- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.701
Ben 163 eşim 178 biz ikimiz de çok uzun değiliz :/ ayrıca doğum boyu uzun ya da kisa boyun göstergesi değil sen bakma doktora :)Benimki fena uzuyodu.ç dr her gittiğimde babası çok mu uzun diyodu.yani sana çekmiş olamaz demek istiyodu.bu arada bana laf sokuyo tabiama bi kaç haftadır bişey demiyo ben de ölçümlere bakyrm hep aynı nerdeyse.50 de kaldı kızım.bana çekmeye karar verdi sanırım ben orta boyum
Tebrikler canım, allah uzun ömür versin sağlıkla büyüsün minnoşunKızlar ben miniğime pazartesi günü kavuştum evimizdeyiz normal doğum oldu darısı bekleyenlerin başına inşallah
Allah analı babalı büyütsün canım, darısı bizlerin başınaKızlar bugün sabah 06.30 da doğum yaptım ben oğlum Muhammed i kucağımiza aldık hayırlısuyla Darısı bekleyenlere olsun inşallah
Sen degildin bence cunku soyleyen daha once denemis biriydi ve dogru oldugunu soylemisti :))
Yerim ben o kandirikci oglusu
Ama bak domestos gibi yogun bisey olmaliydi digerleri olmuyodu sanirm
Ay ne gereksiz seyler kaliyo beynimde
Canım gözün aydın allah anali babali büyümeyi nasip etsin yavruya :)Allah hepinizden razı olsun güzel dilekleriniz için teşekkür ederim darisi hayirlisiyla bekleyen kardeslerimuze olsun
Ayy canım benim RABBİM yardimcin olsun hayirlisiyla bebeğini kucağına al INŞALLAHbirazdan doğuma giriyorum bana dua edin kızlar
canım benim burada bir aile kurdum sizlerle hepiniz ayrı ayrı güzel kalplerle kim tökezlediyle kaldırdınız en çok da beni sanırım ....ama şimdi çok daha iyiyim güçlüyüm sizlerle canlarım benimHep iyi ol hep mutlu ol :) biz her zaman yanindayiz beraber soylenir beraber aglar guleriz yalniz degilsin hic bi zamansende iyiki varsin ♥
Ooyy canım benim teşekkür ederim:)Uzulmee bi dahakine yine birlikte oluruz ben anlatirim sana yaparsin kuzum :))
ne kadar güzel anlatmışsın hemşirede ne güzel şeyler söylemiş aslında ne kadar haklı ...bense hayatı hem kendime hem çocuklarıma zehir ediyorum hemde kim için kim çocuklarımdan daha kıymetli olabilir değilmi bu yazı bana bambaşka bir bakış açısı kazandırdı teşekkür ederim beni kolumdan tutup bırakmayan güzel arkadaşımCnm benim Rabbim gönlünde ne varsa nasip etsin sana inşallah. İçini ferah tut. Rabbime teslim ol. Bi bakmissin herşey yoluna girmiş . Bugün hastanede hemşire öyle güzel şeyler söyledikı bi kısmını paylaşayım da moral olsun sana.
Öncelikle sancılara sancı demiyoruz onlar kasılma. Birde bi misafirin gelse nasıl gülerek agirliyorsunuz . Ama doğumda yüzünüz asık. Halbuki en değerli misafirin geliyor hemde taaa 9 aylık mesafeden. Gülümseyin hep gülümseyin. Gülümseyinki endorfin hormonu bol bol salgılansın. Dünyadaki en kuvvetli ağrı kesicilerden bile daha yüksektir. Kasılmalar geldiğinde gül koklayın uzuncaaa. Sonra gül kokusunu puf diye bırakmayın tadını çıkara cikara bırakın içinizden. ...... işte böyle başına ne gelirse gelsin hep gülümse cnm. İçini karartma bak 9 aylık mesafeden misafirimiz geliyor. Ayakta kapıda karşılamamiz lazım dimii . Çok öpüyorum seni. Allaha emanet olun bütün hamislerr
bende anlamadımki korktum açıkçası .....dün gittim cuma tekrar çağırdı ...nst ni son kez göreyim bayram tatili çok büyük ihtimal doğar o arada dedi cumaya yine gideceğimTarihlerimiz neredeyse ayni benim de hep haftada 400-500 gr gidiyordu bugün gittiğimde 1 haftada 100 gr almış. Ama bence bu iyi birsey dr'um da evet bundan sonra fazla almasa iyi olur dedi. Sizinki neden az demiş ilginç.
Aaay bu gece bende birazcık serinleyen havayı fırsat bildim uyumuşummm çok şükürYagmur basladıınihayet ferah bi hava giriyo eve
Ama yatamiyorum bu gece ne yana yatsam bebek orda toplaniyo uykumda var oturarak uyucam bu gidislenobetciler uyudunuzmu Senam72015 Littlestar
Ama ben tam gitmişim sen gelmişsin annemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?