- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.901
Kan sulandırıcı ilaç kullandın mı hiç onlar yapıyor diyorlar.Kizlar kontrolden geldik cok sukur iyiyiz... plasenta kireclenmeye baslamis 36.+0 olduk . Bu haftalarda normal mi acaba ?
B3n coraspin kullanıyorum ama sezeryan şart falan demedi doktorKızlar clexan veya coraspirin kullanan ya da her ikisini birden kullanan var mı aramızda. Doktorlarlarınız doğum şekli için ne dedi? Sezeryan şart diyen oldu mu?
Ben clexane kullanıyorum sordum normal doğuma engel olur mu diye olmaz dediKızlar clexan veya coraspirin kullanan ya da her ikisini birden kullanan var mı aramızda. Doktorlarlarınız doğum şekli için ne dedi? Sezeryan şart diyen oldu mu?
Ben de coraspirin kullandım da 32. Haftada bıraktım. Doktor daha doğum şekli için bişey demedi ama merak ettim canım.B3n coraspin kullanıyorum ama sezeryan şart falan demedi doktor
Aa iyiymiş ama her doktor ayrı yaklaşıyormuş bu konuya öyle okudum sizinkiler ne dedi diye merak ettimBen clexane kullanıyorum sordum normal doğuma engel olur mu diye olmaz dedi
Neden biraktirdi canım ben hala içiyorum son bir hafta kalana kadar icicenBen de coraspirin kullandım da 32. Haftada bıraktım. Doktor daha doğum şekli için bişey demedi ama merak ettim canım.
Canim benim 2 3 cm acikligim vardi.birgun evde temizlik yaptim.tum evi ellerimle sildim comelerek.8 kat merdiven indim ciktim ertesi gun 4 cm olmustu acikligimKızlar şurada son 4 günüm falan var 40. Haftama ama bende ne bir belirti ne de başka birşey var. Sadece arada baskı ve sancı o kadar o da çok nadir yani özellikle yürüyünce oluyor. O kadar hurma yiyorum evde çok aktifim sürekli eğil kalk flnda yaparım yanii ama. Suni sancı vermelerinden korkuyorum. Cuma kontrolüm var artık bakalım doktor ne diyecek
Sana da prensese de maşallah canım :) bir ömür birlikte mutlu olun inşallah ❤Kizlar herkese merhaba.Iste benim erken gelmek icin surekli caba gosteren minik yaramaz kizimBugun 13 gunluk olduk cok sukur.Darisi hamilr arkadaslarima Yalniz annelik cok zormus Rabbim ustesinden hakkiyla gelmeyi nasip etsin.
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun bebekleriniz.Kimler dogurdu hic bilmiyorum kusura bakmayin.matsiyahoje cim guzel haberlerini bekliyoruz
Aynen zaten cok fazla terliyosun.emzirmeye calisiyosun falan yok olmaz yani salla.guzel dileklerin icinde tesekkur ederim :)Bende yazma hazirladim salla duramam terlerim
Ben kullandım canım, sezaryen şart değil.doğumdan sonra clexane devam ediliyor yalnız haberin olsun 1,5 ay dahaKızlar clexan veya coraspirin kullanan ya da her ikisini birden kullanan var mı aramızda. Doktorlarlarınız doğum şekli için ne dedi? Sezeryan şart diyen oldu mu?
Tesekkur ederiz guzel teyzesiiOy maşallah güzel kızına
Cpraspin 32 haftada bırakılıyor. Bebekte kalp kapakçığı problemi yapabilirmişNeden biraktirdi canım ben hala içiyorum son bir hafta kalana kadar icicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?