- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.861
Canım ben de normal iç çamaşırı giyince kasıklarım ağrıyor giymemeye dikkat ediyorum ama zararı var mı doğuma hiç bilmiyorumKarnıma tuttum aşağıya doğru. Çok afedersin büyük tuvalete çıkınca eğilip yılayamıyoruö mecbur duşta yıkıyorum o zaman girdiğimde de tüm karnımdan itibaren yıkıyorum. Ama o günki gibi olmadı daha hiç. Evet doğumu açılmatı hızlandırır. Birde ben hamile iç çamaşırı kullanmıyorum normal iç çamaşırlarım oluyor hala ama acaba iç çamaşırının lastiği bebeğin daha da aşağı inmesine engel olur mu
Canim ikisine aynı anda bakıyor o alet ztn üstte bebegin kalp atışı alttaki senin sancinNst cektiren annisler ben simdi nstden ciktim ama sadece bebegin kalp atislarina bakilmis. Sanciya da bakilmasi gerekmiyor muydu artik bu hafta.
Anladım kuzum peki nst de hiç sancım çıktı mı ? Bnm 53'ü bulan sancım vardı nst de geçen cumaCanım ben de normal iç çamaşırı giyince kasıklarım ağrıyor giymemeye dikkat ediyorum ama zararı var mı doğuma hiç bilmiyorum
Nst cektiren annisler ben simdi nstden ciktim ama sadece bebegin kalp atislarina bakilmis. Sanciya da bakilmasi gerekmiyor muydu artik bu hafta.
Tek cikmis canim o da bebegin kalp atislari. dr da sonuca bakip sadece bebegin kalp atislari iyi dedi. Sanciya neden bakilmadi anlayamadimBakılıyor canım ikiside aynı kağıda çıkıyor olması lazım...
Cok sukur emmeye baslamis canim bebeginin daha cabuk toparlanmasi icin bu guzel emme seanslari cok faydali olacak sen merak etme.Merhaba canlar kızım iyi kuvezde halen 2 gundur emzirmeye başladım Dr çarşamba çıkarırım dedi bugün gittim biraz daha kalması iyi olacak dedi gözetim altında kalacakmis kilosu az dedi daha emzirme bile yeter çok sukur kucağımda olması kokusunu almam muhteşem bir duygu rabbim bekleyen herkese hayırlı doğumlar nasip etsin tombik canim çok sukur sevindim evladına kavusmussun muhteşem duyguyu yaşamassin çok şükur
Bende ilk kez duyuyorum ya ikisi birlikte bakılıyo normalde.hiç ayrı duymamıştım. Ben kendim takip etmişim gerçi nst de bağlıyken sancıyı ama kağıttada vardıTek cikmis canim o da bebegin kalp atislari. dr da sonuca bakip sadece bebegin kalp atislari iyi dedi. Sanciya neden bakilmadi anlayamadim
Bende oglumdan oyle hatirliyorum ama bakmadilar sanciya. Canim sıkıldı.gece biraz kasilmam vardi cunkuCanim ikisine aynı anda bakıyor o alet ztn üstte bebegin kalp atışı alttaki senin sancin
Yok kuzum tek cizelge var oda bebegin kalp atisi. Neden esgecti sanciyi anlayamadim.snacı il ekalp atışı alt alta yer alır kağıtta yok mu iki çizelge canım..
yani benimki öyle idi..
Yok kuzum tek cizelge var oda bebegin kalp atisi. Neden esgecti sanciyi anlayamadim.
Nst de bi kac kasilma yasadim dedjm bakim hangi rakama ulasti ama kagitta yoktu. Sanciya bakilmamis. İlk defa yasadim bende boylesiniBende ilk kez duyuyorum ya ikisi birlikte bakılıyo normalde.hiç ayrı duymamıştım. Ben kendim takip etmişim gerçi nst de bağlıyken sancıyı ama kağıttada vardı
Kalp atislari ve sanciya ayni anda bakiliyor 130-150arasi olan kalp atisi 10 dan daha buyuk olan sayi sanciyi gosteriyo sag tarafta cikan bide kagit veriyolar ordada cikiyoNst cektiren annisler ben simdi nstden ciktim ama sadece bebegin kalp atislarina bakilmis. Sanciya da bakilmasi gerekmiyor muydu artik bu hafta.
Erken de degil ki canim araya bayram giriyor bide sanciya bakilmasi gerekirdi. Dr um ulasilmaz malesef telefon irtibati yokdr una sor..ya da mesaj at..
erken diye mi düşündü acabaa
Yaa çok sevindim Can'ım benim. Bebişten ancak fırsat bulup giriyorum. Allahım sana bağışlasın yavrunu sağlıkla analı babalı büyüsün inşallahkızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
Detaylari biliyorum kuzum ama sadece kalp atisina bakilan var mi aranizda diye merak ettim. Nsr dedigin ikisine de bakilmasi lazim ya o yuzden sordumKalp atislari ve sanciya ayni anda bakiliyor 130-150arasi olan kalp atisi 10 dan daha buyuk olan sayi sanciyi gosteriyo sag tarafta cikan bide kagit veriyolar ordada cikiyo
misam cım tombik doğuma girdi şuan bekliyoruz iyi haberlerini
Benimkine 34 ten beri bakiyo dr bakmasi gerekirErken de degil ki canim araya bayram giriyor bide sanciya bakilmasi gerekirdi. Dr um ulasilmaz malesef telefon irtibati yok
Çıktı bile doğumdan ikimizde iyiyiz yazmışayy çok heyecanlı, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?