- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.501
Dogum esnasinda kesiyi ve sonrasinda dikisi hissetmemek icin :)bu ne iğnesiiiiiiii
Canım benim bebeğin 36+0'da kilosu 2500 dü, bugün 37+0'da yani 2800 çıktı. Cihazlar tam ölçüyü vermeyebiliyor ama aşağı yukarı aynı oluyor. Ama şöyle söyleyeyim 34.haftadan 36ya kadar sadece 100 gram alabilmişti bebeğim, olabilir yani ama şükür toparlamışKızlar haftası benmle aynı olup kilosu fazla çıkan varmı acaba.her ultrason cihazında aynı çıkmıo kilo sanırım bugün gittim 2750 dedi doktor. Geçen haftada başka bi doktorda 2700 çıkmıştı .haftada 50 gr alması az değilmi sizce makinayla ilgiliii?? Bide tam dedikleri kilo ile doğan bebek varmı. Farklılık gösteriormu acaba
Öncelikle hayırlı kandiller güzel anne adayları ve ben buralarda yokken anne olanlar:)uzun zamandır yazamadım merak edip soranlar olmuş Hakkınızı helal edin.minik kızımla uğraşmaktan girip bi baksam da topiğe yazamadım:)Cumartesi günü iki hafta olacak taburcu olduk Elhamdülillah sonsuz Şükürler olsun Rabb'ime.iyiyiz Şükürler olsun.hepinizi çok merak ediyorum umuyorum ve yüce Rabbimden diliyorum hepiniz çok iyisinizdir.bu gece hepinize dua edicem inşallah.sizde dualarınızda minik kızımı unutmayın teyzeleri.tek tek etiketleyemiyorum hepinizi çok seviyoruz ve hepinizden Allah Razı olsun.dualarınızın enerjisini aldık emin olun.fırsat buldukça girip bakmaya çalışıcam zira çok merak ediyorum kimler minik kuzularına kavuştu diye:)
Taburcu olmanıza çok sevindim canım, çok merak ettik seni buralarda. Minik kızını da öpüyorum kocaman, maşallah ona nasıl da mücadele etti kuzucukÖncelikle hayırlı kandiller güzel anne adayları ve ben buralarda yokken anne olanlar:)uzun zamandır yazamadım merak edip soranlar olmuş Hakkınızı helal edin.minik kızımla uğraşmaktan girip bi baksam da topiğe yazamadım:)Cumartesi günü iki hafta olacak taburcu olduk Elhamdülillah sonsuz Şükürler olsun Rabb'ime.iyiyiz Şükürler olsun.hepinizi çok merak ediyorum umuyorum ve yüce Rabbimden diliyorum hepiniz çok iyisinizdir.bu gece hepinize dua edicem inşallah.sizde dualarınızda minik kızımı unutmayın teyzeleri.tek tek etiketleyemiyorum hepinizi çok seviyoruz ve hepinizden Allah Razı olsun.dualarınızın enerjisini aldık emin olun.fırsat buldukça girip bakmaya çalışıcam zira çok merak ediyorum kimler minik kuzularına kavuştu diye:)
Öncelikle hayırlı kandiller güzel anne adayları ve ben buralarda yokken anne olanlar:)uzun zamandır yazamadım merak edip soranlar olmuş Hakkınızı helal edin.minik kızımla uğraşmaktan girip bi baksam da topiğe yazamadım:)Cumartesi günü iki hafta olacak taburcu olduk Elhamdülillah sonsuz Şükürler olsun Rabb'ime.iyiyiz Şükürler olsun.hepinizi çok merak ediyorum umuyorum ve yüce Rabbimden diliyorum hepiniz çok iyisinizdir.bu gece hepinize dua edicem inşallah.sizde dualarınızda minik kızımı unutmayın teyzeleri.tek tek etiketleyemiyorum hepinizi çok seviyoruz ve hepinizden Allah Razı olsun.dualarınızın enerjisini aldık emin olun.fırsat buldukça girip bakmaya çalışıcam zira çok merak ediyorum kimler minik kuzularına kavuştu diye:)
Rica ederim canim inşallah memnun kalırsın arkadaşımın kardeşi de o hastane de çalışıyor tavsiye ediyorlar çok memnunlarPzartesi randevu alıcam cnm. Çok sağol.
