda huzursuz olmasın. kendini bırakma hepsi geçecek

Kizlarrrrrr ben gunlerdir normal doğum beklerken yarin sezaryan ile doğuma gidiyorummm cok heyecanliyim 11 de yatis cok garip duygular icindeyim hem sevinc hem hiuzun hem korku duakarinizi esirgemeyin
Hadi hayırlı haberlerle gel.sen de haziran annesi olcz kızzzz. Dualarımız seninle

nazar çıkmış nazarrrrrr iki şeyde sen kırda 3 olsun göz çıksın

Kontrol vardi.moralin bozuk net kalp atisi yuksek cikti.160-180-200 arasi gidip geliyor.2 kez nst te girdim.ifta.r sonraki bidaha istedi net.dua edin cook korkuyorum bebeğinde bisey opmasin.sancim falan cikmiyor ((
Canım benimde öyle 160-200 arası cıkıyor nst de. Bu bi sorunmuymuş?

çok haklısın varlığınız bana güç veriyor yine..güzel arkadaşım benim daha iyiyim ...moralim düzeldi...iyiki varsın

Darısı başına İnşallah canım ama minik bi oglusum oldu :)

Gözün aydın cnm maşallah subhanallah. Sağlıkla büyütün inşallah.
Perşembe günü bende sümüksü kan ile tanıştım . Cumada devam etti .taa cuma akşamı 11 de gittim hastaneye. Hemen yatış yaptılar ama ben hala doğurmadım. Sancı da vardı hep. Tansiyon da 6-5 lerde ydi. Açıklığım 2 cm ı geçmedi. Bende ısrar ettim çıkmak için. Cumartesi 5 gibi ciktik. Çünkü bebeğin suyu da kalp atışı da iyiydi. Bende şimdi evdeyim hep yatıyorum. Dikkat edip hiç kalmazsan bir hafta daha durur dedi acildeki üç doktor. Bugün de kendi doktoruma gittim oda iki hafta bekleyenide gördüm dedi. Bakalım kısmet ne zaman gelecek benim yaramaz oğlan. :)

biliyorum kuzum bilmezmiyim hep dualarımdasın ...geçecek değilmi tombiğim güleceğiz bu günlerimize ...kendin yetmezmiş gibi bana bile güç verdin ...iyiki tanıdım seni...sizleri tüm arkadaşlarımı ....daha iyiyim yazdıkların güç oldu gözlerim açıldı silkelendim ...az kaldı kucağımıza alınca hepsi unutulacak ...senin kızında iyi olacak tüm kalbimle inanıyorum hepimizin imtihanı başka dayanacağız ...

bence perşembe doğacak içimden öyle geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…