2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya 3 gün bol protein tahin helvası yoğurt ye canım alır insllah ultrasonda yanlislik payı yüksek benim kızımda olmuştu

canım nasıl ters gitmiş işiniz , ama bir yandan da sevindim 1 gün bile fazla kalsa kar bebiş için Hiç canını sıkma bak bebeğin anne karnında güvende, dediğin gibi olmazsa özelde doğurursun artık yeterki o iyi olsun... Mutlaka günü haber et canım annem ben hep dua ediyoruz sana

misam cım tombik doğuma girdi şuan bekliyoruz iyi haberlerini

günaydın kızlarr... matsiyahoje çim hayırlı doğumlarr olsun cnm...ben de yine nst için gideceğim.doğru dürüüst dün konrtrol olamadım bebeğimin üzünü göremedik.sadece genel ölçümleri yapıldı.47 cm,2950 imiş.boyu artık uzamaz dedi.kiloyu bilemiycem.oğlum da 48 cm doğmuştu.2950:) sannırım standartlarım bozulmuyo bir emrcimek ağacı daa doğuracağım ...sağlıkl agelsin tek temennim o

Ay cok pahaliymis.benimde maalesef beyazlarim cok fazla.mecbur onlara bir cozum bulmam gerek

Teşekkür ederim. Hepsini aynı anda soğuk suya kâtip kaynaticaz değil mi? Yoksa kaynamis suya atıp mi kaynaticaz. Etkisiz olmasın diye soruyorum :)

Hepsini soğuk suya koy kaynat canım. Sonra süzüp soğuk olarak tüketebilirsin. Yalnız sür durumunuza göre tüketmenizi tavsiye ederim çünkü bende fazla etki yaptı kocaman göğüslerle geziyorum

İnşallah size de yardımı olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…