2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Merhaba kizlar bizim yatisimiz yapildi 1 saate dogum olacak insallah dualanizi eksik etmeyin bende sizin icin dua edecegim bu arada simdiye kadar hic sancim yoktu bugun cok sancim var hissetti galiba oglum

canım hadi hayırla gelsin canımıcm :)

kolay bi doğum olsun inşaallah

bizleri de eksik etme dualarında..

hayırlar olsun güzlelikler

Korkma canım o an bebegini düşün ona kavusacagini düşün inşallah çok iyi geçecek doğumun sancılar başlayınca bol dua et canım Rabbim sabrini verecek ben bu dogumumda 1 saat sancı çektim sezeryana girdim ilk dogumumda 12 saat sancı çektim sezeryana girdim.

"Summessebbiyle yesserahu "
Bir damla sudan yarattı da onu bir ölçüyle biçime soktu.sonra ona yolu kolaylaştırdi "

"Rabbiyesır vela tuassır Rabbi temmin bil hayr"

Rabbim kolaylaştır zorlaştırma.Rabbim hayırla sonuçlandır.

Bu duaları aklına getir inşallah sana ve diğer arkadaşlarıma hayırlı saglikli doğumlar diliyorum

Günaydın kızlar galiba son kontrole geldik inşallah suyu eksilmeye devam etmemistir ve kilo almıştır bebişim çok heyecanlliyim

Doğuma giren arkadaslarimizza kolayliklar diliyorum...

HejaR12 canım Günaydın bende bu büyük çocuğu ihmal konusundan çok korkuorum ya yetemicem gbi ama biliorumki düzeni 2 haftaya otururuz anca olur gbi gelio vicdan azabı çekme inan hiç kolay deil haklısın ama üzme kendini emzirme bitince büyük oglusla oyna ne biliyim valla başıma gelince naparim sna akıl verdiğime bakma

Dogum yapan annecikler goğus ucu yarasi olmadan emziren var mi?

Dun hemsire sutun geldi mi diye sordu ben de bi bakayim dedim sizliyor ki nasil. Kesin yine yara olacak

Masallah kuzuya :)

Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…