- 16 Mart 2015
- 88
- 57
- 8
- 37
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.681
Doğru bi de kanama olacak, peki hem kanama hem idrar zarar vermiyor mu dikişlere ya da yanma falan olmuyor muAltta dikişler varken pek dpkunmak istemeyebilirsin hem malum kanaman da olacak ama diğer bölgeleri rahatlıkla temizleyrbilirsin
Ben de acemiyim ama ablam diyodu ki bi baksana tanıyamazsın içi dışına çıkmış gibi oluyomuş.Kızlar size utanarak özel bir soru sorucam benim bu hamilelikte vajina iç dudaklarinda buyumemi deyim sarkma mi deyim değişik bisiler oldu var mi başına gelen boyle bisey
Ay valla bayramı kaç aileye zehir etkiler.Allahım hepsine sabır versin.çok zor.nerde ne olacağımız belli değil.hepimizin başı sağolsun.Ülkemizin başı sağolsun Rabbim ölenlere rahmet yaralılara şifa yakınlarına sabır versin, o kadar kötüyüm ki bişeyler boğazıma düğümlendi bu mübarek günde nasıl kıyarlar o canlara Rabbimin azabı üzerlerine olsun..
Öyle olsa yine iyi bide bende vajinal varis çıktıKızlar size utanarak özel bir soru sorucam benim bu hamilelikte vajina iç dudaklarinda buyumemi deyim sarkma mi deyim değişik bisiler oldu var mi başına gelen boyle bisey
Amin canım amin kaç aileye ateş düşürdüler Rabbim iki cihanda da cezalarını versin inşallahÜlkemizin başı sağolsun Rabbim ölenlere rahmet yaralılara şifa yakınlarına sabır versin, o kadar kötüyüm ki bişeyler boğazıma düğümlendi bu mübarek günde nasıl kıyarlar o canlara Rabbimin azabı üzerlerine olsun..
Oof ben hep o bölümleri kaçırdımmmBir zamanlar camasır suyu testi yapıyoduk kimden cıkmıstı o fikir görürse yazsın
Ay maşşallah Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ikinize de.. gözün aydın canımKızlar bugün sabah 06.30 da doğum yaptım ben oğlum Muhammed i kucağımiza aldık hayırlısuyla Darısı bekleyenlere olsun inşallah
Sen degildin bence cunku soyleyen daha once denemis biriydi ve dogru oldugunu soylemisti :))Ay ben miydim unuttumhatta benim ki açık renk çıkmıştı erkek oldu namissiz test kandirik etti
Uzulmee bi dahakine yine birlikte oluruz ben anlatirim sana yaparsin kuzum :))Oof ben hep o bölümleri kaçırdımmm
canım ne kadar içiyosun günde ?Herkese tekrar merhaba
Fırsat bulunca tekrar yazmak istedim. Yardımcı olur diye. Ben hiç düt problemi yaşamadım, doğar doğmaz sütüm geldi ve hemen emzirdim bebeğimi. Annem de ekteki tarifteki çayı yaptı bana dolapta tutuyoruz soğuk olarak ( çok soğuk değil) tüketiyorum ve şu anda oğluşumu 1,5 saatte bir emzirip günde de 60cc saklama poşetine alıyorum göğüsler doldu taşıyor hatta bu yüzden çaya ara verdim:) ablam sezerysn olduğu için sütü gelmemişti onun da sütü geldi bunu içince. Problem yaşayanlara tavsiye ederim. Ben çok az şeker ekliyorum üzerine tarçın ceviz eklemiyorum.
ben de nöbetçileri kontrole gelmiştimYagmur basladıınihayet ferah bi hava giriyo eve
Ama yatamiyorum bu gece ne yana yatsam bebek orda toplaniyo uykumda var oturarak uyucam bu gidislenobetciler uyudunuzmu Senam72015 Littlestar
Çayın tarifini göremedim ben. Hangi sayfada yaziyo cnm?
Canım ben iki bardak içtim ama sanırım biraz fazla geldi bana. Benim sütüm gelmişti zaten. 2 gündür içmiyorum daha normalleşmedi göğüslerim. Durumuna göre 1-2 bardak ayarlayabilirsin.canım ne kadar içiyosun günde ?
Benim de oluyor aşağı inmiş olan göbeğim bir bakıyorum hoppp yukarda top gibi olmuş ve sertleşmiş. Doktor normal dedi son haftalarda.Kızlar bir uyandım bebeğim artık Okadar baskı yapmış ağzımdan çıkacak gibi yukarı göğüs kısmına toplammış Demir gibi ;(( sizde böyle olıuor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?