2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yap canım yap. Su videoda hani sandalyeye dayanıp oturup kalıyor bir de parmaklar üstünde ayağa kalkıyor ya o hareketi epeyi yap. Sıcak suyla duş al evi temizle yerleri eğilerek sil yürüyüş yap önüne ne gelirse yap. Bunları yaptıktan sonra da doğuma enerjimiz kalamayacak benim de yarin kontrolüm var bakalım bizimki ne dicek. Sancin çıktı mi açılma falan var mi

Oglumda lansinoh bana da fayda etmedi hic canim. Eger cok yara olursa aklinda bulunsun bepanthol kullan emzirmeden yıka. Bir de haziran annelerink okurken herkes garmastan kremden bahsetmis. İnsallah senin ki tekrarlamaz

Goguslerinin yarasinin gecmesi icin bepanthol oneririm canim. Keske onleyecek biseyler olsaydi ama malesef bulamadim ben. Bepantholu sür ve acik birak goguslerini kuru tut. Emzirmeden once islak bezle sil yada yika. Garmastan krem cok onermisler.onu da al istersen. Nemli birakma yara kurumayinca iyilesmiyor.
Sutunun cogalmasi icin her yemekten once dereotu ye bolca. İlik dus al surekli goguslerine tut masaj yap. Seni susatacak seyler. Bulgur pilavi kuru sogan,kısır,haslanmis mısır,tahin helvası sut yapar. İsin sirri cok su içmede...
Gobegiyle ilgili bir sey diyemeyecegim canim. Enfeksiyon varsa eger dra bi gotursen iyi olur. Solusyon kullaniyor musunuz gobegine. Yavrum benim kiyamam onun gobişine

Ben şimdiden bepanten kullanmaya başladım kızlar, sizde aklınıza geldikçe göğüs ucunuza sürün. Yumuşacık olacak ve doğumdan sonra çatlama ihtimali çok düşük olacak
Bepanthol cilt bakim kremini kullaniyorsun canim yoksa bebek pisik kremi olani mi. Bende suruyorum ama cilt bakim olanindan kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…