2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
sağol canım dün geceden beri sancım var hafif inşallah erken doğum felan olmaz.İşe geldim bu hafta son umarım bu haftayıda çıkartırım.

inşaallah kuzum az sabrtsin kuzular..

benim de geçen hafta wcden sonra peçeteye minik nokta kan gelmesi ve aşğı doğru olan ağrılarım korkutmuştu beni...
ama dr şimdilik sorun yok dedi çok şükür..
aşağı ağrıların sebebi de kuzumun ters durması imiş..

bayramın 2. 3. günleri dr şehir dışında bakalım ..
o günleri atlatayım da ..

bu arada 37-40 arası haftalardaki doğum normal doğum süreci sayılıyormuş..

o yüzden biraz daha duralım inşaallah

herkese aymayan bir günden günaydın...
başımız sağolsun.. bu olanlara diyecek o kadar laf varken boğazımızda düğümlene düğümlene sadece başımız sağolsun diyebiliyoruz...
şimdi burda denecek o kadar şey var ki ama ben bunları desem bu kadar açık varken benim dediklerime takılırlar sosyal medya da hakaretten soruşturma açarlar... ne yazık ki böyle bi ülke... canlar göz göre göre gidiyor...

K Konuk 02 @Pisipisi05 gözünüzaydın kızlar rabbim sağlıkla sıhhatle savaşın olmadığı sadece barışın huzurun oldugu bir ortamda bebeklerinizi büyütmeyi nasip etsin...
matsiyahoje canım dualarımız seninle.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar herkese merhaba.Iste benim erken gelmek icin surekli caba gosteren minik yaramaz kizim Bugun 13 gunluk olduk cok sukur.Darisi hamilr arkadaslarima Yalniz annelik cok zormus Rabbim ustesinden hakkiyla gelmeyi nasip etsin.

Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun bebekleriniz.Kimler dogurdu hic bilmiyorum kusura bakmayin. matsiyahoje cim guzel haberlerini bekliyoruz

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-29-10-43-42-1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 191

çok güzlsiniz maşaallah

buarada doğumdan sonra odada başına ne örttün

yazmamı şal mı

_

allah analı babalı büyütsün normal mi oldu canım ...

Cok sagol canim :) misafirlerim gelincenyazma orttum hep.onun disinda actim.sal bence hic deneme cunku durulmaz oyle cok zor.bunu bile foto cekimi biter bitmez actim hemen

çok yakışmış mor size maşaallah canım :)

foto çekimi odada mı oldu doğum da d yaptırdın mı_?

ay odada millet gelir diye tırsıyorum :)

o değil de gecelik krem
sence hangi renk yazma alayım yanıma ..

bir de foto çekimi için elbisem bebe mazvisi; üzerine hangi renk şal takayım yardım piliiiiizzzzz

oluyor bende de
bazen yolu şaşırdığını düşünüyorum hatta
senin aşağı inmen gerekiyor yol orada değil diyorum

Çok heycanlıyım 2 gun sonra doğum var gerçekten çok zor heyecandan ölücem. Birde Bebek geri kalmaya başladı kilo ve boy olarak hatta son ölçümde 4 gün kafa ölçümünde ama çok hareketli allahım sen yardım et

aynen canım biraz daha durmamız gerekiyo ama bebişler sabeder inşallah :) ben oğlumu 38 de doğurmuştum umarım bu bebişimde o kadar dayansa yeter:) aramızda 4 gün var belki aynı günde bile doğum yapabiliriz

Evet canim normal dogum oldu :)
benimde 1 haftadır sancım var evdeyim ama ne açılma ne su hiç bir belirti yok o nedenle bekliyoruz...ne olduda gittin diyecektim hani suyun gelir yada kan gibi bişeymi tek sancıdan almıyolar doğuma çünkü ne olursa gideyim ben

aynen canım biraz daha durmamız gerekiyo ama bebişler sabeder inşallah :) ben oğlumu 38 de doğurmuştum umarım bu bebişimde o kadar dayansa yeter:) aramızda 4 gün var belki aynı günde bile doğum yapabiliriz
canım seninle günümüz aynı benimde sancılarım var doktorum günde iki reke magnezyum verdi inşallah 38 e gelir

Dogumhaneye de girdi fotografci.bebegimle ilk karsilasmami,ilk muayenesini,babasiyla ilk karsilasmasini cekti.ertesi sabahta odada cekim oldu.normal dogum oldugu icin herkes bi gece kalacgimi biliyodu.misafirlerim ilk gun geldi hep.o yuzden rahattik biz.cokta rahat hazirlandim.

Renkli cicekli yazma alabilirsin bence yanina.kreme her renk uyar zaten.Bebe mavisinede pudra tonlari yakisir canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…