- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.761
O da uyumus benceAaay bu gece bende birazcık serinleyen havayı fırsat bildim uyumuşummm çok şükürama bence @Senam72015 görevini layığıyla yerine getirmiştir
aynen canım biraz daha durmamız gerekiyo ama bebişler sabeder inşallah :) ben oğlumu 38 de doğurmuştum umarım bu bebişimde o kadar dayansa yeter:) aramızda 4 gün var belki aynı günde bile doğum yapabiliriz
Canim benim 36+6 da cati muayenemde 2 3 cm aciklik oldugu anlasildi.sonraki kontrolumdede 4 cm olmustu.doktor suni sanciyla baslatalim dedi.uzun sure aciklikla dolasma enfeksiyob olmasin birde bebek cok uzun zamandir kanaldaydi.sikinti olmasin artik dedi.38+0 da suni sanciyla dogurdum.oncesinde hic sanci veya su gelmesi olmadi hic sadece aciklik vardi.benimde 1 haftadır sancım var evdeyim ama ne açılma ne su hiç bir belirti yok o nedenle bekliyoruz...ne olduda gittin diyecektim hani suyun gelir yada kan gibi bişeymi tek sancıdan almıyolar doğuma çünkü ne olursa gideyim ben
Tesekkur ederiz teyzesi
Iste onun icin idille takilcaz ya bi süre :) buaradaAyyy doguralimda hayirlisyla minciklamasini ele avuç a gelince yaparız artık minik olucaklar daha yaaa Kıyamam ben minciklamaya
benim hem kasılmam hemde bel ağrım var canım. nst de çıkıyor. doktor 37 den sonra gelebilir diyorcanım seninde mi belinde ve karnında bi de adet sancısı gibiEşim de telaş yaptı sen kesin doğrursun dedi ama çok erken 38 de doğum için
Güzel haberlerle gel inşallbirazdan doğuma giriyorum bana dua edin kızlar
Maşallah çok güzel görünüyorsunuz Rabbim daim kılsın bu tabloyu.Ne güzel bir anı olmuş.Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kizlar herkese merhaba.Iste benim erken gelmek icin surekli caba gosteren minik yaramaz kizimBugun 13 gunluk olduk cok sukur.Darisi hamilr arkadaslarima Yalniz annelik cok zormus Rabbim ustesinden hakkiyla gelmeyi nasip etsin.
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun bebekleriniz.Kimler dogurdu hic bilmiyorum kusura bakmayin.matsiyahoje cim guzel haberlerini bekliyoruz
Dogumhaneye de girdi fotografci.bebegimle ilk karsilasmami,ilk muayenesini,babasiyla ilk karsilasmasini cekti.ertesi sabahta odada cekim oldu.normal dogum oldugu icin herkes bi gece kalacgimi biliyodu.misafirlerim ilk gun geldi hep.o yuzden rahattik biz.cokta rahat hazirlandim.
Renkli cicekli yazma alabilirsin bence yanina.kreme her renk uyar zaten.Bebe mavisinede pudra tonlari yakisir canim :)
son iki gittiğimde pek bir şey demedi doktor bebeğimin geri kalmasıyla ilgili ama benimki de 10 gün gerideydi canım. i mom balık yağı vermişti bir gün decavit bir gün balıkyağı içeyim diye. bende gebelik şekeri çıktığı için onu daha çok önemsiyoruz ama benim o durumlar da karışık biraz. elimdeki cihaz mı yanlış yoksa hastanede mi yüksek çıkıyor bilemedim. sağlığı yerindeyse geride olması o kadar önemli değil minyon bir bebek de olabilir çünkü. doğuma iki gün kalmış canım büyük değişiklikler yapamayacağımız şeyleri stres yapmayalım kendimize, bak hareketleri de iyiymiş bebişin, hayırlı sağlıklı kolay doğumun olsun inşaallah, sağlıkla gelsin bebeğinÇok heycanlıyım 2 gun sonra doğum var gerçekten çok zor heyecandan ölücem. Birde Bebek geri kalmaya başladı kilo ve boy olarak hatta son ölçümde 4 gün kafa ölçümünde ama çok hareketli allahım sen yardım et
Bana da öyle geldi kızzz ama çaktırmıyorumO da uyumus bence
geçen hafta azdı suyu bu hafta iyi dedi değişebiliyor herhalde anlamadım ki ama çok tedirginim haliyle .birde benim ikinci çocuğum ama ilkinde hiç bişiy anlamadım nişan gibi bi leke geldi dediğin gibi 4 cm açıklık var dediler suni sancıyla doğum yaptım ama bu çok farklı şaşkın ördek gibiyim açıkçası...teşekkür ederimCanim benim 36+6 da cati muayenemde 2 3 cm aciklik oldugu anlasildi.sonraki kontrolumdede 4 cm olmustu.doktor suni sanciyla baslatalim dedi.uzun sure aciklikla dolasma enfeksiyob olmasin birde bebek cok uzun zamandir kanaldaydi.sikinti olmasin artik dedi.38+0 da suni sanciyla dogurdum.oncesinde hic sanci veya su gelmesi olmadi hic sadece aciklik vardi.
Sana tavsiyem bebegin suyu yeterliyse vakitte varsa agrin baslar baslamaz gitme.belirli ritmik duzene oturdugu zaman takip et 5 dk da 1 e dusunce gidersin.tabi suyun gelmemesi ve kanaman olmamasi durumunda.bunlar olursa git hemen.
bende de şeker var canım ya kaç çıkıyo senin ...insilün kullanıyormusun diyet yetiyormuson iki gittiğimde pek bir şey demedi doktor bebeğimin geri kalmasıyla ilgili ama benimki de 10 gün gerideydi canım. i mom balık yağı vermişti bir gün decavit bir gün balıkyağı içeyim diye. bende gebelik şekeri çıktığı için onu daha çok önemsiyoruz ama benim o durumlar da karışık biraz. elimdeki cihaz mı yanlış yoksa hastanede mi yüksek çıkıyor bilemedim. sağlığı yerindeyse geride olması o kadar önemli değil minyon bir bebek de olabilir çünkü. doğuma iki gün kalmış canım büyük değişiklikler yapamayacağımız şeyleri stres yapmayalım kendimize, bak hareketleri de iyiymiş bebişin, hayırlı sağlıklı kolay doğumun olsun inşaallah, sağlıkla gelsin bebeğin
aynen bende pazartesi gittim doktora o da nst de sancın çıkmış erken gelebilir dedi .bi dahaki randevum cuma günü nasıl beklicem bilmiyombenim hem kasılmam hemde bel ağrım var canım. nst de çıkıyor. doktor 37 den sonra gelebilir diyor
rabbim size bağışlasın canım benimmmm... çok hoş bi kare olmuşşKizlar herkese merhaba.Iste benim erken gelmek icin surekli caba gosteren minik yaramaz kizimBugun 13 gunluk olduk cok sukur.Darisi hamilr arkadaslarima Yalniz annelik cok zormus Rabbim ustesinden hakkiyla gelmeyi nasip etsin.
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun bebekleriniz.Kimler dogurdu hic bilmiyorum kusura bakmayin.matsiyahoje cim guzel haberlerini bekliyoruz
hastane ölçümlerinde insülin gerekti, cihazı da insülini de aldık geldikbende de şeker var canım ya kaç çıkıyo senin ...insilün kullanıyormusun diyet yetiyormu
Kiz sey seylikten çıktı :))Benim ki de evrim geçirdi bacim korkma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?