2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım 1 haftadan bişi olmaz maşallh kuzuya yediğin e dikkat edince 1 haftayı hemen yakalar kuzucuk
Sağol canim allah razi olsun ama bayadir böyle gidiyor ne yapıyorsam ne yiyorsam olmuyor bide sağlık ocağında tahlil yapmıştım bütün degerlerim yerlerde

Kizlar herkese merhaba.Iste benim erken gelmek icin surekli caba gosteren minik yaramaz kizim
Çok güzelsiniz. Maşallah ya ne güzel anne olmuşsun sen duygulandım resmen

Sac tokami ben kendim yaptim :) guzel bulamayinca is basa dustu :) 1 tane renkli pijama yetti bana.yedek olarakta cekimdeki krem takimimda vardi ama gerek kalmadi hic.zaten 1 gece kaldim
normal doğumun avantajı :)
keçe üzeriine kumaş çiçek benimki de ..
taçtan ziyade toka gibi olması çok daha uygun bizim için :)

Ben artık ona pek ihtimal vermiyorum kızzz o hepimizi doğurtup oyle gidecek
Bencede benden umudu kesin.ben öyle yaptım çok rahatım.annem arıyo naptn kızım die neyi naptm dyrm düşün o kadar olayla alakam yok @Aylnalpr keyfim yerinde kızım oynaşıp duruyo içerde.rahatsız etmyrm bende

Selam hanimlar bu gün kontrolum vardı çok şükür bebegimin suyu filan iyi ama hayla bihafta geride doktor bir hafta önemli değil dedi hayırlısı olsun inşallah 2668 grm boyu 49 cm sizce nasil
Dün gittim doktora 2800 gr mış benimkisi de.haftada 200 gr alsa 3400 filan doğar dedi.Ben bebeğin kilolu doğması için uğraşanlara anlam veremiyorum.Tamam zayıf olsa dert etsin ama özellikle ele avuca gelsin diye ayrıca çaba serfetmek bana pek doğru gelmiyor.Hem doğumu da zor oluyor.Nasılsa sonradan alıyorlar hızla. Sağlıklı olsun arkadaşlar valla kilo konusunda takılmayalım her şeyden evvel sağlıklı olması.

Etme tabi güzelim yaa oohh ne güzel içerde sen rahatsın o rahat dursun yiğenim dahaa

yok yok çok güzel anlatmışsın ben 3 aydır çekiyorum bu durumu 2 aydır insülin kullanıyorum 6-12-12 ünite sabah öğlen akşam iğne yapmazsam aç kalırım ...az kaldı zaten az biraz sabret en iyisi

Son düzenleme:
Sağol canim allah razi olsun ama bayadir böyle gidiyor ne yapıyorsam ne yiyorsam olmuyor bide sağlık ocağında tahlil yapmıştım bütün degerlerim yerlerde
Biraz genetiklede alakali canım ya dün arkadaşımla konuştum 18 kg aldı 41.haftada 3600 dogurmus.ben 15 kg aldım 39 da 3500 doğdu şimdiki de aynı olcak gihj ölçümleri aynı çıkıo şu an için ki bunda ekstra dikkat ettim alsın geri kalması n diye aynı Olcak bende abim 3 kg ayu geçik dogmusuz annem gbi sanırım bünyeler genetik kökenli gbi

Kızlar bnm şekerde 160 filan çıkıyor tokluk. Açlık 80-90 filan. Dr hiç o kadar önemsemedi valla. Dikkat et 150 nin altında kalsın. Bebeğine bişey olmaz sende kalır şeker dedi. Bende pek dikkat ettiğim söylenemez yani hapır hupur yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…