- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.941
Kızlar bugün kontrolüm vardı, 1 hafta önce olan kanamadan bahsettim. Nişandır dedi ve geldikten sonra 14gün içinde doğum gerçekleşir dedi. Ama gelin görünki benim doktorum 3gün sonra izne ayrılıyor ve ve belki doğumumda burda olmayacak
Hakkımızda hayırlısı ne diyelim
Bebeğim 9günde hiç kilo almamış oda ayrı bir konu, bilmiyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ay evet bir de o durum var ben hiç onu düşünmedimBende de durum aynı, ne gelen var ne giden, doktor bu hafta olur gözüyle bakıyordu onu da yanılttı. Haftaya da 3 gün tatilde olacak, kendi doktorumdan başkasıyla doğuma gitme stresi var bende de
Yok canım yaa en son 17yi gördüm :) bizimkisi yerini çok sevdi bayramdan sonraya kalacak belli yani erkek olduğu için 42ye kadar yolu var diyorlar ama nasipAnladım kuzum peki nst de hiç sancım çıktı mı ? Bnm 53'ü bulan sancım vardı nst de geçen cuma
ciddimisin hadi darısı başıma iyi haberle gel ...kanaman vardı hastanedemiydin kiKızlar galiba doğum sancim başladı . Kanamam vardı zaten
Kızlar galiba doğum sancim başladı . Kanamam vardı zaten
canım iyi haberlerle dön. Allah kolaylık versin. sağlıklı sıhhatle kavusursun inşKızlar galiba doğum sancim başladı . Kanamam vardı zaten
oyy canım çok şükür. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.kızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
amin canım benim ...herkesin derdi ayrı içimizde kimi erken doğum yaptı kiminde dediğin gibi tansiyon şeker troid çok zor ...az kaldı dayanalım kopmayalım bebekler doğuncada görüşmeye devam edelimbir an evvel atlatalım inşaallah canım sen ben hepimiz. doktora gidiyorum tansiyon şaşmıyor şekerim karışık. diğer hamilelerin kiminde şeker namına bir şey yok ama tansiyon büyük sorun. Rabbim hepimize huzur ve kolaylık versin, bebeklerimize de en başta sağlık...
Maşallah canım. hadi gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsinKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin10.30 da oğlumu kucağıma aldım böyle güzel bir duygu olamaz ... Allah herkese nasip etsin, tam 3 kilo 51 cm doğdu :) ağrım sızım yok çok şükür, spinal sezeryan oldum, çok rahattı herşey :)
Açıklığıma bakmadı doktor ama bende ne işler yaptım yok bir belirti :)) artık squat yapıcam çömelip kalkıcam sürekliCanim benim 2 3 cm acikligim vardi.birgun evde temizlik yaptim.tum evi ellerimle sildim comelerek.8 kat merdiven indim ciktim ertesi gun 4 cm olmustu acikligim
Bana da hep yakınımdakiler bayramıda arlatırsın sen diyorYok canım yaa en son 17yi gördüm :) bizimkisi yerini çok sevdi bayramdan sonraya kalacak belli yani erkek olduğu için 42ye kadar yolu var diyorlar ama nasip
sizin nst de falan bişey çıktı mı tahmini doğum tarihimiz aynı merak ettimCnm bende seninle aynı durumdayım . Perşembe günü kan geldi devam ediyor. Ama bayramda doktorum yok
Çok haklısın söylesen esin için ayıp olacak söylemesen uğraşmasi olacak... Zaten anlayışsiz insanlar hep bizi bulmuş bayram artık benim son haftalar im oluyo benim de eşimin kardeşi eşi ve iki çocuğu bayramda bize gelecekti insan der bu kadının son haftası ayakta duracak hali yoktur diye ama yok bayram tatiliymisKızlar yardım lütfen, akıl danışmam lazım size:
Eşimin yeğeni bize gelmek istiyor bebeği görmek için, şehir dışından gelecek ve geldiğinde 1 hafta kalacak. Daha doğum yapalı 1 hafta oldu, ne ben toparlandım ne bebek... Hergün eşimi arayıp dayı bana bilet al, dayı ne zmaan geleyim diye resmen hem telefonla hem whatsapptan taciz ediyor... Bu arada kız 16 yaşında ama normal birey değil asperger sendromu var (otizmin bir tık daha iyi durumda olanı)...İnanılmaz bunaldım bu muhabbetten; çünkü şuan bebeğe alışmaya çalışıyorum, zaten gece uykusu yok 2 saatte bir memeye kalkıyorum gündüz zombi gibiyim...Göğüslerim alışmaya çalışıyor yara oldular öyle açık geziyorum hava alıp iyileşsinler diye...Birçok lohusaya göre iyi durumdayım ama sonuçta yatıyorum kalkıyorum annem bakıyor sağolsun evde yemek bebek herşey ona emanet...Eşim bugün sordu ne diim hergün soruyor diye, şua sıra iyi fikir değil deyip geçiştirdim ama eşim çok hassas ailesine karşı, onları da anlamıyorum insan çocuğunu biraz frenler hiç yengem ameliyat oldu vs falan diye oyalayamıyorlar...
Cidden çok bunaldım, ben nasıl eşime şimdi gelmesin diyeceğim; bir de annem ona bakacak gelince...
Hepsi de çok güzel :) miniğin hepsinden de güzel olacak inşAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?