2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
@Aylnalpr cok dogru ayni depresyon bana da gelecek. Bayramdan sonra kv gelip agustos sonunda gidecekmis ve ben bunu esimden ogrendigimden beri
Benimki arefe gelip doğum sonrasında kimbilir ne zaman gidecek.. Bir de bana stres olma gerilme diyor. Nasıl gerilmeyeyim zaten aramız iyi sayılmaz.. Off off sırf bunun stresi yetiyor zaten

Canım benim çok şükür sıkıntım yok, bebekte huysuz değil ondan dolayı rahatım. Maşallah düzenli devam ediyoruz ama ben kendim de çok rahatım çok takmıyorum. 3040GR doğdu 2.gün 2850 ile çıkış yaptık. Bugün 10.gün daha bugün yakaladı doğum kilosunu...Hem meme hem mama veriyorum; çok şükür yemesi de iyi, uykusu da iyi. Doktor biraz az kilo almış ama normal herşey kimi zaman hızlı gidecek, kimi zaman yavaş dedi. Gelen gidenim hiç yok ailelerden uzak yaşadığımız için, bir tek annem var evde sağolsun yemeği vs o yapıyor... Şu sıralar süt arttırmaya çalışıyorum sadece bakalım çörek otunu da akşam yoğurtla yedim umarım faydası olur. Lohusa depresyonunu herkeste duyuyorum ama çok yaşamadım ben yaşamam da sanırım şuan sadece keyif almaya çalışıyorum bebeğim ile...

Benimki arefe gelip doğum sonrasında kimbilir ne zaman gidecek.. Bir de bana stres olma gerilme diyor. Nasıl gerilmeyeyim zaten aramız iyi sayılmaz.. Off off sırf bunun stresi yetiyor zaten
Bu kv deler neden geline hizmet etmeye bu kadar hevesli oluyorlar dogum zamanlarinda. hayir hic yapilarina uymuyorda? Altinda baska bir mesaj yatiyor bence.
Acil isleri cikarda insallah hemen giderler dua etmekten baska yapacak biseyimiz yok canim

Kantaron yağını bir araştır istersen göğüs için canım
Bakayım Can'ım çok sağol.

D Daisymom incir de dene kuru incir aldı r esine ye mutfakta tabakta dursun gidip geldikçe atistr şu iç arkasından bol benim eltim in İncirle sütü geldi

Söyleyim Can'ım akşama alsın. Of ne zormuş yahu, oğlumda kendi kendine fışkırıyordu sütüm

Garmastanı duydum ama çok pahalı 40₺ ama geçmezse mecbur alıcam galiba. Açıkta çok gezemiyorum benim oğlan da artık 12 yaşında okul da yok hep evde mecbur kapatıyorum solüsyon vermediler göbeği için yarına kadar beklerim olmazsa acile götüreyim. Çok sağol Can'ım önerilerin için.

Bu arada herkese hayırlı Kandil'ler, Bebişten fırsat bulamıyorum pek doğum yapan olduysa hayırlıolsun , yapacak olanlara kolay doğumlar olsun inşallah.

senin haziran annelerine bu öneride bulunman gerekiyordu geç kaldın canım :) en iyisi sen artık eğil silmeye başla 38 hafta olmuşsun zaten ancak artık
40haftaliklardan rica etsem
İstesemde elimle yer silemem ki. Gecen gun elimi kestim üç dikişim var suan.

Geceleri aç canim herkes uyurken. Benimde kv var diye gunduz acamiyordum. Aslinda solusyonu soylemeleri lazimdi ihmal etmisler. İnsallah biseycigi yoktur minigin
Sana da hayirli kandiller olsun insallah canim...

Kizlar biz iyiyiz oglum nerdeyse kendiliginden doguyodu sancim oldu5 dk da bir kanamam ildu 8cm de acikligim vardi yinede dr sezeryana aldi genel anesteziyle dogdu 2960 gr 50 cm
Gozun aydin canim. Bebegine kavusmussun. İlk bebis miydi normal dogum icin cok uygunmus sartlarin da...
Gule gule buyüt :)

aaaaaaay şaka yapıosun nasıl kestinnnn çok kötü yaaa çok geçmiş olsun ben bilirim onun acısını
Sagol canim benim. Tezgahin ustunde rondonun bicagina carptim... Elimin ustune denk geldi. Dikis atildi. Erken dogsun oglum diyordum ama elimi kullanamiyorum suan
Bakimini da yapamam diye korkuyorum bi an once iyilesir de oyle dogum olur insallah.

Eve cikip dus almadikca benimki de gelmemisti bir de surekli pompayla sagip ucunu cikarip oyle oyle emmeye baslamisti ilk cocugumda. Kayisi kompostosu ve rezene de artiriyomus.

Sagol canim benim. Tezgahin ustunde rondonun bicagina carptim... Elimin ustune denk geldi. Dikis atildi. Erken dogsun oglum diyordum ama elimi kullanamiyorum suan
Bakimini da yapamam diye korkuyorum bi an once iyilesir de oyle dogum olur insallah.
ay canım benim ya çok çok geçmiş olsun rabbim görünmez kazalardan korusun hepimizi oğluş elinin iyileşmesini beklesin böyle çok zor olur senin için

Gogus ucu yarasi icin de bir arkadasimdan duymustum bir deneyin derim. Her emzirmede kendi sutunu ucuna surup buzdolabi posetlerini kucuk kucuk kesmis gogus pedi yerine onu koyuyomus uclarina hic yara olmamis. Surekli nemli kaldigi icin. Gogus pedleri de baslarda kurutuyo. Sonradan cok sutun oldugunda iyi pedler akani tutmasi icin. Bende dogumda deniycem. Lansinoh da aldim ama bakalim fayda etcek mi.

Canım geçenlerde bi arkadaş çay tarifi paylaşmıştı.. hatta çok süt getiriyor dikkat edin sütünü gelince bırakın fln diyordu.
Bak atayım sana

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-29-01-39-32.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…