2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canim ya en guzel gunlerini boyle mutsuz gecirme hersey allahtan takacak olsam emin ol bir suru neden bulurum ama teslim ettim kendimi de bebegimide rabbime guzel dusun guzel olsun

canim ya en guzel gunlerini boyle mutsuz gecirme hersey allahtan takacak olsam emin ol bir suru neden bulurum ama teslim ettim kendimi de bebegimide rabbime guzel dusun guzel olsun

Sağol Can'ım bende bir yanım Tabiki teslimiyet ama diğer yarıma sor inş hepimiz için güzel olur hersey

Ci
Canım yıne iyiyimiş benim 37+3 te 2880 çıkmıştı ve 1 hafta geri Dedi doktor ayrıca fl boyumuzda geride ne olcak bilmiyorum üzülme sakın gayet iyi 3200 . Suyu içinde inş düzelir son haftalarda olurmuş
Dr bırsey dedımı sana bana sureklı kontrol edıcez bol su al birde dedı cuma tekrar cagırdı o kadar korkuyorumki artık cuma gunu gittiğimde ya Dr dıcek yada ben sezeryan yapın dıcem rıske atmalarını ıstemıyorum 9 gün bayram tatılı var bırde daha fazla gerılerse dıye korkuyorum allahım sağlıkla kucağımıza almayı Nasıp etsın yarabbım hepımıE

Cnm cati darmis zorlar normal dedi karari bana birakti birde bayram giriyo araya sanirim doktor riske atmadi insallah pisman olmam
canım benim senin için hayırlısı buymuş demek ki inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini mis kokusunu doya doya çekersin yarın güzel haberlerini bekliyor olcaz :)

Öyle zaten.. Allah onu bağışlasın sağlıcakla bize. En son kontrolümde yıne fl kilo 1 hafta geride kafa hafta ile uyumlu çıktı cnm bakalım ne oldu ne bitti persembe son kontrol
Herşey çok güzel olacak canım Allahın izniyle:) teyzeleri burda dualarıyla bekler onu

Insallah nerde hersey daha iyi olacaksa o sekilde gelisir hersey kendini yormamaya calis bol bol yat biz ne yapiyosak sen tam tersini yap :)
Hep dua ediyorum hersey yolunda gitsin diye.

Kizlarrrrrr ben gunlerdir normal doğum beklerken yarin sezaryan ile doğuma gidiyorummm cok heyecanliyim 11 de yatis cok garip duygular icindeyim hem sevinc hem hiuzun hem korku duakarinizi esirgemeyin
Hadi bakalım hayırlı olsun canım :) güzel haberlerini bekliyoruz ❤ bir anne daha mis kokulusuna kavuşuyor çok şükür

Insallah nerde hersey daha iyi olacaksa o sekilde gelisir hersey kendini yormamaya calis bol bol yat biz ne yapiyosak sen tam tersini yap :)
Hep dua ediyorum hersey yolunda gitsin diye.

Merhaba cnm Seninde yakın doğum 9 temmuz benimde hatta tarihlerimiz nerdeyse aynı cuma sezeryan ile doğumum var Seninde yakınımı normal doğum mu bekleyeceksin ben normal yapamıyorum birde bebiş Nasıl benim ki çok hareketli son 2 gündür özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…