- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.641
Aminn canimm. Kilosunu kafana takma onemli olan saglikli dogmasi ve sonrasindaki beslenmesi.karninin kucuk olmasi da yapinla alakali ama iste insanlarin cenesi fazla dusuk ne kadar kafaya takmiyorum desekte ister istemez bilincaltimiza isliyo hepsiBende tam tersi normal doğumdan korkuyorum kilosunda düşük 1 hafta gerideyiz 37 de 2880 idi. Atamaya bakıyorum karnım küçük geliyor türlü türlü şeyler) Allah yardım etsin
Plesanta yaşlanması bebeğin beslenmesini engelliyormuş..ben kendim de kilo almıyorum hatta bu hafta vermişim benim bebeğim de 3 kilo şu anda 38+4 üm, 58 ile başladım gebeliğe şimdi 64 kiloyum.. Doğunca bebeğin kilosunun birazı da gidecek minik olacak bebişimİnşallah Can'ım bende cuma gunu ben tipiği yeni takip etmeye. Başladım yan benim Dr hiç plesentaya bakmıyor belki kilo alımı yavaş bundan ya, ben aldıkça alıyorum Bebek az alıyor 37 de 2850-2880 gibi demişti düşün . 1 hafta geride ve hiç plasentaya bakmadı . Cuma sezeryajım var inş 3 olmuştur
Lansinoh elektirikli canım çok memnunum çekiş gücü bayağı yüksek..tavsiye ederim..Doğum yapan güzel anneler acil yardııııımmmm
süt pompasını hangi marka aldınız memnun kaldınız mı???
teşekkür ederiz teyzesi :)
ooooh afiyet şeker olsun kazandibime şiffaa olsun
Allah sizide kavuştursun canım tüm bekleyenleri bir avazda kurtulunhayırlı olsun canımmmm :) Amin inşallah ❤ Bizim yerimize de bolbol kokla miniğini
Teşekkür ederim cevabınız için peki kordon düşene kadar ne yapmalıyım kimisi yıka kimisi yıkama diyorCanım normalde kış bile olsa bebekleri hergün yıkamak çok iyi gelir zaten sıcakta sık sık bir suya sok sok çıkar hem mutlu olur hem güzel uyur hem de inşallah isilik olmaz ben ankara da pudra pek kullanmadım ama çok sıcak yerde boyun altı koltuk altı ve bez bölgesinin aşırı terini engelleyebilir bu sayede pişik ve isilik riski azalabilir
Ozmn endiselenme cnm allahin izniyle bisey olmaz saglikli bisekilde alirsin yavrunugittim
Herkese tekrar merhaba
Fırsat bulunca tekrar yazmak istedim. Yardımcı olur diye. Ben hiç düt problemi yaşamadım, doğar doğmaz sütüm geldi ve hemen emzirdim bebeğimi. Annem de ekteki tarifteki çayı yaptı bana dolapta tutuyoruz soğuk olarak ( çok soğuk değil) tüketiyorum ve şu anda oğluşumu 1,5 saatte bir emzirip günde de 60cc saklama poşetine alıyorum göğüsler doldu taşıyor hatta bu yüzden çaya ara verdim:) ablam sezerysn olduğu için sütü gelmemişti onun da sütü geldi bunu içince. Problem yaşayanlara tavsiye ederim. Ben çok az şeker ekliyorum üzerine tarçın ceviz eklemiyorum.
