- 25 Mayıs 2013
- 14.033
- 20.742
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.401
bu ne iğnesiiiiiiiiVajinaya yapmiyo canim bacagin bitis yerine yapiyo tam arasi oluyo sanirim
Hep demisimdir hatunun zekisi makbuldur diyeKız 10 gün kalmış o artık heyecan annesi depresyon deil.kayinvalide depresyonudur o
Alistridi nutella ya
Aaa marketten cikmadan biri midede olmaliydihahahahahahah :)) yiyemedim hala eti cin i :)))
ay iyiymiş. ben hep vajinaya diye hayal etmiştim. ödüm kopuyorduVajinaya yapmiyo canim bacagin bitis yerine yapiyo tam arasi oluyo sanirim
Ben olsam bende dogmam hem al cocugu ve bizi heveslendir hemde yemedoğmamis daha eti cin yemeden doğmaz p
Benim canım eti cin istedi ciddenBen olsam bende dogmam hem al cocugu ve bizi heveslendir hemde yeme
Yap canım yap. Su videoda hani sandalyeye dayanıp oturup kalıyor bir de parmaklar üstünde ayağa kalkıyor ya o hareketi epeyi yap. Sıcak suyla duş al evi temizle yerleri eğilerek sil yürüyüş yap önüne ne gelirse yap. Bunları yaptıktan sonra da doğuma enerjimiz kalamayacakPazar günü günüm doluyor. Doktorda pazara kadar geldi geldi gelmedi haftaya cuma saat 9'da gelirsin sunii sancı veririz dedi zaten direk odadan çıktım onu diyince kendi yöntemlerimle çözerim dedim güldük doktorla. Ay yok yok ben temizlik falan önüme ne gelirse yapacağım
AA süper doğum hikayesinden sonra bu gol oldu işte banaCanim ben medipol megada dogum yaptim.cok cok memnun kaldim.dogum ekibi harika.sonrasinda da cok ilgileniyolar.bebek hemsireleride cok tatli ve ilgili
Haberlerini bekliyoruzKızlar bugün 10:20'de randevum var bakalım doktor ne diyecek 39+5'deyiz inşallah güzel şeyler söyler :)) dua edelimde doğum başlamış olsun :)
Oglumda lansinoh bana da fayda etmedi hic canim. Eger cok yara olursa aklinda bulunsun bepanthol kullan emzirmeden yıka. Bir de haziran annelerink okurken herkes garmastan kremden bahsetmis. İnsallah senin ki tekrarlamazCanim benimde ilk gun oyleydi.sonradan yara oldu bir gogsum.lansinoh kullandim ve acikta biraktim kurusun diye.iyi geldi.sonra biraktim kullanmayi.yara falan olmadi cok sukur ama dunden beri emerken cok acimaya basladigini fark.ettim tekrar basladim kullanmaya
Goguslerinin yarasinin gecmesi icin bepanthol oneririm canim. Keske onleyecek biseyler olsaydi ama malesef bulamadim ben. Bepantholu sür ve acik birak goguslerini kuru tut. Emzirmeden once islak bezle sil yada yika. Garmastan krem cok onermisler.onu da al istersen. Nemli birakma yara kurumayinca iyilesmiyor.Günaydın kızlar, birkaç sorum olacak sizlere malum benim büyük oğlan 12 yaşında olunca birçok şeyi unutmuşum. Göğüslerim çok kötü yara oldu lansinoh kullanıyorum ama yeterli gelmedi, zeytinyağı da fayda etmedisütüm çok azaldı , ve en önemlisi oğlumun göbek bağı bu gece düştü ama görüntü resimdeki gibi hafif akıntı bulaşmış body sine normalmi?
Bir yardımcı oluverin nolur şu bacınıza. Eşim işte doktora gidemiyorumEki Görüntüle 1854370
Bepanthol cilt bakim kremini kullaniyorsun canim yoksa bebek pisik kremi olani mi. Bende suruyorum ama cilt bakim olanindan kullaniyorum.Ben şimdiden bepanten kullanmaya başladım kızlar, sizde aklınıza geldikçe göğüs ucunuza sürün. Yumuşacık olacak ve doğumdan sonra çatlama ihtimali çok düşük olacak
Onun içine de yapıldım ben en az korkulacak durumdu o anay iyiymiş. ben hep vajinaya diye hayal etmiştim. ödüm kopuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?