- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.421
@Aylnalpr cok dogru ayni depresyon bana da gelecek. Bayramdan sonra kv gelip agustos sonunda gidecekmis ve ben bunu esimden ogrendigimden beriKız 10 gün kalmış o artık heyecan annesi depresyon deil.kayinvalide depresyonudur o
Çok teşekkür ederim iyiymiş gayet bebiş, kilosunu da toparlamış 2800 küsur olmuş :) Siz de bebişinizi güle güle kucağınıza alın inşalşahGüzel haberlerle gelin inş. günümüz aynı
Annesi Ekin gelecek gelecek dedi cocuk uslu uslu duruyor yerinde
Benimki arefe gelip doğum sonrasında kimbilir ne zaman gidecek.. Bir de bana stres olma gerilme diyor. Nasıl gerilmeyeyim zaten aramız iyi sayılmaz.. Off off sırf bunun stresi yetiyor zaten@Aylnalpr cok dogru ayni depresyon bana da gelecek. Bayramdan sonra kv gelip agustos sonunda gidecekmis ve ben bunu esimden ogrendigimden beri
Canım corekotunu direk yiyorsun bir çay kaşığı kadar tadı acı gelirse balla karistiripta yiyebilirsin.umarım faydası olur sen nasılsın canım ruhsal olarak ben sanırım lohusa depresyonuna girdim
Canım en son kontrolde 3400 du doğumda 3500 kontrolle doğum arası 5 gün var
Günaydın canlar bu gece çok zordu benim için minik oğlum sürekli memedeydi sütum yetmiyor da ondan mi durmuyordu hiç bilmiyorum büyük oğluma karşı çok vicdan azabı çekiyorum yeterince ilgilenemiyorum diye ayyy ağlayasım var hemde hüngür hüngür
Hahaha ilahi jindam guldurdunnormal doğum isteyen hatunlara bir öneri :)
benim gibi haftası erken olan arkadaşlarınız varsa gidin bari onların evini silinhem hayır işleyin hem de doğumunuz kolaylaşsın
Bu kv deler neden geline hizmet etmeye bu kadar hevesli oluyorlar dogum zamanlarinda. hayir hic yapilarina uymuyorda? Altinda baska bir mesaj yatiyor bence.Benimki arefe gelip doğum sonrasında kimbilir ne zaman gidecek.. Bir de bana stres olma gerilme diyor. Nasıl gerilmeyeyim zaten aramız iyi sayılmaz.. Off off sırf bunun stresi yetiyor zaten
senin haziran annelerine bu öneride bulunman gerekiyordu geç kaldın canım :) en iyisi sen artık eğil silmeye başla 38 hafta olmuşsun zaten ancak artıkHahaha ilahi jindam guldurdun
Bizim evi kimler temizlesin yahu
Bakayım Can'ım çok sağol.Kantaron yağını bir araştır istersen göğüs için canım
Goguslerinin yarasinin gecmesi icin bepanthol oneririm canim. Keske onleyecek biseyler olsaydi ama malesef bulamadim ben. Bepantholu sür ve acik birak goguslerini kuru tut. Emzirmeden once islak bezle sil yada yika. Garmastan krem cok onermisler.onu da al istersen. Nemli birakma yara kurumayinca iyilesmiyor.
Sutunun cogalmasi icin her yemekten once dereotu ye bolca. İlik dus al surekli goguslerine tut masaj yap. Seni susatacak seyler. Bulgur pilavi kuru sogan,kısır,haslanmis mısır,tahin helvası sut yapar. İsin sirri cok su içmede...
Gobegiyle ilgili bir sey diyemeyecegim canim. Enfeksiyon varsa eger dra bi gotursen iyi olur. Solusyon kullaniyor musunuz gobegine. Yavrum benim kiyamam onun gobişine
40haftaliklardan rica etsemsenin haziran annelerine bu öneride bulunman gerekiyordu geç kaldın canım :) en iyisi sen artık eğil silmeye başla 38 hafta olmuşsun zaten ancak artık
aaaaaaay şaka yapıosun nasıl kestinnnn40haftaliklardan rica etsem
İstesemde elimle yer silemem ki. Gecen gun elimi kestim üç dikişim var suan.