Ohhh maşallah size. Bir küçük Melek daha katıldı aramıza.hayırlı olsun. Kızlar ben miniğime pazartesi günü kavuştum evimizdeyiz normal doğum oldu darısı bekleyenlerin başına inşallah
Benimki fena uzuyodu.ç dr her gittiğimde babası çok mu uzun diyodu.yani sana çekmiş olamaz demek istiyodu.bu arada bana laf sokuyo tabiTelefonuna hamilelik takibi de var orada da diyo son ay kilo boy çok artmazsa diye. Boyu kısa değil de şimdiye dek uzuyo du ya öyle deyince merak ettim herkese mi aynısı deniyo diye:/ sağlıkla ri iyi olsun da baskete yazdırıriz uzarlar
Cnm bende 35+6 da kanama olduğu için hastaneye yattım . 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdular. Sana neden vurmadilar
Kızlar ben miniğime pazartesi günü kavuştum evimizdeyiz normal doğum oldu darısı bekleyenlerin başına inşallah
3340 tı normalde haftada 400 gram civarında alıyordu fakat bu hafta sadece 100 gram almış onu az dedi
Zencefilin altında yazan ne cnm
Cnm biliyorsun aynı şeyleri yaşıyor sayılırız. Biliyorsun persembe günü kanama basayıca cuma günü yatış yaptılar . 2 gün ile bir hafta arasında gelir bebis dediler tansiyon 6-5 sancı çıkıyor hep nst de . Eşim aradı annemi doğumu bekliyoruz diye . Dün gece geldi annem. Şimdide diyo hafta sonuna gelmezse ben gideyim.son iki senedir bağ evi yaptılar çoğu zamanlarını orda geciriyorlar . Neymiş biber patlıcan varmış onlar ne olacakmış . O kadar emek vermis mis. Babam naparmis. Oda gelsin diyorum. Bağa yeni köpek dadanmiş o nasıl beslenır mis. .... Ben ne diyorum o ne diyor. Yaptığım hazırladığım Hediyeliklerı gösteriyorum aman bunlar ne yaa diyor hevesimi kırıyor. Artık bende bişey beklemiyorum. Her şeyime kendim koştum. Gördüğün gibi çok yordugum icin kanamam geldi. Ama artık umursamamaya çalışıyorum.[/QUOTE
uCnm biliysayılırız. Biliyorsun persembe günü kanama basayıca cuma günü yatış yaptılar . 2 gün ile bir hafta arasında gelir bebis dediler tansiyon 6-5 sancı çıkıyor hep nst de . Eşim aradı annemi doğumu bekliyoruz diye . Dün gece geldi annem. Şimdide diyo hafta sonuna gelmezse ben gideyim.son iki senedir bağ evi yaptılar çoğu zamanlarını orda geciriyorlar . Neymiş biber patlıcan varmış onlar ne olacakmış . O kadar emek vermis mis. Babam naparmis. Oda gelsin diyorum. Bağa yeni köpek dadanmiş o nasıl beslenır mis. .... Ben ne diyorum o ne diyor. Yaptığım hazırladığım Hediyeliklerı gösteriyorum aman bunlar ne yaa diyor hevesimi kırıyor. Artık bende bişey beklemiyorum. Her şeyime kendim koştum. Gördüğün gibi çok yordugum icin kanamam geldi. Ama artık umursamamaya çalışıyorum.
benim annemde koye cok düskün yazin hep köy ister .ben farkli sehirdeyim simdiden en kisa sure kalmayi planloyordur eminim.o boyle yaptikca bende geriliyorum. babamin arilari var tam dogum zmani onlarin bal alimi var bana baban napacak diyor. bende dedim senin kizindan onemlimi diye ya sen ne dusunuyosun dedim .beni lohusa halimle kv elinemi iticen dedim kac kizin var dedim. seni iyi anliyorum . acaba kacinci haftada gelir diyorumCnm biliyorsun aynı şeyleri yaşıyor sayılırız. Biliyorsun persembe günü kanama basayıca cuma günü yatış yaptılar . 2 gün ile bir hafta arasında gelir bebis dediler tansiyon 6-5 sancı çıkıyor hep nst de . Eşim aradı annemi doğumu bekliyoruz diye . Dün gece geldi annem. Şimdide diyo hafta sonuna gelmezse ben gideyim.son iki senedir bağ evi yaptılar çoğu zamanlarını orda geciriyorlar . Neymiş biber patlıcan varmış onlar ne olacakmış . O kadar emek vermis mis. Babam naparmis. Oda gelsin diyorum. Bağa yeni köpek dadanmiş o nasıl beslenır mis. .... Ben ne diyorum o ne diyor. Yaptığım hazırladığım Hediyeliklerı gösteriyorum aman bunlar ne yaa diyor hevesimi kırıyor. Artık bende bişey beklemiyorum. Her şeyime kendim koştum. Gördüğün gibi çok yordugum icin kanamam geldi. Ama artık umursamamaya çalışıyorum.
Çarşaf aliyim mutlaka o zman canjm ben saol.bide hatıra defterimj veriolarmis verdilermi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?