2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Cnm bende 35+6 da kanama olduğu için hastaneye yattım . 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdular. Sana neden vurmadilar

Merhaba tubitak bende 36+4 gunlugum doktor kont gittigim zaman bebegimin kafasinin bir bir bucuk hafta geriden geldigini soyledi resmen coktum boyu 45 cm.kilosu 2250 falan dedi kalitsal da olabilr allah korusun bir rahatsizlikta olabilir dedi mikrosefaliyi ima etti bir hafta sonra knt gel dedi bir hafta gecmez deyip ayni gun baska dra gittim bebegin boyunun 49 cm kilosunun 2600 oldugunu soledi basinin da normal oldugunu soledi baska dra da gorun istersen cnk dogum yapana kadar kabusu yasayacam ben resmen acabalarimla

Cnm benim Rabbim gönlünde ne varsa nasip etsin sana inşallah. İçini ferah tut. Rabbime teslim ol. Bi bakmissin herşey yoluna girmiş . Bugün hastanede hemşire öyle güzel şeyler söyledikı bi kısmını paylaşayım da moral olsun sana.

Öncelikle sancılara sancı demiyoruz onlar kasılma. Birde bi misafirin gelse nasıl gülerek agirliyorsunuz . Ama doğumda yüzünüz asık. Halbuki en değerli misafirin geliyor hemde taaa 9 aylık mesafeden. Gülümseyin hep gülümseyin. Gülümseyinki endorfin hormonu bol bol salgılansın. Dünyadaki en kuvvetli ağrı kesicilerden bile daha yüksektir. Kasılmalar geldiğinde gül koklayın uzuncaaa. Sonra gül kokusunu puf diye bırakmayın tadını çıkara cikara bırakın içinizden. ...... işte böyle başına ne gelirse gelsin hep gülümse cnm. İçini karartma bak 9 aylık mesafeden misafirimiz geliyor. Ayakta kapıda karşılamamiz lazım dimii . Çok öpüyorum seni. Allaha emanet olun bütün hamislerr

Bende tam tersi normal doğumdan korkuyorum kilosunda düşük 1 hafta gerideyiz 37 de 2880 idi. Atamaya bakıyorum karnım küçük geliyor türlü türlü şeyler ) Allah yardım etsin

Ne de güzel şeyler söylemiş oyle ❤

Merhaba Can'ım benim bebeğim 36. Haftaya kadar kafası hem 5 gün öndeydi detaylım normal çıkmıştı 36 dan sonra haftasıyla uyumlu olmaya başladı . Kendi doktorumda . Devlete gittim orda 1 hafta geri 35 hf ile uyumlu çıktı ama 1 haftadan birisi olmaz son haftalarda ölçüm değişebiliyor bence ama benim fl boyu ve kilosu 27. Haftdan beri yaklaşık geride doktor normal diyor ne biliyim ya

Bana demedi ama gerçekten değişmiyo benim son 3-4 haftadır hep mm büyümüş şu An 50 cm falan yani.aslında çok uzuyodu.yerleri dar ya bi süre sonra duruyo demek ki
Telefonuna hamilelik takibi de var orada da diyo son ay kilo boy çok artmazsa diye. Boyu kısa değil de şimdiye dek uzuyo du ya öyle deyince merak ettim herkese mi aynısı deniyo diye:/ sağlıkla ri iyi olsun da baskete yazdırıriz uzarlar

Cnm biliyorsun aynı şeyleri yaşıyor sayılırız. Biliyorsun persembe günü kanama basayıca cuma günü yatış yaptılar . 2 gün ile bir hafta arasında gelir bebis dediler tansiyon 6-5 sancı çıkıyor hep nst de . Eşim aradı annemi doğumu bekliyoruz diye . Dün gece geldi annem. Şimdide diyo hafta sonuna gelmezse ben gideyim. son iki senedir bağ evi yaptılar çoğu zamanlarını orda geciriyorlar . Neymiş biber patlıcan varmış onlar ne olacakmış . O kadar emek vermis mis. Babam naparmis. Oda gelsin diyorum. Bağa yeni köpek dadanmiş o nasıl beslenır mis. .... Ben ne diyorum o ne diyor. Yaptığım hazırladığım Hediyeliklerı gösteriyorum aman bunlar ne yaa diyor hevesimi kırıyor. Artık bende bişey beklemiyorum. Her şeyime kendim koştum. Gördüğün gibi çok yordugum icin kanamam geldi. Ama artık umursamamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…