- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.601
Insallah hersey yolunda gider canim.onemli olan ikinizin nasil daha iyi olacagi hayirlisi buymus demekki. Guzel haberlerinizi ve sorunsuzundan sagliklisindan dogum hikayeni bekliyoruzCnm cati kontrolunde cati dar dedi birazda su siziyoustersen bekleyelim ama normal biraz zor gecebilir dedi bende hayirli ne ise o olsun dedim normal kismet olmicak demekki dedim
Kızlar bugün kontrolüm vardı.. Plesantam yaslanmaya başlamış artık.. 4 temmuzda sabah erken saatlerinde sezaryen olucam kızıma kavuşucam:)
Ben gebe bi bayanım light larla isim olmaz senin oğlus tombis tombis olcak agzimiza layıkbide topiğin en miniği
Valla oyle olacak kuzum galiba gorucez bakalım su nasıl geliyor sancı nasıl :) Gosterecekleeerr
ye teyzoşuuu :)Bayilirim kazandibine
Aynen canımmm beklesin tabii ❤ e seninki de gelir annesi artık hayırlısıylaseninki beklesin de benimki gostersin artik
SelaammMerhaba cnm Seninde yakın doğum 9 temmuz benimde hatta tarihlerimiz nerdeyse aynıcuma sezeryan ile doğumum var Seninde yakınımı normal doğum mu bekleyeceksin ben normal yapamıyorum birde bebiş Nasıl benim ki çok hareketli son 2 gündür özellikle
Amin insallah cnmHadi bakalım hayırlı olsun canım :) güzel haberlerini bekliyoruz ❤ bir anne daha mis kokulusuna kavuşuyor çok şükür
Ben boyle gelsin diye sabirsizlaniyorum sonra bi an acayip bi kasilma oluyo dur dur gelme diyorumAynen canımmm beklesin tabii ❤ e seninki de gelir annesi artık hayırlısıyla
Amin insallah cnmmmInsallah hersey yolunda gider canim.onemli olan ikinizin nasil daha iyi olacagi hayirlisi buymus demekki. Guzel haberlerinizi ve sorunsuzundan sagliklisindan dogum hikayeni bekliyoruz
ağustosa kadar beklemen gerek canımİşte benimde canım kazandibi çekti şimdii
eee annesi sende bir karar ver oynama yiğenimle yaniiBen boyle gelsin diye sabirsizlaniyorum sonra bi an acayip bi kasilma oluyo dur dur gelme diyorum
Cocugunda kafasi kariscak icerde :)
ne yapayım şimdi senin canın çekti diye erken mi doğurayiım kazandibi mi
ama daha çooooook vaaar
Azcık olsun benim olsuneee annesi sende bir karar ver oynama yiğenimle yaniiAzcık acıtarak gelcek tabii
Doğum yapan güzel anneler acil yardııııımmmm
süt pompasını hangi marka aldınız memnun kaldınız mı???
ne yapayım şimdi senin canın çekti diye erken mi doğurayiım kazandibi mi
bugün de doluydu canım yarın için umutluyum :)Kız neden bugunde mi doluydu kuvez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?