2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Tarihlerimiz neredeyse ayni benim de hep haftada 400-500 gr gidiyordu bugün gittiğimde 1 haftada 100 gr almış. Ama bence bu iyi birsey dr'um da evet bundan sonra fazla almasa iyi olur dedi. Sizinki neden az demiş ilginç.

Kızlar Nasıl aldırdınız maşallah benim ki en fazla haftada 300 gr aldı 1 kere oda

Tamam korkma belki o an çok hareket etti o yüzden yuksek çıktı
feciii hareketliydi...ben açtım aç olunca o daha da tepiklliyor zaten...sonra nette araşırdım.nst öncesi aanne karnını iyice doyuruş olmalı özelllikle karbonhidrat bakımından zengin yiyeceklerle diyor...ee 3.nst yi de iftardan sonra yaptırdık ...tok olduğumdan normal çıktı sanırım..kızım da oğlum gibi açlığa tahammülsüz olacak anlaşıldı

Kızlar Nasıl aldırdınız maşallah benim ki en fazla haftada 300 gr aldı 1 kere oda
Galiba kilo aliminin bizimle pek de alakası yok, çünkü ben hamileliğimin başından beri özel hiçbirşey yapmadım normal beslenmeye devam ettim, hep önde gitti boyu ve kilosu, su an 50 cm 3400 civarı ben de 7 kilo aldım. Arkadaşım 25 kilo almıştı ve kendini resmen çocuğa kilo aldırmaya adamıştı ama bebeği 2500 kg doğmuştu çok kafaya takmamak lazım sanırım..

Allahım yardım Ertsin belki kilo aldığımız için bebeğe gitmiyor bilmiyorum bende 21 kilo oldum boyum 175 ancak o şekilde pek belli etmiyor valla gözüme küçğk geliyor karnım fln hersey böyle bunalımda gibiyim 3 gun sonra yavruma kavusucam sanki yabancı doğum yapacak

Can'ım umarım benimde 3 kilo olmuştur persembe kontrolum bakalım 1 hafta gerilik inş çok önemli değildir doktoruma güvenmem lazım

Kızlar bugun akşamdan beri aşırının aşırısı idrara sıkışıyorum. Her 5 dk da bir lavabodayım. Acaba bu doğum belirtisi mi. Dr. Da zaten bugun bebeğin eşi doğum kanalında ama açılma yok demişti..

Teşekkür ederim cevabınız için peki kordon düşene kadar ne yapmalıyım kimisi yıka kimisi yıkama diyor
Canım son yıllarda doktorlar kesinlikle yıkamayın diyorlar ama bir süre öncesine kadar hastanede yıkıyorlardı hergun kalan bebekleri hatta sol elinin üstüne yatırıp çeşmenin altına sokup süngerle sağ elleri ile yıkarlardı s sonradan uygulama değişti bende düşmeden o bölgeyi ıslatmadan yıkarım ama iki üç gün beklerim doğum sonrası cunki o vücudu saran kremsi şey bebeğe çok faydalı yani yıkasan da birşey olmaz yıkamasanda ama eğer yıkarsan dikkatli olman lazım..korkmadan elini çabuk tutman gerekir

Kızlar size utanarak özel bir soru sorucam benim bu hamilelikte vajina iç dudaklarinda buyumemi deyim sarkma mi deyim değişik bisiler oldu var mi başına gelen boyle bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…