2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
S sssn canım çok güzel gorunuyorsunuz maşAllah subhanAllah barekAllah miniğine :) Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olmayı nasip eyleye

ben de 35+4 síkma canini annenede sitem et anlar . eski kadinlar daha zor saratda dogum yaptiklari icin heralde boyle yapiyorlar

Sitem ettim cnm o zaman da iyi ben iyi bi anne değilim sen daha iyi ol diyo. Daha önce hiç böyle değillerdi. Ne zaman ki hobi niyetine bağ evi yaptılar işte o zaman asosyal oldular. Merkezdeki eve bile bi tek maaş zamanı gidip parayı çekip dönüyorlar hicbirsey e heves etmiyorlar sadece toprak bağ bahçe

Cnm 150 dedi benimkide. Ama araştırdım bende 160-170 ler bebeğe direk zarar veren rakamlar değil, daha üstü sıkıntı gerçekten. Birkaç farklı doktora gittim hemen hemen hepsi benzer yaklaşımda bulundu. Dikkat edip 150 altında tutmak önemli. Bende çok dikkat edemedim meyveyi biraz fazla yedim. Onun harici başka bişey yemedim.

Selam hanimlar bu gün kontrolum vardı çok şükür bebegimin suyu filan iyi ama hayla bihafta geride doktor bir hafta önemli değil dedi hayırlısı olsun inşallah 2668 grm boyu 49 cm sizce nasil
Canım benim de 1 hafta gerideydi bir haftada bol et ve muz yedim 400 gram aldı geçen hafta doktor zayıf olacak bebek dedi sonraki hafta zayıf bir bebek olmayacak dedi. Yani bir haftalık fark kapatılır dikkat edersen

Haklısın canım bu hafta onu ben yaşadım geçen haftalarda hep gerideydi doktorumuz zayıf olacak diyordu dert ediyordum sonra birden iyi kilo aldı bu defa da zayıf olmayacak diyince ben bu defa da ay çok kilolu olursa nasıl doğururum diye endişe etmeye başladım

Kızlar şurada son 4 günüm falan var 40. Haftama ama bende ne bir belirti ne de başka birşey var. Sadece arada baskı ve sancı o kadar o da çok nadir yani özellikle yürüyünce oluyor. O kadar hurma yiyorum evde çok aktifim sürekli eğil kalk flnda yaparım yanii ama. Suni sancı vermelerinden korkuyorum. Cuma kontrolüm var artık bakalım doktor ne diyecek

Bir an ben yazıyorum sandım canım aynı durumlar bende de var ben de suniden veya sezaryandan korkuyorum. Hurma yiyorum hergun egzersiz yapıyorum 1 saat yürüyorum banyo yapıyorum tık yok sadece birkaç kez baskı hissettim bir toplanıyor bir yerde

Benimde hep sağ tarafta sanırım daha geniş buluyor orayı o yüzden hep orada. Bazen karnım çok sert oluyor bazen yumuşak. Ucuna kadar gelipte sunii veya sezeryan olmak istemiyorum. Ben geçen gün sıcak su tuttum aşırı bir baskı yaptı aşağıya kaprimi zor giydim baskıdan ama şimdi tutsam aynısı olmuyor napıcam hiç bilmiyorum

Nst cektiren annisler ben simdi nstden ciktim ama sadece bebegin kalp atislarina bakilmis. Sanciya da bakilmasi gerekmiyor muydu artik bu hafta.

Nereye tuttun canım sıcak suyu. Sıcak su doğumu hızlandırırmış duymustum da

Nereye tuttun canım sıcak suyu. Sıcak su doğumu hızlandırırmış duymustum da
Karnıma tuttum aşağıya doğru. Çok afedersin büyük tuvalete çıkınca eğilip yılayamıyoruö mecbur duşta yıkıyorum o zaman girdiğimde de tüm karnımdan itibaren yıkıyorum. Ama o günki gibi olmadı daha hiç. Evet doğumu açılmatı hızlandırır. Birde ben hamile iç çamaşırı kullanmıyorum normal iç çamaşırlarım oluyor hala ama acaba iç çamaşırının lastiği bebeğin daha da aşağı inmesine engel olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…