2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Si
sizin nst de falan bişey çıktı mı tahmini doğum tarihimiz aynı merak ettim

Evet geçen çarşamba 100 leri gördüm. Cuma hastaneye yattim hep sancı çıktı. Tansiyon 6-5 lerde ydi 6 serum yedim. Şimdi sancı kesildi ama bi saat önce bayagi tirstim. Ben bayrami da geçsin çok istiyorum. Ama kısmet . Acilde yatarken 3 doktor max bir haftan var dedi. Sonra kendi doktoruma gitim. Hiç kalkmazsan bir hafta daha durur. Hatta iki hafta bekleyenide gördüm dedi bekleyip gorecegiz

Bana doktorum doğuma 1 hafta kalana kadar kullanmasını dedi ısrarla ya kafama takildi simdi
Kullanma nedenin neydi? Belki farklı bir durumdan kullanıyorsan fayda zarar hesabıyla öyle demiştir. Bana trombofili nedeniyle başlanmıştı ve doktorum 32 haftada bıraktırdı. Doktoruna güveniyorsan problem etme bence.

Kızlar selam, bende çok talihsiz bir gün yaşadım.
27. Haftama kadar riskli gebelik olduğu için perinatalog göxetminde devam ettim. Sonra bir kaç normal kadın doğumcu gezdim ve rahat enerjimin tuttuğu bi dr a karar verdim yaklaşık 10 hafatadır gidiyorum. Bugün benim muayne sıram geldiğinde hastane yönetimiyle problem yaşadı ve istifa edip gitti. Akşama aynı hastanenin aciline gittik bebeğimi görmek için ama acil bir durumun olmadığından ve birçok doğum olduğundan muayne olamadım. 37. Haftaya geldim daha bir kez nst ye girmedim. Of resmen ortada kaldım ya

Central hospital damiydjn canım sen sanki. Öyle hatrladimm. Emsey e geçtim ben valla dün itibariyle istersen sende gel doktor da komşu bu arada sıkma canini geç olsun ama hayırlısı boyleymis öyle dusun

Central hospital damiydjn canım sen sanki. Öyle hatrladimm. Emsey e geçtim ben valla dün itibariyle istersen sende gel doktor da komşu bu arada sıkma canini geç olsun ama hayırlısı boyleymis öyle dusun

Bölgedeydim cnm, Mustafa Özbek :) valla 9 ay boyunca 9 doktor gezdik resmen delirdim artık.
Valla kader kısmet. Emseyde uzak aslında cnm ya bugün bi arkadaşım daha önerdi ama bu hafta karar vermeliyim. Yarın 37. Haftaya giriyorum. Heran doğum bile olabilir.

Bana da hep yakınımdakiler bayramıda arlatırsın sen diyor bende bayram şekeri olsun istiyorum da öyle bir olur ki kesin bayramda gelir doktoruda bulamam öyle olursa diye çok korkuyorum ebelerin eline kalmak istemiyorumm
Aksilik olacak ya dediğin gibi bayramda gelirler belki :) nöbetçi doktor illa olacak canım ebelere kalmazsın. Hergun birileri doğuruyor sanki ben hiç doğuramayacakmışım gibi geliyor :)

Valla görünce yorum ypmadan edemedim..bölge hastanesinemi gidiyosun sancaktepede?yenidoğan yoğun bakımı olmadığını biliyormusun?çok rskli bir hastane..ben via hospitalde doğum yptım küvez ihtiyacı olanları bölgeden viay gönderdiler hep..vede talihsiz bir olayla karşılaştım,içini karartmak istemem ama,2 gün önce bölgede doğum yapmış kadın,iyi diye taburcu etmişler meğer çocuk havale geçiryomuş viaya getirdiler yoğun bakıma aldılar ve geç kalındığı için bebeği kaybettiler..gözümle gördüm olayı..inan çok kötü oldum..seni uyarmak istedim dikkat et çok güvenme o hastaneye..Allahım halkında hayırlısını nasip etsin sağlıkla al yavrunu inşallah kucağına..biraz karamsar şeyler yazdım ama yalnış anlama sakın gerçekleri söylemek zorunda kaldım

Bir kendimi sanıyordum ama değilmişim demek ki. Benim de eşimin annesi ve iki erkek kardeşi geliyorlar bayram diye. Annesi de daha dönmez sonra doğum olur diye ama tam üç haftam var! İnsan hiç düşünmez mi bu kızın son haftaları, işten yeni ayrılmış, bir dinlensin etsin ama nerde... Nasıl uzanacağım nolcak bilmiyorum çok stres oldum ağlıyorum hep

Zorla insana lohusa sendromu yasatir bu insanlar. Canım oyle dümdüz soyle ben daha toparlanamadim annem zaten benle bebeğe bakıyor birde ona bakamaz kendimi toparlim oyle gelsin de. Birde bilet kesmek nedir ya neden anası babası kesmiyor size de yazim dogum yapmışsın bir surumasraf olmuş sen direk soyle çocuk gelirse mağdur olur de hem ben lohusayim uyuyorum sürekli tek başına bırakılmaz de esinde anlar

Hakkımızda hayırlısı ne diyelim canım, benim bebeğim çok zayıf doktorum bayramdan sonraya kalsa da olur diyor.
39+0 da 2.788gr
Hicc öyle zayıf deme 900 gr doğanlar var. 2500 ü geçince sıkıntı olmaz inşallah. Bende bayram sonrasını beklese diyorum ama bebişimin keyfine baglıyım bekleyip göreceğiz inşallah

Ne demiştim.. Benim kaderim Sünni sancıyla kesişmiş vesselam..Yarın yatış verildi..Sancım yok,su yok.nişan yok..Ama sunni var Allahtan..Tek umudum açılmanız var demeleri..O da düşük bir ihtimal..Eğer bebeğimi yarın kucağıma alabilirsem temmuz annesi olamayacağım ama yine de ben bu topiğin annesiyim..Burada çok şey öğrendim..Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..Yardımlarınız,yorumlarınız,destekleriniz için..Sancılarımı göğüslerken hepiniz için ayrı ayrı dua ediyor olacağım..Sizler de beni dualarınıza katarsanız çok sevinirim..Rabbim bu yolda hiçbirimizi koymasın..Doğum yapınca yine yazacağım..Hepinize ayrı ayrı selamlar..Yarın hayırla görüşmek dileğiyle..

Cnm Pendik Bölge hastanesi. Sahipleri aynı ama işleyiş farklı. Yemidoğan yoğun bakım var pendikte. Birde hastanenin müdür babamın kuzeni. Ama zaten şuanda bi önemi yok. Dr gitti çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…