- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.801
Sağol canim allah razi olsun ama bayadir böyle gidiyor ne yapıyorsam ne yiyorsam olmuyor bide sağlık ocağında tahlil yapmıştım bütün degerlerim yerlerdeCanım 1 haftadan bişi olmaz maşallh kuzuya yediğin e dikkat edince 1 haftayı hemen yakalar kuzucuk
Kizlar herkese merhaba.Iste benim erken gelmek icin surekli caba gosteren minik yaramaz kizim
Çok güzelsiniz. Maşallah ya ne güzel anne olmuşsun sen duygulandım resmenBugun 13 gunluk olduk cok sukur.Darisi hamilr arkadaslarima Yalniz annelik cok zormus Rabbim ustesinden hakkiyla gelmeyi nasip etsin.
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun bebekleriniz.Kimler dogurdu hic bilmiyorum kusura bakmayin.matsiyahoje cim guzel haberlerini bekliyoruz
normal doğumun avantajı :)Sac tokami ben kendim yaptim :) guzel bulamayinca is basa dustu :) 1 tane renkli pijama yetti bana.yedek olarakta cekimdeki krem takimimda vardi ama gerek kalmadi hic.zaten 1 gece kaldim
Ben artık ona pek ihtimal vermiyorum kızzzYa dogurduysa
Bencede benden umudu kesin.ben öyle yaptım çok rahatım.annem arıyo naptn kızım die neyi naptm dyrm düşün o kadar olayla alakam yokBen artık ona pek ihtimal vermiyorum kızzzo hepimizi doğurtup oyle gidecek
Dün gittim doktora 2800 gr mış benimkisi de.haftada 200 gr alsa 3400 filan doğar dedi.Ben bebeğin kilolu doğması için uğraşanlara anlam veremiyorum.Tamam zayıf olsa dert etsin ama özellikle ele avuca gelsin diye ayrıca çaba serfetmek bana pek doğru gelmiyor.Hem doğumu da zor oluyor.Nasılsa sonradan alıyorlar hızla. Sağlıklı olsun arkadaşlar valla kilo konusunda takılmayalım her şeyden evvel sağlıklı olması.Selam hanimlar bu gün kontrolum vardı çok şükür bebegimin suyu filan iyi ama hayla bihafta geride doktor bir hafta önemli değil dedi hayırlısı olsun inşallah 2668 grm boyu 49 cm sizce nasil
Anammm ben 2. Sinde perte çıktım artık :)))
Benimde oyle canım hiç konuşmadıkkk dahaa bir dahada bayramdan sonraki haftaya gel dedi artık doğumamı giderim kontrole mi bilmiyorumKizlar ben suan 35 haftaligim dr hic dogumdan fln bahsetmiyor sezaryen olacak bide acaba daha erken mi ben mi evham yapiyorum ki
Vallaha kuzum yaaaYok artık ya aynı gün uyumuşuz kızzzz. Resmen nöbetinde boş bırakmışız
Etme tabi güzelim yaa oohh ne güzel içerde sen rahatsın o rahat dursun yiğenim dahaaBencede benden umudu kesin.ben öyle yaptım çok rahatım.annem arıyo naptn kızım die neyi naptm dyrm düşün o kadar olayla alakam yok@Aylnalpr keyfim yerinde kızım oynaşıp duruyo içerde.rahatsız etmyrm bende
yok yok çok güzel anlatmışsın ben 3 aydır çekiyorum bu durumu 2 aydır insülin kullanıyorum 6-12-12 ünite sabah öğlen akşam iğne yapmazsam aç kalırım ...az kaldı zaten az biraz sabret en iyisihastane ölçümlerinde insülin gerekti, cihazı da insülini de aldık geldik
evde ölçmeye başladım 140'ın altında çıkmaya başladı tokluk
açlık 80 küsur 90 küsur, akşam meyve yemişsem az da olsa, 100'ü geçiyor(doktor tadımlık yiyebilirsin demişti ama tatmaya bile düşman olasım geliyor dengesizlik yüzünden)
insülin dolabı bekliyor, hastaneye her gidişimde evdekinden farklı çıkıyor ama son ölçümde cihazı da götürdüm
hastanede açlık:103- tokluk:156
cihazda açlık: 85- tokluk: 155, 162,160
evde yaptığım kahvaltı ile hastanede yediklerim farklı ondan mı diyorum ama açlık tutmadı birbirini, arada saat farkı vardı açlık ölçerken ama tokluğu hastanede kan verdikten hemen sonra ölçtüm.
günlerdir emin olmak için üçer kere ölçüyorum kevgire döndü parmaklarım. bir yerde yanlışlık mı yapıyorum diyorum tekrar tekrar okuyorum, yanlışlık da görünmüyor.
bu sıralar evdeki ölçümlerimde de tokluğum 90 civarı çıkıyor, mümkün değil diyorum. şurada kaldı 12-13 gün.
mayısta tokluk 137 çıkmıştı doktor sınırda dikkat et dedi, bir öncekinde de dikkat ettiğim için sınırı geçmedim galiba
haziran 16'da 191, haziran 25'te 156 çıktı
belki çok yüksek değil ama sınırı geçmesi insülin gerektirir demişti doktorum.
canım benim açıklayayım derken çok uzattım kusuruma bakma kafam karmakarışık, ne yapsam yanlış yapacağım diye korkumdan öylece bekliyorum.
Biraz genetiklede alakali canım ya dün arkadaşımla konuştum 18 kg aldı 41.haftada 3600 dogurmus.ben 15 kg aldım 39 da 3500 doğdu şimdiki de aynı olcak gihj ölçümleri aynı çıkıo şu an için ki bunda ekstra dikkat ettim alsın geri kalması n diye aynı Olcak bende abim 3 kg ayu geçik dogmusuz annem gbi sanırım bünyeler genetik kökenli gbiSağol canim allah razi olsun ama bayadir böyle gidiyor ne yapıyorsam ne yiyorsam olmuyor bide sağlık ocağında tahlil yapmıştım bütün degerlerim yerlerde
en sona ikimiz kalıcaz herhalde kuzum artık 40 41 42 allah ne verdiyseYok bırak doğurmayı ne ağrı ne sızı var valla hayret edyrm yani.resmen sizmisiniz bana gün ayarlayan dedi kızım gelmiyo.dursun bakalım
Bide emzirince memeler nolck onu görben bu gidişle ikinciyi zor isterim yaniii :) çok hasar var çooookkk
Canım hadi hayırlısıyla kavus bebeğine... Dualarımızdasın...birazdan doğuma giriyorum bana dua edin kızlar
Ayyyyyyy canım çoookkkkk geçmiş olsun... gözün aydın olsun.. meleğimiz nasıl inş. Sıkıntı yoktur iyi haberlerini bekliyoruz.. miniğimize sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin Rabbim inş.kızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?