2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Saglikla bebegine kavus insallah canim.sizlerinde guzel hikayelerini okumak nasip olur insallah

Canim illako hareketin yurusuyusun etkisi var ama birazda yapi meselesi olabilir.cunku ben hiic yuruyus yapamadim ve zor bi dogum olacak diye cok korktum

Canım benimde öyle ya sürekli tuvaletteyim yapıyorum tuvaletimi tam kalkcam yine geliyor anlamadım hatta afedersin bazen tutamıyorum bile. Seninle ayni şeyleri yaşıyoruz hep bakalım doğumumuzda ayni olacak mi

Tuvalet banyo 1gunluk is zaten ozellikle banyo beni cok yoruyo:)
Bu aksam tvye kilitleniyoruz forever survivor tabi dogurmazsam

Allah iyiligini versin ya deli :) aynen canim allah iyilerle karsilastirsin
S sssn ne guzel anlatmissin ne guzel seyler yasamissin kuzum bi solukta okudum insallah bizede boyle iyi insanlar denk gelir kolay gecer guzel olur hersey♥ interiorarchitect sana gelince senin zaten dogurasin var bu aralar iyice delirdin sen silkelen kendine gel bebegim

Canım benimde öyle ya sürekli tuvaletteyim yapıyorum tuvaletimi tam kalkcam yine geliyor anlamadım hatta afedersin bazen tutamıyorum bile. Seninle ayni şeyleri yaşıyoruz hep bakalım doğumumuzda ayni olacak mi
Benim de öyle kuzum zaten affedersin çok sıkışmış gibi gidiyorum 2-3 damla yapıyorum tam kalkıcam yine geliyor. Hamileliğin ilk başlarında öyleydim şimdi de öyleyim :)) topiğin doğuramayanları olarak kalıcaz biz ne sabırlı sıpa bizimkiler

bu bel ağrısı beni bu hale getirdiiii :) oğluşu şöyle 5 hafta daha büyütim doğurcam inşallah

Tuvalet banyo 1gunluk is zaten ozellikle banyo beni cok yoruyo:)
Bu aksam tvye kilitleniyoruz forever survivor tabi dogurmazsam
beni banyo değilde tuvalet daha çok yoruyo çömelip tuvaleti ovalarken kitleniyorum kalkamıyorum yardım falan çağırıyoruz afad geliyo kaldırmak için
bu gecede doğurmayıver son bölüm zateeeeeeeen

Canim neler yasadin lohusalikta.ben bir iki gun onceye kadar cok cok kotuydum.daha yeni kendime geliyorum

Canım depresyona giren de var, çok şükür ben rahat atlatıyorum ama en büyük nedeni bebeğin yemesinde uykusunda çok sıkıntı olmaması ve evde kimse olmaması. Sadece eşim ve annem var, eşim zaten ders çalışıyor annem de bebekle ilgileniyor bana sadece dinlenip emzirmek kalıyor karışan eden yok....

Canım çok takma kiloyu bizde 2.gün 150gr kayıpla çıktık. 4.gün kontrolümüzde sadece 50 gr almıştık hastahaneden çıktıktan sonra ama 2 gün sonra tekrar gittiğimizde 100gr almıştık :) Böyle böyle büyüyecekler.... Benim 1 gr bile sütüm yoktu 3.günden itibaren gelmeye başladı; su çok fayda ediyor mutlaka iç bol bol, bir de ben sabahları sıcak duş alıyorum masajla o da çok işe yarıyor....Şuan süt arttırma çabalarındayım deneme yanılma bulacağız

Kızlar nişanım mi geldi bilmiyorum banyodaydım elimle dokundum orayı temizleyeyim dedim elime yapışkan sümüksü bir kan geldi arkasın dan sildim yine vardı endislenmelimiyim beklesem mi hastaneye gitsem mi ayy çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…