2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
oooh maşallah hamarat kız bende ütü yapıyım dedim ama yatışlardayımmm yiğenimi bana şikayet etme annesi o geleceği zamanı bilir bozma rahatını bakayım işine bak sen
Aman teyzesi bi de sen konuş böyle olmaz.banamısın demiyo zilli. Cumartesi 39. Haftaya giriyrz.ben 1 temmuz istydm çok. Bi de sen konuşsan

Bence de gecmiyor bacim ya sanki 35 te tıkandı kaldi bu takvim bu 37 olsa tamamdir:) poyrazim napar yer teyzesi o da doğu gibi 4 gözle bekliyor mu kardeşi :) bugün gittik tabletini aldık kardeşi getirecek sanıyor sapsik
Beklemez mi teyzesi hergun anne elif ada nezaman gelicek gelsin artık diye sorular soruyor bizde gemi alcaz :))) elif ada gemiyle gelicek abisine ah valla canım bi 37 olsa 38 de alicak zaten doktor ama olmuyor sabaha kadar zombi gibiyim ayı

Canım benim doktorum yarından sonra yok izinli, bebekte 39.haftayı devirdim daha 2.788gr oyüzden istediği zaman gelsin dedim artık ne yapayım :)

Aman teyzesi bi de sen konuş böyle olmaz.banamısın demiyo zilli. Cumartesi 39. Haftaya giriyrz.ben 1 temmuz istydm çok. Bi de sen konuşsan
Teyzesinin prensesiii ❤ Artık şaka,kandırmaca,oyun zamanı bitti gelmen lazım...Seni hasretle merakla özlemle bekleyen annen baban topik teyzelerin var çık gel artık bakıyım :) Senin gelmen biraz beni etkşleyecek nöbeti yalnız tutucam belki ama annenin sana kavuştuğunu duymak istiyorum artık Bak annenin hayalide bugünmüş hadi benim güzel kızımm gel annenin kollarına:) burda annen daha iyi bakacak kız sana koş gel
. topik teyzen ❤

Normal doğum yapanlar son haftalarda nasıl belirtiler oluyor acaba? Ben kızımı 38.haftada doğurdum ansızın sancı geldi. Şimdi 40 olacam, nerden anlayacam doğurmak üzere oldumu:)

Ay ben bile duygulandım kızzzz.ne güzel yazmışsın. Tam bir teyze edasyla çok tşk ettim kızıma okuycm mesajını nöbetde Internetim olduğu sürece bırakmam merak etme. Daha seni yollycm doğuma

Normal doğum yapanlar son haftalarda nasıl belirtiler oluyor acaba? Ben kızımı 38.haftada doğurdum ansızın sancı geldi. Şimdi 40 olacam, nerden anlayacam doğurmak üzere oldumu:)
Maşallah gelmeye niyetleri yok bizimkilerin bende beklemedeyim hiç belirtim yok daha . Nasıl belirtiler bende merak içindeyim ?

Ayy kızlar bel ağrısından uyuyamıyorum. Benim annemin hiç bir çocukta sancısı gelmemiş hep belinin aşırı ağrımasıyla anlamış ebe çağırmış ikizleri bile bu şekilde evde suni sancıyla doğurmuş. Ya benim de öyleyse nasıl anlarım ben bilemiyorum

Olabilir valla. Hiç belli olmaz. Olmazsa Kontrole git yarın hemen.kaçıncı hafta tam olarak

Ben çocukken hatırlıyorum yengem hamileydi bir komşu teyze vardı karnını yokluyordu bu bebek erkek diyordu, yokluyordu dönmüş diyordu, yokluyordu 5 güne doğar diyordu. Hepsi de doğru çıkıyordu. Hepimize öyle bir komşu teyze lazım.

Bizim köyde hala var kız.daha hiç cinsiyet şaşmamış.geçen yıl kuzenime baktı erkek dedi.yok ultrasonda baktılar kız dedi kuzenim. Doğumda erkek olduğunu öğrendik.tabi herkes şok oldu.hem kadının bilmesine hem erkek doğmasına.ama çok yaşlı ve köyde şu An yani. Burda olsa devamlı giderdim

Ay ben bile duygulandım kızzzz.ne güzel yazmışsın. Tam bir teyze edasyla çok tşk ettim kızıma okuycm mesajını nöbetde Internetim olduğu sürece bırakmam merak etme. Daha seni yollycm doğuma
Oku tabi prensesime ayy içimden geldi kızzz öyle yazmak ❤ ayyy inşallah görürüm o günleri bende ❤

gunaydinn

ilk gecemiz meme kriziyle gecti.zor tuttuk memeyi.bu seferde sutumuz azdi.fazla aglatmaya gerek kalmadigini dusunerek mama verdik tabi.artik eve cikinca meme icin mucadele edecegiz.

spinalden memnun kaldim.ilk basta insan urkuyor tabi canli canli yasamak degisik bir duygu.ilk ameliyathaneye girmemle 20dk icinde once kizim cikti.ondan yarim saat sonra da ben.toplamda 1 saat kaldik yani.sonradan ufak tefek agri oluyor ama agri kesicilerle o is de cozuluyor

bu arada son olcumde 3400gr 49 cm denilmisti.3260gr 50cm dogdu kizim

Yaa gercekten cok agir gecirmissin yardim etmeyecek insanlarin ne diye gelipte kostek olurlar anlamiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…