- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.341
Bende 1 nolu odada sanci cektim :) sanci cekince aklina beni getir :)
Canım çörek otunu kaynattın mı? şuan herşeyi aynı anda deniyorum o yüzden açıkçası ne iyi geliyor anlamadım ama bol su içmek arttırdı onu farkettim... Bir de lohusa şerbeti yapmıştı annem o çok işe yaradı bende
HejaR12 canım kaç gr farketti ultrasonla doğum kg arasında
Benim eşimin halası da öyle daha bebek karnına düşünvice söylüyor yüzüne bakıp. Hem ebe hem kırık çıkıkçı filan kadın çok yönlü maşallah ama yanımızdaa değilBizim köyde hala var kız.daha hiç cinsiyet şaşmamış.geçen yıl kuzenime baktı erkek dedi.yok ultrasonda baktılar kız dedi kuzenim. Doğumda erkek olduğunu öğrendik.tabi herkes şok oldu.hem kadının bilmesine hem erkek doğmasına.ama çok yaşlı ve köyde şu An yani. Burda olsa devamlı giderdim
Tamam canımm benimm :))) bende doktora kontrole gidicem bakalım nolucak 10:20'de randevumCanım becerebildim mi bilmiyorum bir video attım oradaki hareketlerin herbirini 10 kez yapıyorum 1 saat yürüyorum ve hergun duş alıyorum evde de çok hareketliyim bakalım doğumum nasıl olacak bazen de belli olmuyor bunları yapıp zor bir doğum da yaşayabilirim Rabbim kolaylık versin inşallah hepimize
Rica ederim canım inşallah memnun kalırsın. Şimdiden güzel günlerde kullan bebişinle beraberTesekkur ederim canim ben de bunu alayim öyleyse:)
Can'ım gidiyorum doğuma. Saat 1 de sezeryanımCnm seni ne zmana alacaklar doğuma 39 olmuşsun maşallah :)
Ne demek canımmm :)Yupppy yuppyçok sewindim çok saol canım Allah razı olsun unutmadin yazdın
Güzel haberlerle gelin inş. günümüz aynıGünaydın herkesee.. Biz de bugün 37 haftalık olduk çok şükür. Saat 10'da kontrolümüz var.. Geçen hafta bebem 2500 gramdı umarım bu hafta almış çıkarNst ye de gireceğim haliyle, iki gündür yalancı kasılmalar başladı gibi ama vücut hazırlanıyor sanırım
Hadi bakalım Allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun inş. güzel haberler bekliyoruz.Günaydın sevgili tipik arkadaşlarım. Biz hastaneye gidiyoruz. Allah'ın izniyle oğluşuma kavuşacağım. Saat 1 de sezeryanım. Dualarınızı eksik etmeyin. Bende sizlere dua edeceğim. İyi olur olmaz detayları sizinle paylaşırım. Sevgiyle kalın....
Bende korkuyorum ama ilk bebek ya cahil cesareti de var biraz sanki ne olacağını bilmediğimdenGünaydıN güzel annişler.. Korkulu günlerdeyim umarım kızım 2 haftacık sabreder karnımda sırtımda değişik bir ağrı bebişim pıtır pıtır artan hareketleri çok cesur ben doğumun her türlüsünden korkar oldum dün doğumhaneyi görünce ve de eme aşttan muayene edincenapcam ben
GünaydıN güzel annişler.. Korkulu günlerdeyim umarım kızım 2 haftacık sabreder karnımda sırtımda değişik bir ağrı bebişim pıtır pıtır artan hareketleri çok cesur ben doğumun her türlüsünden korkar oldum dün doğumhaneyi görünce ve de eme aşttan muayene edincenapcam ben
Hadi hayırlı doğumlar inşallah :)) bana da dua et doğuma giderken :) ALLAH inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aminGünaydın sevgili tipik arkadaşlarım. Biz hastaneye gidiyoruz. Allah'ın izniyle oğluşuma kavuşacağım. Saat 1 de sezeryanım. Dualarınızı eksik etmeyin. Bende sizlere dua edeceğim. İyi olur olmaz detayları sizinle paylaşırım. Sevgiyle kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?