- 25 Mayıs 2013
- 14.033
- 20.742
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.361
Merhaba kizlar bizim yatisimiz yapildi 1 saate dogum olacak insallah dualanizi eksik etmeyin bende sizin icin dua edecegim bu arada simdiye kadar hic sancim yoktu bugun cok sancim var hissetti galiba oglum
Allah yardımcın olsun sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahh...Merhaba kizlar bizim yatisimiz yapildi 1 saate dogum olacak insallah dualanizi eksik etmeyin bende sizin icin dua edecegim bu arada simdiye kadar hic sancim yoktu bugun cok sancim var hissetti galiba oglum
GünaydıN güzel annişler.. Korkulu günlerdeyim umarım kızım 2 haftacık sabreder karnımda sırtımda değişik bir ağrı bebişim pıtır pıtır artan hareketleri çok cesur ben doğumun her türlüsünden korkar oldum dün doğumhaneyi görünce ve de eme aşttan muayene edincenapcam ben
Allah yardımcın olsun sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahh...
canım gittim ama açılmama bakmadılar doğumu tetikler diye günde iki doz magnezyum alıp evde beklicemBnce bi hastaneye gitt ihmal etme
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun insallah...Kizlar ben 29 haziranda özlen spinal sezartan ile oğlumu kucağima aldim bgn hastaneden cikicaz sezartan sonrsi ağrikarim coktu imkani olan nirmal doğursun vallabebis cok sukur emiyo
Masallah kuzuya :)gunaydinn
ilk gecemiz meme kriziyle gecti.zor tuttuk memeyi.bu seferde sutumuz azdi.fazla aglatmaya gerek kalmadigini dusunerek mama verdik tabi.artik eve cikinca meme icin mucadele edecegiz.
spinalden memnun kaldim.ilk basta insan urkuyor tabi canli canli yasamak degisik bir duygu.ilk ameliyathaneye girmemle 20dk icinde once kizim cikti.ondan yarim saat sonra da ben.toplamda 1 saat kaldik yani.sonradan ufak tefek agri oluyor ama agri kesicilerle o is de cozuluyor
bu arada son olcumde 3400gr 49 cm denilmisti.3260gr 50cm dogdu kizim
Tamam canım haber ver bana daTamam canımm benimm :))) bende doktora kontrole gidicem bakalım nolucak 10:20'de randevum
Ayy nst çok güzel ya bana ses şöyleymiş gibi geliyor dıgı dık dıgı dık dıgı dık ...İlk defa nst gireceğim önerilerinizi alabilir miyim ?
Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsinGünaydın sevgili tipik arkadaşlarım. Biz hastaneye gidiyoruz. Allah'ın izniyle oğluşuma kavuşacağım. Saat 1 de sezeryanım. Dualarınızı eksik etmeyin. Bende sizlere dua edeceğim. İyi olur olmaz detayları sizinle paylaşırım. Sevgiyle kalın....
Tamam kuzumm sende hala sancı yok değil miTamam canım haber ver bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?