2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Can'ım hayorlısı olsun vardır elbette bir hayır bende de feci heyecan var cuma günü sezeryan olacağım . 37 de 2850 demişti cuma günü 38+6 olucam inş almıştır kilo güzelce .. :/
inşallahh cnm gayet yeterli bu llolar ya...dr lar 3.500 üstüne zaten sıcak bakmıyorlar...keza 2.500 altna da...herşey biraz da genetik cnm.mesela 1.55 boyum annem babam benden kısabenim doğum kilom 2.750.eşim 1.72.annesi benden kısa k.pederimde 1.70..dolayısyla 52 cm ve üstü bir bebek dnyaya getimem mümkün değil :)

Can'ım hayorlısı olsun vardır elbette bir hayır bende de feci heyecan var cuma günü sezeryan olacağım . 37 de 2850 demişti cuma günü 38+6 olucam inş almıştır kilo güzelce .. :/
benim 2.çocuğum olucak.oğlumda bu haftada sezeryanla doğdu 8 yıl önce..2950.48 cm :)

Bizde sana dua edicez bu topiğin annesi ❤ güzel haberlerini bekliyoruz inşallah çook kolay bir doğum geçirirsin :)

Nst sonucuna göre mi öyle dediler, ben daha nstye girmeden doktor senin temmuz sonunu bulur dedi neye göre dedi anlamadım gerçi zaten nstde de bişey çıkmadı da.. Sizin inşallah bayramı tamamlar

aynen ben de ya. Gün belli değil Ya çok stres olyrm.bi yerde suyum gelck die korkyrm. Hayırlısı tabi ama bilinmezlik çok zor

Aynen o korku bendede var. Bide acaba sancılara dayanabilecek miyim? Ya çok uzun sürerse korkusuda var. Bide üstüne ya doğuramazsam, ıkınanamazsam bişey olursa korkusuda eklendi .

Cnm Pendik Bölge hastanesi. Sahipleri aynı ama işleyiş farklı. Yemidoğan yoğun bakım var pendikte. Birde hastanenin müdür babamın kuzeni. Ama zaten şuanda bi önemi yok. Dr gitti çünkü
Hımm iyi canım,korktum bi an:) hakkında hayırlısı olsun canım inşallah iyi bi yer bulursun..sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallahh..

Bide bişey sorcam kızlar ya benim kızım 36. Haftada doğdu ya..yavrum biraz kıllı ya şaşırdım görünce:) omuzlarında ve kulaklarında kıl var onlar dökülücekmi acep,erken doğduğu içinmi böyle acaba?

Evet dökülür okumuştum bi yerde te doğanda olabilir telaşlanmayın die

Aynen o korku bendede var. Bide acaba sancılara dayanabilecek miyim? Ya çok uzun sürerse korkusuda var. Bide üstüne ya doğuramazsam, ıkınanamazsam bişey olursa korkusuda eklendi .
Aaaa doğumdan korkma kız allah yardım eder ben son günlere kalmaktan ya da su gelmesin den kokyrm doğum başlasın bi şekilde doğacak merak etme yani.o anda yarın by vakitler bebeğim elimde olck die düşün. Sayılı saat.

Progesteron ilaclari yani dusuk onleyici ilac kullanmismiydin cnm

Resmen ortada kaldım başka hastaneye geçeceğim. Sezer yan olacaktım cuma günü vazgeçtim.doktorum destek olmadi hic sogudum ondan resmen.cati muayenemde normal doğum yapabileceğimi söylendiği halde,yok sezaryan olmalisin,yok epidural yapmam sana,yok ben tatile cikacagim dedi vs vs.bebegim zamanında kendi gelsin istiyorum o da bayrama denk geliyor. Allaha emanetiz bebeğimle.

Kuzum onlar anne karnında olan tüyler. Yani anne karnında bebek laguno tüyleriyle kaplı ve doğuma yakın süreçte bunlar dökülüyor kiminde de bir kısmı kalıp doğumdan sonra dökülüyor :) korkma onlar muhakkak dökülecektir

Değiştir bencede. Benim gittiğimde aynısını söyledi ve sırf sezaryandan alacağı para için gıcık oldum. Zaten doğumu devlette yapacaktım ama aklımda kalmamış oldu o daha mı iyi die.kesinlikle kabul etme tatil için falan

Aynen cnm buldum hastahane bakacam cuma günü.doktorum tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.hayirlisi buymuş demek ki.saglikli,sıhhatli kavuşalım inşallah bebişlerimize

Nst sonucuna göre mi öyle dediler, ben daha nstye girmeden doktor senin temmuz sonunu bulur dedi neye göre dedi anlamadım gerçi zaten nstde de bişey çıkmadı da.. Sizin inşallah bayramı tamamlar

Yok cnm benim perşembe günü azar azar kanama başladı ve devam ediyor. O yüzden çok beklemez diyorlsr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…