- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.201
Sana comelmek yasak daha erkenkızlar temizlik yaptım bugün viledamı tam hazırlıcaktım yerleri silmek için çaaaaaat kırıldı sopası sonra dedim yeri çömelip silim sonra korktum doğururum diye vazgeçtimdaha erken
evet bu yüzden eşime soyledim akşam sopayı getir dedim evi silcemSana comelmek yasak daha erken
Amaann yat bosver zaten aksama usenceksin yarina kalcakevet bu yüzden eşime soyledim akşam sopayı getir dedim evi silcem
Canim neler yasadin lohusalikta.ben bir iki gun onceye kadar cok cok kotuydum.daha yeni kendime geliyorumDiyecek bişey bulamıyorum sert konuş gerekirse cnm lohusalik birşeye benzemez gerçekten ben yaşadım bak lohusa depresyonu zor toparlandim tavrını net koy toparlan anasiyla gelsin bide. Özel durumu varmış bide nasıl bırakıyorlar anlamıyorum ya bebeği alsa etse sen wc falan gidince 1 anlık ihmalle oluyor herşey bu durumu çözmeye calis cnm
büyük ihtimal :) nasılda biliyo beni yaa Ahhh canımmAmaann yat bosver zaten aksama usenceksin yarina kalcak
Allah kolaylik versin iki cocukla Bebegini Allah nazarlardan korusun sutunde bebegine yarasin insallah Adiyla yasasin cok guzel bir isim uyusunda buyusun pasaSelam güzel anneler boncuk oğlum uyuyor ken yazayım dedimmatsiyahoje doğum yaptın mi çok merak ettim kuzunun ve senin sağlık durumu nasıl? Ben bugun daha iyiyim şükür iki çocukla ilgilenmek zor ama bir o kadar mutluluk verici şimdi annem yanımda o gidene kadar duzenimizi kurarız inşallah. Gelelim minnosuma doğumdan sonra 200 gr kaybetmisiz malesef ama drlar normal olduğunu söyledi siskinlikleti gidiyormuş
Sütum tam anlamıyla dün gece dolu dolu gelmeye başladı boncugumun gözleri Maviş gibi duruyor keşke degismese,sarı bir oğlan dogurdum :)) emmeye alıştı şükür.biraz yorgun biraz ağrılı ama çok mutluyum darısı sizin başınıza inşallah selametle...He bu arada minnosumun ismini Yunus Emre koyduk ismini layıkıyla taşısin inşallah...
Yaa aglayin diye anlatmadim ki yapmayin boyleAy canım ya yaşıyormuşum gibi hissettim çok güzel anlatmışsın hatta ağlattın da beni iyice sulu göz oldum zaten :) ben de normal doğum istiyorum darısı bizlere inşallah. Buarada doğumdan önce doğumun kolay olsun diye biseyler yaptın mı
Bence en buyuk sansim buydu canim.motive edici bi dogum ekibi vardi karsimda.en ufak birsey durusumu bozabilirdi aslinda.cok sukur.Allah hepimizi iyi insanlarla karsilartirsinOkurken gözlerim doldu canımm benimm ne güzel bir doğum yaşamışsın ne kadar yürekli bir ekiple karşı karşıyaymışsın. Tebrik ederim seni darısı inşallah bizim başımıza :))
Bak ya bi aglayan daha.kiz ben bile aglamadim siz neden boyle yapiyosunuz
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahkızlar çıktım doğumdan ikimiz de iyiyiz çok şükür
Aman dikkat az daha sabir :) son zamanlarda yap onu erkenden yola cikarma bebisi :))Hemde ne motive etmek güzelimhızımı alamayıp bende başlayacaktım senin gibi temizliğe merdiven inip çıkmaya ama dedim dur kızz daha vaktim var senin gerçekten çok teşekkür ederim ❤
büyük ihtimal :) nasılda biliyo beni yaa Ahhh canımmama ben dün gece 11 de ütü yaptım hemde 6 parçaaaa al sna şoook
bütün gün yatıyorum ya onun vicdan azabı geliyo da gece bi şeyler yapıyorum ama bugün yoruldum muhtemelen yarın silcem
O zaman sana belli olmaz silersinde sen
Nasip işte canım inşallah biz de kolay atlatırız :)Yaa aglayin diye anlatmadim ki yapmayin boylevalla hicbirsey yapamadim canim maalesef.hep yatmak zorunda kalmistim cunku
Evet çok şükür ki güzel bir doğum geçirmişsin. Amin canımm benim inşallahBence en buyuk sansim buydu canim.motive edici bi dogum ekibi vardi karsimda.en ufak birsey durusumu bozabilirdi aslinda.cok sukur.Allah hepimizi iyi insanlarla karsilartirsin
Canim ben hamileligim boyunca cok hareketsiz kaldim.erken dogum riskimden dolayi.dogumum kesin zor olacak diyodum.hicbirsey yapamadim.son 37 haftalikken acilmalarimin basladigini ogrendigim zaman artik yakin oldugunu anladim ve 2 aksam yurudum.doguma 2 gun kala o da :)) evimi temizledim dip kose bide 8 kat merdiven indim ciktim 2 kez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?