- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.221
Saglikla bebegine kavus insallah canim.sizlerinde guzel hikayelerini okumak nasip olur insallahYazdıklarını bir solukta okudum ve sanki o anları ben de yaşadım.. 3 gün sonra Rabb'imin izniyle ben de miniğime kavuşucam bu yüzden okurken gözyaşlarımı tutamadım.. Sağol anlattığın için ve bebeğinle Mutlu bir ömür diliyorum sana:)
cümlemizin iyiliğini versin inşallah canım :)Allah iyiligini versin ya deli :) aynen canim allah iyilerle karsilastirsin
Canim illako hareketin yurusuyusun etkisi var ama birazda yapi meselesi olabilir.cunku ben hiic yuruyus yapamadim ve zor bi dogum olacak diye cok korktumYaa bende seninle aynı durumdayım 32 de erken doğum riskiyle hastaneye yattım 2 gun kaldım sonrasında dr yürüyus yapma dinlen bol bol dedi bende hep yatıyorum xok az yürüyorum xok hareketsiz kalıyorum bende oyüzden zor olur diye korkuyorum ama ins senin ki gibi olur benimki de bana ds dua eder misin :))))
Canım benimde öyle ya sürekli tuvaletteyim yapıyorum tuvaletimi tam kalkcam yine geliyor anlamadım hatta afedersin bazen tutamıyorum bile. Seninle ayni şeyleri yaşıyoruz hep bakalım doğumumuzda ayni olacak miKızlar 39+5'deyim 2 gündür aşırı tuvalete gidiyorum yani içmediğim suyun tuvaletine çıkıyorum (dün hatta hiç içmedim) acaba bu yavaş yavaş suyun geldiğine mi işaret? Birde bebeğim az önce sol tarafa toplandı çok ve karnımda şuan kaskatı kasıklarım hafif sancılanıyor daha doğrusu hani deriyi gerersiniz de acır ya incelip yırtılacakmış gibi gelir öyle bir acı his var bunlar doğumun habercisi olabilir mi ? Birde yarın doktor kontrolüm var yarın açılma var mı diye kontrol eder mi ?
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt güzel kızınıben kizimi 9:10 da kucagima aldim.darisi herkesin basina.3260gr 50 cm dogdu.spinal anestezi oldum.hafif agrilarim var ama bebege deger
Tuvalet banyo 1gunluk is zaten ozellikle banyo beni cok yoruyo:)bütün gün yatıyorum ya onun vicdan azabı geliyo da gece bi şeyler yapıyorum ama bugün yoruldum muhtemelen yarın silcemtuvalet banyoda yıkancak hepsi bir aradan çıkartırım yarın hem bu akşam survivor var
S sssn ne guzel anlatmissin ne guzel seyler yasamissin kuzum bi solukta okudum insallah bizede boyle iyi insanlar denk gelir kolay gecer guzel olur hersey♥Allah iyiligini versin ya deli :) aynen canim allah iyilerle karsilastirsin
Benim de öyle kuzum zaten affedersin çok sıkışmış gibi gidiyorum 2-3 damla yapıyorum tam kalkıcam yine geliyor. Hamileliğin ilk başlarında öyleydim şimdi de öyleyim :)) topiğin doğuramayanları olarak kalıcaz bizCanım benimde öyle ya sürekli tuvaletteyim yapıyorum tuvaletimi tam kalkcam yine geliyor anlamadım hatta afedersin bazen tutamıyorum bile. Seninle ayni şeyleri yaşıyoruz hep bakalım doğumumuzda ayni olacak mi
aynı durum bizde de var işte :)) senin kaçıncı hafta şuanda ?Bende de hep bir sıkışıklık var tuvaletim gelip gelmediğini anlamıyorum. Arada gidiyorum bazen sular seller bazen tık yok
bu bel ağrısı beni bu hale getirdiiii :) oğluşu şöyle 5 hafta daha büyütim doğurcam inşallahS sssn ne guzel anlatmissin ne guzel seyler yasamissin kuzum bi solukta okudum insallah bizede boyle iyi insanlar denk gelir kolay gecer guzel olur hersey♥interiorarchitect sana gelince senin zaten dogurasin var bu aralar iyice delirdin sen silkelen kendine gel bebegim
beni banyo değilde tuvalet daha çok yoruyo çömelip tuvaleti ovalarken kitleniyorum kalkamıyorum yardım falan çağırıyoruz afad geliyo kaldırmak içinTuvalet banyo 1gunluk is zaten ozellikle banyo beni cok yoruyo:)
Bu aksam tvye kilitleniyoruz forever survivortabi dogurmazsam
Canim neler yasadin lohusalikta.ben bir iki gun onceye kadar cok cok kotuydum.daha yeni kendime geliyorum
ben kizimi 9:10 da kucagima aldim.darisi herkesin basina.3260gr 50 cm dogdu.spinal anestezi oldum.hafif agrilarim var ama bebege deger
Bennnnn Temmuzun ilk günü doğuracağım Allah'ın izniyleTemmuz hamilelerinden temmuzu görebilen kaç kişi kaldı merak ediyorum
Selam güzel anneler boncuk oğlum uyuyor ken yazayım dedimmatsiyahoje doğum yaptın mi çok merak ettim kuzunun ve senin sağlık durumu nasıl? Ben bugun daha iyiyim şükür iki çocukla ilgilenmek zor ama bir o kadar mutluluk verici şimdi annem yanımda o gidene kadar duzenimizi kurarız inşallah. Gelelim minnosuma doğumdan sonra 200 gr kaybetmisiz malesef ama drlar normal olduğunu söyledi siskinlikleti gidiyormuş
Sütum tam anlamıyla dün gece dolu dolu gelmeye başladı boncugumun gözleri Maviş gibi duruyor keşke degismese,sarı bir oğlan dogurdum :)) emmeye alıştı şükür.biraz yorgun biraz ağrılı ama çok mutluyum darısı sizin başınıza inşallah selametle...He bu arada minnosumun ismini Yunus Emre koyduk ismini layıkıyla taşısin inşallah...
Benim erken ya 36+6 bugün ama bir süredir böyleyim.aynı durum bizde de var işte :)) senin kaçıncı hafta şuanda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?