2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

İni. Sağlığı iyidir onuda kucağımıza almadan bilemiyoruz kuzum ya Rabbim korusun inş

Fotoğrafa bayıldım Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kizlar ben suan 35 haftaligim dr hic dogumdan fln bahsetmiyor sezaryen olacak bide acaba daha erken mi ben mi evham yapiyorum ki

Cnm benimkilerde izmirde ben İstanbuldayım. Kanamam var diyorum. Napsam ki diyor bahçe varmış babam naparmis benimki heran gelebilir . 36+2 yim . Sen kaçsın cnm
ben de 35+4 síkma canini annenede sitem et anlar . eski kadinlar daha zor saratda dogum yaptiklari icin heralde boyle yapiyorlar

Güzel haberlerle gel inşall

Maşallah çok güzel görünüyorsunuz Rabbim daim kılsın bu tabloyu.Ne güzel bir anı olmuş.Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Coook tesekkur ederim canim amin darisi sizlere :)

Sac tokami ben kendim yaptim :) guzel bulamayinca is basa dustu :) 1 tane renkli pijama yetti bana.yedek olarakta cekimdeki krem takimimda vardi ama gerek kalmadi hic.zaten 1 gece kaldim

Canlar selam herkese. Suni sanci konusunda bikacsey aoylemek iatedim yazilanlari okuyunca. Benim 3.gebeligim. 2.sinde 5 cm aciklikla gitmistim hastaneye ama sancilarimi hissetmiyordum. Yani vucut o kadar alismiski aciya tinlamiyor Bana sanci verdiler kucuk bir serum serum bitmek uzere bende tik yok. Igne yaptilar icine dozunu arttirdik dediler. Serumun bitmesine yakin calisan gorevliye bu sanci nasil bisey abla anlat hele bi dedim. Oda cok afedrsiniz boyle makattan buyuk abdest gelmis gibi bir agri hissedersin dedi demeye kalmadi benim belden asagi arkaya bir agri girdi altima yapacakmisim gibi catala ciktim ve dogumu baslattilar. Herkesde farkli tabi benim acilmam o serum takiliyken 10 cm e kadar ulasti. Sanciniz olur hissetmessiniz serum takilir saatlerce o sanciyi cekersiniz vucudunuzun aciya dayanikliligina bagli. Ama emin olun cocuk cikinca ay bumuydu dersiniz. Korkmayin azicik sabir diyin hallolur Allahin izniyle. Benim 2 dogumumda kolay oldu cok sukur buna ragmen hala kafamda abuk subuk sorular ister istemez Hepiniz 3 ikinmada az agrisiz az sancisiz dogurun insallah. Siz asil uykusuz geceleri dusunun

Selam hanimlar bu gün kontrolum vardı çok şükür bebegimin suyu filan iyi ama hayla bihafta geride doktor bir hafta önemli değil dedi hayırlısı olsun inşallah 2668 grm boyu 49 cm sizce nasil

Selam hanimlar bu gün kontrolum vardı çok şükür bebegimin suyu filan iyi ama hayla bihafta geride doktor bir hafta önemli değil dedi hayırlısı olsun inşallah 2668 grm boyu 49 cm sizce nasil
Canım 1 haftadan bişi olmaz maşallh kuzuya yediğin e dikkat edince 1 haftayı hemen yakalar kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…