Ay resmen k3ndim yazdım sandım aynı durumdayımSanki regl olacak gibi kasıklarım ve belim ağrıyor iki üç gündür, bacaklarıma da vuruyor bu ağrılar. 37.haftam bugün başladı, acaba ne kadar daha beklerimBir de yetmezmiş gibi dişimde de ağrı başladı
ooo süper o zaman :) hadi kazasız belasız gidin gelin inşallah canım :)Artik valizler hazirlandi bisey olmaz allahin izniyle zaten kendi arabamiz var esim bana yatak yapcakmis sen merak etme ben seni rahat ettircem dio
Biliyor musun bazen bana da dogumdan sonra bu duygulara kapilckmisim gibi geliyor benim kizimda 4 yasinda ve o bana bende ona cok duskunum ama belirli bi zaman sonra hayatimiz duzene girecek yeni bir birey katiliyor aramiza ve bi onun varligina alisip kabullenicez ona gore yasicaz cocuklarda zamanla alisicak
Ayni hastaneyse farketmez diye dusunuyorum farkli hastane olsa farkediyor gercekten 6
ayyy canımmm çok sevindimmmm yazdığını görünceee seni ve arya yı çok merak etmiştiiim :) gözünaydın canım benim binlerce kez şükürler olsun kavuşmuşsun aryana :) ayy nasıl sevindim anlatamam :) rabbim bundan sonra zor günler göstermesin sana ve hiçbirimize inşallahÖncelikle hayırlı kandiller güzel anne adayları ve ben buralarda yokken anne olanlar:)uzun zamandır yazamadım merak edip soranlar olmuş Hakkınızı helal edin.minik kızımla uğraşmaktan girip bi baksam da topiğe yazamadım:)Cumartesi günü iki hafta olacak taburcu olduk Elhamdülillah sonsuz Şükürler olsun Rabb'ime.iyiyiz Şükürler olsun.hepinizi çok merak ediyorum umuyorum ve yüce Rabbimden diliyorum hepiniz çok iyisinizdir.bu gece hepinize dua edicem inşallah.sizde dualarınızda minik kızımı unutmayın teyzeleri.tek tek etiketleyemiyorum hepinizi çok seviyoruz ve hepinizden Allah Razı olsun.dualarınızın enerjisini aldık emin olun.fırsat buldukça girip bakmaya çalışıcam zira çok merak ediyorum kimler minik kuzularına kavuştu diye:)
Allah yardımcımız olsun canım.. Annem ebe, olur artık sona doğru dedi yerleştiğindenAy resmen k3ndim yazdım sandım aynı durumdayım
Can'ım Nasıl güzel bir haber buÖncelikle hayırlı kandiller güzel anne adayları ve ben buralarda yokken anne olanlar:)uzun zamandır yazamadım merak edip soranlar olmuş Hakkınızı helal edin.minik kızımla uğraşmaktan girip bi baksam da topiğe yazamadım:)Cumartesi günü iki hafta olacak taburcu olduk Elhamdülillah sonsuz Şükürler olsun Rabb'ime.iyiyiz Şükürler olsun.hepinizi çok merak ediyorum umuyorum ve yüce Rabbimden diliyorum hepiniz çok iyisinizdir.bu gece hepinize dua edicem inşallah.sizde dualarınızda minik kızımı unutmayın teyzeleri.tek tek etiketleyemiyorum hepinizi çok seviyoruz ve hepinizden Allah Razı olsun.dualarınızın enerjisini aldık emin olun.fırsat buldukça girip bakmaya çalışıcam zira çok merak ediyorum kimler minik kuzularına kavuştu diye:)
büyümüş koca adam olmuş edizime maşallaaah :) mola veriyoruz 1 hafta o zaman :) ye iç yat moduna geçiş yap :)Kızlaar biz kontrolden geldik:) edizim 3140gr olmus nst de bu hafta sancimiz cikmadi. Bayramda sadece tip fakultelerinin hastanelerinde nobetci doktor oluyomus yuruyusu hareketleri biraktim bu hafta dinlencem surekli 1hafta daha sabretsin oglus
Ne kadar kilosu ? Geç döllenme olduğunu söyledi mi doktor pekiCanım bende 37.haftaya kadar çalıştım, sonrasında evde de hiç oturmadım. Hareketle ilgisi yok demekki. Benim bebek zayıf, geç döllenmeye falan bağlıyorum. Kalp atışlarınıda geç duymuştuk
İnşallah canım benimm.
Hadi hayırlısı olsun inşallah
Günaydın kızlar, birkaç sorum olacak sizlere malum benim büyük oğlan 12 yaşında olunca birçok şeyi unutmuşum. Göğüslerim çok kötü yara oldu lansinoh kullanıyorum ama yeterli gelmedi, zeytinyağı da fayda etmedisütüm çok azaldı , ve en önemlisi oğlumun göbek bağı bu gece düştü ama görüntü resimdeki gibi hafif akıntı bulaşmış body sine normalmi?
Bir yardımcı oluverin nolur şu bacınıza. Eşim işte doktora gidemiyorumEki Görüntüle 1854370
Tesekkur ederiz teyzesii ♥ cok korkuyorum doktoruma denk gelmicek bilmedgm hastane bilmedgm doktora kalcm diyebüyümüş koca adam olmuş edizime maşallaaah :) mola veriyoruz 1 hafta o zaman :) ye iç yat moduna geçiş yap :)
haklısın korkunda canım bende o durumdan çok korkuyorumTesekkur ederiz teyzesii ♥ cok korkuyorum doktoruma denk gelmicek bilmedgm hastane bilmedgm doktora kalcm diye
amin canım. Ay ne guzel annenin ebe olmasi bir rahatlik olur insanda. Son zamanlarımiz artık dayancazAllah yardımcımız olsun canım.. Annem ebe, olur artık sona doğru dedi yerleştiğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?