2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
KıZlar yarın benim doğum var çok heyecan verici. Bekelenen d.tarihşm sat a göre 9 temmuz . Bebek 3200 çıktı usg de usg 1 hafta geride doktor önemli değil , son haftalarda olur Dedi . Suyu iyiymiş benim kasılmalarım başladı yarın inş sezeryan ile kavuşacağım oğluma . Stresli bir hamilelik geçirdim daha doğrusu son 2 ayım bu şekilde nedeni olmayan evhamlarla Allah kurtaracak inş yarın darısı tüm bekleyenlere

Canim neler yasadin lohusalikta.ben bir iki gun onceye kadar cok cok kotuydum.daha yeni kendime geliyorum

Allah kolaylik versin iki cocukla Bebegini Allah nazarlardan korusun sutunde bebegine yarasin insallah Adiyla yasasin cok guzel bir isim uyusunda buyusun pasa

Yaa aglayin diye anlatmadim ki yapmayin boyle valla hicbirsey yapamadim canim maalesef.hep yatmak zorunda kalmistim cunku

Okurken gözlerim doldu canımm benimm ne güzel bir doğum yaşamışsın ne kadar yürekli bir ekiple karşı karşıyaymışsın. Tebrik ederim seni darısı inşallah bizim başımıza :))
Bence en buyuk sansim buydu canim.motive edici bi dogum ekibi vardi karsimda.en ufak birsey durusumu bozabilirdi aslinda.cok sukur.Allah hepimizi iyi insanlarla karsilartirsin

S sssn kiz allah iyiligini versin oturmus hungur hungur agliyorum burda senin yuzunden
cok duygulandim ya dogum hikayenden ne guzel bi dogum olmus normal yapacak arkadaslara da motive vermis oldun
Bak ya bi aglayan daha.kiz ben bile aglamadim siz neden boyle yapiyosunuz hamilelik duygusalligi demi dogru.unutmusum ben onu

Hemde ne motive etmek güzelim hızımı alamayıp bende başlayacaktım senin gibi temizliğe merdiven inip çıkmaya ama dedim dur kızz daha vaktim var senin gerçekten çok teşekkür ederim ❤
Aman dikkat az daha sabir :) son zamanlarda yap onu erkenden yola cikarma bebisi :))

Yaa bende seninle aynı durumdayım 32 de erken doğum riskiyle hastaneye yattım 2 gun kaldım sonrasında dr yürüyus yapma dinlen bol bol dedi bende hep yatıyorum xok az yürüyorum xok hareketsiz kalıyorum bende oyüzden zor olur diye korkuyorum ama ins senin ki gibi olur benimki de bana ds dua eder misin :))) )

Kızlar 39+5'deyim 2 gündür aşırı tuvalete gidiyorum yani içmediğim suyun tuvaletine çıkıyorum (dün hatta hiç içmedim) acaba bu yavaş yavaş suyun geldiğine mi işaret? Birde bebeğim az önce sol tarafa toplandı çok ve karnımda şuan kaskatı kasıklarım hafif sancılanıyor daha doğrusu hani deriyi gerersiniz de acır ya incelip yırtılacakmış gibi gelir öyle bir acı his var bunlar doğumun habercisi olabilir mi ? Birde yarın doktor kontrolüm var yarın açılma var mı diye kontrol eder mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…