- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.981
Dualarimiz seninle canım haberini bekliyoruzbirazdan doğuma giriyorum bana dua edin kızlar
Ya uzak ama 2 kere gtcen canım nasipse artık katlanıo insan ztn suyun gelince hemen dogurmuosun ben pınar hanima gidiorum tavsiye userine sende gel aynı gün doururukBölgedeydim cnm, Mustafa Özbek :) valla 9 ay boyunca 9 doktor gezdik resmendelirdim artık.
Valla kader kısmet. Emseyde uzak aslında cnm ya bugün bi arkadaşım daha önerdi ama bu hafta karar vermeliyim. Yarın 37. Haftaya giriyorum. Heran doğum bile olabilir.
1 haftanın hiiiçç bir hükmü yok cnm..kaç afta kaç günlüksün ?
Günümüzde aynı zaten doğururuk valla :) ben bu hafta bir iki dr ziyareti yapacağım mecbur. Haber veririm burdan :)Ya uzak ama 2 kere gtcen canım nasipse artık katlanıo insan ztn suyun gelince hemen dogurmuosun ben pınar hanima gidiorum tavsiye userine sende gel aynı gün doururuk
Hbr ver komşu odalarda yatarız artık komşu komsuGünümüzde aynı zaten doğururuk valla :) ben bu hafta bir iki dr ziyareti yapacağım mecbur. Haber veririm burdan :)
Canım benim şuan bulunduğum ilçe küçük tıp merkezi var burada devlet hastanesinede güvenmiyorum. O yüzden özel tıpa gidiyorum. Kendi doktorum olmadanda doğum yapmak istemiyorum açıkcası çünkü ikinci doktoru hiç görmedim, tanımıyorum. Bende hiç doğurmicam gibi geliyor artık yavaş yavaş toparlanıyorlar eve daha bi stres oluyorum :)) birde dank ediyor iyice :) ama sanki hiç doğmayacak gibiAksilik olacak ya dediğin gibi bayramda gelirler belki :) nöbetçi doktor illa olacak canım ebelere kalmazsın. Hergun birileri doğuruyor sanki ben hiç doğuramayacakmışım gibi geliyor :)
Hbr ver komşu odalarda yatarız artık komşu komsubizim günümüz 13 temmuz buarada nasipse canım saat 10 gbi sezeryan
Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla sıhhatle al inşallah kucağına meleğinislm kızlr..2 günlük nst de kızımın kalp atışlarındaki standart dışı hareketlerden ötürü sezerryan tarihim 8 temmuzdan 4 temmuz arife gününe alındı...hayırlısı diyoeum...feciii heyecanlıyım...o güne kadar yine hergün nst şiçin hastaneye gideceğim.inşalllahh zamanında doğar kızım.sezeryann tariimde 38+2 olacağım.şuan itibariyle usgde 3.079 gr 47 cm görünüyor.dr 2950 den kabul etti..
Kızlar bugün kontrolüm vardı, 1 hafta önce olan kanamadan bahsettim. Nişandır dedi ve geldikten sonra 14gün içinde doğum gerçekleşir dedi. Ama gelin görünki benim doktorum 3gün sonra izne ayrılıyor ve ve belki doğumumda burda olmayacak
Hakkımızda hayırlısı ne diyelim
Bebeğim 9günde hiç kilo almamış oda ayrı bir konu, bilmiyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Annesi kalacaksa sadece kalsın boşver sen yat dinlen halin varsa da yok davranBir kendimi sanıyordum ama değilmişim demek ki. Benim de eşimin annesi ve iki erkek kardeşi geliyorlar bayram diye. Annesi de daha dönmez sonra doğum olur diye ama tam üç haftam var! İnsan hiç düşünmez mi bu kızın son haftaları, işten yeni ayrılmış, bir dinlensin etsin ama nerde... Nasıl uzanacağım nolcak bilmiyorum çok stres oldum ağlıyorum hep
Canım benim daha zamanın yok mu neden sunni sancıya ihtiyaç duydular gününde geçmemiş gördüğüm kadarıyla. Benim 40 olacak cumartesi hiç bir belirti olmadığı halde sunni sancıya ihtiyaç duyulmadıNe demiştim.. Benim kaderim Sünni sancıyla kesişmiş vesselam..Yarın yatış verildi..Sancım yok,su yok.nişan yok..Ama sunni var Allahtan..Tek umudum açılmanız var demeleri..O da düşük bir ihtimal..Eğer bebeğimi yarın kucağıma alabilirsem temmuz annesi olamayacağım ama yine de ben bu topiğin annesiyim..Burada çok şey öğrendim..Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..Yardımlarınız,yorumlarınız,destekleriniz için..Sancılarımı göğüslerken hepiniz için ayrı ayrı dua ediyor olacağım..Sizler de beni dualarınıza katarsanız çok sevinirim..Rabbim bu yolda hiçbirimizi koymasın..Doğum yapınca yine yazacağım..Hepinize ayrı ayrı selamlar..Yarın hayırla görüşmek dileğiyle..
