- 25 Mayıs 2013
- 14.033
- 20.744
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.961
Hepsi de çok güzel :) miniğin hepsinden de güzel olacak inşAllah :)
Si
sizin nst de falan bişey çıktı mı tahmini doğum tarihimiz aynı merak ettim
Kullanma nedenin neydi? Belki farklı bir durumdan kullanıyorsan fayda zarar hesabıyla öyle demiştir. Bana trombofili nedeniyle başlanmıştı ve doktorum 32 haftada bıraktırdı. Doktoruna güveniyorsan problem etme bence.Bana doktorum doğuma 1 hafta kalana kadar kullanmasını dedi ısrarla ya kafama takildi simdi
Canım çok güzel olmuşlar ellerine sağlık :)
Hakkımızda hayırlısı ne diyelim canım, benim bebeğim çok zayıf doktorum bayramdan sonraya kalsa da olur diyor.Cnm bende seninle aynı durumdayım . Perşembe günü kan geldi devam ediyor. Ama bayramda doktorum yok
Çok güzel canım, ellerine sağlık
Central hospital damiydjn canım sen sanki. Öyle hatrladimm. Emsey e geçtim ben valla dün itibariyle istersen sende gel doktor da komşu bu aradaKızlar selam, bende çok talihsiz bir gün yaşadım.
27. Haftama kadar riskli gebelik olduğu için perinatalog göxetminde devam ettim. Sonra bir kaç normal kadın doğumcu gezdim ve rahat enerjimin tuttuğu bi dr a karar verdim yaklaşık 10 hafatadır gidiyorum. Bugün benim muayne sıram geldiğinde hastane yönetimiyle problem yaşadı ve istifa edip gitti. Akşama aynı hastanenin aciline gittik bebeğimi görmek için ama acil bir durumun olmadığından ve birçok doğum olduğundan muayne olamadım. 37. Haftaya geldim daha bir kez nst ye girmedim. Of resmen ortada kaldım ya
Central hospital damiydjn canım sen sanki. Öyle hatrladimm. Emsey e geçtim ben valla dün itibariyle istersen sende gel doktor da komşu bu aradasıkma canini geç olsun ama hayırlısı boyleymis öyle dusun
Aksilik olacak ya dediğin gibi bayramda gelirler belki :) nöbetçi doktor illa olacak canım ebelere kalmazsın. Hergun birileri doğuruyor sanki ben hiç doğuramayacakmışım gibi geliyor :)Bana da hep yakınımdakiler bayramıda arlatırsın sen diyorbende bayram şekeri olsun istiyorum da öyle bir olur ki kesin bayramda gelir doktoruda bulamam öyle olursa diye çok korkuyorum ebelerin eline kalmak istemiyorumm
Valla görünce yorum ypmadan edemedim..bölge hastanesinemi gidiyosun sancaktepede?yenidoğan yoğun bakımı olmadığını biliyormusun?çok rskli bir hastane..ben via hospitalde doğum yptım küvez ihtiyacı olanları bölgeden viay gönderdiler hep..vede talihsiz bir olayla karşılaştım,içini karartmak istemem ama,2 gün önce bölgede doğum yapmış kadın,iyi diye taburcu etmişler meğer çocuk havale geçiryomuş viaya getirdiler yoğun bakıma aldılar ve geç kalındığı için bebeği kaybettiler..gözümle gördüm olayı..inan çok kötü oldum..seni uyarmak istedim dikkat et çok güvenme o hastaneye..Allahım halkında hayırlısını nasip etsin sağlıkla al yavrunu inşallah kucağına..biraz karamsar şeyler yazdım ama yalnış anlama sakın gerçekleri söylemek zorunda kaldımBölgedeydim cnm, Mustafa Özbek :) valla 9 ay boyunca 9 doktor gezdik resmendelirdim artık.
Valla kader kısmet. Emseyde uzak aslında cnm ya bugün bi arkadaşım daha önerdi ama bu hafta karar vermeliyim. Yarın 37. Haftaya giriyorum. Heran doğum bile olabilir.
