2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım benim bebeğin 36+0'da kilosu 2500 dü, bugün 37+0'da yani 2800 çıktı. Cihazlar tam ölçüyü vermeyebiliyor ama aşağı yukarı aynı oluyor. Ama şöyle söyleyeyim 34.haftadan 36ya kadar sadece 100 gram alabilmişti bebeğim, olabilir yani ama şükür toparlamış

Ay cnm çok sevindim yazmana, merak ediyordum. Seninle amniyo sonucumuzu beraber beklemiştik. Allahın izni ile sen kokladın yavrunu darısı başıma inşallah. Sağlıklı huzurlu yıllarınız olur inşallah. Sevgiler

@Aryadeniz38 canım çok sukur iyi olmanıza çok sewindim Allahım a binn şükür minik kuzuyu kokla benim için 13 temmuz da doğucak benim oğluş nasipse beklioruz inşallah az kaldı hepimizin Pıtır pitir dokuluo

Taburcu olmanıza çok sevindim canım, çok merak ettik seni buralarda. Minik kızını da öpüyorum kocaman, maşallah ona nasıl da mücadele etti kuzucuk

Kuzum benim Allah sizi daha iyi etsin inşaallah
Güzellik versin minik kuzuya da
Sizi seviyoeuz

ooo süper o zaman :) hadi kazasız belasız gidin gelin inşallah canım :)

ayyy canımmm çok sevindimmmm yazdığını görünceee seni ve arya yı çok merak etmiştiiim :) gözünaydın canım benim binlerce kez şükürler olsun kavuşmuşsun aryana :) ayy nasıl sevindim anlatamam :) rabbim bundan sonra zor günler göstermesin sana ve hiçbirimize inşallah

Can'ım Nasıl güzel bir haber bu kokla benim yerime onu

Kızlaar biz kontrolden geldik:) edizim 3140gr olmus nst de bu hafta sancimiz cikmadi. Bayramda sadece tip fakultelerinin hastanelerinde nobetci doktor oluyomus yuruyusu hareketleri biraktim bu hafta dinlencem surekli 1hafta daha sabretsin oglus
büyümüş koca adam olmuş edizime maşallaaah :) mola veriyoruz 1 hafta o zaman :) ye iç yat moduna geçiş yap :)

Cnm sütun olması için bol bol sıvı tüketme lisin . Hergün bi avuç kuru dut acayip süt yapiyormus. Domates tüketme sütü kesmiş. Birde biz şeftali ve kayısı kompostoşu yapmıştık kızımda . İçine blender sokup meyve suyuna çevirip icmıstım acayip süt yapmıştı. Birde icebiliyorsan günde bi litre süt iç. Bana bunları işyerindeki ebe arkadaşım söylemişti onda çok işe yaramış. Birde sütun kalitesi için yumurta ve eti eksik etme. Bidee yemeklerden yarım saat önce bir iki dal dereotu ye.

Göğüs içinde benimde kızım 12 yaşında ve onda bitmiştir resmen emzirirken. Şimdi 4 5 aylık hamileyken başladı acılar bi merhem buldum süper adı GARMASTAN POMAD. ve bunu kim kullandıysa çok memnun kalmışlar.

Bebeğin göbeğine gelince hiç bir fikrim yok bende senin gibiyim. Bebis daha doğmadı ve kızımda 12 yaşında

Allah sifa ve kolaylik versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…