2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben 163 eşim 178 biz ikimiz de çok uzun değiliz :/ ayrıca doğum boyu uzun ya da kisa boyun göstergesi değil sen bakma doktora :)

gunaydinnn

dogum yapan arkadaslar gecmis olsun.rabbim uzun omurler versin bebislerinize.

teror saldirisina soylenecek cok sey var da artik balon misali sisip sonuyoruz hemen.lanetlemekle olmuyor maalesef hicbirsey.slnlrlarimiz elek gibi elini kolunu sallayan giriyor.bu kadar basit olmamali.

neyse yarin Allahin izniyle kizima kavusacagim.bugun artik son hazirliklarimizi yapip bekleyecegiz.heyecanliyim cok.sonucta bir ameliyathane ortamina girecegiz.Allahim saglikli bir dogum nasip eder ins

Teşekkür ederim. Hepsini aynı anda soğuk suya kâtip kaynaticaz değil mi? Yoksa kaynamis suya atıp mi kaynaticaz. Etkisiz olmasın diye soruyorum :)

Hep iyi ol hep mutlu ol :) biz her zaman yanindayiz beraber soylenir beraber aglar guleriz yalniz degilsin hic bi zaman sende iyiki varsin ♥
canım benim burada bir aile kurdum sizlerle hepiniz ayrı ayrı güzel kalplerle kim tökezlediyle kaldırdınız en çok da beni sanırım ....ama şimdi çok daha iyiyim güçlüyüm sizlerle canlarım benim

Ben de dün gittim kontrole.36+1 ddeyim 2800 civarıydı kilosu.Suyun vs iyi dedi bebeğin kafası çok aşağıda değil erken doğumdan şüphelenmiyorum ama bayramda burada yokum dedi ve erken olacağı taktirde beni güvendiği iki doktordan bir tanesine emanet edeceğini sakın ortada kaldım gibi bir düşüncede olmamam gerektiğini söyledi.10 unda gelecek 25 temmuzda tahmini doğum tarihim zaten.Sadece biraz kafamı kurcalayan şu oldu.Boyu kısa annelerimizin bir kemik adı verdi o dar oluyormuş aklının bir kenarında ıhtımal olarak sezeryan olsun dedi.Bunu çatı muayenesini yapmadan kesin söyleyemem muayeneden sonra anlayacağız dedi.Dedim kuzenım benden kısa ama normal yaptı.O da dedi sizden kısa hastam vardı 3.5 kg bebeği kütür kütür doğurdu dedi. Benim boyum da 1.53 1.55 civar sanırım.Bakalım hayırlısı olsun.Bu arada nst de sancı çıktı ama ufak çok önemsedi zaten önemli sancılar değil dedi.Enfeksiyondan şüpheleniyordum kendi kendime test yaptırdım sonra sahiden doğru teşhisi koymuşum :) Onun için de antibiyotik verdi 5 gün kullanacağım.İdrarda proteinden şüphelenip yeniden bir test verdi ama şükür ki çıkmadı.Bende durumlar bu.Hepimize sağlıklı mutlu günler dilerim

matsiyahoje canım Rabb im yar ve yardımcın olsun
beklemedğiğin kadar güzellikler olsun
sağlıkla huzurla hayırla gelsin yavrun..

_oceanshine_ hazırlıklarını tamamla ve minik mucizeye kavuş sağlıkla kuzum..

dün şunu farkettim; eşler aileler herkes destek olabilir ama bi gerçek var ki o acıyı ruhen olmasa da bedenen yalnız başımıza biz çekeceğiz..o ameliyathane de tek başımıza olacağız..
hayırla sağlıkla geçirleim son virajları da..
her şey güzel olsun duam bu

tubitak benim yavru ters olduğu için başı yukarıya doğru acayip baskı yapıyor bazen ben de senin gibi yukarıdan çıkacakmış gibi hissediyorum... ayaklar aşağı baskı yapıyor nasıl hoplatıyor annesini ciciş :)

meleq47 bebeğim günün gelmiş olmuş nasıl olsa..
doğur gitsin :)

K Konuk 02 hayırlı olsun adı gibi mübarek olsun..
ayrıntıları bekleriz..

ne kadar güzel anlatmışsın hemşirede ne güzel şeyler söylemiş aslında ne kadar haklı ...bense hayatı hem kendime hem çocuklarıma zehir ediyorum hemde kim için kim çocuklarımdan daha kıymetli olabilir değilmi bu yazı bana bambaşka bir bakış açısı kazandırdı teşekkür ederim beni kolumdan tutup bırakmayan güzel arkadaşım

Tarihlerimiz neredeyse ayni benim de hep haftada 400-500 gr gidiyordu bugün gittiğimde 1 haftada 100 gr almış. Ama bence bu iyi birsey dr'um da evet bundan sonra fazla almasa iyi olur dedi. Sizinki neden az demiş ilginç.
bende anlamadımki korktum açıkçası .....dün gittim cuma tekrar çağırdı ...nst ni son kez göreyim bayram tatili çok büyük ihtimal doğar o arada dedi cumaya yine gideceğim

Yagmur basladıı nihayet ferah bi hava giriyo eve
Ama yatamiyorum bu gece ne yana yatsam bebek orda toplaniyo uykumda var oturarak uyucam bu gidisle nobetciler uyudunuzmu Senam72015 Littlestar
Aaay bu gece bende birazcık serinleyen havayı fırsat bildim uyumuşummm çok şükür ama bence Senam72015 görevini layığıyla yerine getirmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…