- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.621
yok kız yokkk dursun kazandibiiz daha ordane yapayım şimdi senin canın çekti diye erken mi doğurayiım kazandibi mi
ayy cok guldum bu aksam ya dogurma dur bi
ha şöyleee çocugu gaza getirme kız teyzesiiiiiyok kız yokkk dursun kazandibiiz daha ordateyzeleri bekler onuuu
valla benimde gobek hop hop hopluyor sayenizde bu akşammmayy cok guldum bu aksam ya dogurma dur bi
heh şoyleeeAzcık olsun benim olsun
Gelsin ya tamam dur gelme falan demicem söz
Allah iyi etsin kız seni
Allah iyi etsin kız senine güldüm heee yi kız yiii feda olsun canım hamişlerimeee
Doğum var bir kaç güne ben aptal gibiyim neyle karşılarım bilmiyorum korkuyorum , bir yandan mutluyum bir yandan durgun boşluktayım gerçekten kızlargerilikler başladığından beri çok kötüyüm bir türlü normal olabilir diye düşünemiyorum , En kötüsü doğumuda bitsin şu stres ve günler diye istiyorum, ne garip değil
ooooh afiyet şeker olsun kazandibime şiffaa olsunsağol canııımmm birazdan itinayla yicemmmmm
Slm kızlar. Lutfen içimi rahatlatıcak birşeyler soyleyin. Şimdi kontrolden geldim. Bebeğimde 2 haftalık gelişim geriliği var 2125 gr şuan. Bebeğin eşi doğum kanalına girmiş ve 2-3 haftaya kadar doğum gerçkleşir mutlaka dedi... Ben çok tedrgin olunca 2 haftalık gerilik problem değil ama takibe alıcaz dedi. Eğer bu gerilik devam ederse o durumda kendisi alıcak bebeği... Bu haftalarda doğarsa problem olur mu dedim , ciğer gelişimi tamamlanmış dedi kuvozede gerek kalmaz dedi ama ben yinede tedrginim. Kızlar kuvoze ihtiyaç duyar mı sizce eğer bu haftalarda doğarsa
hayırlı olsun canımmmm :) Amin inşallah ❤ Bizim yerimize de bolbol kokla miniğiniKızlar ben miniğime pazartesi günü kavuştum evimizdeyiz normal doğum oldu darısı bekleyenlerin başına inşallah
@zevzekbayan @primavera77 @insanbuL @Eslemak @HejaR12Littlestar @bihayaldi @batideniz @menevsenergis @Rtsy_ @Nurmuratkf @Zehrayenihayat @bilge49 @tombik @calliope @idilduam kızlar herkese merhaba benimki boş bir veda olmuş cumaya tekrar gideceğim .....pozisyonu ters olduğu için kiloyu tam alamadım dedi 3440gram az kilo almış dedi ama sezeryanla ilgili bişiy söylemedi önceki doğumun normal bunuda yapabilirsin dedi...sancım çok dedim ama yapacak bişiy yok dedi ...cuma günü bayram öncesi son kez nst ni göreyim dedi...cuma da almayacak yani ...biliyosunuz şeker hastasıyım Allah ın gücüne gitmesin çok bunalmış durumdayım ....ama bebeğim gelmek istemiyor ...en kötü ihtimalle 2 haftamız kaldı bu durumda sağlıklı olsunda herşeye katlanmaya razıyım...ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım...sizlerden başka beni anlayanda yok...dua edenler merak edenler hepiniz sağolun
Selaammnormal dogumu bekliyorum canim ben sezeryandan cok korkuyorum suan icin normale engel bi durumum yok insallah da olmaz
Benimkide normalde cok hareketli bazen uyumuyo galiba dedigim oluyodu ama 2gundur kasilmalarim var sanki hareketleri de azaldi eskiye gore.
Ne de güzel şeyler söylemiş oyle ❤Cnm benim Rabbim gönlünde ne varsa nasip etsin sana inşallah. İçini ferah tut. Rabbime teslim ol. Bi bakmissin herşey yoluna girmiş . Bugün hastanede hemşire öyle güzel şeyler söyledikı bi kısmını paylaşayım da moral olsun sana.
Öncelikle sancılara sancı demiyoruz onlar kasılma. Birde bi misafirin gelse nasıl gülerek agirliyorsunuz . Ama doğumda yüzünüz asık. Halbuki en değerli misafirin geliyor hemde taaa 9 aylık mesafeden. Gülümseyin hep gülümseyin. Gülümseyinki endorfin hormonu bol bol salgılansın. Dünyadaki en kuvvetli ağrı kesicilerden bile daha yüksektir. Kasılmalar geldiğinde gül koklayın uzuncaaa. Sonra gül kokusunu puf diye bırakmayın tadını çıkara cikara bırakın içinizden. ...... işte böyle başına ne gelirse gelsin hep gülümse cnm. İçini karartma bak 9 aylık mesafeden misafirimiz geliyor. Ayakta kapıda karşılamamiz lazım dimii . Çok öpüyorum seni. Allaha emanet olun bütün hamislerr
Teşekkür ederim :)Son donemlerde kilo alimi yavasliyormus diye biliyorum canim ondandir ama daha var bence degisir
Merhaba tubitak bende 36+4 gunlugum doktor kont gittigim zaman bebegimin kafasinin bir bir bucuk hafta geriden geldigini soyledi resmen coktum boyu 45 cm.kilosu 2250 falan dedi kalitsal da olabilr allah korusun bir rahatsizlikta olabilir dedi mikrosefaliyi ima etti bir hafta sonra knt gel dedi bir hafta gecmez deyip ayni gun baska dra gittim bebegin boyunun 49 cm kilosunun 2600 oldugunu soledi basinin da normal oldugunu soledi baska dra da gorun istersen cnk dogum yapana kadar kabusu yasayacam ben resmen acabalarimla
Telefonuna hamilelik takibi de var orada da diyo son ay kilo boy çok artmazsa diye. Boyu kısa değil de şimdiye dek uzuyo du ya öyle deyince merak ettim herkese mi aynısı deniyo diye:/ sağlıkla ri iyi olsun da baskete yazdırıriz uzarlarBana demedi ama gerçekten değişmiyo benim son 3-4 haftadır hep mm büyümüş şu An 50 cm falan yani.aslında çok uzuyodu.yerleri dar ya bi süre sonra duruyo demek ki
sorma hiç anlayışlı bir ailem yok ...ben başka bişeyden bahsediyorum annem kayısı dan yapraktan bahsediyor benim canım burnumda valla biraz söylendim bu gün bikaç kere...bişey anlatıyorum lafımı kesiyor ikide bir ...millet beni idare edeceğine ben onları ediyorum...eşimde sürekli kaçıyor benden ne yapsın...yoksa bizde tartışırız ya huyuma gidiyor ya kaçıyor ...ama kimseden destek görmedim sizler kadar iki gündür kızıma bakıyorlar o kadar görüp göreceğim o ...onunda bedeli öderim büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?