2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Merhaba canlar kızım iyi kuvezde halen 2 gundur emzirmeye başladım Dr çarşamba çıkarırım dedi bugün gittim biraz daha kalması iyi olacak dedi gözetim altında kalacakmis kilosu az dedi daha emzirme bile yeter çok sukur kucağımda olması kokusunu almam muhteşem bir duygu rabbim bekleyen herkese hayırlı doğumlar nasip etsin tombik canim çok sukur sevindim evladına kavusmussun muhteşem duyguyu yaşamassin çok şükur

Canım ben de normal iç çamaşırı giyince kasıklarım ağrıyor giymemeye dikkat ediyorum ama zararı var mı doğuma hiç bilmiyorum

Cok sukur emmeye baslamis canim bebeginin daha cabuk toparlanmasi icin bu guzel emme seanslari cok faydali olacak sen merak etme.

Tek cikmis canim o da bebegin kalp atislari. dr da sonuca bakip sadece bebegin kalp atislari iyi dedi. Sanciya neden bakilmadi anlayamadim
Bende ilk kez duyuyorum ya ikisi birlikte bakılıyo normalde.hiç ayrı duymamıştım. Ben kendim takip etmişim gerçi nst de bağlıyken sancıyı ama kağıttada vardı

Bende ilk kez duyuyorum ya ikisi birlikte bakılıyo normalde.hiç ayrı duymamıştım. Ben kendim takip etmişim gerçi nst de bağlıyken sancıyı ama kağıttada vardı
Nst de bi kac kasilma yasadim dedjm bakim hangi rakama ulasti ama kagitta yoktu. Sanciya bakilmamis. İlk defa yasadim bende boylesini

Nst cektiren annisler ben simdi nstden ciktim ama sadece bebegin kalp atislarina bakilmis. Sanciya da bakilmasi gerekmiyor muydu artik bu hafta.
Kalp atislari ve sanciya ayni anda bakiliyor 130-150arasi olan kalp atisi 10 dan daha buyuk olan sayi sanciyi gosteriyo sag tarafta cikan bide kagit veriyolar ordada cikiyo

kızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
Yaa çok sevindim Can'ım benim. Bebişten ancak fırsat bulup giriyorum. Allahım sana bağışlasın yavrunu sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah öpüyorum ikinizi de. Biraz toparlan haberler ver bize :)

Son düzenleme:
Kalp atislari ve sanciya ayni anda bakiliyor 130-150arasi olan kalp atisi 10 dan daha buyuk olan sayi sanciyi gosteriyo sag tarafta cikan bide kagit veriyolar ordada cikiyo
Detaylari biliyorum kuzum ama sadece kalp atisina bakilan var mi aranizda diye merak ettim. Nsr dedigin ikisine de bakilmasi lazim ya o yuzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…