- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.841
ben de 35+4 síkma canini annenede sitem et anlar . eski kadinlar daha zor saratda dogum yaptiklari icin heralde boyle yapiyorlar
dr un çok saçma konuşmuş canım bebeği tabiki etkiler şeker boşuna mı yükletiyoruz bizler sen neden önemsemedin bu durumu ben diyetteyim valla tokluk şekerim 167 idi 140 ı kesinlikle gecmemeli dedi dr um kilo alımımda normal çok şükür 12 kiloyla tamamlicam inşallah..
kızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
Dinlenip bol şu iç canım birde magnezyumun çok faydası varaynen bende pazartesi gittim doktora o da nst de sancın çıkmış erken gelebilir dedi .bi dahaki randevum cuma günü nasıl beklicem bilmiyom
Canım benim de 1 hafta gerideydi bir haftada bol et ve muz yedim 400 gram aldı geçen hafta doktor zayıf olacak bebek dedi sonraki hafta zayıf bir bebek olmayacak dedi. Yani bir haftalık fark kapatılır dikkat edersenSelam hanimlar bu gün kontrolum vardı çok şükür bebegimin suyu filan iyi ama hayla bihafta geride doktor bir hafta önemli değil dedi hayırlısı olsun inşallah 2668 grm boyu 49 cm sizce nasil
Haklısın canım bu hafta onu ben yaşadım geçen haftalarda hep gerideydi doktorumuz zayıf olacak diyordu dert ediyordum sonra birden iyi kilo aldı bu defa da zayıf olmayacak diyince ben bu defa da ay çok kilolu olursa nasıl doğururum diye endişe etmeye başladımDün gittim doktora 2800 gr mış benimkisi de.haftada 200 gr alsa 3400 filan doğar dedi.Ben bebeğin kilolu doğması için uğraşanlara anlam veremiyorum.Tamam zayıf olsa dert etsin ama özellikle ele avuca gelsin diye ayrıca çaba serfetmek bana pek doğru gelmiyor.Hem doğumu da zor oluyor.Nasılsa sonradan alıyorlar hızla. Sağlıklı olsun arkadaşlar valla kilo konusunda takılmayalım her şeyden evvel sağlıklı olması.
Bir an ben yazıyorum sandım canım aynı durumlar bende de var ben de suniden veya sezaryandan korkuyorum. Hurma yiyorum hergun egzersiz yapıyorum 1 saat yürüyorum banyo yapıyorum tık yok sadece birkaç kez baskı hissettim bir toplanıyor bir yerdeKızlar şurada son 4 günüm falan var 40. Haftama ama bende ne bir belirti ne de başka birşey var. Sadece arada baskı ve sancı o kadar o da çok nadir yani özellikle yürüyünce oluyor. O kadar hurma yiyorum evde çok aktifim sürekli eğil kalk flnda yaparım yanii ama. Suni sancı vermelerinden korkuyorum. Cuma kontrolüm var artık bakalım doktor ne diyecek
Benimde hep sağ tarafta sanırım daha geniş buluyor orayı o yüzden hep orada. Bazen karnım çok sert oluyor bazen yumuşak. Ucuna kadar gelipte sunii veya sezeryan olmak istemiyorum. Ben geçen gün sıcak su tuttum aşırı bir baskı yaptı aşağıya kaprimi zor giydim baskıdan ama şimdi tutsam aynısı olmuyor napıcam hiç bilmiyorumBir an ben yazıyorum sandım canım aynı durumlar bende de var ben de suniden veya sezaryandan korkuyorum. Hurma yiyorum hergun egzersiz yapıyorum 1 saat yürüyorum banyo yapıyorum tık yok sadece birkaç kez baskı hissettim bir toplanıyor bir yerde
Nereye tuttun canım sıcak suyu. Sıcak su doğumu hızlandırırmış duymustum daBenimde hep sağ tarafta sanırım daha geniş buluyor orayı o yüzden hep orada. Bazen karnım çok sert oluyor bazen yumuşak. Ucuna kadar gelipte sunii veya sezeryan olmak istemiyorum. Ben geçen gün sıcak su tuttum aşırı bir baskı yaptı aşağıya kaprimi zor giydim baskıdan ama şimdi tutsam aynısı olmuyor napıcam hiç bilmiyorum
Ay canım gözüm burda sabahtan beri sana bakıyorum oyi olmanıza çok sevindim bebek iyi dimikızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
Sitem ettim cnm o zaman da iyi ben iyi bi anne değilim sen daha iyi ol diyo. Daha önce hiç böyle değillerdi. Ne zaman ki hobi niyetine bağ evi yaptılar işte o zaman asosyal oldular. Merkezdeki eve bile bi tek maaş zamanı gidip parayı çekip dönüyorlarhicbirsey e heves etmiyorlar sadece toprak bağ bahçe
Karnıma tuttum aşağıya doğru. Çok afedersin büyük tuvalete çıkınca eğilip yılayamıyoruö mecbur duşta yıkıyorum o zaman girdiğimde de tüm karnımdan itibaren yıkıyorum. Ama o günki gibi olmadı daha hiç. Evet doğumu açılmatı hızlandırır. Birde ben hamile iç çamaşırı kullanmıyorum normal iç çamaşırlarım oluyor hala ama acaba iç çamaşırının lastiği bebeğin daha da aşağı inmesine engel olur muNereye tuttun canım sıcak suyu. Sıcak su doğumu hızlandırırmış duymustum da
Bakılıyor canım ikiside aynı kağıda çıkıyor olması lazım...Nst cektiren annisler ben simdi nstden ciktim ama sadece bebegin kalp atislarina bakilmis. Sanciya da bakilmasi gerekmiyor muydu artik bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?