2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım benim nişanım geldi sanırım

Canım benim nişanım geldi sanırım
Ay ciddi misin çok heyecanlandım şuanda bir dk :))) nasıl hissettin geldiğini basıl birşey emin misin ? Dur şimdi sakın panik yapma en geç 2 gün içinde doğum olur :)) son kontrollerini yap kesinlikle gir bir sıcak duş al açılman kolay olur. Beni haberdar et muhakkak merak ederim

Canım ben stylo olandan aldım aynı siteden ve yine hediyeli olandan. Gayet kaliteli duruyor, beğendim yani. Ama sert ve ağır kumaşı. Hani öyle klasik sırt çantası gibi bekleme. Henüz bebiş gelmediğinden bilemiyorum nasıl olur ama ben beğendim yani bir sürü de gözü var. Omuz çantası tercih etmemek iyi oldu diye düşünüyorm

Bi suni sanci tadıcı olarak seni cok iyi anliyorum :) merak etme canim insallah bu defa cok kisa surer.dualarimiz seninle. Senin bebisin de benimki gibi iriydi sanirim. Benim icinde dua et lutfen.
Allah kolaylikla kurtarsin
Sünni sancı yedim ve 95 leri gördüm ama açılma 2 cm yi geçmedi. Yarını beklicez dedi doktorum.Fakat nst den ve Sünni sancidan ayirmalarina rağmen kendi sancim başladı. yani eğer doğarsa kendi sancimla da doğabilir gece ya da sabah yine Sunni..Artık bu günlerin bir an evvel geçmesini bekliyorum..Tam temmuz annesi olacam galiba doguramadim bir türlü.. Rabbim kolaylık versin sana da hepimize inşallah

Ay hemen hazırlıkları yaptım canım yazamadım. Banyodaydım orayı temizleyeyim dedim bir türlü akıntı bitmedi baktım sonra hafif pembe gibiydi sonra peceteyi sürünce kan olduğunu gördüm. Doktoru aradım suyun gelirse ya da sandım 10dk ya inerse gel dedi şimdi bekle dedi.sabah hafif sancı vardı adet sancısı gibiydi birkaç gündür de egzersiz yapıyorum o tetikledi herhalde, simdi de çıkıp biraz yürüyeyim diyorum ama belim çok ağrıyor

Ayy hadi hayırlı doğumlar inşallah :)) bende daha hiçbir şey yok. Ne tür egzersizler yapıyordu tatlım banada söylede bende yapayım barii bir işe yarasın :)))

Ayy cnm gunun doldumu insallah cok cabuk dogurursun

Cok kullanisli duruyor zaten :) peki ici dolunca cok agir olur mu hani kumasi agir dedin ya

Allah sizlerinde gonlune gore versin insallah.dogum haberlerinizi dort gozle bekliyorum :)

Kızın rahatsızlığı da var diyosun arti ergen bi de :/ zor insan şu durumda büyük birini bile çekemezken onla ugrasmak zor olacak muhakkak onun ailesi bunu düşünüp incelik yapmiyosa bırak sen de yapma anlat durumu esin de söyler inşAllah da gelemez

Canım benim tam olarak dolu dolu dün akşam oldu sütum. Dereotu incir tahin helvası çörek otu bunlarda süt yaptı bende ve tabiki bol su komposto.

evet kendi öz ablam beni kocama rezil etmişti hemde hastanede hemde karnım burnumda hamileyken...diyeceğim o ki kimse kimseye acımıyor...o nedenle önceliğin kendi huzurun olsun ...benimkiler canları isterse alıyor kızımı bakıyor istemezlerse ortadan kayboluyorlar ..güya oruç tutuluyor ya uyuyorlar bütün gün..bak nerdeyse 9 aylık hamileyim sadece 3 gün baktılar çocuğuma .tabi kimse bakmak zorunda değil ama insan bekliyor dediğin gibi ..biraz anlayış diyorsun içinden ama yok yok ...ezdirme kendini ...sütün kesilmesin rahat olman lazım anlat eşinede

Kızlar bel ağrısı ve kusma ile hastaneye gititm bir prmak açılma ve biraz sancı var dedi ebe doktorum izinde çok korkuyorm.. Daha erken çok.. Bu arada 1 saatte 6 kez kustum kanlı geldi hep kusmam tahlillerde bişey çıkmadı

canim cok gecmis olsun usutme gibi bisey mi acaba kusmanin nedeni allah sifa versin insallah biraz daha bekleyebillir bebegin hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…