Geceleri aç canim herkes uyurken. Benimde kv var diye gunduz acamiyordum. Aslinda solusyonu soylemeleri lazimdi ihmal etmisler. İnsallah biseycigi yoktur miniginBakayım Can'ım çok sağol.
Söyleyim Can'ım akşama alsın. Of ne zormuş yahu, oğlumda kendi kendine fışkırıyordu sütüm
Garmastanı duydum ama çok pahalı 40₺ ama geçmezse mecbur alıcam galiba. Açıkta çok gezemiyorum benim oğlan da artık 12 yaşında okul da yok hep evde mecbur kapatıyorumsolüsyon vermediler göbeği için yarına kadar beklerim olmazsa acile götüreyim. Çok sağol Can'ım önerilerin için.
Bu arada herkese hayırlı Kandil'ler, Bebişten fırsat bulamıyorum pek doğum yapan olduysa hayırlıolsun , yapacak olanlara kolay doğumlar olsun inşallah.
Gozun aydin canim. Bebegine kavusmussun. İlk bebis miydi normal dogum icin cok uygunmus sartlarin da...Kizlar biz iyiyiz oglum nerdeyse kendiliginden doguyodu sancim oldu5 dk da bir kanamam ildu 8cm de acikligim vardi yinede dr sezeryana aldi genel anesteziyle dogdu 2960 gr 50 cm
Sagol canim benim. Tezgahin ustunde rondonun bicagina carptim... Elimin ustune denk geldi. Dikis atildi. Erken dogsun oglum diyordum ama elimi kullanamiyorum suanaaaaaaay şaka yapıosun nasıl kestinnnnçok kötü yaaa çok geçmiş olsun ben bilirim onun acısını
gözünaydın canıımmmm Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inşallah :)Kizlar biz iyiyiz oglum nerdeyse kendiliginden doguyodu sancim oldu5 dk da bir kanamam ildu 8cm de acikligim vardi yinede dr sezeryana aldi genel anesteziyle dogdu 2960 gr 50 cm
Eve cikip dus almadikca benimki de gelmemisti bir de surekli pompayla sagip ucunu cikarip oyle oyle emmeye baslamisti ilk cocugumda. Kayisi kompostosu ve rezene de artiriyomus.Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Canım hayırlı kolay bir doğum olsun inşallah
Hadi hayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallah
Allah analı babalı büyütsün
Kuzum doktorumuz yok henüz, devlette doğum yaptığım için oradaki doktor muayene etmişti doğduğunda. Humana stil çay aldım içiyorum ama bş faydası olmadı, çok kasıyorum yaralar yüzünden ondan mı acaba? Tahin helvası aldırayım eşime bir de onu deneyim.
ay canım benim ya çok çok geçmiş olsunSagol canim benim. Tezgahin ustunde rondonun bicagina carptim... Elimin ustune denk geldi. Dikis atildi. Erken dogsun oglum diyordum ama elimi kullanamiyorum suan
Bakimini da yapamam diye korkuyorum bi an once iyilesir de oyle dogum olur insallah.
Canım geçenlerde bi arkadaş çay tarifi paylaşmıştı.. hatta çok süt getiriyor dikkat edin sütünü gelince bırakın fln diyordu.Günaydın kızlar, birkaç sorum olacak sizlere malum benim büyük oğlan 12 yaşında olunca birçok şeyi unutmuşum. Göğüslerim çok kötü yara oldu lansinoh kullanıyorum ama yeterli gelmedi, zeytinyağı da fayda etmedisütüm çok azaldı , ve en önemlisi oğlumun göbek bağı bu gece düştü ama görüntü resimdeki gibi hafif akıntı bulaşmış body sine normalmi?
Bir yardımcı oluverin nolur şu bacınıza. Eşim işte doktora gidemiyorumEki Görüntüle 1854370
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?