- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.921
Canim daha cok yeni ya.1 hafta olmus dogum yapali.benim 13 gun oldu daha yeni kendime geliyorum.emme savaslari uykusuzluk derken annelige anca alistim.esini kirmadan 40imiz ciktiktan sonra gelmesini teklif edebilirsin.cunku insanin tahammulu azaliyomus bu donemdeKızlar yardım lütfen, akıl danışmam lazım size:
Eşimin yeğeni bize gelmek istiyor bebeği görmek için, şehir dışından gelecek ve geldiğinde 1 hafta kalacak. Daha doğum yapalı 1 hafta oldu, ne ben toparlandım ne bebek... Hergün eşimi arayıp dayı bana bilet al, dayı ne zmaan geleyim diye resmen hem telefonla hem whatsapptan taciz ediyor... Bu arada kız 16 yaşında ama normal birey değil asperger sendromu var (otizmin bir tık daha iyi durumda olanı)...İnanılmaz bunaldım bu muhabbetten; çünkü şuan bebeğe alışmaya çalışıyorum, zaten gece uykusu yok 2 saatte bir memeye kalkıyorum gündüz zombi gibiyim...Göğüslerim alışmaya çalışıyor yara oldular öyle açık geziyorum hava alıp iyileşsinler diye...Birçok lohusaya göre iyi durumdayım ama sonuçta yatıyorum kalkıyorum annem bakıyor sağolsun evde yemek bebek herşey ona emanet...Eşim bugün sordu ne diim hergün soruyor diye, şua sıra iyi fikir değil deyip geçiştirdim ama eşim çok hassas ailesine karşı, onları da anlamıyorum insan çocuğunu biraz frenler hiç yengem ameliyat oldu vs falan diye oyalayamıyorlar...
Cidden çok bunaldım, ben nasıl eşime şimdi gelmesin diyeceğim; bir de annem ona bakacak gelince...
Kocaman aminn insallah :)Sana da prensese de maşallah canım :) bir ömür birlikte mutlu olun inşallah ❤
Kan sulandırıcı ilaç kullandın mı hiç onlar yapıyor diyorlar.
Bana doktorum doğuma 1 hafta kalana kadar kullanmasını dedi ısrarla ya kafama takildi simdiCpraspin 32 haftada bırakılıyor. Bebekte kalp kapakçığı problemi yapabilirmiş
Cnm gel desen gelse bile ne sen ne eşin ne gelen mutlu olacak.. Herkesi bırak sen ve bebeğin önemli olan.. kendi kendini yiyeceksin niye evet dedim diye ki en stresli ve en tatlı zamanın boşversene kim ne derse desinKızlar yardım lütfen, akıl danışmam lazım size:
Eşimin yeğeni bize gelmek istiyor bebeği görmek için, şehir dışından gelecek ve geldiğinde 1 hafta kalacak. Daha doğum yapalı 1 hafta oldu, ne ben toparlandım ne bebek... Hergün eşimi arayıp dayı bana bilet al, dayı ne zmaan geleyim diye resmen hem telefonla hem whatsapptan taciz ediyor... Bu arada kız 16 yaşında ama normal birey değil asperger sendromu var (otizmin bir tık daha iyi durumda olanı)...İnanılmaz bunaldım bu muhabbetten; çünkü şuan bebeğe alışmaya çalışıyorum, zaten gece uykusu yok 2 saatte bir memeye kalkıyorum gündüz zombi gibiyim...Göğüslerim alışmaya çalışıyor yara oldular öyle açık geziyorum hava alıp iyileşsinler diye...Birçok lohusaya göre iyi durumdayım ama sonuçta yatıyorum kalkıyorum annem bakıyor sağolsun evde yemek bebek herşey ona emanet...Eşim bugün sordu ne diim hergün soruyor diye, şua sıra iyi fikir değil deyip geçiştirdim ama eşim çok hassas ailesine karşı, onları da anlamıyorum insan çocuğunu biraz frenler hiç yengem ameliyat oldu vs falan diye oyalayamıyorlar...
Cidden çok bunaldım, ben nasıl eşime şimdi gelmesin diyeceğim; bir de annem ona bakacak gelince...
Maşallah canım sağlıkla büyüsün prensesinKizlar herkese merhaba.Iste benim erken gelmek icin surekli caba gosteren minik yaramaz kizimBugun 13 gunluk olduk cok sukur.Darisi hamilr arkadaslarima Yalniz annelik cok zormus Rabbim ustesinden hakkiyla gelmeyi nasip etsin.
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun bebekleriniz.Kimler dogurdu hic bilmiyorum kusura bakmayin.matsiyahoje cim guzel haberlerini bekliyoruz
Canımm çok sevindim, gözünaydın. Sağlıkla büyüsün inşallahkızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
herkese aymayan bir günden günaydın...
başımız sağolsun.. bu olanlara diyecek o kadar laf varken boğazımızda düğümlene düğümlene sadece başımız sağolsun diyebiliyoruz...
şimdi burda denecek o kadar şey var ki ama ben bunları desem bu kadar açık varken benim dediklerime takılırlar sosyal medya da hakaretten soruşturma açarlar... ne yazık ki böyle bi ülke... canlar göz göre göre gidiyor...
@Konuk 02 @Pisipisi05 gözünüzaydın kızlar rabbim sağlıkla sıhhatle savaşın olmadığı sadece barışın huzurun oldugu bir ortamda bebeklerinizi büyütmeyi nasip etsin...
matsiyahoje canım dualarımız seninle.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tebrikler canım, allah uzun ömür versin sağlıkla büyüsün minnoşun
@Konuk 02 hayırlı olsun canlarım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Anaaa benimde mi.öyle yani yarın 7 gün oluyo hala tık yok bende de.beklycz yaniKızlar bugün kontrolüm vardı, 1 hafta önce olan kanamadan bahsettim. Nişandır dedi ve geldikten sonra 14gün içinde doğum gerçekleşir dedi. Ama gelin görünki benim doktorum 3gün sonra izne ayrılıyor ve ve belki doğumumda burda olmayacak
Hakkımızda hayırlısı ne diyelim
Bebeğim 9günde hiç kilo almamış oda ayrı bir konu, bilmiyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet canım, sende hazırlıklı ol. Hayırlısıyla çok yakında gelecek bebişlerimizAnaaa benimde mi.öyle yani yarın 7 gün oluyo hala tık yok bende de.beklycz yani
Ben hamilelik boyunca çok doktora gittim hepsi 32. Hafta bitince bırakacaksın dedi. Benim kan pıhtılaşmam kesin değil bir de önlem amaçlı kullandım.Neden biraktirdi canım ben hala içiyorum son bir hafta kalana kadar icicen
Bende rahim damarım da direnç Tw var canım bırakırsam bebek beslenmeye de bilirBen hamilelik boyunca çok doktora gittim hepsi 32. Hafta bitince bırakacaksın dedi. Benim kan pıhtılaşmam kesin değil bir de önlem amaçlı kullandım.
Doktoruna güven vardır bildiğiBende rahim damarım da direnç Tw var canım bırakırsam bebek beslenmeye de bilir
Kızlar yardım lütfen, akıl danışmam lazım size:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?