2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim daha cok yeni ya.1 hafta olmus dogum yapali.benim 13 gun oldu daha yeni kendime geliyorum.emme savaslari uykusuzluk derken annelige anca alistim.esini kirmadan 40imiz ciktiktan sonra gelmesini teklif edebilirsin.cunku insanin tahammulu azaliyomus bu donemde

misam canim sen suan ozel bir durumdasin kimsenin kirilip uzulmesini filan dusunme bosver acik acik esine ne ben ne annem suan yatili misafir bakacak durumda degiliz de. Ya bebegi gorup gitsin ya da sen toparlaninca gelsin, guzellikle soylersin esin de anlayis gosterir merak etme.

Cnm gel desen gelse bile ne sen ne eşin ne gelen mutlu olacak.. Herkesi bırak sen ve bebeğin önemli olan.. kendi kendini yiyeceksin niye evet dedim diye ki en stresli ve en tatlı zamanın boşversene kim ne derse desin bebeğinle geçir zamanını

Maşallah canım sağlıkla büyüsün prensesin

Kızlar bugün kontrolüm vardı, 1 hafta önce olan kanamadan bahsettim. Nişandır dedi ve geldikten sonra 14gün içinde doğum gerçekleşir dedi. Ama gelin görünki benim doktorum 3gün sonra izne ayrılıyor ve ve belki doğumumda burda olmayacak
Hakkımızda hayırlısı ne diyelim
Bebeğim 9günde hiç kilo almamış oda ayrı bir konu, bilmiyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Tşkür ederim canım darısı başına

Anaaa benimde mi.öyle yani yarın 7 gün oluyo hala tık yok bende de.beklycz yani

matsiyahoje beni hatırladın mı? doğum yapmışsın çok sevindim. sonunda meleğini aldın kucağına.

bende hala yok

güle güle büyüt bebişini inşallah. sağlıklı uzun ömrü olsun.

Bence eşin bu konuda kararlı olup ileri bi tarih vermeli. Çünkü şunu çok iyi biliyorum ki lohusa dönemi hamilelik ve doğumdan bile zor bi dönem. Hayatının 180 derece değiştiği dönem. Duygusallık hat safhada. Öncelik senin yani . Onü değil seni rahatlatmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…