2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cnm cati kontrolunde cati dar dedi birazda su siziyoustersen bekleyelim ama normal biraz zor gecebilir dedi bende hayirli ne ise o olsun dedim normal kismet olmicak demekki dedim
Insallah hersey yolunda gider canim.onemli olan ikinizin nasil daha iyi olacagi hayirlisi buymus demekki. Guzel haberlerinizi ve sorunsuzundan sagliklisindan dogum hikayeni bekliyoruz

Kızlar bugün kontrolüm vardı.. Plesantam yaslanmaya başlamış artık.. 4 temmuzda sabah erken saatlerinde sezaryen olucam kızıma kavuşucam:)

İnşallah Can'ım bende cuma gunu ben tipiği yeni takip etmeye. Başladım yan benim Dr hiç plesentaya bakmıyor belki kilo alımı yavaş bundan ya, ben aldıkça alıyorum Bebek az alıyor 37 de 2850-2880 gibi demişti düşün . 1 hafta geride ve hiç plasentaya bakmadı . Cuma sezeryajım var inş 3 olmuştur

Selaamm normal dogumu bekliyorum canim ben sezeryandan cok korkuyorum suan icin normale engel bi durumum yok insallah da olmaz
Benimkide normalde cok hareketli bazen uyumuyo galiba dedigim oluyodu ama 2gundur kasilmalarim var sanki hareketleri de azaldi eskiye gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…