- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.381
Dün aksam sadece bir defa karnımla belime vurdu ağrı sonra geçti şimdi de sürekli olan hafif bir ağrı var ay kestiremiyorum ki bugün temzilik yapcam bakalım etkisi olacak mı :) sen naptın hastanede misinTamam kuzumm sende hala sancı yok değil mi
Aynen sabah uyandım aklıma o geldi yok kaç gündür @batideniz@batideniz i goremedim dogum mu yapti acaba...
Canim benimde ilk gun oyleydi.sonradan yara oldu bir gogsum.lansinoh kullandim ve acikta biraktim kurusun diye.iyi geldi.sonra biraktim kullanmayi.yara falan olmadi cok sukur ama dunden beri emerken cok acimaya basladigini fark.ettim tekrar basladim kullanmayaDogum yapan annecikler goğus ucu yarasi olmadan emziren var mi?
Dun hemsire sutun geldi mi diye sordu ben de bi bakayim dedim sizliyor ki nasil. Kesin yine yara olacak
Canimm gobişi için hiç fikrim yok ya maalesef ama foto çekip hastendeki çocuk doktoruna atamazmisin aklıma oa geldi.sut için akşamdan 2 incir su ya koy suyu sabah iç incir leri ye ibrahim Saraçoğlu kuru bu. Bide tahin helvası ye bol su iç mumkunse bide süt çayı var eczanelerde satılan ondan temin et Allahın izniyle gelir Bol bolGünaydın kızlar, birkaç sorum olacak sizlere malum benim büyük oğlan 12 yaşında olunca birçok şeyi unutmuşum. Göğüslerim çok kötü yara oldu lansinoh kullanıyorum ama yeterli gelmedi, zeytinyağı da fayda etmedisütüm çok azaldı , ve en önemlisi oğlumun göbek bağı bu gece düştü ama görüntü resimdeki gibi hafif akıntı bulaşmış body sine normalmi?
Bir yardımcı oluverin nolur şu bacınıza. Eşim işte doktora gidemiyorumEki Görüntüle 1854370
Pazar günü günüm doluyor. Doktorda pazara kadar geldi geldi gelmedi haftaya cuma saat 9'da gelirsin sunii sancı veririz dedi zaten direk odadan çıktım onu diyince kendi yöntemlerimle çözerim dedim güldük doktorla. Ay yok yok ben temizlik falan önüme ne gelirse yapacağımDün aksam sadece bir defa karnımla belime vurdu ağrı sonra geçti şimdi de sürekli olan hafif bir ağrı var ay kestiremiyorum ki bugün temzilik yapcam bakalım etkisi olacak mı :) sen naptın hastanede misin
Sagol canim insallahRica ederim canım inşallah memnun kalırsın. Şimdiden güzel günlerde kullan bebişinle beraber
hmm anladım canım. tam olarak nereden iğne yapıyorlar:) çok mu soru sordum benCanim hafif uyusturuyolar ki kesiyi ve dogumdan sonra atilan dikisi hissetmeyeyim diye :)
En son eti cin almisti Ekin ben bununla yetinmem dedi heralde :)Aynen sabah uyandım aklıma o geldi yok kaç gündür @batideniz
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsüngunaydinn
ilk gecemiz meme kriziyle gecti.zor tuttuk memeyi.bu seferde sutumuz azdi.fazla aglatmaya gerek kalmadigini dusunerek mama verdik tabi.artik eve cikinca meme icin mucadele edecegiz.
spinalden memnun kaldim.ilk basta insan urkuyor tabi canli canli yasamak degisik bir duygu.ilk ameliyathaneye girmemle 20dk icinde once kizim cikti.ondan yarim saat sonra da ben.toplamda 1 saat kaldik yani.sonradan ufak tefek agri oluyor ama agri kesicilerle o is de cozuluyor
bu arada son olcumde 3400gr 49 cm denilmisti.3260gr 50cm dogdu kizim
Canım hayırlı kolay bir doğum olsun inşallahGünaydın sevgili tipik arkadaşlarım. Biz hastaneye gidiyoruz. Allah'ın izniyle oğluşuma kavuşacağım. Saat 1 de sezeryanım. Dualarınızı eksik etmeyin. Bende sizlere dua edeceğim. İyi olur olmaz detayları sizinle paylaşırım. Sevgiyle kalın....
Hadi hayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallahMerhaba kizlar bizim yatisimiz yapildi 1 saate dogum olacak insallah dualanizi eksik etmeyin bende sizin icin dua edecegim bu arada simdiye kadar hic sancim yoktu bugun cok sancim var hissetti galiba oglum
Allah analı babalı büyütsünKizlar ben 29 haziranda özlen spinal sezartan ile oğlumu kucağima aldim bgn hastaneden cikicaz sezartan sonrsi ağrikarim coktu imkani olan nirmal doğursun vallabebis cok sukur emiyo
Kuzum doktorumuz yok henüz, devlette doğum yaptığım için oradaki doktor muayene etmişti doğduğunda. Humana stil çay aldım içiyorum ama bş faydası olmadı, çok kasıyorum yaralar yüzünden ondan mı acaba? Tahin helvası aldırayım eşime bir de onu deneyim.Canimm gobişi için hiç fikrim yok ya maalesef ama foto çekip hastendeki çocuk doktoruna atamazmisin aklıma oa geldi.sut için akşamdan 2 incir su ya koy suyu sabah iç incir leri ye ibrahim Saraçoğlu kuru bu. Bide tahin helvası ye bol su iç mumkunse bide süt çayı var eczanelerde satılan ondan temin et Allahın izniyle gelir Bol bol
Kantaron yağını bir araştır istersen göğüs için canımGünaydın kızlar, birkaç sorum olacak sizlere malum benim büyük oğlan 12 yaşında olunca birçok şeyi unutmuşum. Göğüslerim çok kötü yara oldu lansinoh kullanıyorum ama yeterli gelmedi, zeytinyağı da fayda etmedisütüm çok azaldı , ve en önemlisi oğlumun göbek bağı bu gece düştü ama görüntü resimdeki gibi hafif akıntı bulaşmış body sine normalmi?
Bir yardımcı oluverin nolur şu bacınıza. Eşim işte doktora gidemiyorumEki Görüntüle 1854370
Kız 10 gün kalmış o artık heyecan annesi depresyon deil.kayinvalide depresyonudur oLohusa depresyonu nasil bisey bilmem ama suan bende dogum oncesi depresyon hafiften keci saymalar basladi
Alistridi nutella yaEn son eti cin almisti Ekin ben bununla yetinmem dedi heralde :)
Vajinaya yapmiyo canim bacagin bitis yerine yapiyo tam arasi oluyo sanirimhmm anladım canım. tam olarak nereden iğne yapıyorlar:) çok mu soru sordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?