2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Selamun aleykum canlarim dün bende allahıniizniyle mmeleğimi kucagima aaldım sezeryan ile dun sabah 08:15 de dünyaya merhaba dedi kızım 3390 gram 50 cm darısı bekleyen tümtopik arkadaslarim bbaşına olsun
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Kızlar kızlar bu zamana kadar geldik gelmesine ama bu zamandan sonrası geçmiyor sanki
Bence de gecmiyor bacim ya sanki 35 te tıkandı kaldi bu takvim bu 37 olsa tamamdir:) poyrazim napar yer teyzesi o da doğu gibi 4 gözle bekliyor mu kardeşi :) bugün gittik tabletini aldık kardeşi getirecek sanıyor sapsik

Canım benim nişan geldi ama sancı gündüz vardı ama akşam yok oldu naz yapıyor bebişler
Nişanı gelen arkadaşlar haftalariniz38 39 olduysa biraz yorun kendinizi sanciniz gelsin ev silin merdiven çıkın yürüyüş yapın sıcak dus alın çok faydası var :) oglumda 1 gün önce ev silip mantı acmistim ertesi gün doğuma girdim:)

Ben de öyle planlıyorum canım yarın evi temizleyeyim diyorum yerleri de eğilerek sileyim kendimi yorayım diyorum bakalım ne olacak

1cicek3bocek iş yapın demiş.kalktım evleri sildim paspasladım. Ter içindeyim şu An. Kızım da boşuna uğraşysn der gibi tekmeliyo teyzesi napcm ben bu kızla
oooh maşallah hamarat kız bende ütü yapıyım dedim ama yatışlardayımmm yiğenimi bana şikayet etme annesi o geleceği zamanı bilir bozma rahatını bakayım işine bak sen

Yok QUOTE="gvn1907, post: 47150431, member: 272014"]Vakti var annesi 39 olsun gelir :)[/QUOTE]
Yok bekletck bu kız beni.bugün bi hafta oldu nişana.yarın Mantı işime gircm. Bilmym ama internetten tarif alırım artık napm :) yarın doğmasını istydm da ben tarih olarak. Tabi Hayırlısı olsun yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…