2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
aynen canım biraz daha durmamız gerekiyo ama bebişler sabeder inşallah :) ben oğlumu 38 de doğurmuştum umarım bu bebişimde o kadar dayansa yeter:) aramızda 4 gün var belki aynı günde bile doğum yapabiliriz

evet doğumlarımız rastlaşabilir... :)

benim ilk olduğundan ne olur ne zaman olur bilemiyorum açıkcası :)

Canim benim 36+6 da cati muayenemde 2 3 cm aciklik oldugu anlasildi.sonraki kontrolumdede 4 cm olmustu.doktor suni sanciyla baslatalim dedi.uzun sure aciklikla dolasma enfeksiyob olmasin birde bebek cok uzun zamandir kanaldaydi.sikinti olmasin artik dedi.38+0 da suni sanciyla dogurdum.oncesinde hic sanci veya su gelmesi olmadi hic sadece aciklik vardi.

Sana tavsiyem bebegin suyu yeterliyse vakitte varsa agrin baslar baslamaz gitme.belirli ritmik duzene oturdugu zaman takip et 5 dk da 1 e dusunce gidersin.tabi suyun gelmemesi ve kanaman olmamasi durumunda.bunlar olursa git hemen.

birazdan doğuma giriyorum bana dua edin kızlar
Güzel haberlerle gel inşall
Maşallah çok güzel görünüyorsunuz Rabbim daim kılsın bu tabloyu.Ne güzel bir anı olmuş.Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.

ahanda bebe mavisi ne pudra pembesini yakıştırmıştım :)

saç tokamız aynı :)

ben mavisini yaptırmıştım :)

ben de bugün nasipse anlaşacağım fotoğrafçı ile :)
daha önce bi fotocuyla görüştüm ; toplam 1800 fiyat verdi: hamile çekim doğum çekim ve bebek doğduktan sonraki bi ay içindeki çekim..1büyük albüm iki küçük albüm..

ama bugün farklı biri ile görüşeceğim kısmetse ::)

buarada kaç tane pijma yeterli oldu

son iki gittiğimde pek bir şey demedi doktor bebeğimin geri kalmasıyla ilgili ama benimki de 10 gün gerideydi canım. i mom balık yağı vermişti bir gün decavit bir gün balıkyağı içeyim diye. bende gebelik şekeri çıktığı için onu daha çok önemsiyoruz ama benim o durumlar da karışık biraz. elimdeki cihaz mı yanlış yoksa hastanede mi yüksek çıkıyor bilemedim. sağlığı yerindeyse geride olması o kadar önemli değil minyon bir bebek de olabilir çünkü. doğuma iki gün kalmış canım büyük değişiklikler yapamayacağımız şeyleri stres yapmayalım kendimize, bak hareketleri de iyiymiş bebişin, hayırlı sağlıklı kolay doğumun olsun inşaallah, sağlıkla gelsin bebeğin

geçen hafta azdı suyu bu hafta iyi dedi değişebiliyor herhalde anlamadım ki ama çok tedirginim haliyle .birde benim ikinci çocuğum ama ilkinde hiç bişiy anlamadım nişan gibi bi leke geldi dediğin gibi 4 cm açıklık var dediler suni sancıyla doğum yaptım ama bu çok farklı şaşkın ördek gibiyim açıkçası...teşekkür ederim

bende de şeker var canım ya kaç çıkıyo senin ...insilün kullanıyormusun diyet yetiyormu

rabbim size bağışlasın canım benimmmm... çok hoş bi kare olmuşş

Kizlar ya ben bu dr.a gicik oldum kontrol vardi bugun ultrasyona sokmadi aclik tokluk bakilck sadece dedi en son 17 haziranda girmistim 15 gune bi bakiyoruz dedi. Salak zaten aradan gecmis 12 gun onumuzde tatil var bi 12 gunde ordan ediyo nerdeyse olcak bir ay ogle sonrasi sonuc almaya gidince sylicem o an kizina sinirimden kendimde degildim

bende de şeker var canım ya kaç çıkıyo senin ...insilün kullanıyormusun diyet yetiyormu
hastane ölçümlerinde insülin gerekti, cihazı da insülini de aldık geldik
evde ölçmeye başladım 140'ın altında çıkmaya başladı tokluk
açlık 80 küsur 90 küsur, akşam meyve yemişsem az da olsa, 100'ü geçiyor(doktor tadımlık yiyebilirsin demişti ama tatmaya bile düşman olasım geliyor dengesizlik yüzünden)
insülin dolabı bekliyor, hastaneye her gidişimde evdekinden farklı çıkıyor ama son ölçümde cihazı da götürdüm
hastanede açlık:103- tokluk:156
cihazda açlık: 85- tokluk: 155, 162,160
evde yaptığım kahvaltı ile hastanede yediklerim farklı ondan mı diyorum ama açlık tutmadı birbirini, arada saat farkı vardı açlık ölçerken ama tokluğu hastanede kan verdikten hemen sonra ölçtüm.
günlerdir emin olmak için üçer kere ölçüyorum kevgire döndü parmaklarım. bir yerde yanlışlık mı yapıyorum diyorum tekrar tekrar okuyorum, yanlışlık da görünmüyor.
bu sıralar evdeki ölçümlerimde de tokluğum 90 civarı çıkıyor, mümkün değil diyorum. şurada kaldı 12-13 gün.
mayısta tokluk 137 çıkmıştı doktor sınırda dikkat et dedi, bir öncekinde de dikkat ettiğim için sınırı geçmedim galiba
haziran 16'da 191, haziran 25'te 156 çıktı
belki çok yüksek değil ama sınırı geçmesi insülin gerektirir demişti doktorum.
canım benim açıklayayım derken çok uzattım kusuruma bakma kafam karmakarışık, ne yapsam yanlış yapacağım diye korkumdan öylece bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…