2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar ultrason ölçümleri biz haziran temmuz analarinda pek tutmamisa benziyor az denen çok çok denen az çıkmış genelde çok takilmayin kiloya hamileliğin tadını almaya bakın ufakta doğan büyüyor sağlıklı olsunlar yeter :)

Kızlar iyi geceler.esimin geçici görevlendirmesi çıktı doğum planım değişti kayseriye ailemin yanina gitmem gerek.37.haftada hangi doktor kabul eder beni özelde. Devlete gitsem bilmiyom karskarisigim

Kesinlikle katılıyorum size hanımefendiciğimmmm ❤❤❤❤

Daha ileri bi tarih. bence 3 aylık olmalısın ki senin bebeğine bebeğin sana alışması onu tanıman anca . 3 aydan sonra keyifli hale geliyorsun

Ayy hadi hayırlı doğumlar inşallah :)) bende daha hiçbir şey yok. Ne tür egzersizler yapıyordu tatlım banada söylede bende yapayım barii bir işe yarasın :)))
Canım becerebildim mi bilmiyorum bir video attım oradaki hareketlerin herbirini 10 kez yapıyorum 1 saat yürüyorum ve hergun duş alıyorum evde de çok hareketliyim bakalım doğumum nasıl olacak bazen de belli olmuyor bunları yapıp zor bir doğum da yaşayabilirim Rabbim kolaylık versin inşallah hepimize

S sssn kız ağlattın beni çok etkilendim. Biliyorsun inşallah bende orda doğum yapacağım . Herşeyi gözümde canlandırdım. Persembe günü kanama başlayınca 5 nolu odada kalmıştım.

Doğum yapan arkadaşlar sizlerinde gozü aydın. Ben bugün giremedim temizlik yaptılar evde kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…