2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya birde aniden agrasifleşiyorum hamileliği taşıyamıyırım artık ben sona gelmişim gerçekten Canım dünyaya sığmıyor sanki ya

Kızlar size utanarak özel bir soru sorucam benim bu hamilelikte vajina iç dudaklarinda buyumemi deyim sarkma mi deyim değişik bisiler oldu var mi başına gelen boyle bisey
Ben de acemiyim ama ablam diyodu ki bi baksana tanıyamazsın içi dışına çıkmış gibi oluyomuş. Anlattigin şey bu sanırım. Normal demek ki

Ay valla bayramı kaç aileye zehir etkiler.Allahım hepsine sabır versin.çok zor.nerde ne olacağımız belli değil.hepimizin başı sağolsun.

Kızlar size utanarak özel bir soru sorucam benim bu hamilelikte vajina iç dudaklarinda buyumemi deyim sarkma mi deyim değişik bisiler oldu var mi başına gelen boyle bisey
Öyle olsa yine iyi bide bende vajinal varis çıktı oof offf bir bebiş bu hale getiriyorsa çok bebiş ne yapar bilemedim

Amin canım amin kaç aileye ateş düşürdüler Rabbim iki cihanda da cezalarını versin inşallah

Ay ben miydim unuttum hatta benim ki açık renk çıkmıştı erkek oldu namissiz test kandirik etti
Sen degildin bence cunku soyleyen daha once denemis biriydi ve dogru oldugunu soylemisti :))
Yerim ben o kandirikci oglusu
Ama bak domestos gibi yogun bisey olmaliydi digerleri olmuyodu sanirm
Ay ne gereksiz seyler kaliyo beynimde

canım ne kadar içiyosun günde ?

Kızlar bir uyandım bebeğim artık Okadar baskı yapmış ağzımdan çıkacak gibi yukarı göğüs kısmına toplammış Demir gibi ;(( sizde böyle olıuor mu
Benim de oluyor aşağı inmiş olan göbeğim bir bakıyorum hoppp yukarda top gibi olmuş ve sertleşmiş. Doktor normal dedi son haftalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…