- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.881
kızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
Çıktı bile doğumdan ikimizde iyiyiz yazmış
Masallah Allah daim etsin bu guzel aileyi hep mutlu olunKizlar herkese merhaba.Iste benim erken gelmek icin surekli caba gosteren minik yaramaz kizimBugun 13 gunluk olduk cok sukur.Darisi hamilr arkadaslarima Yalniz annelik cok zormus Rabbim ustesinden hakkiyla gelmeyi nasip etsin.
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun bebekleriniz.Kimler dogurdu hic bilmiyorum kusura bakmayin.matsiyahoje cim guzel haberlerini bekliyoruz
Bende yazma hazirladim salla duramam terlerimCok sagol canim :) misafirlerim gelincenyazma orttum hep.onun disinda actim.sal bence hic deneme cunku durulmaz oyle cok zor.bunu bile foto cekimi biter bitmez actim hemen
Çok heycanlıyım 2 gun sonra doğum var gerçekten çok zor heyecandan ölücem. Birde Bebek geri kalmaya başladı kilo ve boy olarak hatta son ölçümde 4 gün kafa ölçümünde ama çok hareketli allahım sen yardım et[/QUOTECanim heyecan yapma tansiyonun oynar sakin kal dusunme baska seyler dusun benimde Cuma simdilik heyecan yok
kızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
38+4 gunluk olduk canimCnm kac haftalik suan
Erken de degil ki canim araya bayram giriyor bide sanciya bakilmasi gerekirdi. Dr um ulasilmaz malesef telefon irtibati yok
bir an evvel atlatalım inşaallah canım sen ben hepimiz. doktora gidiyorum tansiyon şaşmıyor şekerim karışık. diğer hamilelerin kiminde şeker namına bir şey yok ama tansiyon büyük sorun. Rabbim hepimize huzur ve kolaylık versin, bebeklerimize de en başta sağlık...yok yok çok güzel anlatmışsın ben 3 aydır çekiyorum bu durumu 2 aydır insülin kullanıyorum 6-12-12 ünite sabah öğlen akşam iğne yapmazsam aç kalırım ...az kaldı zaten az biraz sabret en iyisi
Oy maşallah güzel kızınaKizlar herkese merhaba.Iste benim erken gelmek icin surekli caba gosteren minik yaramaz kizimBugun 13 gunluk olduk cok sukur.Darisi hamilr arkadaslarima Yalniz annelik cok zormus Rabbim ustesinden hakkiyla gelmeyi nasip etsin.
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun bebekleriniz.Kimler dogurdu hic bilmiyorum kusura bakmayin.matsiyahoje cim guzel haberlerini bekliyoruz
çok şükür, tebrik ederim canım, çok sevindim.kızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
Doğum tarihimiz 1 gün öne alındı yarın sabah bizde doğuma giriyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla alalm yavrularımızı kucağımıza inşallah..
38+4 gunluk olduk canim
Tutuyo hep bibrebir ayniydi gelisimi normal iletide degil geride degil az kaldi Cumaya dogum hayirlisiylaKatre aynıyızseninle Can'ım beklenen d.tarihi fln Ayy çok heycanlı cnm sat ile usg birbirini tutuyor mu sende
Bende de durum aynı, ne gelen var ne giden, doktor bu hafta olur gözüyle bakıyordu onu da yanılttı. Haftaya da 3 gün tatilde olacak, kendi doktorumdan başkasıyla doğuma gitme stresi var bende deBir an ben yazıyorum sandım canım aynı durumlar bende de var ben de suniden veya sezaryandan korkuyorum. Hurma yiyorum hergun egzersiz yapıyorum 1 saat yürüyorum banyo yapıyorum tık yok sadece birkaç kez baskı hissettim bir toplanıyor bir yerde
Tutuyo hep bibrebir ayniydi gelisimi normal iletide degil geride degil az kaldi Cumaya dogum hayirlisiyla
Hemen hemen ayniyiz:)38+4 gunluk olduk canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?