- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.581
canim ya en guzel gunlerini boyle mutsuz gecirme hersey allahtan takacak olsam emin ol bir suru neden bulurum ama teslim ettim kendimi de bebegimide rabbime guzel dusun guzel olsunDoğum var bir kaç güne ben aptal gibiyim neyle karşılarım bilmiyorum korkuyorum , bir yandan mutluyum bir yandan durgun boşluktayım gerçekten kızlargerilikler başladığından beri çok kötüyüm bir türlü normal olabilir diye düşünemiyorum , En kötüsü doğumuda bitsin şu stres ve günler diye istiyorum, ne garip değil mi
ye ye serbest :) ama benim tosunum diyet bisküvi değil :) kilo yapar :)
canim ya en guzel gunlerini boyle mutsuz gecirme hersey allahtan takacak olsam emin ol bir suru neden bulurum ama teslim ettim kendimi de bebegimide rabbime guzel dusun guzel olsun
Dr bırsey dedımı sana bana sureklı kontrol edıcez bol su al birde dedı cuma tekrar cagırdı o kadar korkuyorumki artık cuma gunu gittiğimde ya Dr dıcek yada ben sezeryan yapın dıcem rıske atmalarını ıstemıyorum 9 gün bayram tatılı var bırde daha fazla gerılerse dıye korkuyorum allahım sağlıkla kucağımıza almayı Nasıp etsın yarabbım hepımıECi
Canım yıne iyiyimiş benim 37+3 te 2880 çıkmıştı ve 1 hafta geri Dedi doktor ayrıca fl boyumuzda geride ne olcak bilmiyorum üzülme sakın gayet iyi 3200 . Suyu içinde inş düzelir son haftalarda olurmuş
Ben gebe bi bayanım light larla isim olmaz senin oğlus tombis tombis olcak agzimiza layıkye ye serbest :) ama benim tosunum diyet bisküvi değil :) kilo yapar :)
Cok tesekkurler cnm insallah iyi gecer herseyHadi hayırlı haberlerle gel.sen de haziran annesi olcz kızzzz. Dualarımız seninle
Cnm cati darmis zorlar normal dedi karari bana birakti birde bayram giriyo araya sanirim doktor riske atmadi insallah pisman olmam
ayy evet benim oğluşum kazandibiiiiiBen gebe bi bayanım light larla isim olmaz senin oğlus tombis tombis olcak agzimiza layıkbide topiğin en miniği
canım benim senin için hayırlısı buymuş demek ki inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini mis kokusunu doya doya çekersin yarın güzel haberlerini bekliyor olcaz :)Cnm cati darmis zorlar normal dedi karari bana birakti birde bayram giriyo araya sanirim doktor riske atmadi insallah pisman olmam
Doğum yapan güzel anneler acil yardııııımmmm
süt pompasını hangi marka aldınız memnun kaldınız mı???
Herşey çok güzel olacak canım Allahın izniyle:) teyzeleri burda dualarıyla bekler onuÖyle zaten.. Allah onu bağışlasın sağlıcakla bize. En son kontrolümde yıne fl kilo 1 hafta geride kafa hafta ile uyumlu çıktı cnm bakalım ne oldu ne bitti persembe son kontrol
Teşekkür ederim canım benimm:) içime su serptiniz çok sağol ❤Anlamaman mümkün değil Can'ım merak etme. Öyle musluk suyu gibi olmuyor zaten, bazen kanlı geliyor. İçinden bişey aktığını hissediyorsun.
Valla oyle olacak kuzum galiba gorucez bakalım su nasıl geliyor sancı nasıl :) GosterecekleeerrValla bendr ya dogum sancisini anlayamazsam diyodumda genelde bu tip sorularin cevabi olunca anlicaksin emin ol nihahaha seklinde oluyo
Anlicaz korkma :))
Insallah nerde hersey daha iyi olacaksa o sekilde gelisir herseyyarın sabah erkenden gidicez canım belki yarın kendi hastanemde olcak. olmazsa diğer özel hastaneye gidicem perşembe orda olur heralde. hem bayrama kaşmak istemiyorum hem de ağrılarım var kendi gelecek biraz daha beklersem
Gun henuz bitmedi bu sakarlikla 2yide kirarim 3ude kirarimnazar çıkmış nazarrrrrriki şeyde sen kırda 3 olsun göz çıksın
Hadi bakalım hayırlı olsun canım :) güzel haberlerini bekliyoruz ❤ bir anne daha mis kokulusuna kavuşuyor çok şükürKizlarrrrrr ben gunlerdir normal doğum beklerken yarin sezaryan ile doğuma gidiyorummm cok heyecanliyim 11 de yatis cok garip duygular icindeyim hem sevinc hem hiuzun hem korku duakarinizi esirgemeyin
Hep iyi ol hep mutlu ol :) biz her zaman yanindayiz beraber soylenir beraber aglar guleriz yalniz degilsin hic bi zamançok haklısın varlığınız bana güç veriyor yine..güzel arkadaşım benim daha iyiyim ...moralim düzeldi...iyiki varsın
Insallah nerde hersey daha iyi olacaksa o sekilde gelisir herseykendini yormamaya calis bol bol yat biz ne yapiyosak sen tam tersini yap :)
Hep dua ediyorum hersey yolunda gitsin diye.
Ben bi dogurayim birakicam onunuze yiyin bitirin oglumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?