- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.441
Benimki gitmez canım ayrıca bana yardım da edemez yeni ameliyatlı çünkü. Ama ben kv olsam derdim ki kızın son haftaları hamilelikte rahat giyinemez edemez oturamaz kalkamaz rahat bırakayım ama işte nerdeee..Bu kv deler neden geline hizmet etmeye bu kadar hevesli oluyorlar dogum zamanlarinda. hayir hic yapilarina uymuyorda? Altinda baska bir mesaj yatiyor bence.
Acil isleri cikarda insallah hemen giderler dua etmekten baska yapacak biseyimiz yok canim
Canım ben eczaneye sordum, doktorlar cilt bakımı öneriyormuşBepanthol cilt bakim kremini kullaniyorsun canim yoksa bebek pisik kremi olani mi. Bende suruyorum ama cilt bakim olanindan kullaniyorum.
Kuzum pazar son günün dedi ama cumaya kadar bekleyelim cuma gününe kadar gelmezse cuma sabah 9'da burada ol sunii sancı verelim dediHaberlerini bekliyoruz
Benim doktorda aynısını dedi canım, hakkımızda hayırlısı inşallah atlatırız en kolay şekildeKuzum pazar son günün dedi ama cumaya kadar bekleyelim cuma gününe kadar gelmezse cuma sabah 9'da burada ol sunii sancı verelim dedi
Allah yardımcın olsun canım maşallah çok güzel bi günde gelecek bebeğin Allah bi nefeste kurtarsınkizlar 3cm acikligim varmis ystirdilar hastaneye.dua edin lutfen.kadir gecemiz mubarek olsun
Ay inşallah kuzum çok korkuyorum sunii sancıdan. Halbuki ev içinde de hep aktifim hani durmuyorum daha ne kadar hareket edebilirim acabaBenim doktorda aynısını dedi canım, hakkımızda hayırlısı inşallah atlatırız en kolay şekilde
Ben bebek olanı kullanıyorum yaklaşık bi aydirBepanthol cilt bakim kremini kullaniyorsun canim yoksa bebek pisik kremi olani mi. Bende suruyorum ama cilt bakim olanindan kullaniyorum.
kizlar 3cm acikligim varmis ystirdilar hastaneye.dua edin lutfen.kadir gecemiz mubarek olsun
İnşallah canım ne bileyim dün doğumhaneye girdim tedirgin oldum bayaKorkma canım o an bebegini düşün ona kavusacagini düşün inşallah çok iyi geçecek doğumun sancılar başlayınca bol dua et canım Rabbim sabrini verecek ben bu dogumumda 1 saat sancı çektim sezeryana girdim ilk dogumumda 12 saat sancı çektim sezeryana girdim.
"Summessebbiyle yesserahu "
Bir damla sudan yarattı da onu bir ölçüyle biçime soktu.sonra ona yolu kolaylaştırdi "
"Rabbiyesır vela tuassır Rabbi temmin bil hayr"
Rabbim kolaylaştır zorlaştırma.Rabbim hayırla sonuçlandır.
Bu duaları aklına getir inşallah sana ve diğer arkadaşlarıma hayırlı saglikli doğumlar diliyorum
Bence geline bişeyler ispatlama çabası herşeye karışma düşüncesi var altında.iyi bişey pek düşünemyrm.adı kötü bi kere kvBu kv deler neden geline hizmet etmeye bu kadar hevesli oluyorlar dogum zamanlarinda. hayir hic yapilarina uymuyorda? Altinda baska bir mesaj yatiyor bence.
Acil isleri cikarda insallah hemen giderler dua etmekten baska yapacak biseyimiz yok canim
Ay çok geçmiş olsun.Sagol canim benim. Tezgahin ustunde rondonun bicagina carptim... Elimin ustune denk geldi. Dikis atildi. Erken dogsun oglum diyordum ama elimi kullanamiyorum suan
Bakimini da yapamam diye korkuyorum bi an once iyilesir de oyle dogum olur insallah.
Haklısın canım şu mübarek günde Allah sağlık sıhhatle bebeklerimize kavuşmayı nasip etsincanım aslında doğum anını şeklini olabilecek kötü ihtimalleri hiç düşünmemek gerek..
sadeece 1 saat sürecek gibi düşün sezeryan olursa...
normal olursa da hafif ağrılar ve bi kaç saaat sabır..
yani sonuçta ne yaşayacağımızı kesin bilmiyoruz..sadece yavrularımıza kavuşmayı hayal edip onların kokusunu içimize çeker gibi düşünmeliyiz..
nst ye gittiğimde , normal doğum için bekleyen birisi vardı, inan bende senin gibi korktum..
cidden kötü olayları olumsuzlukları düşünmemeliyiz..
Bende de arar ara oluyo o cesaret. Diyorum tek doğuran benmiyim Allah bunu nasip ettiyse vardır bildiği normal olsun istiyorm korkunca aklıma direk bu geliyor.Bende korkuyorum ama ilk bebek ya cahil cesareti de var biraz sanki ne olacağını bilmediğimden
Ay valla zormuş senin işin cnm ya. Iyisi de var yani yalan değil ama her türlü insan rahat edemiyo.illa karışıyolar. Allah yardımcın olsunaaah kızlar aahhh şükredin halinize gideceğini bildiğiniz bir kv var ben ne yapayım birlikte yaşıyorummm kvle
Açılmaya bakmadı bile. Geçen hafta 53'ü gören sancım bu hafta 30'u zor gördüYap canım yap. Su videoda hani sandalyeye dayanıp oturup kalıyor bir de parmaklar üstünde ayağa kalkıyor ya o hareketi epeyi yap. Sıcak suyla duş al evi temizle yerleri eğilerek sil yürüyüş yap önüne ne gelirse yap. Bunları yaptıktan sonra da doğuma enerjimiz kalamayacakbenim de yarin kontrolüm var bakalım bizimki ne dicek. Sancin çıktı mi açılma falan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?