- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.781
Anammm ben 2. Sinde perte çıktım artık :)))Öyle olsa yine iyi bide bende vajinal varis çıktıoof offf bir bebiş bu hale getiriyorsa çok bebiş ne yapar bilemedim
Kızlar bugün sabah 06.30 da doğum yaptım ben oğlum Muhammed i kucağımiza aldık hayırlısuyla Darısı bekleyenlere olsun inşallah
İlahi sesli güldum yaaaBen de acemiyim ama ablam diyodu ki bi baksana tanıyamazsın içi dışına çıkmış gibi oluyomuş.Anlattigin şey bu sanırım. Normal demek ki
son iki gittiğimde pek bir şey demedi doktor bebeğimin geri kalmasıyla ilgili ama benimki de 10 gün gerideydi canım. i mom balık yağı vermişti bir gün decavit bir gün balıkyağı içeyim diye. bende gebelik şekeri çıktığı için onu daha çok önemsiyoruz ama benim o durumlar da karışık biraz. elimdeki cihaz mı yanlış yoksa hastanede mi yüksek çıkıyor bilemedim. sağlığı yerindeyse geride olması o kadar önemli değil minyon bir bebek de olabilir çünkü. doğuma iki gün kalmış canım büyük değişiklikler yapamayacağımız şeyleri stres yapmayalım kendimize, bak hareketleri de iyiymiş bebişin, hayırlı sağlıklı kolay doğumun olsun inşaallah, sağlıkla gelsin bebeğin
Fotoğrafa bayıldım Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar herkese merhaba.Iste benim erken gelmek icin surekli caba gosteren minik yaramaz kizimBugun 13 gunluk olduk cok sukur.Darisi hamilr arkadaslarima Yalniz annelik cok zormus Rabbim ustesinden hakkiyla gelmeyi nasip etsin.
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun bebekleriniz.Kimler dogurdu hic bilmiyorum kusura bakmayin.matsiyahoje cim guzel haberlerini bekliyoruz
Cnm kac haftalik suanBi bugun son kontrolumuzu olduk 3200 gr 51 cm oglusum hastanede kalacagim odayi gordum gayet iyi cuma sabah 10 da alacak dr biaksilik cikmazsa
ben de 35+4 síkma canini annenede sitem et anlar . eski kadinlar daha zor saratda dogum yaptiklari icin heralde boyle yapiyorlarCnm benimkilerde izmirde ben İstanbuldayım. Kanamam var diyorum. Napsam ki diyor bahçe varmış babam naparmisbenimki heran gelebilir . 36+2 yim . Sen kaçsın cnm
Kizlar ben suan 35 haftaligim dr hic dogumdan fln bahsetmiyor sezaryen olacak bide acaba daha erken mi ben mi evham yapiyorum ki
Coook tesekkur ederim canim amin darisi sizlere :)Güzel haberlerle gel inşall
Maşallah çok güzel görünüyorsunuz Rabbim daim kılsın bu tabloyu.Ne güzel bir anı olmuş.Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Sac tokami ben kendim yaptim :) guzel bulamayinca is basa dustu :) 1 tane renkli pijama yetti bana.yedek olarakta cekimdeki krem takimimda vardi ama gerek kalmadi hic.zaten 1 gece kaldimahanda bebe mavisi ne pudra pembesini yakıştırmıştım :)
saç tokamız aynı :)
ben mavisini yaptırmıştım :)
ben de bugün nasipse anlaşacağım fotoğrafçı ile :)
daha önce bi fotocuyla görüştüm ; toplam 1800 fiyat verdi: hamile çekim doğum çekim ve bebek doğduktan sonraki bi ay içindeki çekim..1büyük albüm iki küçük albüm..
ama bugün farklı biri ile görüşeceğim kısmetse ::)
buarada kaç tane pijma yeterli oldu
Amin canim.Rabbim hepimizin evladini bagislasin insallah :)rabbim size bağışlasın canım benimmmm... çok hoş bi kare olmuşş
Ilk defa uyıdum nerdeyse sana denk gelmiş.Yagmur basladıınihayet ferah bi hava giriyo eve
Ama yatamiyorum bu gece ne yana yatsam bebek orda toplaniyo uykumda var oturarak uyucam bu gidislenobetciler uyudunuzmu Senam72015 @karpuz_suyu
Amin canim benimFotoğrafa bayıldım Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Yok artık ya aynı gün uyumuşuz kızzzz. Resmen nöbetinde boş bırakmışızAaay bu gece bende birazcık serinleyen havayı fırsat bildim uyumuşummm çok şükürama bence Senam72015 görevini layığıyla yerine getirmiştir
Canım 1 haftadan bişi olmaz maşallh kuzuya yediğin e dikkat edince 1 haftayı hemen yakalar kuzucukSelam hanimlar bu gün kontrolum vardı çok şükür bebegimin suyu filan iyi ama hayla bihafta geride doktor bir hafta önemli değil dedi hayırlısı olsun inşallah 2668 grm boyu 49 cm sizce nasil
Kizlar ben suan 35 haftaligim dr hic dogumdan fln bahsetmiyor sezaryen olacak bide acaba daha erken mi ben mi evham yapiyorum ki
Yok bırak doğurmayı ne ağrı ne sızı var valla hayret edyrm yani.resmen sizmisiniz bana gün ayarlayan dedi kızım gelmiyo.dursun bakalımKız doguramadin hala he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?