- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.241
Canım benim nişanım geldi sanırımBenim de öyle kuzum zaten affedersin çok sıkışmış gibi gidiyorum 2-3 damla yapıyorum tam kalkıcam yine geliyor. Hamileliğin ilk başlarında öyleydim şimdi de öyleyim :)) topiğin doğuramayanları olarak kalıcaz bizne sabırlı sıpa bizimkiler
Ay ciddi misin çok heyecanlandım şuanda bir dk :))) nasıl hissettin geldiğini basıl birşey emin misin ? Dur şimdi sakın panik yapma en geç 2 gün içinde doğum olur :)) son kontrollerini yap kesinlikle gir bir sıcak duş al açılman kolay olur. Beni haberdar et muhakkak merak ederimCanım benim nişanım geldi sanırım
Erkenmiş kuzum ama gebeliğin son dönemlerinde tuvalet artışı rahime olan baskıdan dolayı artıyor zaten :))Benim erken ya 36+6 bugün ama bir süredir böyleyim.
Canım ben stylo olandan aldım aynı siteden ve yine hediyeli olandan. Gayet kaliteli duruyor, beğendim yani. Ama sert ve ağır kumaşı. Hani öyle klasik sırt çantası gibi bekleme. Henüz bebiş gelmediğinden bilemiyorum nasıl olur ama ben beğendim yani bir sürü de gözü var. Omuz çantası tercih etmemek iyi oldu diye düşünüyormKizlar sanirim hemen hepiniz bebek bakim cantasini aldiniz. Bana yardimci olur musunuz 2 urun arasinda kaldim. Sizce hangisi? Bunlardan alan oldu mu? http://m.n11.com/stylo-grand-bebek-bakim-sirt-cantasi-hediyeli-P81731771
http://m.n11.com/anne-bebek-bakim-cantasi-emzik-biberon-bolmeli-4-renk-P87211042
Sünni sancı yedim ve 95 leri gördüm ama açılma 2 cm yi geçmedi. Yarını beklicez dedi doktorum.Fakat nst den ve Sünni sancidan ayirmalarina rağmen kendi sancim başladı. yani eğer doğarsa kendi sancimla da doğabilir gece ya da sabah yine Sunni..Artık bu günlerin bir an evvel geçmesini bekliyorum..Tam temmuz annesi olacam galiba doguramadim bir türlü.. Rabbim kolaylık versin sana da hepimize inşallahBi suni sanci tadıcı olarak seni cok iyi anliyorum :) merak etme canim insallah bu defa cok kisa surer.dualarimiz seninle. Senin bebisin de benimki gibi iriydi sanirim. Benim icinde dua et lutfen.
Allah kolaylikla kurtarsin
Ay hemen hazırlıkları yaptım canım yazamadım. Banyodaydım orayı temizleyeyim dedim bir türlü akıntı bitmedi baktım sonra hafif pembe gibiydi sonra peceteyi sürünce kan olduğunu gördüm. Doktoru aradım suyun gelirse ya da sandım 10dk ya inerse gel dedi şimdi bekle dedi.sabah hafif sancı vardı adet sancısı gibiydi birkaç gündür de egzersiz yapıyorum o tetikledi herhalde, simdi de çıkıp biraz yürüyeyim diyorum ama belim çok ağrıyorAy ciddi misin çok heyecanlandım şuanda bir dk :))) nasıl hissettin geldiğini basıl birşey emin misin ? Dur şimdi sakın panik yapma en geç 2 gün içinde doğum olur :)) son kontrollerini yap kesinlikle gir bir sıcak duş al açılman kolay olur. Beni haberdar et muhakkak merak ederim
Ayy hadi hayırlı doğumlar inşallah :)) bende daha hiçbir şey yok. Ne tür egzersizler yapıyordu tatlım banada söylede bende yapayım barii bir işe yarasın :)))Ay hemen hazırlıkları yaptım canım yazamadım. Banyodaydım orayı temizleyeyim dedim bir türlü akıntı bitmedi baktım sonra hafif pembe gibiydi sonra peceteyi sürünce kan olduğunu gördüm. Doktoru aradım suyun gelirse ya da sandım 10dk ya inerse gel dedi şimdi bekle dedi.sabah hafif sancı vardı adet sancısı gibiydi birkaç gündür de egzersiz yapıyorum o tetikledi herhalde, simdi de çıkıp biraz yürüyeyim diyorum ama belim çok ağrıyor
Ayy hadi hayırlı doğumlar inşallah :)) bende daha hiçbir şey yok. Ne tür egzersizler yapıyordu tatlım banada söylede bende yapayım barii bir işe yarasın :)))
Ayy cnm gunun doldumu insallah cok cabuk dogurursunAy hemen hazırlıkları yaptım canım yazamadım. Banyodaydım orayı temizleyeyim dedim bir türlü akıntı bitmedi baktım sonra hafif pembe gibiydi sonra peceteyi sürünce kan olduğunu gördüm. Doktoru aradım suyun gelirse ya da sandım 10dk ya inerse gel dedi şimdi bekle dedi.sabah hafif sancı vardı adet sancısı gibiydi birkaç gündür de egzersiz yapıyorum o tetikledi herhalde, simdi de çıkıp biraz yürüyeyim diyorum ama belim çok ağrıyor
