- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.301
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Selamun aleykum canlarim dün bende allahıniizniyle mmeleğimi kucagima aaldım sezeryan ile dun sabah 08:15 de dünyaya merhaba dedi kızım 3390 gram 50 cm darısı bekleyen tümtopik arkadaslarim bbaşına olsun
Amin canım inşallah sana daBende bu gun 39 oldum daha tik yok( Allah kolay dogum nasip etsin insallah
Bugün 39 oldum canım ay inşallah çok uğraştırmadan gelir :)
Ben dün 39u devirdim, ne olacak bu halimiz kızlarBende bu gun 39 oldum daha tik yok( Allah kolay dogum nasip etsin insallah
Canım benim nişan geldi ama sancı gündüz vardı ama akşam yok oldu naz yapıyor bebişlerBen dün 39u devirdim, ne olacak bu halimiz kızlar
Bnce bi hastaneye gitt ihmal etmeCanim benim de belim çöl ağrıyor sancim var midem çöl fena açılmak car mi bilmiyorum. Allah kolaylik versin
Hic bi fikrim yok cnmBen dün 39u devirdim, ne olacak bu halimiz kızlar
Cansin ❤Kesinlikle katılıyorum size hanımefendiciğimmmm❤❤❤❤
Bence de gecmiyor bacim ya sanki 35 te tıkandı kaldi bu takvim bu 37 olsa tamamdir:) poyrazim napar yer teyzesi o da doğu gibi 4 gözle bekliyor mu kardeşi :) bugün gittik tabletini aldık kardeşi getirecek sanıyor sapsikKızlar kızlar bu zamana kadar geldik gelmesine ama bu zamandan sonrası geçmiyor sanki
Cnm seni ne zmana alacaklar doğuma 39 olmuşsun maşallah :)Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Nişanı gelen arkadaşlar haftalariniz38 39 olduysa biraz yorun kendinizi sanciniz gelsin ev silin merdiven çıkın yürüyüş yapın sıcak dus alın çok faydası var :) oglumda 1 gün önce ev silip mantı acmistim ertesi gün doğuma girdim:)Canım benim nişan geldi ama sancı gündüz vardı ama akşam yok oldu naz yapıyor bebişler
Ben de öyle planlıyorum canım yarın evi temizleyeyim diyorum yerleri de eğilerek sileyim kendimi yorayım diyorum bakalım ne olacakNişanı gelen arkadaşlar haftalariniz38 39 olduysa biraz yorun kendinizi sanciniz gelsin ev silin merdiven çıkın yürüyüş yapın sıcak dus alın çok faydası var :) oglumda 1 gün önce ev silip mantı acmistim ertesi gün doğuma girdim:)
Sen de balsınnn ❤Cansin ❤
@Senam72015 nerdesin kızZ Yanlız hiç çekilmiyor buralar
Vakti var annesi 39 olsun gelir :)1cicek3bocek iş yapın demiş.kalktım evleri sildim paspasladım. Ter içindeyim şu An. Kızım da boşuna uğraşysn der gibi tekmeliyo teyzesi napcm ben bu kızla
oooh maşallah hamarat kız bende ütü yapıyım dedim ama yatışlardayımmm1cicek3bocek iş yapın demiş.kalktım evleri sildim paspasladım. Ter içindeyim şu An. Kızım da boşuna uğraşysn der gibi tekmeliyo teyzesi napcm ben bu kızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?