2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım benim tam olarak dolu dolu dün akşam oldu sütum. Dereotu incir tahin helvası çörek otu bunlarda süt yaptı bende ve tabiki bol su komposto.

Canım çörek otunu kaynattın mı? şuan herşeyi aynı anda deniyorum o yüzden açıkçası ne iyi geliyor anlamadım ama bol su içmek arttırdı onu farkettim... Bir de lohusa şerbeti yapmıştı annem o çok işe yaradı bende

Ben bir bayanda daha duymuştum canım çok kusmuş kusmuş hastaneye bi gitmişler doğum başlamış demiş doktor. Kadının tek belirtisi oymuş çok ilginç gelmişti. Vücut bazen değişik tepkiler verebiliyor. Kanlı olması korkutmuş seni ama tahlilde bişey çıkmamış. Herhalde çok kusunca boğazın tahriş filan oldu. Korkma sakin ol vücudun gevşesin.

Selamun aleykum canlarim dün bende allahıniizniyle mmeleğimi kucagima aaldım sezeryan ile dun sabah 08:15 de dünyaya merhaba dedi kızım 3390 gram 50 cm darısı bekleyen tümtopik arkadaslarim bbaşına olsun
canııım gözünaydınnn :) çok şükür kavuştun prensese :)
sende çok çektin hamileliğin boyunca sürekli kanamaların vardı ama rabbim çok büyük mucizeni kucağına verdi sağlıkla bi ömür birlikte geçirin inşallah Allah analı babalı büyütsün..

Aynen tahrişten galiba baya baktılar da henüz doğum değil açılma başlamış korktum baya

Canim neler yasadin lohusalikta.ben bir iki gun onceye kadar cok cok kotuydum.daha yeni kendime geliyorum
1. Yaşadığım ilk gün kaosu kayinvalidem dogum ettiğim gün çıkışım yapılacak kendine rahimfilmi mamografi ne varsa çektirdi göğsünde yag bezesi çıktı bütün istanbula koye yaydi kanserim diye suratını döktü de döktü çocuğu yikamadi bile annem yaptı herşeyi. 15 günlük olana kadar bebek kaldi ama bana yetti o da gece 1 kere kalkıp bakmadi ki uykunun önünde kalırım çocuğun kusmugu gelebilir yutabilir herşey olur. Kadın geldi 2 çeyrek altınla 1000 tl zarara soktu bizi. Evde halüsinasyonlar görmeye başlamıştım uykudan uyanıp kosturuyormusum evde annem söyledi bir akşam ramazanın 20. Günü falan kocam restorant şefi adam yoğun çalışıyor bende evde tekim lohusayim komposto yapmışım buzluktan komposto alırken döküldü temizlemek için egildim yere fareler geçiyor gozumun önünden güven kos gel evi fare basmış dedim koltuğun tepesine kosmusum oğlan odada yatıyor park yatakta esim geldi sopalarla bişey yok ne işi var farenin kizim diyor anlayacagin cnm gitti kadın ama bana kalıcı hasarlar bıraktı camlarda mi bagirmamisim annem geldi diyip kapılara mi kosmamisim bayağı kötüydü yani. Bu bebekte gelmesin hemen dedim biraz toparlim kendimi gelirse oyle gelsin inşallah oyle olacak cnm allah hepinizi su lohusa durumundan kurtarsın anlayissiz insanlar olunca yaninda zor oluyor gerçekten

Canim benim de belim çöl ağrıyor sancim var midem çöl fena açılmak car mi bilmiyorum. Allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…