Canım ben stylo olandan aldım aynı siteden ve yine hediyeli olandan. Gayet kaliteli duruyor, beğendim yani. Ama sert ve ağır kumaşı. Hani öyle klasik sırt çantası gibi bekleme. Henüz bebiş gelmediğinden bilemiyorum nasıl olur ama ben beğendim yani bir sürü de gözü var. Omuz çantası tercih etmemek iyi oldu diye düşünüyorm
Allah sizlerinde gonlune gore versin insallah.dogum haberlerinizi dort gozle bekliyorum :)
Kızın rahatsızlığı da var diyosun arti ergen bi de :/ zor insan şu durumda büyük birini bile çekemezken onla ugrasmak zor olacak muhakkak onun ailesi bunu düşünüp incelik yapmiyosa bırak sen de yapma anlat durumu esin de söyler inşAllah da gelemezCanım yanında bir büyükle gelse razıyım; hiç sallamam inan gider odama emzirir uyurum yatar kalkarım. Ama eşim işte olacak, annem bebeğe bakıyor bir yandan bizim evin yemeği, işleri... Ben işime geri döndüm evden çalışıyorum ama sonuçta çalışıyorum... Yani kızla ilgilenecek kimse yok, bir de tek çocuk çok bencil birşeyi tutturunca yaptırmak için insanı bezdiriyorum. Eşime söyledim artık ben ilgilenemem, sen de olmayacaksın. Dışarı çıkmak istese çıkartamayız da, isterse ailesi ile gelsin ya da beklesin Eylül de biz gideriz dedim
Canım çok takma kiloyu bizde 2.gün 150gr kayıpla çıktık. 4.gün kontrolümüzde sadece 50 gr almıştık hastahaneden çıktıktan sonra ama 2 gün sonra tekrar gittiğimizde 100gr almıştık :) Böyle böyle büyüyecekler....Benim 1 gr bile sütüm yoktu 3.günden itibaren gelmeye başladı; su çok fayda ediyor mutlaka iç bol bol, bir de ben sabahları sıcak duş alıyorum masajla o da çok işe yarıyor....Şuan süt arttırma çabalarındayım deneme yanılma bulacağız
evet kendi öz ablam beni kocama rezil etmişti hemde hastanede hemde karnım burnumda hamileyken...diyeceğim o ki kimse kimseye acımıyor...o nedenle önceliğin kendi huzurun olsun ...benimkiler canları isterse alıyor kızımı bakıyor istemezlerse ortadan kayboluyorlar ..güya oruç tutuluyor ya uyuyorlar bütün gün..bak nerdeyse 9 aylık hamileyim sadece 3 gün baktılar çocuğuma .tabi kimse bakmak zorunda değil ama insan bekliyor dediğin gibi ..biraz anlayış diyorsun içinden ama yok yok ...ezdirme kendini ...sütün kesilmesin rahat olman lazım anlat eşinedeEn güzelini yapmışsın canım, yanlış hatırlamıyorsam sen kendi ailenle de problem yaşamıştın değil mi? Gücüme giden şey ailesi doğumdan sonra 2.gün gittiler sadece bize ihtiyaç olursa çağırın geliriz dediler ne bileyim annesi en azından yardımcı olmak için kalmak ister diye düşünmüştüm çünkü emekli ebe kendisi... Ablası başımın kalabalık olduğu bahanesi ile 1 hafta sonra tebrik etmek için aradı ama kızını bize 1 hafta tatile göndermekten geri kalmıyor. Ben mi abartıyorum yoksa insanlar mı çok rahat anlamıyorum!!!
Maşallah kızına canım, allah analı babalı büyütsünSelamun aleykum canlarim dün bende allahıniizniyle mmeleğimi kucagima aaldım sezeryan ile dun sabah 08:15 de dünyaya merhaba dedi kızım 3390 gram 50 cm darısı bekleyen tümtopik arkadaslarim bbaşına olsun
Gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün inşallahSelamun aleykum canlarim dün bende allahıniizniyle mmeleğimi kucagima aaldım sezeryan ile dun sabah 08:15 de dünyaya merhaba dedi kızım 3390 gram 50 cm darısı bekleyen tümtopik arkadaslarim bbaşına olsun
canim cok gecmis olsun usutme gibi bisey mi acaba kusmanin nedeni allah sifa versin insallah biraz daha bekleyebillir bebegin hayirlisi olsunKızlar bel ağrısı ve kusma ile hastaneye gititm bir prmak açılma ve biraz sancı var dedi ebe doktorum izinde çok korkuyorm.. Daha erken çok.. Bu arada 1 saatte 6 kez kustum kanlı geldi hep kusmamtahlillerde bişey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?