2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Of kızlar şu hastane doktor işi acaip kafama takıldı ya fatih üni hastanesine gidicem bugün 4 te. Sema hastanesiydi kartal dragosta. Bilen duyan var mı?

Bu kv deler neden geline hizmet etmeye bu kadar hevesli oluyorlar dogum zamanlarinda. hayir hic yapilarina uymuyorda? Altinda baska bir mesaj yatiyor bence.
Acil isleri cikarda insallah hemen giderler dua etmekten baska yapacak biseyimiz yok canim
Benimki gitmez canım ayrıca bana yardım da edemez yeni ameliyatlı çünkü. Ama ben kv olsam derdim ki kızın son haftaları hamilelikte rahat giyinemez edemez oturamaz kalkamaz rahat bırakayım ama işte nerdeee..

aaah kızlar aahhh şükredin halinize gideceğini bildiğiniz bir kv var ben ne yapayım birlikte yaşıyorummm kvle

D Daisymom canım benim oğluşumun da göbeğinde akıntı olmuştu. Doktor 2 gün Fucidin krem kullan dedi. Kullandım hemen iyileşti.

Bu arada Garmastan kremden ben de çok memnun kaldım. insanbuL goğsum hassaslaştı ama ben yara olmadan atlattım çok şükür. Başlarda Avent göğüs kalkanı ve garmastan kullandım.

İnşallah canım ne bileyim dün doğumhaneye girdim tedirgin oldum baya

Bu kv deler neden geline hizmet etmeye bu kadar hevesli oluyorlar dogum zamanlarinda. hayir hic yapilarina uymuyorda? Altinda baska bir mesaj yatiyor bence.
Acil isleri cikarda insallah hemen giderler dua etmekten baska yapacak biseyimiz yok canim
Bence geline bişeyler ispatlama çabası herşeye karışma düşüncesi var altında.iyi bişey pek düşünemyrm.adı kötü bi kere kv

Sagol canim benim. Tezgahin ustunde rondonun bicagina carptim... Elimin ustune denk geldi. Dikis atildi. Erken dogsun oglum diyordum ama elimi kullanamiyorum suan
Bakimini da yapamam diye korkuyorum bi an once iyilesir de oyle dogum olur insallah.
Ay çok geçmiş olsun.

Haklısın canım şu mübarek günde Allah sağlık sıhhatle bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Açılmaya bakmadı bile. Geçen hafta 53'ü gören sancım bu hafta 30'u zor gördü şimdi izleyeceğim videoyu iyice hepsini yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…