2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
bu arada doğuma giden hastanede olan
Ay valla zormuş senin işin cnm ya. Iyisi de var yani yalan değil ama her türlü insan rahat edemiyo.illa karışıyolar. Allah yardımcın olsun
amin güzelim amiiinnn yani karışıyorlar tabi canım onların fitratında mı vardır nedir anlamadım tabii bende geleceğin kaynana adayayımm nasıl olurum bilmiyorum

bu arada doğuma giden hastanede olan

amin güzelim amiiinnn yani karışıyorlar tabi canım onların fitratında mı vardır nedir anlamadım tabii bende geleceğin kaynana adayayımm nasıl olurum bilmiyorum
Illa karışılıyo nasıl oluyo bilmyrm. Annem çok anlayışlı bi kadınlar.tmm iyi şimdilik ama eminim geline karışacak.hafiften başlamış bişeyler.biz tutuyorz resmne. Aslında kendi kızları da var ama. Belki yeni nasil o kadar olmaz

tutun kız tutunn yazık gelinleree bnce de olmaz gibime geliyor canım

Kizlar ben bugun 35+6 dayim esimin acitasyonlari uzerine dayanamayip bu aksam memlekete gitmeye gozumu kararttim herkes gitti biz kaldik diye msj atinca sabah dyanamadim gozumu kararttim dedim aksama yola cikiyoruz ayarla kendini sizce yanlis mi yaptim haftaya c.tesi donus olcak gebelikle ilgili bi sikintim yok mesafe 7_8 saat ???

Aynen sabah uyandım aklıma o geldi yok kaç gündür denizbatiekin

buralardayım ama dün bütün gün internette sıkıntı vardı ve giremedim siteye. açılmadı bir türlü.
doktora gittim, eğer 38. haftaya kadar normal gelmezse sezaryen olacağım çünkü önceki dikişleri zorlamasını tercih etmiyorum dedi dr.um.

plesentam kendini aştı, annem gelince baya toparlandı su seviyem. gerçekten dinlenmek ne imiş anladım :)) ye,iç, tuvalete git ve yat. başka hiçbirşey yapmıyorum. Denize hamileyken bir gün evi toplamasam dinlendim sanıyordum :)) çok işe yaradı ve kuzum hala karnımda.

Kız Bizimde herkes gidiyo.eşim için çok üzülyrm ama bizim yarın 38+0 oluyo.gidemem yani. Ama imkanım olsa çok gitmek isterdim. Sırf onun için tatili 15 gün falan. Ama seninde günün pek az değil.allah yardım etsin ne dym

Kızlar slm bugün 36+3 olduk şuan nst deyim sıkıntı yok çok şükür bebek 2940 gr sizce nasıl geçen cuma 2680 di zaten çok kilolu bi bebek olsun istemiyorum ama sizce küçük bi bebek mi olcak

Kizlar biz iyiyiz oglum nerdeyse kendiliginden doguyodu sancim oldu5 dk da bir kanamam ildu 8cm de acikligim vardi yinede dr sezeryana aldi genel anesteziyle dogdu 2960 gr 50 cm
Allah analı babalı büyütsün canım, gözünüz aydın
Kanamadan dolayı mı sezeryana aldı?

ah seni çılgın şeeeey Z zevzekbayan canım beniim valla benim 2 kuzenimin düğünü var 33+0 da annemler gidecek ben göze alamadım çoccoooumu oralarda doğururum diye ama sen cesaret edebiliyosan git tabi inşallah kazasız belasız gider gelirsiniz bebişin dönüşünüzü bekler

Eve cikip dus almadikca benimki de gelmemisti bir de surekli pompayla sagip ucunu cikarip oyle oyle emmeye baslamisti ilk cocugumda. Kayisi kompostosu ve rezene de artiriyomus.

Can'ım duş aldım bakalım beklemedeyim :) sezaryen olduğu için çok sık alamıyorum.

Canım geçenlerde bi arkadaş çay tarifi paylaşmıştı.. hatta çok süt getiriyor dikkat edin sütünü gelince bırakın fln diyordu.
Bak atayım sana
Sağol Can'ım ben de lohusa şerbeti (kaynar derler bizim oralarda) yaptım bugün hemen hemen aynı malzemeler var, umarım işe yarar.

Kızlar çok sağolun, sanırım garmastanı alacağım artık dayanamıyorum. hızlı bir şekilde iyileşmesi lazım. @EmiraSalih Can'ım yarına kadar bakayım kurumazsa acile götüreyim. Akıntı çok yok sadece kıyafete ve beze bulaşıyor hafifçe. Resimdeki görüntü normal mi onu merak ettim. insanbuL kuzum geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…