2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar kontrolden geldik cok sukur iyiyiz... plasenta kireclenmeye baslamis 36.+0 olduk . Bu haftalarda normal mi acaba ?

Kızlar clexan veya coraspirin kullanan ya da her ikisini birden kullanan var mı aramızda. Doktorlarlarınız doğum şekli için ne dedi? Sezeryan şart diyen oldu mu?

Bende bugün kontrolden geldim 37+2 3200 gr olmuşuz doğuma kadar daha da büyürse normal doğum sıkıntı olabilir dedi umarım normal doğurabilirim.nst de sancı görülmedi diğer her şey normalmiş.

Canim benim 2 3 cm acikligim vardi.birgun evde temizlik yaptim.tum evi ellerimle sildim comelerek.8 kat merdiven indim ciktim ertesi gun 4 cm olmustu acikligim

Kızlar yardım lütfen, akıl danışmam lazım size:

Eşimin yeğeni bize gelmek istiyor bebeği görmek için, şehir dışından gelecek ve geldiğinde 1 hafta kalacak. Daha doğum yapalı 1 hafta oldu, ne ben toparlandım ne bebek... Hergün eşimi arayıp dayı bana bilet al, dayı ne zmaan geleyim diye resmen hem telefonla hem whatsapptan taciz ediyor... Bu arada kız 16 yaşında ama normal birey değil asperger sendromu var (otizmin bir tık daha iyi durumda olanı)...İnanılmaz bunaldım bu muhabbetten; çünkü şuan bebeğe alışmaya çalışıyorum, zaten gece uykusu yok 2 saatte bir memeye kalkıyorum gündüz zombi gibiyim...Göğüslerim alışmaya çalışıyor yara oldular öyle açık geziyorum hava alıp iyileşsinler diye...Birçok lohusaya göre iyi durumdayım ama sonuçta yatıyorum kalkıyorum annem bakıyor sağolsun evde yemek bebek herşey ona emanet...Eşim bugün sordu ne diim hergün soruyor diye, şua sıra iyi fikir değil deyip geçiştirdim ama eşim çok hassas ailesine karşı, onları da anlamıyorum insan çocuğunu biraz frenler hiç yengem ameliyat oldu vs falan diye oyalayamıyorlar...

Cidden çok bunaldım, ben nasıl eşime şimdi gelmesin diyeceğim; bir de annem ona bakacak gelince...

Sana da prensese de maşallah canım :) bir ömür birlikte mutlu olun inşallah ❤

Kızlar clexan veya coraspirin kullanan ya da her ikisini birden kullanan var mı aramızda. Doktorlarlarınız doğum şekli için ne dedi? Sezeryan şart diyen oldu mu?
Ben kullandım canım, sezaryen şart değil.doğumdan sonra clexane devam ediliyor yalnız haberin olsun 1,5 ay daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…