- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.321
Aman teyzesi bi de sen konuş böyle olmaz.banamısın demiyo zilli. Cumartesi 39. Haftaya giriyrz.ben 1 temmuz istydm çok. Bi de sen konuşsanoooh maşallah hamarat kız bende ütü yapıyım dedim ama yatışlardayımmmyiğenimi bana şikayet etme annesi o geleceği zamanı bilir bozma rahatını bakayım işine bak sen
Beklemez mi teyzesi hergun anne elif ada nezaman gelicek gelsin artık diye sorular soruyor bizde gemi alcaz :))) elif ada gemiyle gelicek abisine ah valla canım bi 37 olsa 38 de alicak zaten doktor ama olmuyor sabaha kadar zombi gibiyim ayıBence de gecmiyor bacim ya sanki 35 te tıkandı kaldi bu takvim bu 37 olsa tamamdir:) poyrazim napar yer teyzesi o da doğu gibi 4 gözle bekliyor mu kardeşi :) bugün gittik tabletini aldık kardeşi getirecek sanıyor sapsik
Canım benim doktorum yarından sonra yok izinli, bebekte 39.haftayı devirdim daha 2.788gr oyüzden istediği zaman gelsin dedim artık ne yapayım :)Nişanı gelen arkadaşlar haftalariniz38 39 olduysa biraz yorun kendinizi sanciniz gelsin ev silin merdiven çıkın yürüyüş yapın sıcak dus alın çok faydası var :) oglumda 1 gün önce ev silip mantı acmistim ertesi gün doğuma girdim:)
Teyzesinin prensesiii ❤ Artık şaka,kandırmaca,oyun zamanı bitti gelmen lazım...Seni hasretle merakla özlemle bekleyen annen baban topik teyzelerin var çık gel artık bakıyım :) Senin gelmen biraz beni etkşleyecek nöbeti yalnız tutucam belki ama annenin sana kavuştuğunu duymak istiyorum artıkAman teyzesi bi de sen konuş böyle olmaz.banamısın demiyo zilli. Cumartesi 39. Haftaya giriyrz.ben 1 temmuz istydm çok. Bi de sen konuşsan
Ay ben bile duygulandım kızzzz.ne güzel yazmışsın. Tam bir teyze edasylaTeyzesinin prensesiii ❤ Artık şaka,kandırmaca,oyun zamanı bitti gelmen lazım...Seni hasretle merakla özlemle bekleyen annen baban topik teyzelerin var çık gel artık bakıyım :) Senin gelmen biraz beni etkşleyecek nöbeti yalnız tutucam belki ama annenin sana kavuştuğunu duymak istiyorum artıkBak annenin hayalide bugünmüş hadi benim güzel kızımm gel annenin kollarına:) burda annen daha iyi bakacak kız sana koş gel
. topik teyzen ❤
Maşallah gelmeye niyetleri yok bizimkilerinNormal doğum yapanlar son haftalarda nasıl belirtiler oluyor acaba? Ben kızımı 38.haftada doğurdum ansızın sancı geldi. Şimdi 40 olacam, nerden anlayacam doğurmak üzere oldumu:)
Yupppy yuppyidilduam canım atakan birinci oldu
Olabilir valla. Hiç belli olmaz. Olmazsa Kontrole git yarın hemen.kaçıncı hafta tam olarakAyy kızlar bel ağrısından uyuyamıyorum. Benim annemin hiç bir çocukta sancısı gelmemiş hep belinin aşırı ağrımasıyla anlamış ebe çağırmış ikizleri bile bu şekilde evde suni sancıyla doğurmuş. Ya benim de öyleyse nasıl anlarım ben bilemiyorum
Tam 37+0 oldu gece yarısını geçmesiyle. Bakalım geçmezse bel ağrısı giderim bir nst ya hem atraksiyon olur doğum değilse deOlabilir valla. Hiç belli olmaz. Olmazsa Kontrole git yarın hemen.kaçıncı hafta tam olarak
Bizim köyde hala var kız.daha hiç cinsiyet şaşmamış.geçen yıl kuzenime baktı erkek dedi.yok ultrasonda baktılar kız dedi kuzenim. Doğumda erkek olduğunu öğrendik.tabi herkes şok oldu.hem kadının bilmesine hem erkek doğmasına.ama çok yaşlı ve köyde şu An yani. Burda olsa devamlı giderdimBen çocukken hatırlıyorum yengem hamileydi bir komşu teyze vardı karnını yokluyordu bu bebek erkek diyordu, yokluyordu dönmüş diyordu, yokluyordu 5 güne doğar diyordu. Hepsi de doğru çıkıyordu.Hepimize öyle bir komşu teyze lazım.
Evet bi git bakalım ben de gittim geçen hafta öyle nişan geldi. Ama bi hafta oldu hala ilerleme yok. Ne kaybedersin.içn de rahat ederTam 37+0 oldu gece yarısını geçmesiyle. Bakalım geçmezse bel ağrısı giderim bir nst ya hem atraksiyon olur doğum değilse de
Oku tabi prensesimeAy ben bile duygulandım kızzzz.ne güzel yazmışsın. Tam bir teyze edasylaçok tşk ettim kızıma okuycm mesajını nöbetde Internetim olduğu sürece bırakmam merak etme. Daha seni yollycm doğuma
Yaa gercekten cok agir gecirmissin1. Yaşadığım ilk gün kaosu kayinvalidem dogum ettiğim gün çıkışım yapılacak kendine rahimfilmi mamografi ne varsa çektirdi göğsünde yag bezesi çıktı bütün istanbula koye yaydi kanserim diye suratını döktü de döktü çocuğu yikamadi bile annem yaptı herşeyi. 15 günlük olana kadar bebek kaldi ama bana yetti o da gece 1 kere kalkıp bakmadi ki uykunun önünde kalırım çocuğun kusmugu gelebilir yutabilir herşey olur. Kadın geldi 2 çeyrek altınla 1000 tl zarara soktu bizi. Evde halüsinasyonlar görmeye başlamıştım uykudan uyanıp kosturuyormusum evde annem söyledi bir akşam ramazanın 20. Günü falan kocam restorant şefi adam yoğun çalışıyor bende evde tekim lohusayim komposto yapmışım buzluktan komposto alırken döküldü temizlemek için egildim yere fareler geçiyor gozumun önünden güven kos gel evi fare basmış dedim koltuğun tepesine kosmusum oğlan odada yatıyor park yatakta esim geldi sopalarla bişey yok ne işi var farenin kizim diyor anlayacagin cnm gitti kadın ama bana kalıcı hasarlar bıraktı camlarda mi bagirmamisim annem geldi diyip kapılara mi kosmamisim bayağı kötüydü yani. Bu bebekte gelmesin hemen dedim biraz toparlim kendimi gelirse oyle gelsin inşallah oyle olacak cnm allah hepinizi su lohusa durumundan kurtarsın anlayissiz insanlar olunca yaninda zor oluyor gerçekten
Canim hafif uyusturuyolar ki kesiyi ve dogumdan sonra atilan dikisi hissetmeyeyim diye :)doğum hikayeni okumuştumda. vajinayı uyuşturuyolar yazmışstın galiba. onu ne için yapıyorlar
Canim ben medipol megada dogum yaptim.cok cok memnun kaldim.dogum ekibi harika.sonrasinda da cok ilgileniyolar.bebek hemsireleride cok tatli ve ilgiliSağol canım medipole gideceğim.tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?