2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya uzak ama 2 kere gtcen canım nasipse artık katlanıo insan ztn suyun gelince hemen dogurmuosun ben pınar hanima gidiorum tavsiye userine sende gel aynı gün doururuk

Ya uzak ama 2 kere gtcen canım nasipse artık katlanıo insan ztn suyun gelince hemen dogurmuosun ben pınar hanima gidiorum tavsiye userine sende gel aynı gün doururuk
Günümüzde aynı zaten doğururuk valla :) ben bu hafta bir iki dr ziyareti yapacağım mecbur. Haber veririm burdan :)

Günümüzde aynı zaten doğururuk valla :) ben bu hafta bir iki dr ziyareti yapacağım mecbur. Haber veririm burdan :)
Hbr ver komşu odalarda yatarız artık komşu komsu bizim günümüz 13 temmuz buarada nasipse canım saat 10 gbi sezeryan

slm kızlr..2 günlük nst de kızımın kalp atışlarındaki standart dışı hareketlerden ötürü sezerryan tarihim 8 temmuzdan 4 temmuz arife gününe alındı...hayırlısı diyoeum...feciii heyecanlıyım...o güne kadar yine hergün nst şiçin hastaneye gideceğim.inşalllahh zamanında doğar kızım.sezeryann tariimde 38+2 olacağım.şuan itibariyle usgde 3.079 gr 47 cm görünüyor.dr 2950 den kabul etti..

Aksilik olacak ya dediğin gibi bayramda gelirler belki :) nöbetçi doktor illa olacak canım ebelere kalmazsın. Hergun birileri doğuruyor sanki ben hiç doğuramayacakmışım gibi geliyor :)
Canım benim şuan bulunduğum ilçe küçük tıp merkezi var burada devlet hastanesinede güvenmiyorum. O yüzden özel tıpa gidiyorum. Kendi doktorum olmadanda doğum yapmak istemiyorum açıkcası çünkü ikinci doktoru hiç görmedim, tanımıyorum. Bende hiç doğurmicam gibi geliyor artık yavaş yavaş toparlanıyorlar eve daha bi stres oluyorum :)) birde dank ediyor iyice :) ama sanki hiç doğmayacak gibi

Hbr ver komşu odalarda yatarız artık komşu komsu bizim günümüz 13 temmuz buarada nasipse canım saat 10 gbi sezeryan

Sırf şu tarihler yüzünden sezeryan olanlara imreniyorum. Ben normal beklediğim için tarihim yok 21 ine kadar yolum var. Delirmeden o günlere ulaşırım inşallah

Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla sıhhatle al inşallah kucağına meleğini

Peki doktorun bu konuda nediyor cnm ,? Benim bebeğinde kilosu düşmeye başladı :/ 37+3 te 2850 demişti şuan 38+4 oldum korkuyırum yarın kontrol var almışmıdır diye çünkü cuma sezeryan doğum var :/

Annesi kalacaksa sadece kalsın boşver sen yat dinlen halin varsa da yok davran baksın madem sana bakmaya geliyo

Canım benim daha zamanın yok mu neden sunni sancıya ihtiyaç duydular gününde geçmemiş gördüğüm kadarıyla. Benim 40 olacak cumartesi hiç bir belirti olmadığı halde sunni sancıya ihtiyaç duyulmadı

Rabbim yar ve yardimcin olsun iyi düşün iyi geçsin doğumun inşAllah

Herşey olacağına varır. Olsun.hayırlı güzel bi doğum olur inş.hiçbişey garanti değil ki normal die başlayıp son anda sezeryan olan bi sürü kişi var.hayırlı haberlerle gel inş

İnş cnm zaten gerilik var demiyor bna ben takıyorum

Peki doktorun bu konuda nediyor cnm ,? Benim bebeğinde kilosu düşmeye başladı :/ 37+3 te 2850 demişti şuan 38+4 oldum korkuyırum yarın kontrol var almışmıdır diye çünkü cuma sezeryan doğum var :/
Canım benim kızımda zayıf doğduğu için genetiktir dedi. Dopplerine baktı sorun yok dedi. Çok takma canım, doğduktan sonra alır inşallah

Sırf şu tarihler yüzünden sezeryan olanlara imreniyorum. Ben normal beklediğim için tarihim yok 21 ine kadar yolum var. Delirmeden o günlere ulaşırım inşallah
aynen ben de ya. Gün belli değil Ya çok stres olyrm.bi yerde suyum gelck die korkyrm. Hayırlısı tabi ama bilinmezlik çok zor

Can'ım hayorlısı olsun vardır elbette bir hayır bende de feci heyecan var cuma günü sezeryan olacağım . 37 de 2850 demişti cuma günü 38+6 olucam inş almıştır kilo güzelce .. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…