- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.481
Canım iyi maaşallah benim bugün 37+0 oldu ve sabah 2800 küsur çıktı kilosu. Boyuna kaç dedi doktorun?. Maaşallah kuzularımızaKızlar slm bugün 36+3 olduk şuan nst deyim sıkıntı yok çok şükür bebek 2940 gr sizce nasıl geçen cuma 2680 di zaten çok kilolu bi bebek olsun istemiyorum ama sizce küçük bi bebek mi olcak
Doktor hanım bakarken ewt küçük bi bebek olcak dedi bende bakıyorum netten haftalık kilo takvimine bna ada iyi geldi ama doktor niye öyle dedi anlamadım cnımcanım neresi küçük benim dün 36+3 dü 2600 bebek. seninki bana göre gayet iyi
bakma sen doktora canım ya bana birşey demiyor normal diyor. seninki çok daha iyiDoktor hanım bakarken ewt küçük bi bebek olcak dedi bende bakıyorum netten haftalık kilo takvimine bna ada iyi geldi ama doktor niye öyle dedi anlamadım cnım
Amin canım benim aminnNe diyim canım.. Allah sana çok kolaylık versin..
Balım bu sefer kağıdı almadım ama geçen hafta yani 35+3 te 49 cmdiCanım iyi maaşallah benim bugün 37+0 oldu ve sabah 2800 küsur çıktı kilosu. Boyuna kaç dedi doktorun?. Maaşallah kuzularımıza
Gogus ucu yarasi icin de bir arkadasimdan duymustum bir deneyin derim. Her emzirmede kendi sutunu ucuna surup buzdolabi posetlerini kucuk kucuk kesmis gogus pedi yerine onu koyuyomus uclarina hic yara olmamis. Surekli nemli kaldigi icin. Gogus pedleri de baslarda kurutuyo. Sonradan cok sutun oldugunda iyi pedler akani tutmasi icin. Bende dogumda deniycem. Lansinoh da aldim ama bakalim fayda etcek mi.
Canım bende 37.haftaya kadar çalıştım, sonrasında evde de hiç oturmadım. Hareketle ilgisi yok demekki. Benim bebek zayıf, geç döllenmeye falan bağlıyorum. Kalp atışlarınıda geç duymuştukAy inşallah kuzum çok korkuyorum sunii sancıdan. Halbuki ev içinde de hep aktifim hani durmuyorum daha ne kadar hareket edebilirim acaba
Maaşallah canım gayet iyi bence, Allah sağlıkla kavuştursun sizi birbirinizeBalım bu sefer kağıdı almadım ama geçen hafta yani 35+3 te 49 cmdi
Sagol canim aklimda olsun yara olursa ondan da aliymCanım benim göğüslerim çok kötü yara oldu; normalde 1 haftada zor iyileşiyormuş ama 3 günde atlattım ben artık çatlaklardan kan geliyordu ve bebek emmek istemiyordu. Kesinlikle nemli tutma göğsünü, nemli olması seni rahatlatıyor acısı gidiyor ama iyileşmesini uzatıyor göğüs uçlarının hava alması önemliymiş doktorum ped bile kullanma açık bırak dedi. Ayva çekirdeği,zeytinyağı,lansinoh hiçbiri işe yaramadı bende sadece garmastan çok çabuk iyileştirdi. Fiyatı 40TL ama 3 günde düzeldi...
canım benim bir arkadaşım da pendik bölge hastanesinde doğum yaptı doktorundan çok memnun selda karakaya doktorun adıOf kızlar şu hastane doktor işi acaip kafama takıldı yafatih üni hastanesine gidicem bugün 4 te. Sema hastanesiydi kartal dragosta. Bilen duyan var mı?
Amin balım hepimizin yavruları sağlıkla gelsin inşMaaşallah canım gayet iyi bence, Allah sağlıkla kavuştursun sizi birbirinize
canım benim bir arkadaşım da pendik bölge hastanesinde doğum yaptı doktorundan çok memnun selda karakaya doktorun adı
40haftaliklardan rica etsem
İstesemde elimle yer silemem ki. Gecen gun elimi kestim üç dikişim var suan.
Kuzum pazar son günün dedi ama cumaya kadar bekleyelim cuma gününe kadar gelmezse cuma sabah 9'da burada ol sunii sancı verelim dedi
.Benim doktorda aynısını dedi canım, hakkımızda hayırlısı inşallah atlatırız en kolay şekilde
Kız Bizimde herkes gidiyo.eşim için çok üzülyrm ama bizim yarın 38+0 oluyo.gidemem yani. Ama imkanım olsa çok gitmek isterdim. Sırf onun için tatili 15 gün falan. Ama seninde günün pek az değil.allah yardım etsin ne dym
ah seni çılgın şeeeeyZ zevzekbayan canım beniim valla benim 2 kuzenimin düğünü var 33+0 da annemler gidecek ben göze alamadım çoccoooumu oralarda doğururum diye ama sen cesaret edebiliyosan git tabi inşallah kazasız belasız gider gelirsiniz bebişin dönüşünüzü bekler
idilduam Allah yardımcımız olsun inşallah doğumdan bir gün önce başladı duygusallık bende buyuk oğluma karşı çok hassas oldum uyurken ona bakıp ağlıyorum bazen,ama geçici biliyorum sadece biraz daha sabır etmem gerek. Biz oglumla arkadaş gibiyiz 4 yaşında ama benim en iyi arkadaşım herseyi konuşuyoruz anlatıyorum ona beni anlıyor ve sözümü dinliyor.doğumdan bir gün önce bile oğlum mutlu olsun diye gezmeye götürdüm tabii şimdi yapamıyorum.inşallah yeniden birlikte dışarıda vakit geçirdiğimiz günlerde yakındır. ..neyse ben topigin karamsar kötümser lohusa si olmak istemem hepiniz hakkınızı helal edin
Ayni hastaneyse farketmez diye dusunuyorum farkli hastane olsa farkediyor gercekten 6Kızlar haftası benmle aynı olup kilosu fazla çıkan varmı acaba.her ultrason cihazında aynı çıkmıo kilo sanırım bugün gittim 2750 dedi doktor. Geçen haftada başka bi doktorda 2700 çıkmıştı .haftada 50 gr alması az değilmi sizce makinayla ilgiliii?? Bide tam dedikleri kilo ile doğan bebek varmı. Farklılık gösteriormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?