- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.461
amin güzelim amiiinnn yani karışıyorlar tabi canım onların fitratında mı vardır nedir anlamadım tabii bende geleceğin kaynana adayayımm nasıl olurum bilmiyorumAy valla zormuş senin işin cnm ya. Iyisi de var yani yalan değil ama her türlü insan rahat edemiyo.illa karışıyolar. Allah yardımcın olsun
Illa karışılıyo nasıl oluyo bilmyrm. Annem çok anlayışlı bi kadınlar.tmm iyi şimdilik ama eminim geline karışacak.hafiften başlamış bişeyler.biz tutuyorz resmne. Aslında kendi kızları da var ama. Belki yeni nasil o kadar olmazbu arada doğuma giden hastanede olan
amin güzelim amiiinnn yani karışıyorlar tabi canım onların fitratında mı vardır nedir anlamadım tabii bende geleceğin kaynana adayayımm nasıl olurum bilmiyorum
tutun kız tutunn yazık gelinlereeIlla karışılıyo nasıl oluyo bilmyrm. Annem çok anlayışlı bi kadınlar.tmm iyi şimdilik ama eminim geline karışacak.hafiften başlamış bişeyler.biz tutuyorz resmne. Aslında kendi kızları da var ama. Belki yeni nasil o kadar olmaz
Aynen sabah uyandım aklıma o geldi yok kaç gündürdenizbatiekin
En son eti cin almisti Ekin ben bununla yetinmem dedi heralde :)
Kız Bizimde herkes gidiyo.eşim için çok üzülyrm ama bizim yarın 38+0 oluyo.gidemem yani. Ama imkanım olsa çok gitmek isterdim. Sırf onun için tatili 15 gün falan. Ama seninde günün pek az değil.allah yardım etsin ne dymKizlar ben bugun 35+6 dayim esimin acitasyonlari uzerine dayanamayip bu aksam memlekete gitmeye gozumu kararttim herkes gitti biz kaldik diye msj atinca sabah dyanamadim gozumu kararttim dedim aksama yola cikiyoruz ayarla kendini sizce yanlis mi yaptim haftaya c.tesi donus olcak gebelikle ilgili bi sikintim yok mesafe 7_8 saat ???
Ayy nst çok güzel ya bana ses şöyleymiş gibi geliyor dıgı dık dıgı dık dıgı dık ...
Aaa marketten cikmadan biri midede olmaliydi
Ben olsam bende dogmam hem al cocugu ve bizi heveslendir hemde yeme
normal doğum isteyen hatunlara bir öneri :)
benim gibi haftası erken olan arkadaşlarınız varsa gidin bari onların evini silinhem hayır işleyin hem de doğumunuz kolaylaşsın
PuhahahahahahaAnnesi Ekin gelecek gelecek dedi cocuk uslu uslu duruyor yerinde
amin amin ablacım cümlemizin inşallahPuhahahahahaha jindam, Allah iyiliğini versin emi :))
canım neresi küçük benim dün 36+3 dü 2600 bebek. seninki bana göre gayet iyiKızlar slm bugün 36+3 olduk şuan nst deyim sıkıntı yok çok şükür bebek 2940 gr sizce nasıl geçen cuma 2680 di zaten çok kilolu bi bebek olsun istemiyorum ama sizce küçük bi bebek mi olcak
Allah analı babalı büyütsün canım, gözünüz aydınKizlar biz iyiyiz oglum nerdeyse kendiliginden doguyodu sancim oldu5 dk da bir kanamam ildu 8cm de acikligim vardi yinede dr sezeryana aldi genel anesteziyle dogdu 2960 gr 50 cm
Ne diyim canım.. Allah sana çok kolaylık versin..aaah kızlar aahhh şükredin halinize gideceğini bildiğiniz bir kv var ben ne yapayım birlikte yaşıyorummm kvle
Eve cikip dus almadikca benimki de gelmemisti bir de surekli pompayla sagip ucunu cikarip oyle oyle emmeye baslamisti ilk cocugumda. Kayisi kompostosu ve rezene de artiriyomus.
Sağol Can'ım ben de lohusa şerbeti (kaynar derler bizim oralarda) yaptım bugün hemen hemen aynı malzemeler var, umarım işe yarar.Canım geçenlerde bi arkadaş çay tarifi paylaşmıştı.. hatta çok süt getiriyor dikkat edin sütünü gelince bırakın fln diyordu.
Bak atayım sana
D Daisymom canım benim oğluşumun da göbeğinde akıntı olmuştu. Doktor 2 gün Fucidin krem kullan dedi. Kullandım hemen iyileşti.
Bu arada Garmastan kremden ben de çok memnun kaldım.insanbuL goğsum hassaslaştı ama ben yara olmadan atlattım çok şükür. Başlarda Avent göğüs kalkanı ve garmastan kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?