- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.721
hep aklımda olacaksın kuzum hadi minnoşunu gel canım arkadaşım benımbirazdan doğuma giriyorum bana dua edin kızlar
Dualarımız seninle topik annelerinin en şekerii ❤ hayırla çıkın oradan inşallah:)birazdan doğuma giriyorum bana dua edin kızlar
Ya 3 gün bol protein tahin helvası yoğurt ye canım alır insllah ultrasonda yanlislik payı yüksek benim kızımda olmuştuAllahım yardım Ertsin belki kilo aldığımız için bebeğe gitmiyor bilmiyorum bende 21 kilo oldum boyum 175 ancak o şekilde pek belli etmiyor valla gözüme küçğk geliyor karnım fln hersey böyle bunalımda gibiyim 3 gun sonra yavruma kavusucam sanki yabancı doğum yapacak
sormaaa pazar gece heycandan uyuyamadım. sabahın 5:30 unda kalktım banyo yaptım giyindim süslendim saçlarımı fönledim ailecek 7 kişi valizler çikolatalar süsler şekerler yıkıla döküle gittik hastaneye doğum olcak diye. videolar fotolar falan görmen lazım halimizi.
neyse gittik yenidoğan yoğunbakımında yer yokmuş. bizim de ihtiyacımız olma ihtimali var. doğumu erteledik eve geri döndük.
tabi beni aldı bi ağlama akşama kadar ağladım hatta bu sabah kalktım yine ağladım. eşim gitti hastaneye bugün doğum olur mu diye. bugün de olmuyor. yarın tekrar gideceğiz. yarın da olmazsa özelde doğurcam artık. bayrama kalmadan pırtlatıcam bu bebişi :)
Cok sukur Allah hayirla buyutmeyi nasip etsin hayirli evlat olsun insallahKızlar bugün sabah 06.30 da doğum yaptım ben oğlum Muhammed i kucağımiza aldık hayırlısuyla Darısı bekleyenlere olsun inşallah
Hayirli haberlerini bekliyoruz insallah bugun hersey rast gider hayirla alirsin kucagina yavrucugunubirazdan doğuma giriyorum bana dua edin kızlar
misam cım tombik doğuma girdi şuan bekliyoruz iyi haberlerinicanım nasıl ters gitmiş işiniz , ama bir yandan da sevindim 1 gün bile fazla kalsa kar bebiş içinHiç canını sıkma bak bebeğin anne karnında güvende, dediğin gibi olmazsa özelde doğurursun artık yeterki o iyi olsun... Mutlaka günü haber et canım annem ben hep dua ediyoruz sana
Ayyy doguralimda hayirlisyla minciklamasini ele avuç a gelince yaparız artık minik olucaklar daha yaaa Kıyamam ben minciklamaya@jindam inki tatli niyetine yenecek :)
Ay cok pahaliymis.benimde maalesef beyazlarim cok fazla.mecbur onlara bir cozum bulmam gerekbenim dr um sadece organik boyaya izin verdi.(özeliikle eczaneden alınıp içeriğinde amonyak ve kurşun içermeyen boya)evde boyanması kaydıyla dedi.aynen aldık boyadık cnm...beyazlarım çoktu benim..mecburen yaptım...kutusu 50 tl 2 kutu kullandık.kuaför parası etti zaten
Teşekkür ederim. Hepsini aynı anda soğuk suya kâtip kaynaticaz değil mi? Yoksa kaynamis suya atıp mi kaynaticaz. Etkisiz olmasın diye soruyorum :)
birazdan doğuma giriyorum bana dua edin kızlar
Kızlar bir uyandım bebeğim artık Okadar baskı yapmış ağzımdan çıkacak gibi yukarı göğüs kısmına toplammış Demir gibi ;(( sizde böyle olıuor mu
maşaallah canım size.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?