Aminnn canum benimAy inşaallah kuzum inşaallah
Sağsalim sağlıklıca gelsin de yavrum
Huzurla bekliyoruz bakalım
Bir kendimi sanıyordum ama değilmişim demek ki. Benim de eşimin annesi ve iki erkek kardeşi geliyorlar bayram diye. Annesi de daha dönmez sonra doğum olur diye ama tam üç haftam var! İnsan hiç düşünmez mi bu kızın son haftaları, işten yeni ayrılmış, bir dinlensin etsin ama nerde... Nasıl uzanacağım nolcak bilmiyorum çok stres oldum ağlıyorum hepÇok haklısın söylesen esin için ayıp olacak söylemesen uğraşmasi olacak... Zaten anlayışsiz insanlar hep bizi bulmuş bayram artık benim son haftalar im oluyo benim de eşimin kardeşi eşi ve iki çocuğu bayramda bize gelecekti insan der bu kadının son haftası ayakta duracak hali yoktur diye ama yok bayram tatiliymisinan Nerede anlayışsiz varsa bulmuş bizi ben de eşime bi şey diyemedim ama şükür onlar annesine gitmeye karar verdi valla ben gelemesinler diye gece gündüz dua ettim senin için de edeyim
Zorla insana lohusa sendromu yasatir bu insanlar. Canım oyle dümdüz soyle ben daha toparlanamadim annem zaten benle bebeğe bakıyor birde ona bakamaz kendimi toparlim oyle gelsin de. Birde bilet kesmek nedir ya neden anası babası kesmiyor size de yazim dogum yapmışsın bir surumasraf olmuş sen direk soyle çocuk gelirse mağdur olur de hem ben lohusayim uyuyorum sürekli tek başına bırakılmaz de esinde anlarKızlar yardım lütfen, akıl danışmam lazım size:
Eşimin yeğeni bize gelmek istiyor bebeği görmek için, şehir dışından gelecek ve geldiğinde 1 hafta kalacak. Daha doğum yapalı 1 hafta oldu, ne ben toparlandım ne bebek... Hergün eşimi arayıp dayı bana bilet al, dayı ne zmaan geleyim diye resmen hem telefonla hem whatsapptan taciz ediyor... Bu arada kız 16 yaşında ama normal birey değil asperger sendromu var (otizmin bir tık daha iyi durumda olanı)...İnanılmaz bunaldım bu muhabbetten; çünkü şuan bebeğe alışmaya çalışıyorum, zaten gece uykusu yok 2 saatte bir memeye kalkıyorum gündüz zombi gibiyim...Göğüslerim alışmaya çalışıyor yara oldular öyle açık geziyorum hava alıp iyileşsinler diye...Birçok lohusaya göre iyi durumdayım ama sonuçta yatıyorum kalkıyorum annem bakıyor sağolsun evde yemek bebek herşey ona emanet...Eşim bugün sordu ne diim hergün soruyor diye, şua sıra iyi fikir değil deyip geçiştirdim ama eşim çok hassas ailesine karşı, onları da anlamıyorum insan çocuğunu biraz frenler hiç yengem ameliyat oldu vs falan diye oyalayamıyorlar...
Cidden çok bunaldım, ben nasıl eşime şimdi gelmesin diyeceğim; bir de annem ona bakacak gelince...
Hicc öyle zayıf deme 900 gr doğanlar var. 2500 ü geçince sıkıntı olmaz inşallah. Bende bayram sonrasını beklese diyorum ama bebişimin keyfine baglıyım bekleyip göreceğiz inşallahHakkımızda hayırlısı ne diyelim canım, benim bebeğim çok zayıf doktorum bayramdan sonraya kalsa da olur diyor.
39+0 da 2.788gr
ciddimisin hadi darısı başıma iyi haberle gel ...kanaman vardı hastanedemiydin ki
Valla görünce yorum ypmadan edemedim..bölge hastanesinemi gidiyosun sancaktepede?yenidoğan yoğun bakımı olmadığını biliyormusun?çok rskli bir hastane..ben via hospitalde doğum yptım küvez ihtiyacı olanları bölgeden viay gönderdiler hep..vede talihsiz bir olayla karşılaştım,içini karartmak istemem ama,2 gün önce bölgede doğum yapmış kadın,iyi diye taburcu etmişler meğer çocuk havale geçiryomuş viaya getirdiler yoğun bakıma aldılar ve geç kalındığı için bebeği kaybettiler..gözümle gördüm olayı..inan çok kötü oldum..seni uyarmak istedim dikkat et çok güvenme o hastaneye..Allahım halkında hayırlısını nasip etsin sağlıkla al yavrunu inşallah kucağına..biraz karamsar şeyler yazdım ama yalnış anlama sakın gerçekleri söylemek zorunda kaldım
1 haftanın hiiiçç bir hükmü yok cnm..kaç afta kaç günlüksün ?Ayy benimde cuma doğum) ama kilomuz 1 hafta geride fl bacak kemiği 1 hafta geride inş sıkıntı olmaz :/ doktor önemli değil demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?