- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.281
Sende Uyuma ama aTamam tamam ben sana haber etcem
Yok yok bu gece de uyku yok bize ziyyo da ziyyo ziyyoSende Uyuma ama a
doğum hikayeni okumuştumda. vajinayı uyuşturuyolar yazmışstın galiba. onu ne için yapıyorlarHayir canim epidural almadim.suni sanciyla dogurdum
Hayırlı olsun cn mmm güle güle büyüt bebeğiniSelamun aleykum canlarim dün bende allahıniizniyle mmeleğimi kucagima aaldım sezeryan ile dun sabah 08:15 de dünyaya merhaba dedi kızım 3390 gram 50 cm darısı bekleyen tümtopik arkadaslarim bbaşına olsun
Sağol canım medipole gideceğim.tesekkur ederimCnm duyduğum kadarıyla tem hospital sezeRyan odaklı bi de kötü bi hastane. Medipol mega öyle değil. Bilakis normal doğum taraftarı
Oy maşallah allah anali babali büyütsün güzelim öpüyorum siziSelamun aleykum canlarim dün bende allahıniizniyle mmeleğimi kucagima aaldım sezeryan ile dun sabah 08:15 de dünyaya merhaba dedi kızım 3390 gram 50 cm darısı bekleyen tümtopik arkadaslarim bbaşına olsun
küsuratı atıyor.ölçümler elle yanıltır diyor..az kımıldatsam fazla ya da eksk olabilir...eksik hesaplayalım fazla çıkarsa takmazsın diyorprimavera77 neden 3kg olan çocuğu 2950 saydı onu anlayamadım ben
Bacım gözünüz aydın maşallah elifime çok iyi bak uzuldugune degmedi öpüyorum sizleri allah anali babali büyütsün kuzumKizlar cok sujur dun dogun yaptim kizimla iyiyiz kucuk dogacak derken 3160 50 cm dogdu elif ayrintilari ve gidince yazarim cok opuyorum
amin cnm hepimiz sağlıklı olalım inşalahhHakkinizda hayirlisi olsun canim. Yeter ki siz saglikli olun
Gozun aydin canim maasallah suphanallah darisi bizeSelamun aleykum canlarim dün bende allahıniizniyle mmeleğimi kucagima aaldım sezeryan ile dun sabah 08:15 de dünyaya merhaba dedi kızım 3390 gram 50 cm darısı bekleyen tümtopik arkadaslarim bbaşına olsun
Kesinlikle katılıyorum size hanımefendiciğimmmmKızlar ultrason ölçümleri biz haziran temmuz analarinda pek tutmamisa benziyor az denen çok çok denen az çıkmış genelde çok takilmayin kiloya hamileliğin tadını almaya bakın ufakta doğan büyüyor sağlıklı olsunlar yeter :)
Canım eşim zaten dün konuşurken tarih ver o zaman dedi ama ben ne bileyim ne zaman toprlanır dedim, bari 40'ım çıksın falan dedim... Oyalayabildiğim kadar oyalayacağım o arada gelmek isterse ya annesiyle ya da eşimin annesiyle gelsin ne yapayım...
Bugün 39 oldum canım ay inşallah çok uğraştırmadan gelir :)Ayy cnm gunun doldumu insallah cok cabuk dogurursun
Ayy hadi hayırlı doğumlar inşallah :)) bende daha hiçbir şey yok. Ne tür egzersizler yapıyordu tatlım banada söylede bende yapayım barii bir işe yarasın :)))
Tesekkur ederim canim ben de bunu alayim öyleyse:)Sanmam canım sırtıma takınca o ağırlığını hissetmedim ben. Gerçi boş denedim tabi. Rahat geldi bana yani, kesinlikle kumaş kaliteli bana göre
Bende bu gun 39 oldum daha tik yokBugün 39 oldum canım ay inşallah çok uğraştırmadan gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?