- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.821
çok şükür canııım gözünaydınn :) bebişin yanında mı?kızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim gözünüz aydın olsunkızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
Ay bide onlar car dimiii hadi alt takımlar göz önünde değil neysede memişleerBide emzirince memeler nolck onu gör
kızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
Oooh çok şükür ❤kızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
Maşallah süphanallah size...Kizlar herkese merhaba.Iste benim erken gelmek icin surekli caba gosteren minik yaramaz kizimBugun 13 gunluk olduk cok sukur.Darisi hamilr arkadaslarima Yalniz annelik cok zormus Rabbim ustesinden hakkiyla gelmeyi nasip etsin.
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun bebekleriniz.Kimler dogurdu hic bilmiyorum kusura bakmayin.matsiyahoje cim guzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar bnm şekerde 160 filan çıkıyor tokluk. Açlık 80-90 filan. Dr hiç o kadar önemsemedi valla. Dikkat et 150 nin altında kalsın. Bebeğine bişey olmaz sende kalır şeker dedi. Bende pek dikkat ettiğim söylenemez yani hapır hupur yiyorum.
Ne guzel bir tablo maşallah kuzum size opuyorum yavruyu :)Kizlar herkese merhaba.Iste benim erken gelmek icin surekli caba gosteren minik yaramaz kizimBugun 13 gunluk olduk cok sukur.Darisi hamilr arkadaslarima Yalniz annelik cok zormus Rabbim ustesinden hakkiyla gelmeyi nasip etsin.
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun bebekleriniz.Kimler dogurdu hic bilmiyorum kusura bakmayin.matsiyahoje cim guzel haberlerini bekliyoruz
kızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
Geçmiş olsun. Ayrıntılı güzel haberler de bekliyoruz.kızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
gunaydinnn
dogum yapan arkadaslar gecmis olsun.rabbim uzun omurler versin bebislerinize.
teror saldirisina soylenecek cok sey var da artik balon misali sisip sonuyoruz hemen.lanetlemekle olmuyor maalesef hicbirsey.slnlrlarimiz elek gibi elini kolunu sallayan giriyor.bu kadar basit olmamali.
neyse yarin Allahin izniyle kizima kavusacagim.bugun artik son hazirliklarimizi yapip bekleyecegiz.heyecanliyim cok.sonucta bir ameliyathane ortamina girecegiz.Allahim saglikli bir dogum nasip eder ins
birazdan doğuma giriyorum bana dua edin kızlar
ne kadar güzel anlatmışsın hemşirede ne güzel şeyler söylemiş aslında ne kadar haklı ...bense hayatı hem kendime hem çocuklarıma zehir ediyorum hemde kim için kim çocuklarımdan daha kıymetli olabilir değilmi bu yazı bana bambaşka bir bakış açısı kazandırdı teşekkür ederim beni kolumdan tutup bırakmayan güzel arkadaşım
Hayırlı olsun. Çok şükür ya. kızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
Sukur Allah iyiliginizi arttirsin.kızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
Sagol canimm darisi sana insallahÇok güzelsiniz. Maşallah ya ne güzel anne olmuşsun sen duygulandım resmen
O da ellerinden oper teyzesiNe guzel bir tablo maşallah kuzum size opuyorum yavruyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?