- 23 Temmuz 2014
- 836
- 341
- 73
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.661
Tarihlerimiz neredeyse ayni benim de hep haftada 400-500 gr gidiyordu bugün gittiğimde 1 haftada 100 gr almış. Ama bence bu iyi birsey dr'um da evet bundan sonra fazla almasa iyi olur dedi. Sizinki neden az demiş ilginç.
bu iyi dedi.yarın bir kez daha nst istedi...Can'ım doktor nediyor ??
bu iyi dedi.yarın bir kez daha nst istedi...
Çayın tarifini göremedim ben. Hangi sayfada yaziyo cnm?Havlıcan canım. Aktara söyleyince o veriyor.
feciii hareketliydi...ben açtım aç olunca o daha da tepiklliyor zaten...sonra nette araşırdım.nst öncesi aanne karnını iyice doyuruş olmalı özelllikle karbonhidrat bakımından zengin yiyeceklerle diyor...ee 3.nst yi de iftardan sonra yaptırdık ...tok olduğumdan normal çıktı sanırım..kızım da oğlum gibi açlığa tahammülsüz olacak anlaşıldıTamam korkma belki o an çok hareket etti o yüzden yuksek çıktı
Galiba kilo aliminin bizimle pek de alakası yok, çünkü ben hamileliğimin başından beri özel hiçbirşey yapmadım normal beslenmeye devam ettim, hep önde gitti boyu ve kilosu, su an 50 cm 3400 civarı ben de 7 kilo aldım. Arkadaşım 25 kilo almıştı ve kendini resmen çocuğa kilo aldırmaya adamıştı ama bebeği 2500 kg doğmuştu çok kafaya takmamak lazım sanırım..Kızlar Nasıl aldırdınız maşallah benim ki en fazla haftada 300 gr aldı 1 kere oda
Galiba kilo aliminin bizimle pek de alakası yok, çünkü ben hamileliğimin başından beri özel hiçbirşey yapmadım normal beslenmeye devam ettim, hep önde gitti boyu ve kilosu, su an 50 cm 3400 civarı ben de 7 kilo aldım. Arkadaşım 25 kilo almıştı ve kendini resmen çocuğa kilo aldırmaya adamıştı ama bebeği 2500 kg doğmuştu çok kafaya takmamak lazım sanırım..
Hayırlı olsun canım ❤Kızlar bugün sabah 06.30 da doğum yaptım ben oğlum Muhammed i kucağımiza aldık hayırlısuyla Darısı bekleyenlere olsun inşallah
Plesanta yaşlanması bebeğin beslenmesini engelliyormuş..ben kendim de kilo almıyorum hatta bu hafta vermişim benim bebeğim de 3 kilo şu anda 38+4 üm, 58 ile başladım gebeliğe şimdi 64 kiloyum.. Doğunca bebeğin kilosunun birazı da gidecek minik olacak bebişim
Anaaaa sende mi kız hayırlı olsun cnm.allah uzun ömürler versinKızlar bugün sabah 06.30 da doğum yaptım ben oğlum Muhammed i kucağımiza aldık hayırlısuyla Darısı bekleyenlere olsun inşallah
Gözün aydıınKızlar bugün sabah 06.30 da doğum yaptım ben oğlum Muhammed i kucağımiza aldık hayırlısuyla Darısı bekleyenlere olsun inşallah
Canım son yıllarda doktorlar kesinlikle yıkamayın diyorlar ama bir süre öncesine kadar hastanede yıkıyorlardı hergun kalan bebekleri hatta sol elinin üstüne yatırıp çeşmenin altına sokup süngerle sağ elleri ile yıkarlardı s sonradan uygulama değişti bende düşmeden o bölgeyi ıslatmadan yıkarım ama iki üç gün beklerim doğum sonrası cunki o vücudu saran kremsi şey bebeğe çok faydalı yani yıkasan da birşey olmaz yıkamasanda ama eğer yıkarsan dikkatli olman lazım..korkmadan elini çabuk tutman gerekirTeşekkür ederim cevabınız için peki kordon düşene kadar ne yapmalıyım kimisi yıka kimisi yıkama diyor
Ay ben miydim unuttumBir zamanlar camasır suyu testi yapıyoduk kimden cıkmıstı o fikir görürse yazsın
Ay gerçekten mi bunu duyduğuma çok sevindim şimdi :)Hayır canım estetik dikiş atıyorlar, kendiliğinden eriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?