Rabbim yar ve yardimcin olsun iyi düşün iyi geçsin doğumun inşAllahNe demiştim.. Benim kaderim Sünni sancıyla kesişmiş vesselam..Yarın yatış verildi..Sancım yok,su yok.nişan yok..Ama sunni var Allahtan..Tek umudum açılmanız var demeleri..O da düşük bir ihtimal..Eğer bebeğimi yarın kucağıma alabilirsem temmuz annesi olamayacağım ama yine de ben bu topiğin annesiyim..Burada çok şey öğrendim..Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..Yardımlarınız,yorumlarınız,destekleriniz için..Sancılarımı göğüslerken hepiniz için ayrı ayrı dua ediyor olacağım..Sizler de beni dualarınıza katarsanız çok sevinirim..Rabbim bu yolda hiçbirimizi koymasın..Doğum yapınca yine yazacağım..Hepinize ayrı ayrı selamlar..Yarın hayırla görüşmek dileğiyle..
aminnn inşallahhh cümlemizz alalımmHayırlısı olsun kuzum sağlıkla sıhhatle al inşallah kucağına meleğini
Herşey olacağına varır. Olsun.hayırlı güzel bi doğum olur inş.hiçbişey garanti değil ki normal die başlayıp son anda sezeryan olan bi sürü kişi var.hayırlı haberlerle gel inşNe demiştim.. Benim kaderim Sünni sancıyla kesişmiş vesselam..Yarın yatış verildi..Sancım yok,su yok.nişan yok..Ama sunni var Allahtan..Tek umudum açılmanız var demeleri..O da düşük bir ihtimal..Eğer bebeğimi yarın kucağıma alabilirsem temmuz annesi olamayacağım ama yine de ben bu topiğin annesiyim..Burada çok şey öğrendim..Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..Yardımlarınız,yorumlarınız,destekleriniz için..Sancılarımı göğüslerken hepiniz için ayrı ayrı dua ediyor olacağım..Sizler de beni dualarınıza katarsanız çok sevinirim..Rabbim bu yolda hiçbirimizi koymasın..Doğum yapınca yine yazacağım..Hepinize ayrı ayrı selamlar..Yarın hayırla görüşmek dileğiyle..
canım biraz sakin ol. bu haftalarda kilo çok yanıltıyo +-300 400 gram oynuyo ki çok büyük rakam bu.
doktorun ölçümleri de içten olsa iki hafta geri çıkıyo dıştan ölçse bi hafta ileri çıkıyo. ultrasonda da 2-3 hafta yanılma payı var.
zaten 2 hafta geri çıktı diye gelişimde gerilik var diyen doktorun ben diplomasına edeyim
Canım benim kızımda zayıf doğduğu için genetiktir dedi. Dopplerine baktı sorun yok dedi. Çok takma canım, doğduktan sonra alır inşallahPeki doktorun bu konuda nediyor cnm ,? Benim bebeğinde kilosu düşmeye başladı :/ 37+3 te 2850 demişti şuan 38+4 oldum korkuyırum yarın kontrol var almışmıdır diye çünkü cuma sezeryan doğum var :/
aynen ben de ya. Gün belli değil Ya çok stres olyrm.bi yerde suyum gelck die korkyrm. Hayırlısı tabi ama bilinmezlik çok zorSırf şu tarihler yüzünden sezeryan olanlara imreniyorum. Ben normal beklediğim için tarihim yok21 ine kadar yolum var. Delirmeden o günlere ulaşırım inşallah
Amin canım benimmmaminnn inşallahhh cümlemizz alalımm
slm kızlr..2 günlük nst de kızımın kalp atışlarındaki standart dışı hareketlerden ötürü sezerryan tarihim 8 temmuzdan 4 temmuz arife gününe alındı...hayırlısı diyoeum...feciii heyecanlıyım...o güne kadar yine hergün nst şiçin hastaneye gideceğim.inşalllahh zamanında doğar kızım.sezeryann tariimde 38+2 olacağım.şuan itibariyle usgde 3.079 gr 47 cm görünüyor.dr 2950 den kabul etti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?