2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bende tam tersi normal doğumdan korkuyorum kilosunda düşük 1 hafta gerideyiz 37 de 2880 idi. Atamaya bakıyorum karnım küçük geliyor türlü türlü şeyler ) Allah yardım etsin
Aminn canimm. Kilosunu kafana takma onemli olan saglikli dogmasi ve sonrasindaki beslenmesi.karninin kucuk olmasi da yapinla alakali ama iste insanlarin cenesi fazla dusuk ne kadar kafaya takmiyorum desekte ister istemez bilincaltimiza isliyo hepsi
Sagliginiz yerinde olsun gerisini bosver.cuma gunune bizi habersiz birakma

Plesanta yaşlanması bebeğin beslenmesini engelliyormuş..ben kendim de kilo almıyorum hatta bu hafta vermişim benim bebeğim de 3 kilo şu anda 38+4 üm, 58 ile başladım gebeliğe şimdi 64 kiloyum.. Doğunca bebeğin kilosunun birazı da gidecek minik olacak bebişim

Teşekkür ederim cevabınız için peki kordon düşene kadar ne yapmalıyım kimisi yıka kimisi yıkama diyor

Zencefilin altında yazan ne cnm

Benimki fena uzuyodu.ç dr her gittiğimde babası çok mu uzun diyodu.yani sana çekmiş olamaz demek istiyodu.bu arada bana laf sokuyo tabi ama bi kaç haftadır bişey demiyo ben de ölçümlere bakyrm hep aynı nerdeyse.50 de kaldı kızım.bana çekmeye karar verdi sanırım ben orta boyum

Cnm bende 35+6 da kanama olduğu için hastaneye yattım . 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdular. Sana neden vurmadilar

canım rahimde hiç açılma yok ve nst de de sancı çıkmadı. 2-3 haftayı bulur dedi doğum. Ama yinede hazırlıklı ol dedi. O yuzden sanırım.

3340 tı normalde haftada 400 gram civarında alıyordu fakat bu hafta sadece 100 gram almış onu az dedi

Tarihlerimiz neredeyse ayni benim de hep haftada 400-500 gr gidiyordu bugün gittiğimde 1 haftada 100 gr almış. Ama bence bu iyi birsey dr'um da evet bundan sonra fazla almasa iyi olur dedi. Sizinki neden az demiş ilginç.

Kızlar bir haftadır.astımla boğuşuyorum 3 defa acil e kaldiririldim.yüksek riskli gebelik olarak kaydedildim.çok korktum ya.öksürüp tıkanmak zor
Bebeklerin kilosunu takmayin.kilo alır dışardaddaha iyi büyuyorlar.ben bir aydır hiç kilo almamişim.hastalaninca daha da zayiflamişim.ama bebek almış 2750 olmuş.sadece 5 kilo aldım.ama erken alabiliriz yüksek riskli gebelik dedi.ciğerleri gelişsin diye 4 tane iğne yedim.
Ben hepinize dua ediyorum.inşallah bebeklerinin sağ salim alicaz kycamiza.gelişimgerliğindende kkorkmayın.kuzenim kizinida öyle dediler ve erken aldılar.şimdi tosun gibi cadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…