2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Cnm bende seninle aynı durumdayım . Perşembe günü kan geldi devam ediyor. Ama bayramda doktorum yok

amin canım benim ...herkesin derdi ayrı içimizde kimi erken doğum yaptı kiminde dediğin gibi tansiyon şeker troid çok zor ...az kaldı dayanalım kopmayalım bebekler doğuncada görüşmeye devam edelim

Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Maşallah canım. hadi gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

10.30 da oğlumu kucağıma aldım böyle güzel bir duygu olamaz ... Allah herkese nasip etsin, tam 3 kilo 51 cm doğdu :) ağrım sızım yok çok şükür, spinal sezeryan oldum, çok rahattı herşey :)
gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Canim benim 2 3 cm acikligim vardi.birgun evde temizlik yaptim.tum evi ellerimle sildim comelerek.8 kat merdiven indim ciktim ertesi gun 4 cm olmustu acikligim
Açıklığıma bakmadı doktor ama bende ne işler yaptım yok bir belirti :)) artık squat yapıcam çömelip kalkıcam sürekli herkes doğurdun mu diye arıyor nerdeee bizimkinde tık yok

Yok canım yaa en son 17yi gördüm :) bizimkisi yerini çok sevdi bayramdan sonraya kalacak belli yani erkek olduğu için 42ye kadar yolu var diyorlar ama nasip
Bana da hep yakınımdakiler bayramıda arlatırsın sen diyor bende bayram şekeri olsun istiyorum da öyle bir olur ki kesin bayramda gelir doktoruda bulamam öyle olursa diye çok korkuyorum ebelerin eline kalmak istemiyorumm

Çok haklısın söylesen esin için ayıp olacak söylemesen uğraşmasi olacak... Zaten anlayışsiz insanlar hep bizi bulmuş bayram artık benim son haftalar im oluyo benim de eşimin kardeşi eşi ve iki çocuğu bayramda bize gelecekti insan der bu kadının son haftası ayakta duracak hali yoktur diye ama yok bayram tatiliymis inan Nerede anlayışsiz varsa bulmuş bizi ben de eşime bi şey diyemedim ama şükür onlar annesine gitmeye karar verdi valla ben gelemesinler diye gece gündüz dua ettim senin için de edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…