2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bende 1 nolu odada sanci cektim :) sanci cekince aklina beni getir :)

Canım corekotunu direk yiyorsun bir çay kaşığı kadar tadı acı gelirse balla karistiripta yiyebilirsin.umarım faydası olur sen nasılsın canım ruhsal olarak ben sanırım lohusa depresyonuna girdim

HejaR12 canım kaç gr farketti ultrasonla doğum kg arasında

Canım en son kontrolde 3400 du doğumda 3500 kontrolle doğum arası 5 gün var

Günaydın canlar bu gece çok zordu benim için minik oğlum sürekli memedeydi sütum yetmiyor da ondan mi durmuyordu hiç bilmiyorum büyük oğluma karşı çok vicdan azabı çekiyorum yeterince ilgilenemiyorum diye ayyy ağlayasım var hemde hüngür hüngür

Benim eşimin halası da öyle daha bebek karnına düşünvice söylüyor yüzüne bakıp. Hem ebe hem kırık çıkıkçı filan kadın çok yönlü maşallah ama yanımızdaa değil

Tamam canımm benimm :))) bende doktora kontrole gidicem bakalım nolucak 10:20'de randevum

Günaydın herkesee.. Biz de bugün 37 haftalık olduk çok şükür. Saat 10'da kontrolümüz var.. Geçen hafta bebem 2500 gramdı umarım bu hafta almış çıkar Nst ye de gireceğim haliyle, iki gündür yalancı kasılmalar başladı gibi ama vücut hazırlanıyor sanırım

GünaydıN güzel annişler.. Korkulu günlerdeyim umarım kızım 2 haftacık sabreder karnımda sırtımda değişik bir ağrı bebişim pıtır pıtır artan hareketleri çok cesur ben doğumun her türlüsünden korkar oldum dün doğumhaneyi görünce ve de eme aşttan muayene edince napcam ben

Güzel haberlerle gelin inş. günümüz aynı

Hadi bakalım Allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun inş. güzel haberler bekliyoruz.

Bende korkuyorum ama ilk bebek ya cahil cesareti de var biraz sanki ne olacağını bilmediğimden

canım aslında doğum anını şeklini olabilecek kötü ihtimalleri hiç düşünmemek gerek..

sadeece 1 saat sürecek gibi düşün sezeryan olursa...

normal olursa da hafif ağrılar ve bi kaç saaat sabır..

yani sonuçta ne yaşayacağımızı kesin bilmiyoruz..sadece yavrularımıza kavuşmayı hayal edip onların kokusunu içimize çeker gibi düşünmeliyiz..

nst ye gittiğimde , normal doğum için bekleyen birisi vardı, inan bende senin gibi korktum..

cidden kötü olayları olumsuzlukları düşünmemeliyiz..

Hadi hayırlı doğumlar inşallah :)) bana da dua et doğuma giderken :) ALLAH inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin

tulaykavas hayırlı doğumlar canım
sağlıkla kolayca ..
çabucak iyileş inşaallah
bol sütün olsun emsin yavrucuk

ahra canım nst de yatışın rahat olsun hafşf eğimli yat ki belin ağrımasın bir de karnına koyacakları alet kaymasın yoksa normalden uzun sürüyor nst süresi...
zaten pek de bi şey yok açıkcası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…